Hogyan lehet Bitcoin Cash-t vásárolni

A Bitcoin vásárlása minden egyes nap egyre gyakoribbá és elérhetőbbé válik. Most, hogy itt van, úgy döntött, hogy megvásárolja a Bitcoin Cash-t. Ebben az útmutatóban bemutatjuk a BCH pénztárca megszerzéséhez szükséges lépéseket és a Bitcoin Cash vásárlásának módját. Számos lehetőség áll rendelkezésére, de először is szüksége lesz egy pénztárcára, amely támogatja a BCH-t. 

Különböző típusú Bitcoin Cash Pénztárcák

Hardver pénztárcák 

Ezek a pénztárcák offline tárolási megoldást kínálnak, ami az egyik legbiztonságosabb tárolási lehetőséget teszi elérhetővé. A hardveres pénztárcák lehetővé teszik a felhasználók számára a magánkulcsok vezérlését és kétfaktoros hitelesítési támogatást nyújtanak, és a tranzakciók ellenőrzése a képernyőkön történik.

A Bitcoin Cash-t támogató hardvertárcák között szerepel a Ledger Nano S, a KeepKay és a Trezor.

Elektron Cash

Ez az Electrum pénztárca villás változata. Az Electron Cash mobil és asztali változatban egyaránt elérhető Linux, OX X és Windows rendszerekhez. 

Az Electron Cash nagyon könnyen használható, és lehetővé teszi a felhasználók számára a kulcsok vezérlését, valamint pénztárcájukra történő készítést egy emlékeztető magmondattal.

BTC.com

Ez az egyik legnépszerűbb mobil, és webes pénztárcák a Bitmain Technologies támogatja. A pénztárca biztonságos és könnyen használható.

A BTC.com egy hierarchikus, determinisztikus pénztárca, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy mester „magot” használhassanak biztonsági másolataikra. A pénztárca többszörös aláírási tranzakciókat és kétfaktoros hitelesítést támogat.

Coinomi

Ez egy népszerű pénztárca amely több digitális pénznemet támogat. A pénztárca felhasználóbarát és kényelmes felhasználói felületet tartalmaz, ami a BCH legjobb pénztárcái közé tartozik.

CashAddress

Ez egy papír pénztárca mindenki számára elérhető, aki ezt a megoldást találja a legjobb megoldásnak a Bitcoin Cash tárolásához. Hosszú ideig történő tárolásához a legjobb Bitcoin Cash pénztárcák közé sorolták. Ha azonban elfelejti, hová rejtette kulcsait, elveszíti a privát kulcsot.

CoinPayments


Ez egy digitális web-alapú virtuális pénznem pénztárca, amely nulla tranzakciós díjat igényel, de a tranzakciókért kis díjat számít fel. A pénztárca egyik legjobb tulajdonsága, hogy több digitális valutát és láthatóságát támogatja.

A pénztárcát nemrég integrálták a BitGo-val, ami az egyik legbiztonságosabb pénztárcát tette. A kriptopénzek hackerek elleni védelme érdekében egy boltozat funkciót adtak hozzá.

Hogyan vásárolhat Bitcoin Cash-t (BCH)

Először szerezzen be egy BCH pénztárcát. A BCH vásárlásának módszerei a használt pénztárca típusától függően változnak.

Például, ha teljes csomópontú pénztárcája van (olyan pénztárca, amely a teljes blokklánc letöltését igényli a felhasználóktól), készítsen biztonsági másolatot a pénztárcáról, hogy létrehozzon egy wallet.dat fájlt, amelyet egy teljes csomópontú BCH pénztárcába importálhat, ahol a tokenek lesznek. élt veled.

Ha azonban egy egyszerűsített fizetésellenőrző pénztárcát használ, amely nem igényli a teljes blokklánc letöltését, akkor is igényelheti BCH tokenjeit.

Miután megvan a BCH pénztárca, szüksége lesz a BCH címére. Mivel egyes felhasználók megzavarodhatnak és elkezdhetnek BTC-t küldeni a BCH pénztárcáknak, és fordítva, egy új formátumot találtak ki a BCH számára. Az új formátum 42 karaktert tartalmaz, és „p” vagy „q” betűvel kezdődik.

Megjegyzés: A készpénzes címek csak az eredeti tokenek reprezentációi. Mint ilyen, ugyanaz a cím kétféle módon ábrázolható.

Másodszor, bár a BCH a legnagyobb digitális pénznemek közé tartozik, nem minden nagyobb tőzsde támogatja.

Annak ellenére, hogy több tőzsdén továbbra is több érme szerepel, csak néhány tőzsdén szerepel a Bitcoin Cash. Ezek az eToro, a Coinmama, a CEX.io és a Coinbase.

Az eToro lehetővé teszi, hogy a világ minden tájáról vásároljon Bitcoin Cash-t különböző fizetési módokkal. A csere nem ad tényleges hozzáférést az érmékhez, így nem küldheti el a BCH-t a tőzsdéről más felhasználóknak. Az egyetlen dolog, amit ez a csere lehetővé tesz, az a BCH kereskedése fiat pénznemre. 

Ha eTorot használ, nincs szüksége pénztárcára, mivel nem fogja elérni az érméit.

Coinmama a legrégebbi tőzsdék közé tartozik. A csere lehetővé teszi a Bitcoin Cash vásárlását betéti és hitelkártyával. A tőzsde szinte minden országból fogadja a felhasználókat. 

A CEX.IO szintén egy régi tőzsde, mint 2013 óta. A tőzsde brókerszolgáltatás, így felhasználóbarát, de drágább. A tőzsde átutalási, hitel- és betéti kártyákat fogad el.

A Coinbase az egyik legnagyobb tőzsde jelenleg, és támogatást nyújt a BCH kereskedéshez. A csere lehetővé teszi, hogy versenyképes árakat kapjon, ha olyan országban él, amelyben működik.

Vannak más tőzsdék, például a Bitfoliex, amelyek nem igényelnek sokat az új felhasználóktól a Bitcoin Cash vásárlásához. A platform arra törekszik, hogy megőrizze ügyfelei magánéletét, és az új felhasználóknak csak egy e-mail címre van szükségük a kriptográfia adásvételéhez a tőzsdén..

Ha azonban kezdő vagy, mérlegelned kell egy közvetítői szolgáltatást, amely könnyebb egy kicsit drága. Ha azonban haladó felhasználó vagy, akkor a Coinbase Pro segítségével alacsonyabb díjakat vásárolhatsz a Bitcoin cashat számára. 

Ne feledje, hogy a legtöbb tőzsdénél meg kell erősítenie személyazonosságát, mielőtt lehetővé tenné a kereskedés megkezdését. Ezenkívül össze kell kapcsolnia cserefiókját a bankszámlájával. Ezek a lépések többnyire több munkanapot vesznek igénybe.

Sőt, a tranzakciók időtartama is változik a cserétől függően. A legtöbb Bitcoin Cash művelet azonban szinte azonnali.

Vásároljon Bitcoin Cash On Binance-t

Kétféle módon lehet megvásárolni a BCH-t a Binance-n; kripton vagy fiaton keresztül. (A Bitcoin Cash a BCHABC ügyességével rendelkezik a tőzsdén)

A fiat opciót nemrég vezették be, miután hozzáadódtak a hitelkártya-vásárlások a platformon. Ami a fiatot illeti, a platform lehetővé teszi a BCH dollárban és euróban történő vásárlását, a minimum / maximális vásárlás 50 és 20 000 dollár.

Vásároljon ma BCHABC-t a Binance-on!

BCH vásárlásának lépései hitelkártya használatával a Binance-on

1. Hozzon létre egy fiókot a Binance-en, ha még nincs, látogasson el a hivatalos webhelyre (binance.com). Kattintson a Regisztráció gombra, és töltse ki a szükséges részleteket. Ha már rendelkezik fiókkal, kattintson a Bejelentkezés gombra.

vásárolni Bitcoin Cash on Binance

2. Lépjen az oldal tetején található Alapok részre, és válassza a „Vásárlás hitelkártyával” lehetőséget.

Binance Bitcoin Cash vásárlás

3. Válassza a BCH lehetőséget, és írja be a megrendelés összegét. A második sávon látható lesz a teljes összeg, amelyet felszámítunk, beleértve a díjakat is, amelyek általában 3,5%.

Vásároljon Bitcoin Cash-t hitelkártyával a Binance-on

4. Erősítse meg megrendelését az „Elolvastam és elfogadtam a felelősség kizárását” részben, amelyet el kell olvasnia, hogy jobban megértse a vásárlási folyamatot. Ezután kattintson a fizetés útjára.

Bitcoin Cash on Binance

5. A vásárlást a Simplexen keresztül dolgozzuk fel, és meg kell adnia személyes adatait, ha a megrendelés teljesül. Miután befejezte az adatok kitöltését, jelölje be az „Általános Szerződési Feltételek” négyzetet, és kattintson a „FOLYTATÁS” gombra.

A Simplex most arra kéri Önt, hogy ellenőrizze telefonszámát egy négyjegyű kód és e-mail cím segítségével az e-mailjére küldött ellenőrző linken keresztül.

Binance számla számlázási információ

6. A hitelesítés befejezését követően a vásárlás befejezéséhez meg kell adnia a Visa vagy a Mastercard adatait.

Binance fizetés

Általában 10–30 percbe telik, mire a kriptóérmék megjelennek a Binance számláján.

A Bitcoin készpénz vásárlásának lépései a Crypto használatával

Vásároljon ma BCHABC-t a Binance-on!

1. Hozzon létre egy fiókot, és ha van egy lépése, akkor jelentkezzen be.

2. Helyezzen el kriptot a számlájára. A Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) a legkényelmesebb kriptók közül a kettő, mivel mindkettőnek sok kereskedési párja van a Binance-en felsorolt ​​egyéb kriptovaluták túlnyomó többségével. A befizetéshez lépjen az Alapok oldalra, és kattintson a Betétek elemre.

3. A megjelenő keresősávon keresve válassza ki a befizetendő érmét. A platform megadja az Ön által kiválasztott kriptóérme betéti címét. Másolja a címet, és illessze be a pénztárcájába. Ezután küldje el a befizetni kívánt összeget az imént másolt címre. Az alapok akár 30 percet is igénybe vehetnek, mire megjelennek a Binance számláján. Az Ethereum lerakódások gyorsabbak. Ezenkívül tanácsos kis összegekkel kezdeni az első befizetéskor. Az egyik tőzsdéről a másikra történő befizetést korlátozásokkal korlátozhatja, és célszerű közvetlenül a pénztárcájából befizetni.

Vásároljon Bitcoin Cash-t

4. Menjen a navigációs sávra, és ellenőrizze az egyensúlyt.

5. A navigációs sávon lépjen az Exchange részre, és válassza az Alap lehetőséget. A jobb felső sarokban válassza a BTC elemet, és keresse meg azt a BCH-t, ahol a BCH / BTC kereskedési pár megjelenik.

Binance

Az árdiagram akkor jelenik meg, amikor a kereskedési párra kattint. Ha BCH-t szeretne vásárolni, amikor egy adott áron van, használja a Limit megbízást. Adja meg a kívánt árat a BTC-ben és a megvásárolni kívánt BCH mennyiségét, majd kattintson a BCH vásárlása gombra.

BHCABC / BTC Vásároljon Bitcoin Cash BCHABC-t

6. A BCH jelenlegi áron történő megvásárlásához kattintson a Market fülre, és adja meg a vásárolni kívánt BCH mennyiségét. A megrendelés azonnal végrehajtásra kerül, és a BCH megjelenik az egyenlegében.

Vásároljon ma BCHABC-t a Binance-on!

Peer-to-Peer kereskedelem

Alternatív megoldásként használhatja ezt az opciót a Bitcoin Cash vásárlásához. A peer-to-peer kereskedési platform egyik példája a LocalBitcoinCash. Ez a platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a BCH-t fiat pénznemért közvetlenül egymással kereskedjék. 

A felhasználók ajánlatot tehetnek, és várhatják az érdeklődő kereskedő válaszát, és ez letéti szolgáltatást nyújt. Sok ember azonban aggodalmát fejezte ki amiatt, hogy megbízható-e ebben a platformban.

A biztonság érdekében ne feledje, hogy magánszemélyekkel fog foglalkozni, ellentétben a cserékkel, ahol jó hírű társaságokkal foglalkozik. Ez automatikusan növeli a csalárd viselkedés kockázatát.

Ezenkívül, ha peer-to-peer kereskedelem során győződjön meg arról, hogy mindig megerősíti az összegeket, az aktuális árfolyamot és az Ön címét, valamint a címzettét. Végül soha ne add át senkinek a magánkulcsodat.

Emellett ütemezhet személyes találkozókat és kereskedelmet az egyénnel. Ez a lehetőség azonban nagyon kockázatos, mivel az egyén tolvaj lehet, és elrabolhatja a BCH-ját, vagy akár árthat is neked. Erősítse meg egy személy kilétét, mielőtt beleegyezik, hogy találkozik vele a cserére. Hozhat egy barátot, és nyilvános helyen találkozhat a biztonság megőrzése érdekében.

Következtetés

A BCH-t a kriptográfiai közösség nem fogadta el teljes mértékben, az idősebb testvérével, a BTC-vel összehasonlítva.

Ennek ellenére az érmét több nagy tőzsde is elfogadta, és az átlagos felhasználó számára meglehetősen hozzáférhető.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map