Hogyan kerülhető el a Coinbase díjak fizetése

Ha az Egyesült Királyságból vagy az Egyesült Államokból származó digitális pénznemekkel kíván kereskedni, akkor nagy eséllyel meg fogja elégedni a Coinbase-zel. Az évek során a platform a legjobb csereplatformnak bizonyult, magas felhasználói számmal. Ezenkívül a platformon eddig nem jelentettek biztonsági problémákat. 

Hátrányként a Coinbase magas díjakat számol fel. Annak ellenére, hogy megbízható kriptovaluta-csere platform, a Coinbase 4% -os díjat számít fel minden tranzakció után. Létfontosságú megjegyezni, hogy a tőzsde piaci hírneve miatt még mindig sok ügyfelet vonz. A crypto-crypto kereskedelmet érintő magas díjakon kívül a fiat konverziók drágák a Coinbase-en.

Ennek ellenére számos módon elkerülheti ezeknek a díjaknak a kihasználását Coinbase Pro. Ezt is vegye figyelembe Coinbase és a Coinbase Pro ugyanazon cég tulajdonában van, az előbbi nem számít fel díjat bizonyos tranzakciókért. Mindkettőnek vannak olyan díjai, amelyekről az alábbiakban részletesen foglalkozunk, majd ez az útmutató megmutatja, hogyan kerülhető el a Coinbase díjak fizetése.

Hogyan kerülhető el a Coinbase díjak fizetése

Digitális pénznem vásárlásakor

A felszámított díjakat hozzáadjuk a megrendelés teljes összegének kiszámítása előtt. Például, ha 100 dollár értékű bitcoin megvásárlását tervezi, a díj 1,49 dollár, tehát a tranzakció teljes összege 101,49 dollár lesz. Ezt a díjat az Ön fizetési módja alapján számoljuk fel, és 100 dollár értékű Bitcoin-t kap.

Digitális pénznem értékesítése

A díjakat levonják az összegből, miközben kiszámítják a tranzakció teljes összegét. Például, ha 100 dollár értékű bitcoin eladását tervezi, akkor 1,49 dollárt kell fizetnie, ezért a tranzakció teljes összege 98,51 dollár lesz. A 100 dollár értékű Bitcoin eltávolításra kerül a számládról, és 98,51 dollár átkerül a kívánt fizetési módra.

Mindig megjelenik egy megerősítő képernyő, amely megmutatja a digitális pénznemben és helyi pénznemben lebonyolított tranzakciók teljes összegét, valamint a tranzakciós díjakat..

Nyilvánvalóan ezek a díjak meglehetősen magasak, de a Coinbase tudja, hogy a felhasználók hírnevének köszönhetően inkább a platformot választják. A platform magas díjakat számít fel mind a kripto-kriptó tranzakciókért, mind a fiat konverziókért.

Szerencséd van azonban! Mivel van egy módszer, amellyel elkerülheti ezeket a díjakat. A YouTuber, Coin Mastery néven, talált egy módszert, amely lehetővé teszi ezeknek a díjaknak a elkerülését, és jó hír, hogy ez nagyon egyszerű!

Kerülje a díjak fizetését

Ahogy a fentiekben írják, Coinbase és a Coinbase Pro ugyanaz a cég tulajdonában van. Mint ilyen, elkerülheti a díjak megfizetését, ha kihasználja a Coinbase Pro bizonyos ügyleteknél alkalmazott díjainak hiányát.

Először is meg kell értenie, hogy a Coinbase Pro elsősorban tapasztalt kereskedőket céloz meg. Az ügyfélkör a Coinbase Pro segítségével digitális pénznemeket cserél, valamint informatív technikai elemzéseket és egyéb hasznos eszközöket használ.

Az első lépés a Coinbase weboldalon keresztül történő regisztráció. Ha már rendelkezik számlával, jelentkezzen be. A fiókjához való hozzáféréssel ezt követően össze kell kapcsolnia bankszámláját a Coinbase-szel.

Hogyan kerülhető el a Coinbase díjak fizetése

Ezután hozzon létre egy fiókot a Coinbase Pro-nál. Különösen a biztonsági intézkedések részeként ellenőriznie kell néhány dokumentumot az új fiókjában. A kereskedés megkezdése előtt először át kell utalnia a pénzt a bankból a Coinbase-számlájára. Amint az összegek tükröződnek, azonnal utalja át azokat a most ellenőrzött Coinbase Pro számlájára.

Ellenőrizze pénzeszközeit a Coinbase Pro-fiók műszerfalán. Menjen a bal oldalra, és adja le megrendelését. Ebben az esetben a Coinbase Pro alapértelmezés szerint 0,3% -os díj ellenében biztosítja a „Market order” opciót.

A díj elkerülése érdekében tegyen egy „Limit megbízást”. Ez az opció lehetővé teszi a megrendelés vételi ajánlatának megadását. Ez a manőver mentesíti a Coinbase díjától.

A Coinbase alatt a „Limit Selling” bizonyos feltételek mellett megrendelések leadását vonja maga után. Mielőtt leadja ezt a megrendelést, magyarázza el a teljesítés összegét és árát.

A Coinbase Pro használatához először ellenőriznie kell a számláját, amelyet meg kell tenni, mielőtt elkezdené kereskedni, vagy akár pénzt is befizetne. Az ellenőrzési folyamat befejezéséhez hivatalos dokumentumot kell feltölteni. Az Egyesült Államokbeli ügyfelek kötelesek feltölteni az állami azonosítót vagy a vezetői engedélyt. Meg kell adnia a Coinbase Pro-nak lakóhelyének címét, valamint társadalombiztosítási számának utolsó négy számjegyét is.

Az Egyesült Királyságból származó felhasználóknak fel kell tölteniük egy kormány által kiállított személyi igazolványt, és a nemzeti személyi adatbázis alapján válaszolniuk kell néhány ellenőrző kérdésre.

A más országokból származó felhasználóknak két személyazonosító okmányt kell feltölteniük, nevezetesen személyi igazolványokat, vezetői engedélyeket és útleveleket.

Különbség a Coinbase és a Coinbase Pro között  

Coinbase nyilvánvalóan felhasználóbarát kezelőfelületet biztosít, amely lehetővé teszi, hogy minden kereskedő, tapasztalt és újonc felhasználó gond nélkül végezhesse tranzakcióit. Másrészt a Coinbase Pro elsősorban a tapasztaltabb kereskedők vonzását tűzte ki célul, akik nagyobb irányítást szeretnének a kereskedelem felett és a fejlett funkcionalitást.

A Coinbase Pro kevesebb régióban érhető el, mivel több funkciót kínál.

A Coinbase interfész nagyon tiszta és bolondbiztos, lehetővé téve a kriptovaluta-kereskedelemben nulla tapasztalattal rendelkező felhasználók számára, hogy egy meghatározott áron kereskedhessenek olyan egyszerűen, mint amennyit az Amazon-on vásárolnának. Mindazonáltal ez az egyszerűség az információk és a lehetőségek árán jár.

A Coinbase Pro felhasználói felülete a másik véglet, amikor a képernyő első betöltésekor a hatalmas információmennyiség miatt elborultnak érezheti magát. A számla hozzáférést biztosít részletes árdiagramokhoz, mélységi diagramokhoz, rendelési könyvekhez és további kereskedési lehetőségekhez.

A számlán lévő megrendelés ellenőrzése közben beállíthat egy árat a középső szakaszban. A kiválasztott árat a számláján kell elhelyeznie, és nem számít fel díjat. Ezenkívül mentes lesz a jutalékoktól is. A Coinbase ezután egy nyitott megrendelést mutat be a beállított árért.

A megrendelés azonban alapértelmezés szerint nem indul el.

Annak ellenére, hogy ez tökéletes megoldásnak tűnhet, számos hátránya is van. A Coinbase Pro használatának fő hátránya, hogy elkerülje a Coinbase-en fizetendő díjakat, az, hogy a folyamat hosszabb ideig tart, és két különböző fiók között kell váltania, ami meglehetősen nehézkes.

A Coinbase Pro használatának hátrányai

Sőt, a Coinbase Pro használatának van néhány hátránya az alábbiakban felsorolva.

Nem szakmai listák. A platform fő célja, hogy szakmai diagramokat nyújtson a tapasztalt kereskedőknek mélyreható elemzés céljából. A platform grafikonjai azonban korántsem professzionálisak.

Hatástalan ügyfélszolgálat. Az ügyfélszolgálati csapatnak sokszor nem sikerült meggyőző választ adnia az ügyfelek aggályaira. Ezenkívül a GYIK részben található kérdések és válaszok nem egyértelműek és relevánsak.

Korlátozott eszköz támogatás. A platform még nem rendelkezik mobilalkalmazással. Sőt, néha a weboldal lefagy, ha sok ügyfél használja menet közben.

Növekvő valuták. A platformra felvett digitális pénznemek száma folyamatosan növekszik, ez a jövőben összetettséghez vezethet a blokkláncban. Ha nagyobb számú érmét keres, próbálkozzon Binance

Mindezen kérdések ellenére a Coinbase keményen dolgozik annak érdekében, hogy az összes panaszt hatékonyan kezeljék a platformon.

Ezenkívül, a legtöbb tőzsdéhez képest, a Coinbase Pro meglehetősen hatékony, és kezdőknek és profi kereskedőknek egyaránt használható.

Kerülje a Coinbase-díjak fizetését a Binance használatával

A Coinbase díjak (vagy akár a Coinbase Pro-val történő díjak) elkerülésének másik stratégiája egy másik nagy csereprogram használata, például Binance amely hasonló kereskedési biztonságot és hatékonyságot kínál. A Binance több száz érmét is felsorol, míg a Coinbase csak néhányat.

A Binance lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Bitcoin, Ethereum és más érméket vásárolhassanak hitelkártyával, majd a kereskedők elvehetik ezeket az „alap” párokat és kereskedhetnek altcoinokkal. A díjak alacsonyabbak a Binance-nél, mint a Coinbase, különösen, ha valaki a Binance Coin (BNB) kedvezményt használja a kereskedési díjak csökkentésére.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner