Hogyan lehet pénzt keresni a kriptók kihasználásával? Bitcoin shortolás magyarázata

A fedezeti ügylet vagy a tőkeáttételes kereskedés alapvetően az Ön által kölcsönadott pénzre való fogadás. Nem a pénzére tippel, és legfőképpen az, hogy valóban ügyeljen a kereskedéseire. A margin kereskedést általában olyan haladó kereskedők használják, akik tisztában vannak a kockázatkezelés és a technikai elemzés fogalmaival. A tőkeáttételes kereskedés vagy a tőzsdei kereskedés alkalmas a kezdőknek, és legalább néhány hónapos kereskedési tapasztalattal kell rendelkeznie, mielőtt megkísérelné a margin kereskedést. Ne rohanjon bele anélkül, hogy megértené a működését.

Ha meg akarja szerezni a kereskedők professzionális csapatának tőkeáttételes ügyleteit, pontos portfóliójukkal, tanulságaikkal és teljes kriptovaluta kereskedési tanfolyamukkal együtt, irány a Boss Crypto Trading Academy – Próbáld ki ingyen.

Kép jóváírások: Google Képek

A Bitcoin rövidítése – Hogyan lehet nyerni, fogadni kell A Bitcoin ára csökken 

A tőkeáttételes kereskedésben alapvetően szerződéseket cserél le másokkal, akik a platformot használják. Tehát itt, ha shortolsz, akkor felcseréled a szerződéseket valakivel, aki hosszúra nyúlik, és ha sokáig tartasz, akkor cserélsz valakivel, aki rövidre megy, más szóval: „Shorting”. A tőkeáttétel az az összeg, amelyet kölcsön kíván dönteni. Minél magasabb a tőkeáttétel, annál kockázatosabbá válik.

2x-től 100x-ig terjedhet, attól függően, hogy milyen szolgáltatásokat választanak a cserék. Amint növeli a kereskedni kívánt tőkeáttételt, annál több alapot vesz fel, és nő a felszámolás esélye.

A felszámolási ár alapvetően azt az árat jelenti, amelyen a számlád egyenlege teljesen kiürült. A felszámolási árát a tranzakció megkezdése előtt és a tranzakció teljes időtartama alatt megadjuk Önnek, hogy nyomon tudja követni azt a teljes kereskedelem során..

Soha nem kell aggódnia a felszámolási ár kiszámítása miatt, mivel szinte az összes tőzsde, amely lehetővé teszi a Margit kereskedést a Cryptoson, jelentős számológépeket kínál, amelyek képesek valós idejű likvidációs ár megjelenítésére..

Az alapelv, amelyen a tőkeáttétel-kereskedelem működik, a shorting és a longing. A rövid pozíció azt fogadja, hogy az adott Crypto ármozgása csökkenni fog, a Long pozíció pedig azt fogadja, hogy az adott Crypto ármozgása növekedni fog.

Amikor shortolsz, a felszámolási ár meghaladja a piaci árat, és amikor a felszámolási árat vásárolod, akkor alacsonyabb lesz, mint a piaci ár.

A rövidzárlat kockázatai a Bitcoin & Egyéb kriptovaluták

Pénzkeresés tőkeáttételes kereskedéssel A Cryptos olyan, mintha kétélű karddal játszanánk. Jövedelmezőbb, de sok kockázattal jár. Ugyanakkor minimalizálhatja a kockázatot és maximalizálhatja a jutalmat, ha néhány technikát beépít a mindennapi kereskedési tevékenységébe.

A pozíció növelése és kihúzása az egyik leghasznosabb technika a profit maximalizálása és a veszteség kockázatának minimalizálása érdekében. A kereskedés legjobb elrendezése ahelyett, hogy egyetlen kereskedéstől függene.

Például 2000 dollárral kereskedel, és hosszú pozíciót szeretnél vállalni 10000 dollárral a Bitcoin-on. A jelenlegi pozíció 10500 dollár. Ahelyett, hogy egész nap figyelné a diagramot, és megpróbálná időzíteni azt az öt perces ablakot, hogy a legközelebbi árhoz jusson ahhoz a 10000 dollárhoz, egyszerűen több bejegyzést állítana be.

Ez úgy néz ki, mint 500 dollár 10400 dollárnál, 500 dollár 10300 dollárnál, 500 dollár 10200 dollárnál és 500 dollár 10100 dollárnál, ha az ár csökken. Lehet, hogy az összes belépési pont nem töltődik be, mivel az ár csak az 10400 dollárt érheti el, de sokkal jobb belépési ponton lesz a tőke a kereskedelemben. Ez fordítva igaz a kilépési pozíciókra.

Menj hosszan, menj rövidre vagy menj haza

A hosszú vétel és a rövid eladás egyszerre az a stratégia, amelyet a haladó kereskedők a veszteség enyhítésére használnak. Ebben az esetben két számlával kell rendelkeznie egy olyan tőzsdén, amelyen a kereskedés fedezetét tervezi.

Ez nem okozhat problémát, mert számos fiókkal rendelkezhet anélkül, hogy személyes adatait megadná a nap folyamán a legtöbb cserében. Az egyik fiókban egy hosszú belépési pontot hoz létre a lehetséges kitörés felett, míg a másik fióknál egy rövid belépési pontot hoz létre a lehetséges kitörés alatt. Így a kitörés egyik fő előnyét állítja magának mindkét irányba.

A tőzsde által nyújtott szolgáltatások megértése segíthet a tőkeáttételi ügyletek hatékonyabb nyomon követésében. Ezek közé tartozik a stop loss, a piaci megbízások és a limit megbízások használata.

Kereskedéseinek többségében korlátozási megbízásokat szeretne használni, ha a „Csak post” funkció be van jelölve. De vannak olyan esetek, amikor piaci megrendeléseket kellene használnia. A stop veszteségek kihasználása erősen ajánlott a kriptók kereskedése során, különösen akkor, ha nem vagy a számítógép közelében, vagy nem figyeled a piacot. Minden más esetében a legjobb gyakorlat az, ha ragaszkodunk a limit megrendelésekhez.

Hol lehet rövid a Bitcoin 

A Cryptos hosszú távú kereskedelmének egyik hiteles platformja a Bitmex. Ha kezdő kereskedő vagy, és be akarsz lépni a tőkeáttételes kereskedésbe, ez lenne a „megy” tőzsdéd.

A Bitmex egyik fő előnye, hogy kereskedését annyi tőkével tudja kihasználni, amennyit csak akar. A 2x-10x az a tőkeáttételi tartomány, amelyet érdemes választania. Bármi, ami meghaladja ezt, a felszámolását kockáztatja.

Ha úgy dönt, hogy magasabb tőkeáttételre fogad minden kockázatkezelés nélkül, akkor hívja fel a bajt. Ha azonban valóban 20-szoros tőkeáttétellel akarsz kereskedni, győződj meg róla, hogy ezt minimális összeggel teszed, amit elveszíthetsz.

A 20x-40x-szel kereskedő tapasztalt kereskedők általában tágra nyílt szemmel figyelik a diagramokat, mert nem engedhetik meg maguknak, hogy elveszítsék teljes portfóliójukat, ha valami rosszul alakul.

Végül mindig előre tervezze meg kereskedéseit, és soha ne kereskedjen rohanással. Általában, amikor megpróbálja “elkapni egy leeső kést” vagy “elkapni egy mozgó rakétát”, a dolgok végül nem mennek túl jól az Ön számára. Minél izgatottabb vagy, annál idiótábbak lesznek a döntéseid. Tehát a hűvösség megőrzése, a logika használata és a kapzsiság nélküli kereskedés segíthet a jobb döntések meghozatalában, miközben kihasználja a kereskedelmi kriptókat.

Ne szerezze be a Bitmex Rekt – Mi a Bitmex Rekt 

A Bitmex platform gyorsan ismertté vált a kriptovaluta színtéren, és nem sokáig tartották, amíg a kereskedők feltalálták a „Bitmex Rekt” kifejezést.

A Bitmex Rekt minden jó kereskedő rémálma. Ez azt jelenti, hogy a pozíciód felszámolásra került, és a pénzed elveszett. Ez általában sokat fordul elő a kereskedőknél, különösen azoknál, amelyek nem használnak Stop Loss-ot. A kifejezés akkor vált népszerűvé, amikor az OG-k elkezdték használni, és amikor is BitmexRekt bot elkezdték.

A bot alapvetően a Bitmex összes legnagyobb veszteségét jeleníti meg. Különlegessége, hogy a legnagyobbakat egy vicces üzenet mellett mutatják be, például:

https://twitter.com/BitmexRekt/status/1095571467570417664

Az irónia, a poénok, a jelen és az, hogy valaki mennyit veszített, megmutatta a Twitternek, hogy megszerette. A twitter botnak több mint 324 ezer tweetje van, és több mint 40 000 követője van. Valójában annyira híres lett, hogy megjelent egy másik bot, különösen a Big Rekt számára (2 000 000 vagy annál magasabb szerződés felszámolása)

[16:48:14 UTC] Likvidáló rövidítés a BitMEX XBTUSD-on – 5 596 536 @ 3548 vásárlás

– Nagy Rekts [Bitmex] (@BigRekts) 2019. február 8

Kereskedőként rendkívül fontos elkerülni a Bitmex Rekt beszerzését. Ez azt jelenti, hogy a szerződéseit felszámolják, és elvesztette az azokra helyezett összeget. És nagyon nem akarod, hogy ez megtörténjen. Ennek megakadályozása érdekében egy Stop Loss-ot kell elhelyeznie a likvidációs margin közelében. Elveszítette a befizetett pénzeszközök egy részét – de ez jobb, mint a semmi.

Tehát ne feledje, ne kereskedjen megfelelő stratégia és stop loss nélkül. Rengeteg Bitmex számológép készült, amelyek segítenek Önnek.

Kép forrása: Hacked.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner