A VeChain (VET) vásárlása a Binance-on

Annak ellenére, hogy a kriptográfia 2018-ban lefelé esett, a blockchain tovább halad. A fejlesztés felgyorsítja azokat a projekteket, amelyek célja a blokklánc működése a valós használati esetekben. A szektor egyik vezető projektje a VeChain (VET). 2019 nagyon ígéretesnek tűnik, és sok új érdekes projekt van, amelyeken a VeChain jelenleg dolgozik az egész világon.

Ez az útmutató bemutatja, hogyan szerezheti be első szakképzési tokenjeit a világ egyik legnépszerűbb cseréjén keresztül, Binance.

Mi a VeChain?

Dióhéjban a VeChain BaaS – Blockchain, mint szolgáltatás. Arról van szó, hogy vállalati szinten előhozza a blockchain használati eseteit, ahol gyakran szükség van egy változhatatlan, bizalomtól mentes információs főkönyvre.

Az ellátási lánccal kezdődik, a blockchain digitális termékazonosságait felhasználva a termékek nyomon követésére és nyomon követésére a szállítás és szállítás során. A felhasználási esetek kiterjednek számos magas jegy árú – például luxus kiegészítők, bor, ital és még sok más – hitelességének ellenőrzésére – ideértve a Ciprussal folytatott stratégiai partnerséget is. Ezt a termékekbe / termékekre telepített RFID-chipek felhasználásával, adatok feltöltésével a blokkláncba teszi, hogy az emberek megváltoztathatatlan bizonyítékkal rendelkezzenek arról, hogy az általuk vásárolt termék jogszerű-e vagy sem..

A felhasználási esetek a jövőben várhatóan még tovább fognak terjedni, ideértve az autóipar nyomon követését, valamint a tárgyak internetét.

A VeChain kétségtelenül óriási potenciállal rendelkező projekt, és jelentős káprázatot váltott ki a kriptográfiai közösségből a 2017 augusztusi ICO óta. Lássuk, hogyan szerezhetsz magadnak szakképzési tokent.

A VeChain a világ különböző vállalataival, köztük Ázsiával áll partnerségben, az egyik hely, ahol a blockchain technológia terjeszkedik a magán- és az állami szervezeteknél. 

Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogyan lehet szakképzési érméket vásárolni a Binance tőzsde segítségével. Ez a platform az egyik legnépszerűbb és legelismertebb tőzsde a piacon. A 2017-ben indított Binance számos szolgáltatást hozott létre, amelyek lehetővé teszik a befektetők számára, hogy könnyebben hozzáférhessenek a kriptovaluta piachoz.

A VeChain megvásárlása

1. lépés: Regisztráljon fiókot itt: Binance

Ez az útmutató a Binance tőzsdére fog összpontosítani, mivel ez az egyik legbiztonságosabb és legnagyobb volumenű tőzsde a világon.

Ugyanakkor a Binance tőzsdének számos előnye van a tér más digitális eszközcseréihez képest. A Binance rendelkezik az egyik legnagyobb likviditással az altcoinokra a kriptopiacon, és nagyszámú kereskedési párral rendelkezik. A CoinMarketCap által szolgáltatott adatok szerint az elmúlt 24 órában a Binance csaknem 900 millió dolláros forgalmat bonyolított le. 

A szakképzés cserélhető Tether (USDT), Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC) és a Binance Coin (BNB), a Binance által kiadott digitális eszközre..

Ha még nem tette meg, regisztráljon egy fiókot. A folyamat általában nagyon gyorsan befejezhető.

Csak néhány egyszerű lépés szükséges ahhoz, hogy a felhasználók elkezdhessék a digitális devizák kereskedelmét a platformon. Ha azonban a cél az, hogy magasabb határok legyenek, akkor a folyamatot ellenőrizni kell, és még több időbe telhet.


binance regisztráció 1

2. lépés: Ellenőrizze a fiókját

A kereskedés megkezdése előtt több dokumentumot is be kell nyújtania a számlájának ellenőrzéséhez. Ezenkívül állítson be kétfaktoros hitelesítést és egyéb biztonsági intézkedéseket a fiókja biztonságának megőrzése érdekében.

3. lépés: BTC, ETH, BNB vagy USDT küldése Binance számlájára

Mivel még mindig nagyon új kriptovaluta, kevés nagy tőzsde kínálja a szakképzés megvásárlásának lehetőségét a Fiattal. Tehát a legjobb megoldás az lesz, ha Bitcoin-ot vagy Ethereumot szerez, majd kereskedik a szakképzéssel.

Ha még nem rendelkezik ezeknek az érméknek, vagy többet szeretne befektetni a titkosításba, akkor hitel- vagy betéti kártyával vásárolhatja meg olyan webhelyekről, mint például Coinmama vagy Changelly.

Miután megkapta a két érme egyikét, befizetnie kell a Binance pénztárcájába. Lépjen az oldal tetején található menübe, válassza az „Alapok”, majd a „Betétek” lehetőséget..

A legördülő menüből válassza ki az elküldeni kívánt érmét. Kap egy pénztárca címet, ahová elküldheti érméit. Ügyeljen arra, hogy csak a megadott érmét küldje el (azaz a BTC-t a BTC-pénztárcának, az ETH-t az ETH-pénztárcának). Bármely, erre a címre küldött érme elveszhet.

Amint azt korábban említettük, USDT vagy BNB érmék is felhasználhatók szakképzés vásárlására. Ennek ellenére a folyamat ugyanaz. A szakképzés megszerzéséhez BNB-t, USDT-t, ETH-t vagy BTC-t kell küldeni a Binance-nek. 

A Binance lehetőséget kínál bizonyos digitális eszközök hitelkártya használatával történő megvásárlására is. A jövőben a felhasználók ezt az egyszerű módszert használva vásárolhatnak szakképzést, ahelyett, hogy digitális eszközöket küldenének a tőzsdére.

letétkezelés

4. lépés: Várjon megerősítést

A betéteket és a visszavételeket gyakran elég gyorsan törlik, de a hálózati terheléstől függően ez eltarthat egy ideig. Várja meg a Binance-t, hogy megerősítse, hogy a befizetés sikeres volt.

5. lépés: Keresse meg és válassza ki a BTC vagy ETH párost

Miután befizetése megtörtént, lépjen a webhely cseréjére. A webhely tetején található navigációs sávon vigye az egérmutatót az „Exchange” fölé, és kattintson az „Alap” gombra.

Most lépjen az oldal jobb oldalán található mezőhöz. Válassza ki azt az érmét, amellyel kereskedni szeretne (BTC, ETH, BNB vagy USDT), és keresse meg a szakképzést. Válassza ki a felmerülő párokat (pl. VET / BTC).

állatorvos 1

Opcionális: Használja a Binance speciális eszközeit a megfelelő időben történő vásárláshoz

A Binance rengeteg adatot kínál, például ár- és rendelési előzményeket, amelyek segítenek a megfelelő időben kereskedni. Lehetővé teszik a limitrendelések beállítását is. Ez azt jelenti, hogy beállítja az árat, amelyért meg szeretné vásárolni (vagy eladni) a szakképzést, és amint eléri ezt az árat, a tőzsde automatikusan a kereskedelmet végzi.

Ezeket a fejlett kereskedési lehetőségeket azoknak a felhasználóknak hozták létre, akik több ismerettel rendelkeznek a piacokról és a virtuális pénznemek és tőzsdék működéséről. Bár összetettnek tűnik, nagyon egyszerű azoknak a felhasználóknak a használata, akiknek van némi tapasztalata a kriptovaluta piacon.

állatorvos binance 23

6. lépés: Válassza ki a vásárolni kívánt szakképzés mennyiségét

Az árdiagram alatt található „Vásárlás” mezőbe írja be, hány szakképzést szeretne vásárolni, és az árat, amelyért megvásárolja. Alternatív megoldásként választhatja a „Market” lehetőséget a jelenlegi áron történő vásárláshoz (ez jó a kezdő kereskedők számára).

7. lépés: Vásárolja meg a szakképzést!

Kattintson a zöld „VET vásárlása” gombra a kereskedelem befejezéséhez. Miután a Binance megerősítette a tranzakciót, készen áll!

8. lépés: Helyezze az érméket egy biztonságos VeChain pénztárcába

Célszerű, ha nem kereskedik, az érméket mozgassa a tőzsdéről egy biztonságos pénztárcába, amelyet Ön irányít. Így az alapjainak biztonsága a kezedben van, nem vagy kegyelmes a tőzsde biztonsági intézkedéseibe.

Ehhez szüksége lesz egy pénztárcára, amely támogatja a VET tokeneket. A VeChain Thor mobil pénztárca a VeChain csapat által kifejlesztett hivatalos pénztárca, amely elérhető iPhone-ra és Androidra. Alternatívák a Atomic asztali pénztárca Windows és Mac, vagy a legmagasabb szintű biztonság érdekében olyan hardvertárca, mint a Ledger Nano S.

Ha készen áll a pénztárca, akkor visszavonhatja a zsetonokat a Binance-ból. Lépjen az oldal tetején található menübe, válassza az „Alapok”, majd a „Visszavonások” lehetőséget. A legördülő menüből válassza a VET lehetőséget.

A múltban a Binance-t egy olyan hack érte, amely körülbelül 7000 BTC veszteséget eredményezett. Bár a tőzsde vissza tudta adni a felhasználóknak az elvesztett pénzeszközöket, mindig jobb, ha a digitális eszközök titkos kulcsait ellenőrzik. 

A tőzsdék szabványos biztonságot nyújtanak a felhasználók számára digitális eszközeik kezeléséhez. Ha a platform támadást tapasztal, vagy feltörik, az alapok biztosan elvesznek. A kriptovaluták kezeléséhez általában a hardver és a hűtőtárca a legjobb megoldás.

állatorvos 4

Helyezze be a VeChain pénztárca címét VET visszavonási címként. Ellenőrizze még egyszer a cím helyes adatait, válassza ki, hogy mennyit szeretne visszavonni, és nyomja meg a beküldés gombot. A Binance megerősíti a tranzakció befejezését.

A cikk írásakor a szakképzés a 31. legnagyobb kriptovaluta a piacon. A digitális pénznem piaci kapitalizációja 274 millió dollár, az érme ára 0,00494 dollár. 

Az elmúlt hónapokban a VeChain sok különböző céggel dolgozott együtt szolgáltatásaik fejlesztése és az ügyfelek jobb tájékoztatása érdekében. Például a VeChain bejelentette, hogy együttműködik a Walmart China céggel a Walmart China Blockchain Traceability Platform (WCBTP) működtetése érdekében. Ez volt a mérföldkő, amelyet a vállalat elért. 

Ha többet szeretne megtudni róla, és a jelenlegi 25 millió dolláros visszavásárlási tervről, amelyet a cég indított, és a Walmart üzletről, itt ellenőrizheti VeChain cikkünket. Ha többet szeretne megtudni erről a blokklánc platformról, olvassa el a Mi az a VeChain cikkünket. 

… És ez minden, amit tudnod kell, hogy elkezdj befektetni a VeChain-be, az egyik legígéretesebb projektbe, amely a valós blokklánc-elfogadásra összpontosít.

Szeretne többet megtudni? Itt megnézheti a Vechain VET Price Prediction cikkünket, valamint a Vechain kereskedési párokról szóló technikai elemzést..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map