Hogyan és hol lehet megvásárolni a Monero érmét?

Jó helyen jár, ha tudja, hogy tudja-e a választ a „Hol lehet Monero-t venni?” Válaszra. Monero a világ egyik legnagyobb kriptovaluta. Az XMR digitális eszköz megnövelt adatvédelmi lehetőséget kínál a többi digitális eszközhöz képest. Így a Moneróhoz való hozzáférés lehetővé teheti számunkra a magánélet védelmét a kriptotranzakciók küldésekor és fogadásakor. Ebben az útmutatóban megosztjuk Önnel az összes információt az XMR-ről. Tudni fogja, hogyan vásárolhatja meg a Monerót USD-vel, és hogyan tárolhatja megfelelően. Ezenkívül értékes információkat fog kapni a virtuális pénznem működéséről.

Mi a Monero (XMR)?

Ha tudni akarja, hol lehet Monero-t vásárolni, akkor mindenképpen tudnia kell, mi a Monero. A Monero az úgynevezett adatvédelmi érmék egyike. A kriptovaluta célja a felhasználók magánéletének védelme, amikor digitális eszközöket használnak.

Amikor a Bitcoin (BTC) vagy a Litecoin (LTC) szolgáltatást használjuk tranzakciók küldésére vagy fogadására, információink nyilvánossá válnak. Minden Bitcoin és Litecoin címet minden érdekelt fél megtekinthet egy blockchain exploreren keresztül.

A felhasználók nemcsak a címeket láthatják és megtekinthetik, hanem az elküldött és fogadott tranzakciókat is, beleértve az egyenlegeket is. Ha 100 BTC-t küld egy másik felhasználónak, akkor online megtekintheti ezt a tranzakciót, valamint az összes előző és következő tranzakciót. Így a magánélet szó szerint nem létezik.

aki arany monero-t (az egyik legkönnyebben bányászható kriptovalutát tart) kezében egy kriptopénz-csere háttérrel, az egyik olyan hely, ahol monerót lehet vásárolni

Neveink nem jelennek meg, de könnyen kapcsolatot lehet teremteni a történt tranzakciók és identitásunk között. Ez akkor is lehetséges, ha cseréket és más titkosítási szolgáltatásokat használunk.

A Monero valódi magánéletet kínál a digitális eszközökkel kereskedő felhasználók számára. Ezért kérdezi sok felhasználó a „Hol lehet Monero-t vásárolni? vagy „Hogyan vásárolhatok Monero érmét?”

A Monero-val nem csak a pénzeszközök felett van ellenőrzése, hanem megkapja azt az anonimitást is, amelyet pénzt szeretne küldeni és fogadni. Biztosan nem szeretné, ha mások megértenék, melyik tranzakciót hajtja végre.

Hol lehet Monero-t vásárolni?

Így, ha meg akarja védeni a pénztárca címét és egyenlegét, akkor használja az XMR-t. De hol lehet Monero-t vásárolni? Nos, a válasz nagyon egyszerű. A Monero-t kriptovaluta-tőzsdéken vagy más kriptot használóktól kaphatja meg. Ha nem tudja, hol vásárolja meg a Monerót, akkor az alábbi lista segít a döntés meghozatalában.

Kriptovaluta tőzsdék

Ez a legegyszerűbb módja a hozzáférés ehhez a virtuális pénznemhez. Ha tudni akarja, hol vásárolhat Monero-érmét, akkor a váltás használata lesz a helyes válasz. A cserék könnyen használhatóak és a legtöbb felhasználó számára intuitívak.

A kriptovaluta-tőzsdék nagy likviditással rendelkeznek az XMR digitális pénznemet illetően, és nagyon hasznosak lehetnek más digitális eszközök felhasználására is. Sőt, a tőzsdék széles körű szolgáltatásokat kínálnak, hogy bekapcsolódhassanak a kriptovaluta piacba.


Néhány kriptovaluta-tőzsde, amellyel megtanulhatja, hogyan vásárolhatja meg a Monero-t, többek között a Binance, az OKEx vagy a HitBTC. Ezen platformok mindegyike különböző szolgáltatásokat és megoldásokat kínál. Bármelyiket használhatja a kívánt szolgáltatásoktól függően.

A kriptográfia használatával időnként bankszámlát, betéti és hitelkártyákat használhat fel. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy gyors és könnyű hozzáférést kapjon a kriptovalutákhoz, és ne csak az XMR-hez.

HitBTC

A HitBTC a kereskedési párokat tekintve a legnagyobb tőzsdék közé tartozik. Ez a platform lehetőséget kínál a felhasználóknak a Monero és más digitális eszközök megvásárlására is. XMR-t vásárolhat különböző stabil pénznemek és más kriptovaluták, például Ethereum (ETH) vagy Bitcoin (BTC) használatával..

hitbtc logó

Ez a platform lehetővé teszi a felhasználók számára az alapok befizetését is. Az Európai Unióban a SEPA átutalások megengedettek. Azonban nem minden régió támogatja az elektronikus átutalásokat.

Ez a csere segíthet megoldani a Monero USD-val történő megvásárlásának kérdését. Befizethet pénzt és kicserélheti azokat kriptovalutákra, amelyeket aztán XMR-érmékké lehet konvertálni.

Kraken

Krakent a világ egyik legbiztonságosabb és legelismertebb cseréjének tartják. A platformot 2011-ben hozták létre, csak néhány évvel a hivatalos Bitcoin kiadás után. Ez a kriptotőzsde az Egyesült Államokban található, és lehetőséget kínál a felhasználóknak a Monero USD vagy EUR használatával történő megvásárlására.

kraken csere logó

Ha tudni szeretné, hol lehet USD-val vagy EUR-val vásárolni a Monerót, akkor a Kraken lesz a megfelelő platform a használatához. A cég a felhasználók biztonságára és magánéletére összpontosított. Az elmúlt években Kraken megmutatta, hogy a világ egyik legbiztonságosabb kriptográfiai platformja.

OKEX

Most térjünk át az OKEX-re. A vállalat nemcsak lehetővé teszi a felhasználók számára az XMR megvásárlását, hanem különböző pénzügyi megoldásokat is élvezhetnek. Ily módon különböző kriptográfiai protokollokban, megoldásokban és hálózatokban vehetnek részt.

A vállalat a digitális eszközök kereskedelmében a leghasznosabbak közé tartozik, és nemcsak az XMR-hez, hanem más virtuális pénznemekhez is hozzáférést biztosít. Ezenkívül az OKEX-et is nagyon biztonságos kriptotőzsdének tekintik, amely a legjobb megoldásokat kínálja ügyfelei számára.

okex logó

Ha Monero-t vásárol és tart az OKEX-ben, vegye figyelembe, hogy ez csak akkor lehet hasznos, ha digitális eszközökkel akar kereskedni. A legjobb biztonság érdekében mindig húzza vissza az XMR-t egy hardveres vagy szoftveres pénztárcába. A Hol lehet vásárolni Monero útmutató következő szakaszaiban megtudhatja, hogyan kell megfelelően tárolni az XMR-érméket.

Binance

A Binance kriptovaluta-tőzsde használatával tudni fogja, hogyan kell megvásárolni a Monerót. A Binance 2017 óta működik, és nemcsak kereskedési szolgáltatásokat kínál, hanem hozzáférést biztosít a kriptovaluta hálózatokhoz és szolgáltatásokhoz is.

Binance logó és mottó

Bár nem lehet Monero-t USD-vel vásárolni, kereskedhet más virtuális pénznemekkel. Ezenkívül visszavonhatja az XMR-t, és továbbra is használhatja ezen a kriptovaluta-tőzsden kívül. A Binance pozitívuma, hogy széles választékot kínál a felhasználóknak a rámpán.

A felhasználók eurót és sok más valutát tudnak befizetni. Utána virtuális pénznemekkel férhetnek hozzá bankszámla, betéti vagy hitelkártya használatával. Következésképpen a Binance rugalmasságot és könnyen használható szolgáltatásokat kínál mind a szakértő felhasználók, mind a piacon újonnan érkezők számára.

Bitfinex

Egy másik kriptovaluta-tőzsde, amely lehetővé tenné a Monero vásárlását, a Bitfinex. Ez a platform az iparág egyik legelismertebb cseréjének tekinthető. A Bitfinex mobilalkalmazásokkal is dolgozik, vagyis az XMR-hez való hozzáféréshez nem szükséges számítógép. Az okostelefon segítségével mindent feldolgozhatunk.

bitfinex logó

Sőt, ez a csere támogatást adott az amerikai dollárhoz. Ha olyan helyet keresett, ahol Monero-t vásárolhat USD-val, akkor a Bitfinex lehet az egyik legjobb lehetőség. Minden természetesen attól függ, hogy a tőzsde rendelkezésre áll-e az Ön régiójában.

Egyes platformok nem állnak rendelkezésre minden országban. Ezért mindig tudnia kell, hogy kínál-e szolgáltatásokat az Ön régiójának.

Peer-to-Peer vagy Crypto Meet-up

Egy másik lehetőség, amelyet tudnia kell, hogy hol vásárolhatja meg a Monerót, az a peer-to-peer platform használatával. Alapvetően megvásárolhatja az XMR-t más felhasználóktól a kriptovaluta piacon. Találkozhat velük, vagy egyszerűen elküldheti nekik az összeget a bankszámlájukra, és megkaphatja a Monero-érméket.

Ez kevésbé intuitív lehet, és határozottan nem olyan gyors és kényelmes, mint a hagyományos csereplatformok használatával. Néhány tőzsde, mint például a Binance, lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy megvásárolják az XMR-t más felhasználóktól a P2P platformján keresztül. Mindazonáltal, ha Binance-t használ, célszerűbb a Monerót az azonnali kereskedési platform segítségével vásárolni.

Néhány P2P kereskedési platform jelenleg elérhető. Néhány közülük a LocalMonero és a LocalCoinSwap. Újabb válasz a „Hol lehet Monero-t vásárolni?” az, hogy a régiójában Monero-ba vagy kriptográfiai találkozókba megy, és ott XMR-t készpénzre cserél, vagy fordítva.

A kripto-találkozók nemcsak a közösség megismerésére, hanem az iparág néhány hasznos kapcsolatának megszerzésére is kiválóan alkalmasak. A felhasználók könnyen hozzáférhetnek olyan magánszemélyekhez, akik készpénzzel vásárolnak és adnak el digitális eszközöket. Így, ha kriptotalálkozót talál a városához közel, célszerű lehet részt vennie.

A P2P-hálózatok használatának néhány előnye magában foglalja a magánélet védelmét, és néhányuknak nincs KYC-je. Így, ha törődik az adatvédelemmel, ez is az egyik legjobb módszer a Monero vásárlásának megtanulásához.

Monero tárolása

Most, hogy tudja, hol vásárolhatja meg a Monero-t, tudnia kell, hogyan kell tárolni. Van néhány kriptotárca, amelyet használhat. Ha Monero kereskedelmét tervezi, akkor egyszerűen egy kriptográfiai tőzsdén tarthatja pénzeszközeit. A fent felsorolt ​​cserék jó lehetőség lehet.

Egyszerűen kereskedhet XMR érmeivel, és megpróbál profitálni a piaci ingadozásokból. Akkor lehet, hogy nincs értelme átutalni egy másik pénztárcába. Ne feledje azonban, hogy az érmék letétkezelői a tőzsdék lesznek. Ez minden bizonnyal kockázatos lehet.

Az elmúlt években több tőzsdét hackeltek, és közülük sokan dollármilliókat veszítettek a felhasználók pénzeszközeiből. Ha nem akar szembesülni ezzel a kérdéssel, akkor vegye fel pénzeszközeit egy pénztárcába, amely az érmék őrzését biztosítja.

Hardver és szoftver pénztárcák

A hardver és szoftver pénztárcák lehetnek a legjobb helyek az XMR érmék tárolására. Figyelembe véve, hogy tudja, hol lehet Monero-t vásárolni, kulcsfontosságú lenne megérteni ezeknek a pénztárcáknak az előnyeit és hátrányait.

Szoftvertárcák

A szoftveres pénztárcák olyan kriptotárcák, amelyek megtalálhatók az App Store-ban, vagy letölthetők az asztalra. Nagyon hatékonyan működnek, és a legtöbbjük lehetővé teszi különböző virtuális pénznemek tartását.

Ezek nagyon hasznosak azoknak a felhasználóknak, akik nem akarják digitális eszközeiket tőzsdén tartani, de mégis könnyedén hozzáférnek pénzeszközeikhez. Ennek ellenére nem ők a legbiztonságosabbak. Helyesen kell tárolnia a magánkulcsokat, és el kell kerülnie a rosszindulatú fájlok letöltését is.

Ezen szoftver pénztárcák többsége szabadon használható. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia azok megvásárlása miatt. Ehelyett egy hardvertárca használatához meg kell vásárolnia.

Hardver pénztárcák

A hardveres pénztárcák a legbiztonságosabb helyek a nemrég vásárolt XMR tárolására. Ha hosszú távú tulajdonos vagy, ha meg akarja tartani az XMR-t, és nem kereskedik velük, akkor a hardvertárcák lesznek a megfelelő lehetőség.

A legnépszerűbb hardverek közé tartozik a Ledger Nano S és a Trezor. Ez a két pénztárca nemcsak az XMR, hanem több tucat más digitális eszköz tárolására is használható. Megkövetelik, hogy védje meg a magánkulcsait, és feleljen az alapjainak gondozásáért.

Ugyanakkor biztonságban lesznek az interneten keresztül érkező rosszindulatú támadásoktól, tekintve, hogy offline módon tárolják a magánkulcsokat. Mint korábban említettük, ezek a piacon elérhető legbiztonságosabb pénztárcák. Az egyetlen hátrány, hogy fizetnie kellene értük.

Végső szavak a Monero megvásárlásához

A Monero a piacon elérhető egyik legjobb kriptovaluta. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megvédjék magánéletüket, és megbizonyosodjanak arról, hogy nem osztanak meg értékes adatokat és információkat. A fejlett kriptográfiai megoldások segítségével a felhasználók könnyedén megvédhetik identitásukat és magánéletüket.

A Monero megvásárlásának legegyszerűbb módja egy kriptovaluta-tőzsde. Ezek a platformok könnyen használhatóak, gyorsak és nagyon felhasználóbarátak. Azok a felhasználók azonban, akik nem akarnak titkosítási központot használni, egyenrangú platformokon keresztül férhetnek hozzá az XMR-hez. Ez azonban minden bizonnyal nehezebb és veszélyes is lehet.

Ha további kérdései vannak a Moneróval kapcsolatban, hogyan vásárolhatja meg ezt a kriptovalutát, és hol használhatja Monero hivatalos oldala. Értékes információkat osztanak meg és nyújtanak erről a digitális eszközről, amelyek felhasználhatók magánügyletek külföldön történő küldésére és fogadására.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map