Hogyan vásárolhat Ethereumot hitelkártyával?

Számos módon vásárolhat Ethereumot hitelkártyával. A fő kihívás azonban az, hogy megtalálja a megfelelő platformot erre. Ezért hoztuk létre ezt a bejegyzést. Megmondjuk, hogyan vásárolhat Ethereumot hitelkártyával. Sőt, azt is tudni fogja, hol lehet Ethereumot vásárolni hitelkártyával. 

Ez segítene abban, hogy tiszta elképzelése legyen arról, hogyan lehet kitettséget szerezni a világ második legnagyobb kriptovalutájával. Emellett tudni fogja, melyek a legjobb platformok, amelyek hitelkártyákkal kínálnak hozzáférést a virtuális pénznemekhez.

Mi az Ethereum?

Az Ethereum az egyik legnagyobb kriptovaluta a világon. Manapság az ETH kriptopénz az Ethereum platformon sokféle dologra felhasználható. A felhasználók a Decentralized Finance (DeFi) piacon is használhatják. Ez az egyik első intelligens szerződéseket megvalósító hálózat.

Az ETH a világ második legnagyobb kriptovaluta lett, és sok éven át a második helyen maradt. Manapság az ETH piaci kapitalizációja meghaladja a 100 milliárd dollárt. Az Ethereum által biztosított különféle felhasználási esetek és megoldások megnövelték az ETH virtuális valuta iránti igényt.

Ezen okok miatt több olyan befektető van, aki ki akarja téve magát az Ethereum ökoszisztémának. Noha a fizetési módok széles skálájával hozzáférhet és hozzáférhet az Ethereumhoz, a hitelkártyák a rendelkezésre álló legegyszerűbb megoldások közé tartoznak.

Az Ethereumot még nem vitatták más virtuális pénznemek. A harmadik legnagyobb kriptovaluta egy stabil tabletta, amelynek piaci értéke közel 100 milliárd dollárral kisebb, mint az Ethereum. Sőt, más blokklánc-hálózatok, például az EOS vagy a Tron (TRX) az elmúlt években nem tudták elérni a top 3 helyet.

Hogyan vásárolhat Ethereumot hitelkártyával

Az Ethereum hitelkártyával történő megvásárlásához meg kell találnia a megfelelő platformot ehhez. A használt platform sok mindentől függ. Például ellenőriznie kell, hogy rendelkezésre állnak-e a régiójában hitelkártyákat elfogadó kriptovaluták.

Hol lehet Ethereumot vásárolni hitelkártyával

Az Ethereum hitelkártyával történő megvásárlásához ki kell választania egy kriptovaluta tőzsdét. Ezek a platformok lehetővé teszik a felhasználók számára az Ethereum és más virtuális pénznemek, például a Bitcoin vagy a Litecoin megvásárlását.

Mindazonáltal ezek a cserék mindegyike különböző megoldásokat fog kínálni. Ezért mindenképpen fontos tudni, hogy melyek azok a platformok, amelyek hitelkártya-támogatást kínálnak. Ezenkívül előfordulhat, hogy ezek a cserék némelyike ​​nem érhető el az Ön régiójában. Következésképpen saját kutatást kell végeznie a használható platformokon.

Ezenkívül kicsi az esély arra, hogy találjon olyan személyt, aki elfogadja a hitelkártyákat. A P2P platformokon ez jó lehetőség lehet, ha nem akarja a cseréket használni. Ennek ellenére nehéz lehet ezt megtalálni az Ön régiójában.

Vásároljon Ethereumot Coinbase-rel

A Coinbase, amint azt már Ön is tudja, az egyik legnépszerűbb kereskedési platform a piacon. Új és tapasztalt felhasználók kereskednek vele. Az a jó benne, hogy könnyen vásárolhat hitelkártyával Ethereumot.

A platform megkönnyíti és egyszerűvé teszi a felhasználók számára ezt. A Coinbase végigvezeti Önt az egész folyamaton. Valóban, ha még nem ismeri a titkosítási piacot, akkor ez lesz a megfelelő platform a használatához.

A Coinbase lehetővé teszi, hogy ne csak Ethereumot vásároljon, hanem más virtuális pénznemeket is. Ezenkívül lehetősége lesz arra, hogy szolgáltatásaival a blockchain hálózatok széles skálájában vegyen részt.

érmealapú logó kék háttérrel. Ebben a cserében Ethereumot vásárolhat hitelkártyával

Cex.io Crypto Platform

CEX.io a kriptográfia leghatékonyabb kereskedési platformjai közé tartozik. A felhasználók néhány másodperc alatt hozzáférhetnek a virtuális pénznemek széles skálájához, beleértve az ETH-t is. Ezenkívül a platform azért épült, hogy a felhasználók zökkenőmentes élményben részesüljenek.

A felhasználók a CEX.io platformon vásárolhatnak Ethereumot hitelkártyás VISA vagy Mastercard kártyával. Különböző pénznemekben fizethet, beleértve USD, EUR és GBP. Ez attól függ, hogy hol tartózkodik, vagy a kártya hivatalos pénznemétől.

A folyamat nagyon egyszerű lesz. Meg kell adnia a kártya adatait, és be kell fejeznie a vásárlást. A megadandó információk egy része többek között a nevet, a kártya számát, a lejárati dátumot és a CVV kódot tartalmazza.

cex.io átlátszó logó

Binance Support ETH vásárlások hitelkártyával

Binance egy másik platform, amely a felhasználók számára hozzáférési lehetőséget kínál az ETH-hoz és más digitális eszközökhöz. Ez minden bizonnyal a legjobb módja az Ethereum hitelkártyás vásárlásának. Ez attól függ, hogy a platform elérhető-e az Ön régiójában. Továbbá, ha hitelesítés nélkül szeretne hitelkártyával vásárolni Ethereumot, akkor ez nem lesz megfelelő megoldás. 

Az ezen a platformon lévő felhasználóknak regisztrálniuk kell magukat az ETH vásárlásához. Önnek is át kell esnie egy személyazonosító igazoláson, amely megfelel a csere által követett összes KYC és AML előírásnak. Miután elvégezte az összes lépést, akkor hitelkártyával hozzáférhet ehhez a virtuális pénznemhez.

Érdemes kiemelni, hogy a Binance más módszereket is kínál a felhasználók számára az ETH eléréséhez. Éppen ezért, ha a hitelkártya-módszer nem áll rendelkezésre az Ön régiójában, mindenképpen kipróbálhatja a csere által kínált egyéb megoldásokat.

Binance logó és mottó

Poloniex: Alternatív tőzsde Ethereum vásárlásához hitelkártyával

Poloniex a piac egyik legrégebbi tőzsdéje. Az elmúlt években elvesztette pozícióját más platformok, például a Binance vagy a Coinbase előtt. A Poloniex azonban azon platformok közé tartozik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy hitelkártyával vásárolják meg az Ethereumot.

Mint már tudhatja, létre kell hoznia egy fiókot a tőzsdén. Miután ezt megtette, hozzáférhet az opcióhoz, amely lehetővé teszi az Ethereum hitelkártyás vásárlását.

Bárhol, ahol hitelkártyával vásárolhat Ethereumot, beleértve a Poloniex-et, a Binance-t vagy a Coinbase-t, megkövetelheti személyes adatainak megosztását. Mint fent említettük, ez annak a ténynek köszönhető, hogy a kriptográfiák cseréjéhez most KYC előírásokra van szükség.

Így, ha magánéletre törekszik, ez nem biztos, hogy a legjobb módja az Ethereum hitelkártyás vásárlásának.

poloniex logó

Trust Wallet: Használjon pénztárcáját ETH vásárlásához hitelkártyával

Bízzon Walletben egy másik módszer, ahol Ethereumot lehet hitelkártyával vásárolni. Ez a platform más módon működik. A fő különbség más platformokkal kapcsolatban az, hogy a Trust Wallet csak egy kriptovaluta pénztárca. A Coinbase, a Poloniex és a Binance csereprogramok.

Ennek ellenére a Trust pénztárca lehetővé teszi digitális eszközök vásárlását. Ez az egyik legjobb módja az ethereum vásárlásának hitelkártyával a Reddit felhasználói jelenleg beszélnek róla, ha nem akarsz cserét használni.

Csak le kell töltenie a Trust Wallet androidos vagy iOS-es verzióját, koppintson az alkalmazásban elhelyezett „Vásárlás” gombra, és meg kell osztania a hitelkártya adatait a fizetés feldolgozásához. Ez csak néhány másodpercet vehet igénybe, és az egész folyamat nagyon egyszerű és gyors.

Ezután biztonságosan tárolhatja ETH-ját a Trust Wallet-on. Ez megkönnyítené az ETH vásárlását és megtartását ahelyett, hogy vásárolna, és aggódna, hogy hol tárolja ezt a digitális eszközt. Amint az ára folyamatosan növekszik, jó módszer lehet arra, hogy az ETH-t tőzsdén kívül tárolja.

Vegye figyelembe, hogy sok más csereprogram van szerte a világon. Ezek a platformok lehetővé teszik az Ethereum vásárlását hitelkártyával. A cél az Ön igényeinek leginkább megfelelő platform megtalálása ennek érdekében.

Az Ethereum hitelkártyával történő vásárlásának előnyei

Az Ethereum hitelkártyával történő vásárlásának egyik pozitívuma, hogy megfeledkezik a készpénz vagy banki átutalások kezeléséről. Csak be kell írnia a kívánt ETH összeget, a hitelkártya adatait és ennyi. Ez az egyik legjobb módja a virtuális pénznemek vásárlásának.

Sőt, az egész folyamat inkább gyors, mint lassú lesz. A hitelkártyás fizetés néhány másodperc alatt feldolgozható. Ez azt jelenti, hogy a kriptográfiai platformok órák vagy percek alatt hozzáadhatják az összeget az Ön számlájához.

Az Ethereum hitelkártyával történő vásárlásának másik pozitívuma, hogy nem kell más kriptovalutát használni. Az Ethereum megvásárlásának egyik módja az, hogy ezt a BTC-vel teszi. A BTC / ETH kereskedési pár nagy likviditással rendelkezik. Ennek ellenére nem biztos, hogy a felhasználók először vásárolnak BTC-t, majd megszerzik az ETH-t.

A cserék és a kriptoplatformok általában nagyon megkönnyítik a felhasználók számára a kriptovalutákhoz való hozzáférést. Sőt, ha hitelkártyáját használja, akkor nem kell aggódnia a pénzváltás miatt. A rendszer a fizetését devizában (vagy a helyi pénznemben) dolgozza fel, anélkül, hogy észrevenné.

A felhasználóknak nincs szükségük különleges ismeretekre vagy készségekre az Ethereum hitelkártyás vásárlásához. Valójában ez a vásárlás olyan lesz, mint bármely más online vásárlás, amely megköveteli a felhasználóktól, hogy megosszák a hitelkártya-információkat.

Az Ethereum hitelkártyával történő megvásárlásának hátrányai

Van néhány negatív pont az Ethereum hitelkártyával történő vásárlásakor is. Például meg kell osztania hitelkártya adatait a kriptovaluta tőzsdével. Ez nagyon negatív lehet az adatvédelem szempontjából.

Ha feltörik azt a kriptovaluta platformot, ahol úgy döntött, hogy hitelkártyával vásárolja meg az Ethereumot, akkor kiszivároghatnak az adatai. Ez anyagilag pusztító lehet. A múltban számos cserében tapasztalták a feltöréseket és az adatok megsértését.

Ezenkívül a hitelkártya-átutalások valamivel magasabb díjakat tartalmazhatnak, mint a banki átutalások. El kell gondolkodni azon, hogy a sebességet részesíti-e előnyben a díjak helyett. Lehet, hogy a banki átutalás lassabb, de olcsóbb. Ez azonban megváltozik attól a platformtól függően, amelyet az Ethereum hitelkártyás vásárlásához használ.

Hogyan vásárolhat Ethereum hitelkártyával hitelesítés nélkül?

Ha hitelesítés nélkül szeretne hitelkártyával vásárolni Ethereumot, akkor a dolgok bonyolultabbak lesznek. Valóban lehetetlen lesz ezt megtenni. A cserékhez meg kell erősítenie személyazonosságát. Ennek oka az egyre növekvő KYC és AML szabályozás, amelyet a kormányok a világ minden tájáról végrehajtanak.

Az Ethereum hitelkártyás hitelesítés nélküli megvásárlásának egyik módja a személyes megoldások használata. Ez azt jelenti, hogy találkoznia kell egy olyan személlyel, aki készen áll a hitelkártya vagy a betéti kártya fizetésére.

Lehet, hogy ezt nem olyan könnyű megtenni. Vegye figyelembe, hogy számos olyan online platform létezik, amelyek lehetőséget kínálnak a felhasználóknak arra, hogy kriptovalutákat vásároljanak azonosító igazolás nélkül. Ennek ellenére a legtöbbjük csalás. Ezért tartózkodjon távol azoktól a cégektől, amelyek ezt ígérik Önnek.

A legjobb dolog, ha mindig a piac legnagyobb kriptográfiai platformjai közelében maradunk. Így biztos lehet benne, hogy pénzeszközeit védik. A hitelkártyaadatok megosztása vagy a pénzeszközök jó hírnév nélküli online platformra történő elküldése veszélyes lehet.

Ha hitelesítés nélkül szeretne hitelkártyával vásárolni Ethereumot, akkor kétszer is meg kell gondolnia, mielőtt árnyékos platformokat használna.

Az Ethereum hitelkártyával történő megvásárlásának végső szavai

Ha tudni szeretné, hol lehet Ethereumot vásárolni hitelkártyával, ez a bejegyzés megosztotta veletek a választ. A kriptovaluták a legjobb módja az Ethereum hitelkártyás vásárlásának. Vannak azonban más platformok, amelyek szintén lehetővé teszik ezt. Az egyik ilyen platform a Trust Wallet nevű kriptovaluta pénztárca.

Ha Ethereumot hitelkártyával szeretne vásárolni személyazonosító igazolás nélkül, ez valahogy trükkös lehet. Ezért legyen óvatos az Ön által használt platformokkal. A legjobb tennivaló a kriptopiac legnépszerűbb és legelismertebb platformjainak használata.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner