Hogyan lehet Bitcoinot vásárolni személyazonosító nélkül?

A Bitcoin (BTC) azonosító nélküli vásárlása manapság nem könnyű feladat. Azoknak, akik igazolvány nélkül akarnak Bitcoin-t vásárolni, nem hagyományos módszereket kell keresniük erre.

A cserék és a kriptográfiai platformok alkalmazkodnak a világ minden országában kialakított előírásokhoz. Ha hagyományos platformokon keresztül akarja kezelni a Bitcoint, meg kell osztania személyi igazolványát és személyes adatait.

Ez része a különböző joghatóságokban végrehajtott KYC- és AML-eljárásoknak. Ha tudni szeretné, hogyan vásárolhat Bitcoin-t személyazonosító okmány nélkül, megosztjuk az összes szükséges információt. 

Hol lehet Bitcoin-t vásárolni azonosító nélkül?

Számos platform és módszer létezik a Bitcoin megvásárlására azonosító igazolás nélkül. Csak arról van szó, hogy megtalálja a helyes utat erre. Bár lehet, hogy valahogy bonyolult az első alkalommal, de nem lehet olyan nehéz, ha rendszeresen csinálod.

Amikor olyan cseréket keres, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek a digitális eszközök megvásárlásához, ugyanezt kell tennie, ha bitcoin vásárlását és küldését szeretné elvégezni azonosító igazolása nélkül. Ez lehetővé tenné, hogy megtalálja a megfelelő platformot bitcoin vásárlásához azonosító nélkül.

Vannak olyan platformok és módszerek, amelyekkel a Bitcoin megvásárolható id azonosítás nélkül. Azonban nem mindegyik érhető el az Ön számára. Ez nagyban függ attól a régiótól, ahol tartózkodik.

Tehát akkor hol lehet Bitcoin-t vásárolni azonosító nélkül? Vannak olyan P2P platformok, amelyek jelenleg lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy privát információk megosztása nélkül hozzáférjenek a BTC-hez. Ezek a P2P platformok nagyszerű módot jelentenek a kriptovaluta piacra való belépéshez.

P2P cserék KYC ellenőrzés nélkül

Ez a P2P platformok listája, amelyek megválaszolják kérdését, hogy hol vásárolhat Bitcoin-t azonosító nélkül.

P2P cserék KYC ellenőrzés nélkül

HodlHodl az első olyan platform, amelyre gondolnia kell, ha el akarja kerülni a KYC ellenőrzését. A platform nem rendelkezik az Ön pénzével, a felhasználók regisztrálhatnak, és csak elkezdhetik a kereskedést. Letéti címmel és szerződéssel dolgoznak. A felhasználók ellenőrzik adataikat és pénzeszközeiket.

Érmék fala

Érmék fala egy decentralizált P2P kriptovaluta-csere platform. A felhasználók azonosító nélkül vásárolhatnak és adhatnak el Bitcoin-t. A vállalat 2017 óta dolgozik. A vevők és az eladók kapcsolatban állnak egymással, és nem kell megadniuk a KYC adatait. Az elmúlt években ez a platform az egyik legnépszerűbb lett a piacon. A felhasználók néhány másodperc alatt, felhasználóbarát felületen keresztül vásárolhatnak Bitcoin-t azonosító nélkül.

BitQuick

BitQuick az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb módszer a Bitcoin vásárlására. A megrendelési könyvből kiválaszthatja a vásárolni kívánt alapokat. Ezután fizetőeszközben, fizetéssel kell fizetnie a fogadó számlájára. Csak el kell mennie az eladók bankjának bármelyik fiókjába, és ki kell töltenie egy betéti bizonylatot. Miután ezt megtette, fel kell töltenie a nyugtát az e-mailben kapott linkre. Ilyen egyszerű módon vásárol Bitcoin-t a BitQuick-al történő ellenőrzés nélkül. Vegye figyelembe, hogy személyi igazolvány nélkül 400,00 USD vásárlási limit van érvényben.

Egyéb módszerek a Bitcoin vásárlására KYC információk nélkül

Bitcoin ATM-ek

A Bitcoin ATM-ek szintén jó módszerek a Bitcoin személyazonosító nélküli vásárlására. Azonban nem mindegyik érhető el a felhasználók számára, hogy BTC-t vásárolhassanak azonosító nélkül. Néhányuk személyazonosság-igazolással rendelkezik. Ezenkívül lehet, hogy ez nem teszi lehetővé bitcoin vásárlását azonosító nélküli hitelkártyával. A legtöbb ATM-ben készpénzt kell használnia. Ezen a linken megtalálhatja a Bitcoin ATM-ek a világ körül.

Bisq

Bisq nagyszerű megoldás akkor is, ha privát információk megadása nélkül szeretne hozzáférni a Bitcoin-hoz. Ezen a platformon kapcsolatba léphet vevőkkel és eladókkal anélkül, hogy megosztaná személyes adatait.

Totalcoin

Totalcoin nem csak a Bitcoin adásvételi helyeként működik, hanem egy kriptovaluta pénztárcaként is. Letöltheti okostelefonjára, vagy használhatja a webes verziót. Ezen a platformon csak az e-mail fiókját használhatja a BTC adásvételére szolgáltatásaik segítségével.

Hogyan lehet Bitcoin-t vásárolni személyazonosító nélkül?

Mint láthatja, a Bitcoin megszerzésére KYC nélkül különféle módok vannak. Azonban nem mindegyik lesz elérhető, ahol tartózkodik. Ha meg akarja vásárolni a Bitcoin-t hitelkártyával azonosító nélküli Németországban, akkor előfordulhat, hogy nem ugyanazokkal a platformokkal rendelkezik, mint egy kolumbiai személy.

Kriptopénzeket is vásárolhat az utalványok forgalmazóitól, és az alapokat online beválthatja. Ez alternatívát jelenthet, ha a fent említett platformok nem állnak rendelkezésre az Ön régiójában.

Most, hogy tudja, hol lehet bitcoinot vásárolni azonosító nélkül, csak meg kell tanulnia ezeknek a platformoknak a használatát. Mindegyikük máshogy fog működni. Ez hasonló a különböző bankok bankszámlájának használatához. Minden platform különböző jellemzőkkel rendelkezik, és különböző megoldásokat kínál a felhasználók számára.

Néhány közülük lehetővé teheti a Bitcoin vásárlását és küldését azonosító igazolás nélkül bankszámlák segítségével. Más megoldások csak a betéti vagy hitelkártya opcióval rendelkeznének. A Bitcoin bankautomaták például csak készpénzt kezelnének. Ez nagyon megkönnyíti a technikai ismeretek nélküli felhasználók hozzáférését a Bitcoin-hoz.

Ha még jobban meg akarja védeni a magánéletét, mindig megvásárolhatja a Bitcoin ismerőseitől. Ez sokkal jobban védi az adatait és a magánéletét, mint bármelyik korábban említett platform. Tudjuk azonban, hogy valahogy nehéz lehet ezt megtenni. Ezért mindig jó, ha vannak olyan kapcsolataink, amelyek készek lennének a BTC adásvételére.

Hogyan vásárolhat Bitcoin online azonosító nélkül?

Az előző szakaszokban említettük a Bitcoin online azonosító nélküli vásárlásának megoldásait. Ezért kerülje a P2P hálózatokat, amelyek személyes találkozásra javasolják Önt. Sőt, ha igazolvány nélkül szeretne online vásárolni Bitcoinot, mindenképpen ki akarja zárni a megoldásai közül a Bitcoin ATM-eket.

Az online megoldások azok a platformok, amelyek csatlakoznak az internethez, és ahol nincs szükség fizikai mozgásra. Általában ezek az online megoldások általában kényelmesebbek és jobb árakat kínálnak, mint a személyes vásárlások.

Ennek ellenére érdemes megjegyezni, hogy egyes régiókban nem állnak rendelkezésre online platformok a Bitcoin vásárlásához. Ezért bővültek a Bitcoin ATM-ek vagy a helyi utalvány-gyártók szerte a világon.

Ha online és azonosító nélkül szeretne Bitcoin-t vásárolni, feltétlenül ellenőrizze, hogy a régiójában vannak-e szolgáltatások. Ha nem, akkor olyan megoldások közül kell választania, amelyek lehetővé teszik a Bitcoin készpénzzel vagy személyesen történő megvásárlását.

Hol lehet Bitcoin-t vásárolni személyazonosító nélkül?

Különböző módok vannak a Bitcoin vásárlására azonosító nélkül. Használhat online és offline megoldásokat. Minden attól függ, hogy rendelkezésre áll-e a régióban, és milyen megoldásokkal érzi magát kényelmesebbnek.

Narancssárga Bitcoin ATM a Bitcoin logóval

Az alábbiakban felsoroljuk a legnépszerűbb helyeket, ahol Bitcoin-ot lehet vásárolni azonosító nélkül.

 • Kript nélküli pénzváltások KYC nélkül
 • P2P platformok online
 • P2P platformok offline
 • Bitcoin ATM-ek
 • Helyi szállítók
 • Vouches-en keresztül
 • Decentralizált tőzsdék

Ezek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a világ legértékesebb virtuális pénzneméhez. A fent említett megoldások némelyikének díjai és jutalékai eltérőek lesznek. Ezért keresse meg azt, amelyik a legkényelmesebb lesz az Ön számára.

Sőt, más dolgokat is figyelembe kell vennie. Például néhány platform megköveteli, hogy használjon e-mail fiókot. Néhány más nem is kérné, hogy nyisson számlát. Ennek ellenére nem mindegyik működik egyformán, és a fizetési lehetőségek is eltérőek lesznek.

Míg egyes megoldások nem engednék meg hitel- vagy betéti kártyák használatát, mások mindenképpen felajánlják ezt a lehetőséget. Ha készpénzt szeretne használni, akkor a legjobb, ha offline megoldásokat használ, beleértve az ATM-eket vagy az utalványokat.

A decentralizált tőzsdék (DEX) szintén nagyszerű módja a Bitcoin azonosító nélküli kereskedelmének. A decentralizált pénzügyi (DeFi) piac különböző lehetőségeket kínál a kereskedőknek és a magánszemélyeknek. A DEX-ek nem követelik meg a regisztrációt a kereskedés megkezdéséhez. Elkezdheti használni a pénztárcáját, és kicserélheti virtuális pénznemeit.

Ha rendelkezik Ethereum (ETH) vagy más ERC-20 pénznemekkel, akkor valószínűleg kicserélheti őket Wrapped BTC-re (wBTC). Ez egy virtuális pénznem, amely lehetővé teszi a Bitcoin kitettségének kitartását anélkül, hogy azt tartaná. A piac minden egyes wBTC-jéhez tartozik egy BTC.

A fő különbség az, hogy a Bitcoin nem használható a DEX-ben, mert többségük az Ethereum tetején fut. Ezenkívül a DEX-ek nem követelik meg a regisztrációt, a személyes adatok megosztását vagy a KYC-előírások betartását. Ezért lehet ez az egyik legjobb módszer a Bitcoin vásárlására személyazonosító igazolás nélkül.

Hogyan lehet javítani az adatvédelmet a kriptopénzek kezelése közben?

Különféle módon javíthatja magánéletét a kriptovaluták kezelése közben. Még akkor is, ha nincs hozzáférése a korábban említett platformokhoz, tudnia kell néhány dolgot a magánélet védelme érdekében.

Ha azonosító igazolás nélkül szeretne Bitcoin-t vásárolni és küldeni, használhatja az általunk leírt módszerek egy részét. De a magánéletünk védelme a piacon minden bizonnyal nagyon fontos. Még akkor is, ha hagyományos csereprogramok vagy platformok segítségével vásárolunk Bitcoin-t, védenünk kell adatainkat és információinkat.

Az egyik dolog, amit tehet, megváltoztatja a használt BTC címet. Ez lehetővé teszi, hogy csökkentse kitettségét olyan rosszindulatú entitások számára, amelyek nyomon követni szeretnék tevékenységét. A BTC és a titkosítási tranzakciók nyilvánosak. Mindenki láthatja és elemezheti őket. Ez az oka annak, hogy minden alkalommal, amikor átutal, cserélheti a pénztárcáját.

Ezenkívül használhat olyan kriptovalutákat, mint például a Monero (XMR), amelyek védik az adatait. Míg a BTC információ mindig rendelkezésre áll, a Monero nem engedélyezi a személyes adatok harmadik felekkel történő megosztását. Ugyanazok az előnyei lehetnek, mint ha Bitcoin-t vásárol és küld azonosító igazolás nélkül.

A Bitcoin azonosító nélküli vásárlásának előnyei és hátrányai

Vannak pozitív és negatív dolgok, ha Bitcoin-t vásárol személyazonosító nélkül. Az előnyök és hátrányok elemzése jobb képet fog adni arról, hogy érdemes-e Bitcoinot vásárolni azonosító nélkül. Ezeknek az előnyöknek és hátrányoknak a használata segít megérteni, hol a legjobb hely a Bitcoin vásárlására.

Előnyök

 • Magánabb, mint a hagyományos cserék használata
 • Néhány platform nagyon hatékony módon működik
 • Csökkenti az adatszivárgásnak való kitettséget
 • Ez lehetővé teszi, hogy más módon lépjen kapcsolatba a Bitcoin közösségével
 • Lehetőséget kínálnak a Bitcoin offline vásárlására

Hátrányok

 • A platformok kezelőfelülete nem biztos, hogy ennyire felhasználóbarát
 • A díjak és jutalékok általában magasabbak
 • Gyengébb az ügyfélszolgálatuk
 • Előfordulhat, hogy ezek a platformok nem minden régióban érhetők el

Természetesen vannak más dolgok is, amelyeket figyelembe vehet. Minden attól függ, hogy mit keres. Ha igazolvány nélkül szeretne Bitcoin-t vásárolni, akkor ezeknek a dolgoknak az elemzése feltétlenül fontos lesz.

Bitcoin vásárlása személyi igazolvány nélkül Végső ítélet

A jó hír az, hogy különböző módokon lehet hozzáférni a Bitcoinhoz személyazonosító nélkül. Ez segít azoknak a felhasználóknak, akik valóban meg akarják védeni magánéletüket az internet használata közben. Adataink jelenleg nyilvánosságra kerülnek, felhasználásra, értékesítésre és hasznosításra kerülnek.

A magán- és az állami vállalatok is kihasználják pozícióikat, hogy jobban ellenőrizzék az embereket. Ha hozzáférést szeretne szerezni a Bitcoinhoz, akkor minden bizonnyal jó tudni, hogy meg tudjuk csinálni személyi igazolvány megadása nélkül. Még akkor is, ha vannak KYC előírások, egyes platformok segítenek minket a Bitcoin azonosító nélküli vásárlásában.

Az ebben a cikkben megosztott előnyöket és hátrányokat követve jobb képet kaphat arról is, mire számíthat, ha Bitcoin vásárlására keres helyet. Ennek ellenére a kormányok növelik a piaci nyomásukat. Azt akarják, hogy cserék és platformok szerezzék meg a felhasználók adatait. 2021 fontos év lesz annak megértéséhez, hogy a piac hogyan fog fejlődni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner