Hogyan vásárolhat Dash-t a Binance-on

A „Digital Cash” rövidítéssel a Dash az egyik leghosszabb futamidejű közepes és magas piaci tőkeértékű érme. Mivel több évvel ezelőtt az egyik legnagyobb altcoin volt, ma már a top 10 legértékesebb érme kívül helyezkedik el. A Dash és annak folyamatos fejlesztése kapcsán azonban sok minden fel lehet izgatni.

Ez az útmutató megmutatja, hogyan szerezheti be az első Dash-érméket a népszerű Binance csere.

Mi az a Dash?

A Dash egy tranzakciós kriptovaluta, amely két különböző piacon foglal el erős pozíciót. A Monero és a ZCash mellett a Dash az egyik legerősebb adatvédelmi központú érme, a hálózat „PrivateSend” funkcióján keresztül. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a Dash küldését és fogadását anélkül, hogy mások képesek lennének nyomon követni a tranzakciót (és kiterjesztve a felhasználók pénztárcáját)..

Jelentősebb azonban a Dash által a valós kriptográfia elfogadásában elért haladás. A tranzakciók egyszerű felhasználása oda vezetett, hogy a Dash vezető alternatívává vált a küzdő nemzeti valutákkal szemben olyan országokban, mint Venezuela és Kolumbia. A fejlesztői csapat által a dél-amerikai elérésük növelésére fordított erőforrások hátterében jelenleg több mint 3000 kereskedő fogadja el a Dash-t fizetésként a nemzetben, így a való világ egyik legszélesebb körben használt kriptovaluta..

E két eladási pont mellett a Dash egy hívogató esetet is bemutat a befektetők számára, azzal a képességgel, hogy passzív jövedelmet szerezzen a Dash Masternode futtatásával..

Érdekelt? A Dash tokenek megvásárlásának módja:.

1. lépés: Regisztráljon a Binance fiókjához

A Dash-zsetonok megvásárlásának legjobb lehetősége a Bitcoin vagy az Ethereum cseréje egy olyan nagy tőzsdén, mint a Binance. Jelenleg kevés nagy fiat átjáró vagy tőzsde kínál lehetőséget a Dash megvásárlására olyan opciókkal, mint hitel- vagy betéti kártya, vagy banki átutalás.

Az első lépés, ha még nem tette meg, regisztrálnia kell egy fiókot a Binance-n.

binance register 2

2. lépés: Ellenőrizze a fiókját

Fiókja megnyitása után több ellenőrző dokumentumot kell benyújtania a kereskedés megkezdése előtt.

Ezenkívül szánjon rá időt a kétfaktoros hitelesítés beállítására a fiókja védelme érdekében.

3. lépés: Küldje el a BTC-t vagy az ETH-t Binance-számlájára

A fiókja beállítása és ellenőrzése után a Binance pénztárcájában rendelkeznie kell egy kis Bitcoin-nal vagy Ethereummal, amellyel kereskedhet.

Ha még nem rendelkezik ezen érmék egyikével sem, vagy ha többet szeretne vásárolni, akkor hitel- vagy betéti kártyával vásárolhat a helyszínen, mint pl. Coinmama és Changelly, vagy egy fiat csere révén Coinbase.

Érmék küldéséhez a Binance számlájára lépjen az oldal tetején található menübe, és válassza az „Alapok”, majd a „Visszavonások” lehetőséget..

A legördülő menüből válassza ki a küldeni kívánt érmét.

letétkezelés 1

Megjelenik egy pénztárca címe, ahová elküldheti érméit. Ügyeljen arra, hogy csak a megadott érmét küldje erre a címre (azaz a BTC-t a BTC-pénztárcának, vagy az ETH-t az ETH-pénztárcának). Bármely ide küldött érme elveszhet.

4. lépés: Várjon megerősítést

Várja meg, amíg a Binance megerősíti a tranzakciót. Gyakran szinte azonnal befejeződik, bár a hálózati terheléstől függően akár több órát is igénybe vehet.

5. lépés: Keresse meg és válassza ki a BTC vagy ETH párost

Amikor a tranzakció sikeresen befejeződött, lépjen a webhely cseréjére. Ide léphet az „Exchange”, majd az „Basic” kiválasztásával.

Lépjen az oldal jobb oldalán található keresőmezőhöz. Válassza ki az érmét, amellyel kereskedik, és keressen rá a „Dash” kifejezésre. Kattintson a megjelenő párra (DASH / BTC vagy DASH / ETH).

kötőjel binance 21

Opcionális: Használja a Binance speciális eszközeit a megfelelő időben történő vásárláshoz

A Binance olyan adatokat kínál, mint a valós idejű analitikus diagramok, a kereskedési volumen és a rendelési előzmények, amelyek segítenek a megfelelő lépések megtételében a megfelelő időben.

Lehetővé teszik a limitrendelések beállítását is. Ez azt jelenti, hogy megadja az árat, amelyért el akarja adni a Dash-t, és a tőzsde automatikusan az Ön kereskedelmét végzi, amint az ár eléri ezt a pontot.

6. lépés: Válassza ki a vásárolni kívánt Dash összegét

A kereskedési diagramok alatti mezőben válassza ki a megvásárolni kívánt Dash összegét és az árat, amelyen vásárolni szeretne. Alternatív megoldásként lépjen a „Piacok” fülre, ahol megvásárolhatja a Dash-t az aktuális piaci áron (ez ajánlott kezdő vagy kezdő kereskedőknek).

kötőjel binance 2

7. lépés: Vásárolja meg a Dash-t!

Kattintson a zöld „DASH vásárlás” gombra, és kész!

8. lépés: Helyezze az érméket egy biztonságos Dash pénztárcába

A kriptográfia legjobb gyakorlata, ha érméit biztonságos pénztárcában tartja, tőzsdén kívül, amikor nem kereskednek. Így teljes ellenőrzést gyakorolhat pénzeszközeinek biztonsága felett, ahelyett, hogy bízna a tőzsde biztonsági intézkedéseiben.

Ehhez szüksége lesz egy Dash-t támogató pénztárcára. A legmagasabb szintű biztonság érdekében befektethet egy olyan hardvertárcába, mint a Ledger Nano S vagy a Trezor Model T. Az alternatívák közé tartozik a Dash Core pénztárca asztali vagy mobilhoz, valamint több érmés pénztárca, mint pl. Kivonulás (asztali géphez) vagy Coinomi (mobilhoz).

Ha készen áll a Dash pénztárcájára, akkor ki kell vennie az érméket a Binance-ból. A kifizetéshez lépjen az „Alapok”, majd a „Visszavonások” oldalra..

A következő képernyőn válassza a Dash lehetőséget a legördülő menüből.

kötőjel binance 3

Most írja be a címet a Dash pénztárcájából. Ellenőrizze még egyszer a cím helyességét, majd kattintson a Küldés gombra.

Ismét várjon néhány percet, amíg a Binance megerősíti, hogy a tranzakció befejeződött. Amikor kitisztul, az érméknek meg kell jelenniük a Dash pénztárcájában.

Tudj meg többet

További információ a DASH-ról a UseTheBitcoin oldalon! Elolvashatja, hogyan működik a Dash innovatív masternode rendszere, vagy alternatívaként arról, hogyan bányászza le a népszerű érmét.

A befektetők számára olvashat a Dash tétbiztos közgazdasági munkáiról, vagy folytathatja a DASH rendszeresen frissített árelőrejelzési és technikai elemzési cikkét.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner