Hogyan lehet Bitcoin-t vásárolni hitelkártyával a Binance-on

Binance az egyik legnépszerűbb csereplatform a kriptopiacon belül. Ennek azonban mindig volt egy gyengesége – nem támogatta a fiat devizakereskedelmet. Most a platform olyan változtatásokat hajt végre, amelyek lehetővé teszik ügyfelei számára, hogy kriptot vásároljanak fiat valutával. A közelmúltban a cserepartner a Simplex, fizetési processzor kriptográfiai vásárlások hitelkártyával történő biztosítására. 

A hitelkártya kriptográfiai használata ellentmondásos, mivel a legfontosabb tőzsdék előre-hátra haladtak ebben a témában. Például a Coinbase leállította a hitelkártya-vásárlások engedélyezését 2018-ban, de amikor ezt lehetővé tette, az ügyfeleknek további díjakat kellett fizetniük. 

A Binance azonban úgy döntött, hogy megteszi ezt a merész lépést, de a hitelkártyákkal csak korlátozott számú zseton vásárolható, nevezetesen a Bitcoin, a Litecoin, az Ethereum és az XRP. 

A Binance vezérigazgatója szerint Changpeng Zhao, “A kriptográfia még mindig a kezdeti stádiumban van, és a világ pénzének nagy része még mindig fiatban van … Fiat-átjárók kiépítése, amire most szükségünk van az ökoszisztéma növekedéséhez, az elfogadás növeléséhez és a kriptográfia további felhasználók számára történő bevezetéséhez.”

Ennek ellenére van néhány korlátozás. Először is, a fizetési mód néhány országban nem támogatott, sőt az Egyesült Államokban sem terjed ki több államra, például Washington DC-re, Új-Mexikóra, New York-ra és Georgia-ra. Továbbá a bankok támogatása nem univerzális, és azok, akik igénybe vehetik a szolgáltatást, 3,5% -os díjat számítanak fel, és 10-30 percet kell várniuk a tokenekre. 

Ennek fényében nézzük meg, hogyan lehet Bitcoin-t vásárolni hitelkártyával Binance.

1. lépés: Regisztráljon a Binance szolgáltatásra 

Vásároljon Bitcoin-t hitelkártyával a Binance-en

Töltse ki az üres részeket adataival, és ugyanezzel jelentkezzen be a fiókba. 

2. lépés: Nyissa meg a Binance hitelkártya oldalt 

Irány a Alapok részt a Binance eszköztáron, és válassza a lehetőséget Vásároljon hitelkártyával választási lehetőség. 

Válassza ki a Bitcoin értéket a vásárolni kívánt kriptovalutaként, majd adja meg a rendelés összegét. A második oszlop a teljes összeget jeleníti meg, amelyet a 3,5% -os díjak tartalmaznak. 

Vásároljon Bitcoin-t hitelkártyával a Binance-en

Ezután meg kell erősítenie megrendelését. Olvassa el a rövid felelősségi nyilatkozatot a vásárlási folyamat megértéséhez. Miután elolvasta és megértette a felelősség kizárását, kattintson a gombra Elolvastam és elfogadtam a felelősség kizárását, azután Lépjen a Fizetés oldalra

Vásároljon Bitcoin-t hitelkártyával a Binance-en


Ezt a funkciót 2019 februárjában frissítettük. Egyes elavult blogok elmondják, hogy a Bitcoin vásárlásához valamilyen altcoin-t kell letétbe helyeznie. Ez nem a Bitcoin vásárlása, hanem az egyik érme kereskedése vagy cseréje egy másikra. 

A Binance azonban támogatást nyújt a fiat-crypto számára. 

1. tipp: Az első vásárláshoz javasoljuk, hogy kezdjen egy kis összeggel, csak a biztonság érdekében. Miután a kis összeg megvan a Binance számláján, folytathatja a vásárlást, még gyakrabban, anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy az érméket jóváírják-e a számláján. 

2. tipp: Az érmék egy tőzsdéből történő betétbe helyezése a Binance-nek bizonyos korlátokkal járhat, és kivonási díjakkal jár. Javasoljuk, hogy használja az új funkciót, és élvezze annak kényelmét, mivel közvetlenül a pénztárcájába fizethet be. 

3. lépés: Adja meg adatait 

A rendszer a Simplex webhelyére fog irányítani. Töltse ki az üres helyeket a szükséges adatokkal, majd ellenőrizze a megadott telefonszámot és e-mailt a Binance számla megnyitása közben. 

Ellenőrző kódot kap a telefonjára. Írja be a négyjegyű kódot a telefonjára. 

Ezenkívül egy ellenőrző linket kap a megadott e-mailben. Ezt a lépést követően kattintson a folytatásra. 

A következő lépésben meg kell adnia hitelkártyája adatait. Győződjön meg arról, hogy az adatok megegyeznek a számlázási címmel. Kártyáját azonban még nem terheljük meg – Kattintson a gombra Fizess most hogy eljusson az igazolvány-ellenőrzéshez. 

Vásároljon Bitcoin-t hitelkártyával a Binance-en

4. lépés: Ellenőrzés 

Ebben a lépésben igazolnia kell személyazonosságát úgy, hogy lefényképezi magát a fizetéshez használt hitelkártyával. 

Ha a szelfi megadására kérik, adja meg:

Az Ön nevének, valamint a kártya számának első és utolsó négy számjegyének láthatónak kell lennie; megengedheti, hogy az ujjaival takarja el a középső számjegyeket. 

Emellett feltölthet egy érvényes azonosítót, útlevelet és vezetői engedélyt. Győződjön meg arról, hogy a dokumentum mindkét oldalát sorrendben tölti fel. 

Ha vallásos módon követte ezeket a lépéseket, akkor a Bitcoin-ját 20 percen belül vagy rövidebb idő alatt jóvá kell írnia Binance-számláján. Bizonyos tényezőktől, például a hálózati torlódástól függően ez akár egy órát is igénybe vehet. 

Gratulálunk! Most hajtotta végre első Bitcoin vásárlását hitelkártyájával. 

Rengeteg olyan tőzsde van, ahol megvásárolhatja a Bitcoint, de a Binance messze a legjobb és legfolyékonyabb, jó hírű tőzsde. 

Ha még nem nyitott Binance-fiókot, akkor itt az ideje. Csúcsidőben a csere a jelentkezők nagy száma miatt leállíthatja az új jelentkezők befogadását, aminek 2017 decemberében volt tanúja. 

Tehát, hogy biztonságban legyünk, regisztráljon egy Binance-fiókot, amint azonnal, és halmozzon fel néhány Bitcoint. Ahogy Changpeng Zhao mondta, “Ha te és én hiszünk a Bitcoin jövőjében, akkor a legjobb, ha minél többet tartasz, amikor senkit nem érdekel.” Csak türelemre van szükséged. 

Kövesse ezeket a lépéseket a Bitcoin hitelkártyával történő vásárlásához a Binance-en. 

Próbálja ki a Binance-t még ma

Több mint két éve a UseTheBitcoin végezte a kutatást, ismertette a híreket, és segített az olvasóknak megtalálni a legjobb blockchain projekteket. Az egyetlen dolog, amire folyamatosan visszatérünk, az a Binance.

A Binance megkülönböztette magát a legjobb kereskedési platformként kezdőknek és tapasztalt kereskedőknek, és több száz érmét ad befektetésre. Kezdje el a kereskedést még ma Binance!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map