Fontos távirati kriptovaluta csatornák listája

Távirat az egyik vezető üzenetküldő alkalmazás, amely a biztonságra összpontosít. A legtöbb piacon lévő, jelenleg piacon lévő üzenetküldő alkalmazással ellentétben a Telegram saját titkosítási protokollt használ, teljesen ingyenes, korlátlan felhőtárral rendelkezik, rendes és „titkos” csevegésekkel, több platformos elérhetőséggel, csoportokkal és szupercsoportokkal, csatornákkal, bot funkciókkal rendelkezik , valamint nincsenek hirdetési vagy további prémium tartalmak, és nincsenek előfizetési díjak.

Figyelembe véve ezt a sokféle előnyös funkciót és öröklött biztonsági / adatvédelmi protokolljait, nem csoda, hogy megbízható kommunikációs / információs közegként és az egyik legvonzóbb média megoldásként a kriptovaluta fejlesztők, kereskedők és vállalkozók.

Szó szerint minden komoly kriptográfiai projektnek saját Telegram-csatornája van manapság, de ami még fontosabb, az a tény, hogy vannak különféle kriptográfiai kiadványok és médiacsoportok, amelyek tartalmával átfogó Telegram-csatornákat is tartalmaznak.

Az alábbiakban elkészítettük a legfontosabb kriptotávirati csatornák és csoportok listáját:

Cointelegraph (@Cointelegraph)

Ha akár rövid ideig is a kriptotérben voltál, akkor nagyon jó esély van rá, hogy hallottál róla Cointelegraph, az egyik legelismertebb és legnépszerűbb kriptovaluta kiadvány.

A Cointelegraph a kriptoszféra legfrissebb híreivel (Bitcoin News, Ethereum news, Altcoin News, Blockchain News, Scam News stb.), De átfogó piaci elemzéssel, valamint hasznos oktatóanyagok és útmutatók lenyűgöző gyűjteményével is ellátja olvasóit. A hivatalos Cointelegraph Telegram csatorna Jelenleg 94 692 taggal büszkélkedhet, és a Blockchain legfontosabb szempontjaival foglalkozik, Bitcoin, és a Fintech hírek.

cointelegraph fotó

Forrás: ttbcn.wordpress.com

CryptoMedics (@CryptoMedics)

A CryptoMedics egy kriptovaluta távirati csatorna, amely nagy hangsúlyt fektet a kutatásra. A csatorna mögött álló csapat átlátható és mélyreható kutatási megközelítést alkalmaz. Ha még nem ismeri a kriptopiacot, és többet szeretne megtudni, akkor a CryptoMedics lehet az egyik legjobb választás. A csatorna híres kiemelkedő közösségéről, és ez az a hely, ahol szinte minden kérdésére válaszolni lehet. A fő hátrány az a tény, hogy egyike azon kevés Telegram csatornáknak, amelyek fizetést igényelnek. A csatornának jelenleg 4964 tagja van.

Crypto Charter (@Crypto Charter)

A Crypto Charters egy kriptotávirati csoport, amely kifejezetten kemény, fejlett kriptokereskedőknek és elemzőknek szól. A csoport figyelemre méltó, hogy tagjai jól dokumentált és átfogóan részletes diagramokat kínálnak a különféle kriptovalutákról. A csoport főként a Bitcoin elemzésére összpontosít, de különféle közreműködők vannak, akik szintén nagy értékű altcoinokba tartoznak.

Venture Coinist (@Venture Coinist)

Ha elsősorban a legjobb 10 érme ár / piaci elemzésére koncentrál, akkor a Venture Coinist mindenképpen méltó a Telegram csatornák listájára. A tartalom elsősorban a kereskedelem felállításának technikai elemzésére irányul a következő néhány napban / hétben, ami nagyon értékes eszköz a kezdő befektetők és kereskedők számára. Röviden, ha maximalizálni szeretné befektetése profitpotenciálját, akkor nem tévedhet el a Venture Coinist.


Crypto Samurai (@Crypto Samurai)

A Crypto Samurai az egyik legjobb kriptotávirat-csatorna, mivel mindenki számára kínál valamit. A csatorna mögött álló csapat jó munkát végez a tekintélyes hírforrások túlnyomó többségének kurátora szempontjából, olvasóinak csak a legrelevánsabb cikkeket hozza el, amint azok megjelennek. Jelenleg a csatornának 3125 felhasználója van, ami egyáltalán nem kevés.

Mycryptopedia (@Mycryptopedia)

A Mycryptopedia a Telegram hivatalos csatornája a Mycryptopedia.com weboldal. A csatorna nagy hangsúlyt fektet a kurált oktatási tartalmakra olyan témákban, mint a kriptopénz, a blokklánc-technológia, az ICO-k és a piacelemzés. A cikkeket tekintve az előfizetők oktatóanyagokra, útmutatókra, hírcikkekre, oktatóvideókra, interjúkra és más típusú informatív adatokra számíthatnak.

mycryptopediafeature

Forrás: The Coinage Times

UK Crypto (@UKCrypto)

Az UK Crypto egy olyan távirati csatorna, amely előfizetőinek érdekes keverékét kínálja az alapelemzés és a technikai elemzés számára rengeteg érme számára. Ez egy olyan hely, ahol sokat megtudhat a kriptokereskedelem alapjairól, és új és érdekes kriptoprojekteket is felfedezhet, amelyek mindegyike kurátoros és vitathatatlan, ellenőrizhető forrásokkal rendelkezik..

Kereskedelmi jel ingyen (@Kereskedelmi jel ingyen)

Ez a csatorna egyedülálló kilátást nyújt előfizetőinek és kereskedőinek a kriptopiac jelenlegi helyzetéről. Rengeteg technikai elemzést gyűjtött össze annak hosszú távú relevanciájának biztosítása érdekében, és nincs spam tartalom, és nincs keresztküldemény.

Kriptó a Holdra (@Kriptó a Holdra)

A Holdra kriptálás nem az, amit nagy Telegram-csatornának neveznél, de tökéletes azok számára, akik szeretnének többet megtudni a kriptovaluta-kereskedelemről, a kereskedési jelekről, a piaci elemzésekről, valamint hozzáférést kapnak az ICO különféle véleményeihez..

1 2SOmQSDInGYj91TxyiAo4A

Forrás: Medium.com

Crypto Shuttle (@Crypto Shuttle)

A Crypto Shuttle egy távirati csatorna, amely különösen hasznos, ha meg szeretné nézni a legfontosabb kriptovaluta híreket. Ezenkívül részletes és naprakész részleteket közölnek a devizapiaci helyzetről, anélkül, hogy eltúloznák azokat a félelmetes tényezőket, amelyek általában a kriptográfia birtoklásához és kereskedéséhez kapcsolódnak..

1 WhDPaq3vc dB5nnNMUaMyA

Forrás: Medium.com

Crypto Madness (@Crypto Madness)

A Crypto Madness pontos és gondozott híreket és áttekintéseket nyújt előfizetőinek a kriptoszférából, valamint hasznos információkat nyújt a közelgő ICO-król. A csoport mögött álló csapat köztudottan nagyon jó tanácsokkal szolgál az ICO-k tekintetében.

Crypto News (@Crypto News)

Utolsó a listánkon a Crypto News Telegram csatorna. Ingyenes csatorna, amely nagyon nagy hangsúlyt fektet arra, hogy csak a legfrissebb, jó minőségű híreket hozza el Önnek. Élete során tartalmuk olyan jónak bizonyult, hogy a csoportnak ma már csaknem száz tagja van.

Kelkáposzta szabadúszó író, aki a kriptovalutára és a feltörekvő technológiákra koncentrál. A Masternodes-ről szóló korábbi cikkek megjelentek a vezető titkosítási webhelyeken, és a Whitepapers-ben idézték őket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map