Hogyan lehet megvásárolni az OmiseGO-t (OMG) a Binance-on

Az Ethereum növekedése az elmúlt években rengeteg új és izgalmas blokklánc-projektnek adott helyet, amelyek az Ethereum hálózatra épültek. Ezen projektek egy része jelentős hangsúlyt kapott, köztük az OmiseGO, az első Ethereum token, amely megtört egy egymilliárd dolláros értékelést. Azóta az OMG ára ingadozott a piac többi részével. Erről többet olvashat az OMG árára vonatkozó útmutatónkban, vagy megtekintheti legújabb OMG technikai elemzésünket.

Ez az útmutató megmutatja, hogyan szerezheti be az első OMG tokeneket a népszerű Binance csere.

Mi az OmiseGo?

Az OmiseGO a blokklánc segítségével csökkenti a világ hagyományos, központosított pénzügyi intézményekre való támaszkodását. A projekt során olyan platformot próbálnak létrehozni, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy ellenőrizzék saját eszközeiket, és azonnal cserélhessenek eszközosztályok (Fiat, Crypto és egyebek) között, anélkül, hogy központosított közvetítőre lenne szükség..

Ennek során az OmiseGO nagyobb kényelmet és működőképességet biztosít a banki lakosság számára, valamint új befogadási szintet biztosít a bank nélküli bankok számára (például a feltörekvő vagy a fejlődő országokban élők számára). A legígéretesebbé teszi az OmiseGO-t a skálázhatóságuk terve, a Plasma keretrendszer használatával, hasonló koncepcióval, mint a Lightning hálózat.

A projektet a cég építi Omise, digitális fizetési szolgáltató, amely Délkelet-Ázsia több országában működik. Az OmiseGO hálózatot azonban teljesen decentralizálják, és nem maguk az Omise ellenőrzése alatt állnak. A platform lényegében a felhasználók és az OMG token tulajdonosok tulajdonában van. Azok a felhasználók, akik OMG-zsetonokat “tételnek”, ha egy meghatározott összeget meghaladnak a pénztárcájukban, a tranzakciós díjak egy részét keresik a hálózaton.

Szeretne OmiseGo (OMG) tokenteket vásárolni és passzív jutalmakat keresni? Ez az útmutató megmutatja, hogyan.

1. lépés: Regisztráljon fiókot itt: Binance

Ha még nincs fiókja, akkor regisztrálnia kell. A Binance regisztrációs folyamata nagyon gyors és nyitott az emberek számára, szinte bárhol a világon.

binance register 2

2. lépés: Ellenőrizze a fiókját

A kereskedés megkezdése előtt több ellenőrző dokumentumot kell benyújtania. A folyamat a legtöbb esetben ismét elég gyors, összehasonlítva más cserékkel.

Ezenkívül védje meg fiókját 2-faktoros hitelesítés beállításával.

3. lépés: Küldje el a BTC-t vagy az ETH-t Binance-számlájára

Kevés tőzsde kínál lehetőséget OMG vásárlására a Fiattal ezen a ponton. Tehát, ha még nem fektetnek be a rejtjelezésbe, vagy többet szeretne befektetni, akkor a legjobb megoldás Bitcoin vagy Ethereum vásárlása, majd az OMG kereskedése.


Ha ezeknek az érméknek bármelyikét meg akarja vásárolni, akkor ezt megteheti egy hitel- vagy betéti kártyával Coinmama vagy Changelly.

Miután elkészült a BTC vagy az ETH, el kell küldenie az érméket a Binance pénztárcájába. Ehhez jelentkezzen be a Binance webhelyre, és válassza az „Alapok”, majd a „Betétek” lehetőséget..

Válassza ki a küldött érmét a legördülő menüből.

letétkezelés 2

A Binance megmutatja a pénztárca címét, amelyre elküldi. Ügyeljen arra, hogy csak a megadott érmét küldje el erre a címre (azaz a BTC-t a BTC-pénztárcának, vagy az ETH-t az ETH-pénztárcának). Bármely más típusú érme elveszhet.

4. lépés: Várjon megerősítést

A tranzakciók általában a benyújtás után nagyon hamar befejeződnek, de a hálózati terheléstől függően akár több órát is igénybe vehet.

5. lépés: Keresse meg és válassza ki a BTC vagy ETH párost

A tranzakció megerősítése után lépjen a webhely cserealkatrészébe. Ide kattintva az „Exchange”, majd az „Basic” elemre kattinthat.

Most keresse meg a keresőmezőt az oldal jobb oldalán. Válassza ki azt az érmét, amellyel kereskedni szeretne, és írja be a keresőmezőbe az OMG szót. Válassza ki a felmerülő párost (OMG / BTC vagy OMG / ETH).

omg binance 1

Opcionális: Használja a Binance speciális eszközeit a megfelelő időben történő vásárláshoz

A Binance rengeteg adatot kínál, például a valós idejű analitikus diagramokat, a kereskedési mennyiséget és a rendelési előzményeket, hogy segítsen a megfelelő lépések megtételében a megfelelő időben. Lehetőséget nyújtanak limitrendelések beállítására is. Ez azt jelenti, hogy beírta az árat, amelyért OMG-t szeretne vásárolni (vagy eladni), és a tőzsde automatikusan megteszi a kereskedelmet, amint az ár eléri ezt a pontot.

omg binance 2

6. lépés: Válassza ki a vásárolni kívánt OMG mennyiségét

Keresse meg a négyzetet a kereskedési diagramok alatt. A „Vásárlás” oldalon adja meg a kívánt árat, vagy válassza a „Piac” lehetőséget a jelenlegi áron történő vásárláshoz (ez kezdő kereskedőknek megfelelő lehet).

omg binance 3

Ezután tegye be a vásárolni kívánt OMG mennyiségét. Alternatív megoldásként dönthet úgy, hogy a BTC / ETH 25% -át, 50% -át, 75% -át vagy 100% -át Binance-re költi.

7. lépés: Vásárolja meg az OMG-t!

Kattintson a nagy zöld gombra a megrendelés befejezéséhez. És kész!

8. lépés: Vigye érméit egy biztonságos OmiseGO pénztárcába

Az okos dolog, ha befejezte a kereskedést, az, ha az érméit biztonságos pénztárcába helyezi, le nem cserélve. Így teljes ellenőrzést gyakorolhat pénzeszközeinek biztonsága felett, ahelyett, hogy a tőzsde biztonsági intézkedéseire támaszkodna.

Ehhez szüksége lesz egy kriptotárcára, amely támogatja az OMG tokent. MyEtherWallet egy megbízható webalapú pénztárca, amely támogatja az összes ERC-20 tokent, beleértve az OMG-t is. A Exodus pénztárca egy hatékony asztali pénztárca Windows, Mac és Linux számára. Az Exodus sokféle zsetont támogat, és beépített cserével is rendelkezik.

A legmagasabb szintű biztonság érdekében érdemes pénzt költeni egy olyan hardvertárca beszerzésére, mint a Ledger Nano S vagy a Trezor. Mindkettő támogatja az OMG-t.

Ha készen áll a pénztárcája, akkor visszavonhatja zsetonjait a Binance-ból. Ehhez lépjen az „Alapok” oldalra, majd kattintson a „Visszavonások” elemre..

Válassza az OMG lehetőséget a legördülő menüből. Most adja meg, hogy hány tokent szeretne visszavonni, és tegye be a címet az OMG pénztárcájából.

omg binance 4

Ellenőrizze még egyszer a pénztárca címét, majd nyomja meg a „Küldés” gombot. A tranzakció törlése után (akár több óráig is eltarthat, ha a hálózat foglalt), kész! Most elkészítette az OmiseGo (OMG) tokenek vásárlásának útmutatóját. Élvezd!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map