Binance Jersey: Minden, amit tudnia kell

Binance Jersey (Binance.je) egy biztonságos és megbízható tőzsde a brit font (GBP) és az euró (EUR) kereskedelméhez az Egyesült Királyságban és Európában a Bitcoin-nal és az Ethereummal. A platform digitális vagyonkezelési szolgáltatásokat is kínál a felhasználók számára szerte a világon.

A múlt heti sajtóközleményben a Binance bejelentett hogy az új platformon keresztül léptek be az európai piacra. A Binance Jersey az euró (EUR) és az angol font (GBP) felhasználásával támogatja a kriptográfia közvetlen kereskedelmét. A két pénznem használatával a felhasználók kereskedhetnek Bitcoin (BTC) és Ethereum (ETH) kereskedelemmel.

A Binance Jersey-ben kínált kereskedési párok

A felhsználói felület lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy négy új párral kereskedjenek, köztük BTC / GBP, ETH / GBP, ETH / EUR és BTC / EUR, miután befejezték a számlaellenőrzést az Ismerd meg az ügyfeledet (KYC) folyamatnak megfelelően..

A sajtóközleményben Binance megjegyezte, hogy az európai piacokra való terjeszkedés a következőket nyújtja: 

„Szabadság a fenyegető Brexit-bizonytalanságtól, ahol a font és az euró is aggodalomra ad okot. A Binance Jersey révén globális terjeszkedésünk részeként szeretnénk áthidalni a kriptofiat csatornát Európának és az Egyesült Királyságnak, hogy támogassuk a szélesebb körű kriptopénz bevezetését. “

Binance Jersey jellemzői

Az új platform világszínvonalú kereskedési élményt kínál a felhasználók számára.

  • Gyors, biztonságos és megbízható. – Az iparág vezető teljesítményével büszkélkedhet, és másodpercenként akár 1,4 millió tranzakciót is képes feldolgozni. A legkorszerűbb tárolási technológiával rendelkezik, amely garantálja a maximális biztonságot.
  • Világszínvonalú támogatást kínál 24/7 élő ügyfélszolgálattal és gyors KYC feldolgozással.
  • Felhasználóbarát, intuitív és könnyen használható felülettel.

Hogy kezdjed

  • Menj a hivatalos honlapján és regisztráljon egy fiókot, amely után végigvezetik Önt a KYC folyamaton.
  • Betéti eszközök euróban, GDP-ben, BTC-ben vagy ETH-ban.
  • Kezdje el kereskedni

Hogyan kezdődött a Binance Jersey

2018 júniusában a Binance aláírva egyetértési megállapodás (MOU) a sziget digitális iparát képviselő független szervezettel, a Digital Jersey-vel. Az együttműködés Binance Jersey születéséhez vezetett.

Az együttműködés során a Binance és a Digital Jersey digitális készségprogramon és néhány más szolgáltatáson keresztül tart majd képzést a jersey-i blockchain népszerűsítése céljából. Támogatja a Binance-t is, amikor az AML-előírások betartásáról szóló tárgyalásokról van szó.

A Digital Jersey támogatni fogja a rejtjelcserét az engedélyezési és banki kapcsolatok földi szintű kialakításakor is.

A Digital Jersey-t a sziget kormánya és a Pénzügyi Szolgáltatások Bizottsága támogatja, amikor a fintech blokkláncának fejlesztéséről és a helyi tehetségek növekedéséről van szó..

Akkor Tony Moretta, a Digital Jersey vezérigazgatója megjegyezte, hogy:

„Megengedhető homokozót tudunk biztosítani az innovatív kriptográfiai vállalkozások számára, hogy boldoguljanak anélkül, hogy elmozdulnánk a joghatóságunk területén érvényes szabályozás általában magas színvonalától. Várakozással tekintünk a Binance-szel való együttműködésre, hogy fejlesszük csereprogramjukat és megfelelési funkciójukat Jersey-ben, blokklánc-képzést nyújtsunk digitális készségprogramunk részeként és támogassuk az új startupok növekedését ezen a területen. “


Wei Zhou, a Binance pénzügyi igazgatója szerint Jersey szigetén már létezik a kriptográfia jogi és szabályozási kerete, amely lehetővé teszi a Binance tökéletes illeszkedését. Ugyancsak úttörő a blockchain fejlesztésében, amelyet robusztus kerete és tehetségállománya is kihasznál.

A jersey-i indítással az új kriptográfiai platform reméli, hogy növelheti a sziget versenyelőnyét a bankszektoron belül más, a kriptográfiával kapcsolatos vállalkozásokért is versenyző joghatóságok között..

Jersey-sziget nem része az Európai Uniónak; de az Egyesült Királyságon keresztül jó kapcsolatot ápol az EU-val. A sziget azonban csak az EU részeként tekinthető árukereskedelemre.

Ezenkívül hivatalos kapcsolata van az Egyesült Királysággal, amelyet az Egyesült Királyság 1972. évi csatlakozási szerződésének 3. jegyzőkönyve rögzít. A Sziget megtette szándékok Nagy-Britannia számára egyértelmű a vágy, hogy megőrizze kapcsolatait az EU-val és az Egyesült Királysággal a Brexit után.

Tehát Jersey készenléti tervként szolgál a Brexit után a Binance számára. A csere Coinbase, aki nyomdokaiba lépett irodát nyitott tavaly Dublinban.

A Binance Jersey és a Binance Coin árának vétele

A platformon való regisztráció azonnal megkezdődött, és szerint vezérigazgatójának, Zhao Changpeng eddig elsöprő volt. Ezt hozzáteszi “A KYC-ellenőrzések már elmaradtak.”  Ennek csökkentésére azonban több forrást különítettek el.

A Binance Jersey piacra dobása pozitív hatással volt a Binance érme árára is. A BNB ugrott több mint 18 százalék az új platform bejelentését követően.

Csatlakozz most

Binance Jersey diszkontált kereskedést kínál, amikor elindítja. Ez nagyszerű módja annak, hogy csatlakozzon az európaiak kriptopiacához, a piac egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb kereskedési platformjának felhasználásával. Használja a Binance Jersey-t ez a link és nézd meg magad.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map