Az 1. kriptopénz rejtett gyöngyszemei

Hallottál már valakit, aki azt kívánta volna, hogy bizonyos virtuális valutákat vásárolt már évekkel ezelőtt, amikor nagyon olcsó volt, azt állítva, hogy dollármilliárdokat ért volna meg, ha eddig ilyeneket tartott volna? Nos, még nem késő, mert ma is ugyanazok a lehetőségek nyílnak mindenki előtt, most a te kezedben van, ha ezt ki akarod használni, vagy ugyanazokat a kijelentéseket akarod tenni az élet későbbi szakaszaiban, mint ma.

A projekt rejtett lehetőségeinek felfedezése összefügg azzal a projekttel kapcsolatos előrelátással, amelyről úgy gondolja, hogy óriási értéke lehet. Minél értékesebb egy projekt, az határozza meg, hogy az emberek befektetnek-e a projektbe, vagy sem.

Az egyik ilyen rejtett drágakő a High-Performance Blockchain projekt. Úgy tűnik, a projektet alig ismeri senki. Itt van egy rövid áttekintés arról, miről van szó.

Mi a nagy teljesítményű blokklánc (HPB) és hogyan működik?

Ez a platform, az EOS-hoz hasonlóan, egy nagy teljesítményű blokklánc-platform, amely párhuzamos feldolgozást használ. Ezen túl a HBP gyorsuló hardver chipeket is használna a jobb teljesítmény érdekében.

Ez az innovatív projekt egyedülálló és a világ első olyan vállalata, amely integrálja a szoftvereket és a gyorsított hardvereket, amelyek állításuk szerint nagymértékben javítanák az adatátvitel és a hozzáférhetőség egyszerűségét, sebességét. Ez a nyílt forráskódú projekt másodpercenként több millió tranzakció végrehajtására képes.

A nagy teljesítményű Blockchain projekt olyan platformokat és iparágakat fog szolgálni, mint a Tencent, a Baidu és az Alibaba, akik hatalmas mennyiségű adattal foglalkoznak. Megcélozza a tárgyak internetét és más ágazatokat is, mint az ellátási láncot, az orvosi, kormányzati és pénzügyi ágazatokat.

A HBP Token

A HBP token a kínálat 100 millió. Más kriptopénzektől, pl. A bányászott Bitcoin-tól eltérően, a blokkok létrehozása nagy hozzájárulású csomóponton keresztül történik, más néven hcnode.

Ahhoz, hogy a hcnode közreműködői részévé válhasson, el kell fogadnia a BOE hardveres gyorsítómotort, bizonyos összeget meg kell tartania a HPB tokeneken, és hozzá kell járulnia az egész rendszer hálózati sávszélességéhez is..

A MainNet 2018 második negyedévére tervezett elindítása után a blokkokat generáló hcnode automatikusan HPB érméket kap jutalmakként, amelyeket a rendszer bocsát ki.

A csapatról

Wang Xiao Ming ennek a figyelemreméltó projektnek az alapítója, aki a kezdetektől fogva foglalkozik a blokklánc-technológiai újításokkal. Megalakulása óta tagja a NEO-nak, a többi tag pedig más techcégek, például az Intel, a Huawei és más kínai intézmények prominens embere..

A tanácsadók közül néhány figyelemre méltó személy ZHEN CHEN, a Dongfang Fuhua Fund társaság elnöke, ZONGRU WAN, a Nobel-díjas csapat tagja, és KAI LONG, aki az UnionPay Smart elnöke. Másrészt a befektetők közé tartozik a TimeStamp Capital, aki jelentős kínai befektetés, Lei Zhen, az OKcoin alapítója, sok más ember között.

HPB partnerségek

Mivel az alapító kapcsolatban állt a NEO blokklánccal, szorosan együtt tudott működni velük. A HPB az első projekt, amely támogatja a NEO-VM-et (a NEO virtuális gépet). A HPB támogatást kapott az UnionPay-től is (amely nagyobb, mint a Mastercard és a Visa együttvéve), amely egy hatalmas ázsiai vállalat, amely a helyi tranzakciós adatok több mint 80% -át kiszolgálja, forgalma évente 12,5 billió dollár. Úgy tűnik, hogy ez az egyik legjelentősebb partnerség a kriptovalutában. Ez nem minden; rengeteg partnerségi megállapodásuk van még azon a vonalon, amelyet még nem jelentettek be.

Fejlesztési tervek

A nagy teljesítményű blokklánc számos szakaszban fejlődött. Noha a projekt jól működő TestNet platformmal rendelkezik, amelyet az év első negyedévében indítottak el, a MainNet alfa verzióját 2018. második negyedévére tervezik.

A csapat azon is dolgozik, hogy a platform jobb legyen, és végre valamikor 2019-ben látnunk kell a végleges verziót.

Hol vásárolhat nagy teljesítményű Blockchain (HPB) tokenteket

A HPB tokenek néhány cserélhetők, nevezetesen a BiBox, Bit-Z, Kucoin, és Allcoin Kriptovaluta tőzsdék. A token BTC, ETH, BIX és USDT kriptovalutákra cserélhető.

Következtetés

A HPB projekt egyik fő célja a valuta kihívások kezelése, amelyek jelenleg a blokkláncot és a kapcsolódó technológiákat fázisba viszik, amelyek a tranzakciók volumenének növekedése jelentenek torlódásokat a blokkláncon és a biztonsági megsértéseket a rossz biztonság következtében. Emellett a magas tranzakciós díjak, különösen nagy terhelés idején és nagy események idején, és különösen a decentralizált alkalmazások fejlesztésének nehézségei.

Kétségtelen, hogy a projekt hosszú utat fog megtenni, és még mindig a kezdeti szakaszában van. Ennek ellenére tanácsos saját kutatásokat végezni, mielőtt bármilyen projektbe befektetne, és azt sem fektesse be, amit nem engedhet meg magának, hogy elveszítse.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner