A VeChain partnerségek listája

VeChain egy olyan platform, amelyet az ellátási lánc folyamatainak menedzselésének javítására hoztak létre. Lehetővé teszi a kiskereskedők és a fogyasztók számára annak megállapítását, hogy az általuk vásárolt termékek minőségiek és hitelesek-e. A szolgáltatás partneri viszonyt létesített számos olyan céggel és vállalkozással, akik a blokklánc-megoldását használják. Az alábbiakban bemutatjuk a Vechain partnerségeket és az egyes vállalatokkal kapcsolatos fontos információkat.

A VeChain partnerségek listája

Kuehne & Nagel

Ipar: Ellátási lánc és logisztika

Bevétel: 22,4 milliárd USD

Partnere óta: 2016. szeptember

Kuehne & Nagel a legnagyobb globális szállítmányozó, aki a világ légi- és tengeri szállítmányozási üzletágának közel 15% -áért felel a bevételek szempontjából. A K + H-nek 1336 irodája van 109 vállalat között, és több mint 75 000 embert foglalkoztat.

Kuehne & A Nagel China a VeChain blokklánc-technológiáját alkalmazta a csomagok és az eszközök intelligensítése érdekében, és lehetővé tette az ügyfelek számára, hogy átlátható módon kövessék nyomon a csomagjaikat..

Közvetlenül importált áruk (D.I.G)

Ipar: Borimportőr

Társult: 2017.05.05

D.I.G borimportőr, amely a kínai borimport több mint 30% -át kezeli. D.I.G. a Shanghai Waigaoqiao szabadkereskedelmi övezet fejlesztésének állami tulajdonú leányvállalata.

A VeChain-t a gyártók borászati ​​adatainak hitelesítésére és nyomon követésére használják fel az ellátási láncon keresztül, intelligens NFC-chipek használatával a borosüvegekben, hogy megszüntessék ezt a hamisítási piacot..

PriceWaterhouseCoopers (PwC)

Ipar: Audit és tanácsadás

Bevétel: 37,7 milliárd dollár

Társult: 2017.05.15

PriceWaterhouseCoopers a világ négy legnagyobb auditora közé tartozik. A vállalat ügyféllistája az IBM-t, a Fordot, a Dell-t, a Cisco-t és a 3M-et, valamint a Fortune 500 cégek közül legalább 400-at tartalmaz.

A PwC a VeChain blokklánc-megoldásait nagy ügyfélkörében valósítja meg, lehetővé téve ügyfeleinek, hogy ellenőrizzék és nyomon kövessék, honnan származnak termékeik. Ez segíteni fogja a hitelességet a jövőbeli érdekelt felek számára a Vechain partnerségekben.

Nemzeti Kutatási Tanácsadó Központ (NRCC)

Ipar: Tanácsadás

Társult: 2017.05.15

NRCC olyan vállalat, amely menedzsment, szabványos és informatikai tanácsadást kínál Kínában. Az NRCC arra szakosodott, hogy segítse a hazai vállalatok fejlődését a szakmai státuszban vagy olyan szervezeteknél, amelyek nemzetközi szabványokat és jóváhagyásokat keresnek.

Az NRCC-nek több mint 1000 hosszú távú vállalati ügyfele van, amelyek közül sok szerepel a Fortune Global 1000-ben. Az NRCC a VeChain-t használja a hamisítás elleni technológia fejlesztésére és megvalósítására a China National Tobacco Corporation számára..

Renault Group

Ipar: Autóipar

Bevétel: 67 milliárd dollár

Társult: 2017.07.25

Renault Group egy franciaországi multinacionális gépjárműgyártó, amely 2016-ban a világ kilencedik legnagyobb autógyártója lett. A Groupe Renault számos leányvállalattal rendelkezik, köztük az AvtoVAZ, a Dacia, az Alpine, valamint a Samsung Motors és a Batilly.

A VeChain a Microsoft és a Viseo együttműködésével kifejlesztett egy szabotázsbiztos digitális autókarbantartási könyvet. Ez lehetővé teszi a jármű tulajdonosának, hogy megossza az autóval kapcsolatos, szabotázsbiztos adatokat, például a futásteljesítményt, amikor el akarja adni..

renault

Forrás: VeChainInsider.com

BitOcean

Ipar: Pénzügyi szolgáltatások

Társult: 2017-12-27

BitOcean az ATM gyártója, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a kriptovaluták adásvételét. A BitOcean az egyik első kriptovaluta-tőzsde, amely teljes engedélyt kapott a japán pénzügyi szolgáltatási hatóságtól (FSA).

A VeChain-nel kötött partnerség lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Japánban és Kínában telepített fizikai ATM-ek segítségével vásárolhassanak és adhassanak el szakképzési tokent.

BitOcean

Forrás: medium.com

Fanghuwang

Ipar: pénzügyi szolgáltatások

Eszközök: 3,3 milliárd dollár

Partnere óta: 2018.01.18

Fanghuwang biztosítékkal fedezett hiteleket (ingatlan jelzálogkölcsönöket) kínál kínai kis- és középvállalkozásoknak. A Fanghuwang olyan technológiákat alkalmaz, mint a felhőalapú számítás és a nagy adatok elemzése a minőség és a hatékony kockázatkezelési szolgáltatások biztosítása érdekében.

A VeChain-nel folytatott együttműködésben a Fanghuwang megoldásokat fog létrehozni az adatok gyűjtésének, tárolásának és megosztásának javítására. Ehhez kifejlesztettek egy másik Dapp-ot, a VeVid nevet, amely digitális ID és KYC eszközt kínál a VeChain blokkláncon lévő vállalatok számára..

DNV GL

Ipar: Tanúsítás

Bevétel: 2,4 milliárd dollár

Partnere óta: 2018.01.24

DNV GL globális vállalat, amely kockázatkezelési és tanúsítási szolgáltatásokat nyújt, megerősítve, hogy egy szervezet megfelel bizonyos feltételeknek. A DNV GL tengeri, megújuló energiaforrásokból, olajból nyújt vállalatokat & gáz, étel & ital- és egészségügyi ipar auditokkal és tanácsadási szolgáltatásokkal, szoftveres megoldásokkal és tanúsításokkal. A DNV GL emellett a hajók és az offshore szerkezetek legnagyobb tanúsítója.

2018 márciusában bevezették a VeChain első Dapp My Story című digitális biztosítási megoldását, amely auditok és adatgyűjtés alapján az élelmiszer- és italipart célozza meg..

DNVgl

Forrás: dnvgl.com

Yida China Holdings Limited

Ipar: Ingatlan

Társa óta: 2018-02-19

Kína egyik legnagyobb ingatlanfejlesztője, Yida, ipari parkok és intelligens városok építésére specializálódott, a lakónegyedek és a bevásárlóközpontok mellett.

A Yida a platform blokklánc technológiáját valósítja meg jelenlegi technológiai portfóliójában.

NTT Docomo

Ipar: Telekommunikáció

Eszközök: 42 milliárd dollár (2018)

Társa óta: 2018-08-05

NTT Docomo Japán egyik legnagyobb telekommunikációs vállalata és az ország negyedik legnagyobb állami vállalata, több mint 53 millió ügyféllel (Japán mobilpiacának több mint a fele).

Ez a konkrét lista a Vechain partnerségi listán a Docomo 5G Open Partner Program része. A program során mindkét vállalat együtt dolgozik az 5G technológia fejlesztésén, amely 2020-ban kerül piacra.

ENN Energy Holdings Limited

Ipar: Tiszta energia

Vagyon: 10 milliárd dollár

Partnere óta: 2018.11.01

Kína egyik legnagyobb tiszta energia elosztója, ENN, 1992-ben alakult, és ma már több mint 400 működő és fióktelepe van. Szolgáltatásait több mint 16 millió ügyfélnek nyújtja a 34 kínai tartomány 17-ből.

Az ENN a Shanghai Gas Group és a VeChain mellett azon fog dolgozni, hogy létrehozzon egy LNG-kezelési megoldást, amely a Blockchain és az IoT technológiát használja a különböző típusú földgáz minőségbiztosítási folyamatának irányításához..

Ciprusi Köztársaság; Nemzeti szintű Vechain Partnerség

Társa óta: 2018.11.02

Fektesse be Ciprust, a kormány elkötelezett partnere a külföldi befektetésekkel való együttműködés mellett, együtt fog működni VeChain Alapítvány és a CREAM közös egységet alapít Cipruson. Ez elősegíti a blokklánc-megoldások fejlesztését és megvalósítását.

A két fél javaslatokat fog tenni Ciprus befektetésére, például olyan politikai reformokra, amelyek megkönnyítik a blokklánc használatát a ciprusi kormány műveleteinek és pénzügyi szolgáltatásainak mögöttes infrastruktúrájaként.

befektesse Ciprust

Forrás: twitter.com

A Walmart China és a VeChain együtt dolgoznak a nyomonkövethetőségi platformon

A VeChain együttműködött a Walmart China céggel annak érdekében, hogy létrehozza a Walmart China Blockchain Traceability Platform platformot, amely a VeChainThor Blockchain tetejére épül. A közlemény A platformmal kapcsolatban a Walmart China és a VeChain közötti együttműködés június 25-én történt. 

Ez a Walmart China Blockchain Traceability Platform-ra vonatkozó bejelentés az első 23 termékcsalád bevezetésével érkezett, amelyeket ezen a platformon teszteltek és indítottak el. A cél az, hogy a folyó év végéig elérjék a 100 termékcsaládot. Ez nagyon pozitív lenne a VeChain és hálózatának elfogadása szempontjából. 

A jövőben várhatóan sok különböző termékkategória szerepel majd az új Walmart China Blockchain Traceability Platformban. A projektben szereplő termékek közül néhány friss hús, rizs, gomba, étolaj és még sok más. Az új nyomonkövethetőségi rendszer várhatóan 2020 végéig a teljes csomagolt friss hús értékesítésének 50% -át, a csomagolt zöldségfélék teljes értékesítésének 40% -át, valamint a tenger gyümölcseinek teljes értékesítésének 12,5% -át képviseli.. 

Ez várhatóan a piac egyik legvirágzóbb nyomonkövetési terméke lesz, amely blokklánc-technológiát használ. Ezen a rendszeren keresztül az egyének többet tudhatnak meg az egyes termékekről, beleértve az élelmiszer forrását, és az egész logisztikai folyamatot, beleértve az ellenőrzési jelentést és sok más adatpontot. 

Kevin Feng, a VeChain operatív vezérigazgatója a Walmart China vállalattal folytatott együttműködést kommentálta: 

“A VeChain a világ vezető vállalati-nyilvános blokklánc platformjaként arra törekszik, hogy a vállalkozásokat felhatalmazza a nagyszabású digitalizálási folyamatba, biztonságos és érett blokklánc-telepítési megoldások biztosításával és a blokklánc-technológia széleskörű alkalmazásának elősegítésével.”

Ugyanakkor kifejtette, hogy ez a partnerség nemcsak a blockchain technológia egésze, hanem a VeChain és annak hálózata szempontjából is nagyon fontos. Ez átláthatóbb és megnyugtatóbb fogyasztási élményt is nyújt. Bár a blockchain technológiát alkalmazó nyomonkövethetőségi platformokkal kapcsolatban számos projekt volt, ez eddig az egyik legfontosabb kísérlet.  

A PwC is részt vett ebben a megállapodásban. Céljuk a bizalom kiépítése és a fontos problémák megoldása, a PwC két fő prioritása. Elton Yeung, a PwC Kína és Hong Kong stratégiai és innovációs vezetője szerint a Walmart Blockchain Traceability System kiváló példa a blockchain technológiára, amelyet a kiskereskedelemben alkalmaznak. 

Ezek az új megvalósítások hozzájárulnak az élelmiszerbiztonság és a minőségirányítás javításához is. Szintén erős garanciát jelentenek a fogyasztói bizalom kiépítésére, mert lehetővé teszik az egyének számára, hogy jobban megértsék, hogyan kezelik és kezelik a termékeket, amíg el nem érik a vevő otthonát. 

Ez a Walmart egyik fő célja, amely az élelmiszer-biztonság és a minőségirányítás javítása érdekében dolgozik. A VeChain blockchain technológiája várhatóan javítja a nyomon követhetőséget és lehetővé teszi a cég számára, hogy vezetővé váljon a nyomon követhetőség kezelésében. 

A VeChainThor Blockchain hálózat használatával elsőbbséget élveznek a „nagy aggodalomra okot adó és magas kockázatú” termékek. A PwC és a VeChain technikai támogatást nyújt a Walmart China számára annak érdekében, hogy zökkenőmentesen megvalósíthassa ezeket az új blokklánc-alapú nyomonkövetési rendszereket. 

A VeChain már működött együtt más vállalatokkal olyan országokban, mint Szingapúr vagy Luxemburg, vagy olyan városokban, mint Párizs, Hong Kong és Sanghaj. 

További információ a Vechain partnerségeken túl

Ha többet szeretne megtudni a Vechain Thor projektről, olvassa el a VET hivatalos árjóslási cikkét, és ellenőrizze a rendszeres frissítéseket. Elolvashatja a Három ok, amiért a szakképzés hamarosan fellendülhet, kiegészítő bejegyzésünket, valamint a szakképzési kereskedési párok technikai elemzését..

Érdekli a szakképzés vásárlása? Megtanulhatja, hogyan kell ezt megtenni az Útmutató a szakképzés Binance-on történő vásárlásához.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner