Hogyan lehet bányászni a Bitcoin készpénzt

Ha szilárdan hisz a Bitcoin Cash-ben, akkor esélye van támogatni a hálózatot, miközben keresni fogja a BCH-t. Ezenkívül, ha Bitcoin készpénzt akar bányászni, ez az útmutató segít a folyamaton.

A bányászok létfontosságú szerepet játszanak minden digitális pénznemben, mivel megerősítik a tranzakciókat és új tokent hoznak forgalomba. Ezeket a rejtvényeket megoldva jutalmat kapnak. A jutalom a blokkon belüli tranzakciós díjakat is tartalmazza.

Menjünk át a Bitcoin Cash bányászatának folyamatán.

Miért kellene a Bitcoin Cash-et bányásznia

A Bitcoin Cash az egyik legnagyobb kriptovaluta a piacon, és az Ethereumhoz és a Litecoinhoz képest újabb érme. Tekintettel a platform frissítéseire, nevezetesen a megnövekedett blokkméretre, ez érdekes lehetőség mindazok számára, akik további tranzakcióellenőrzéseket és viszont gyakori kriptovaluta bányászati ​​nyereséget keresnek. 

Szakértők szerint a Bitcoin egyre nehezebb bányászni, és kevésbé éri meg, ami jobb alternatívát jelent a Bitcoin Cash számára.

A Bitcoin Cash bányászatának folyamata hasonló a Bitcoin bányászatához; ennek ellenére kevés a különbség. Például a Bitcoin blokkméreti korlátja 1 MB, míg a Bitcoin Cashé 8 MB, ami azt jelenti, hogy nagyobb számítási teljesítményre és beruházásra lesz szükség a BCH bányászatához.

A nagyobb blokkok azonban több tranzakciós díjat tartalmaznak, amelyek a bányásznak járnak.

A Bitcoin Cash bányászatának legjobb módja

Mivel ez egy munkabiztos érme, a Bitcoin Cash-et a számítógép GPU-jával vagy CPU-jával bányászhatja. Mindazonáltal a hálózat jelenlegi nehézsége azt jelenti, hogy ettől nem kaphat semmilyen hozamot. Annak biztosítása érdekében, hogy némi nyereséghez jusson, fontolja meg az Alkalmazás-specifikus integrált áramkörök (ASIC) nevű speciális bányászati ​​rendszert. Ezek a gépek egyetlen feladatra készülnek, a bányászatra. Ezek a legjobb módszerek a nyereségszerzésre a mai BCH-ban.

Az enyém Bitcoin Cash

Ezeknek a gépeknek az egyik előnye, hogy előre telepített bányászati ​​szoftverrel vásárolják meg őket, ami megkönnyíti a bányászatra való felkészülést.

Egy másik dolog, amire hatékonyan kell bányásznia, az a stabil internetkapcsolat, és alacsony késési idővel, annak érdekében, hogy mindig csatlakozzon a blokklánchoz, és a lehető leggyorsabban jelentse a megtalált blokkokat. Fontolja meg a korlátlan internetes forgalmat, mert egy bányász átlagosan havonta 500 MB-ot fogyaszt.

Emellett stabil árammal és Bitcoin Cash pénztárcával kell rendelkeznie az érmék kezeléséhez.

Ezen a ponton választania kell a bányászat egyedül, vagy a bányászati ​​medencéhez való csatlakozás között.


A bányaállomány több bányászból áll, akik beleegyeztek abba, hogy erőfeszítéseiket és erőforrásaikat összekapcsolják, hogy növeljék esélyeiket a matematikai feladványok megoldására. A bányászati ​​medence minden tagja kicsi és kevésbé összetett rejtvényeket kap, amelyeket meg kell oldani, ami növeli a medence esélyeit a nagyobb és összetettebb rejtvények megoldására.

A jutalmak egyenlően oszlanak meg minden egyes tag között, erőfeszítéseik és erőforrásuk alapján, amelyek hozzájárulnak a készlethez.

Egyrészt, ha képes egyedül a BCH blokkokat sikeresen kibányászni, akkor megkapja a teljes jutalmat. Szüksége lesz azonban egy nagyon erős bányászati ​​fúrótoronyra, és ez sok pénzt igényel.

A bányászati ​​medence kiválasztása előtt győződjön meg arról, hogy figyelembe veszi az olyan tényezőket, mint például a medence mekkora, milyen gyakran találnak blokkokat, a kifizetés struktúráját, az általuk felszámított díjakat, valamint a statisztikákat, amelyeket a pool tagjai számára nyújtanak.

Beállítás a Bitcoin Cash-re

Először csatlakoztassa az ASIC-t a tápegységéhez és kapcsolja be. Ezután csatlakoztassa az ASIC-et az internethez az útválasztóhoz csatlakoztatott Ethernet-kábelen keresztül.

Másodszor töltse le és telepítse a BCH pénztárcát, ha még nincs.

Harmadszor, válasszon egy Önnek megfelelő bányamedencét. A legtöbb bányászati ​​medence kisimítja bevételeit, és névtelen; így nem kell megosztania személyes adatait.

A legtöbb esetben csak egy BCH pénztárca szükséges a bányászati ​​medence használatához.

Negyedszer, keresse meg az ASIC rig IP-címét. Erre szüksége lesz a bányászati ​​konfigurációs szoftver eléréséhez. Ha az Antiminert használja, akkor az azonnal megadja az IP-címet, miután csatlakoztatta az internethez. Ezenkívül olvassa el a dokumentációt, és talál útmutatást az IP-cím megszerzéséről.

Ötödször, jelentkezzen be a bányász webes felületére. Böngésző, írja be az IP-címet. Megjelenik egy bejelentkezési oldal. ASIC esetén olvassa el a dokumentációt, hogy megtalálja a felhasználói azonosítót és a jelszót. Az Antminers esetében azonban az alapértelmezett felhasználói azonosító a „root”, az alapértelmezett jelszó pedig a „root”.

kibányászhatja a Bitcoin Cash-t

Miután bejelentkezett az ASIC-be, kattintson a gombra Bányász konfiguráció oldalon az időzítő beállításához. Itt adhatja meg a bányászati ​​medence adatait. Miután megadta ezeket az információkat, kattintson a gombra Mentés & Alkalmaz. A bányász újraindul, és elkezdheti a BCH bányászatát.

Szükséges szoftver a Bitcoin Cash kitermeléséhez

Számos olyan program áll rendelkezésre, amelyeket a BCH bányászatára használnak, de ez talán a két legnépszerűbb BFGminer és CGminer, és parancssori programok.

Ha nem tudja kezelni a parancssori felületet, használhatja EasyMiner amelyet összevont bányászatra használnak.

A választott hardver határozza meg a használni kívánt szoftvert; mint ilyen, olyan programokat kell választania, amelyek kompatibilisek a bányászával.

Bitcoin készpénzbányászati ​​medencék

A bányatárak az erőfeszítések és erőforrások ötvözésének egyik módja, hogy nagyobb eséllyel jussanak el a bányászati ​​jutalomhoz.

Olyan, mint egy haditábla, az egyik oldalon öt ember, a másikon 10 000 ember. Ebben az esetben nyilvánvaló, hogy a 10 000 emberrel rendelkező oldal nyer. Ez a fő oka annak, hogy a bányászati ​​medencék nagyszerűek!

Mindazonáltal ne feledje, hogy ezek a medencék rengeteg ellenőrzést tartanak fenn. Habár Ön biztosítja az erőforrásait, az egyes készleteknek megvannak az irányításuk feltételei. Ez azt jelenti, hogy felhatalmazással rendelkeznek a tagdíj emelésére vagy az egyes tagok jutalmának csökkentésére.

Példa a bányászati ​​medencére Antpool.

Vegye figyelembe a fent felsorolt ​​tényezőket, mielőtt csatlakozna egy bányászati ​​medencéhez.

Végső gondolatok

A népszerű érmék bányászatának ideje az alapvető CPU-eszközök használatával már rég elmúlt. Akkor bárki bekapcsolódhatott a bányászatba. Mindazonáltal az egyetlen esélye, hogy most rengeteg pénzt fektet be bányászati ​​hardverbe, vagy csatlakozik egy bányászati ​​medencéhez.

Még várat magára, hogy a BCH közösség változtat-e a kódon, amely megtiltja az ASIC-eszközöknek a hálózathoz való csatlakozást. Addig a nyerési képesség néhány bányavállalat kezében van.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map