Hogyan vásárolhat IOTA-t (MIOTA) a Binance-en

Ennek megírásakor 14 érme van, amelynek piaci felső határa meghaladja az 1 milliárd USD-t. Míg e 14 érme közül sok közvetlenül versenyez egymással, az IOTA (MIOTA kriptotípus) sokkal egyedibb architektúrát és értéket kínál. Mint ilyen, bárki, aki változatos portfóliót szeretne tartani, vagy csak egy izgalmas technológiai fejlődés előtt akar állni, fontolja meg az IOTA vásárlását.

Ez az útmutató bemutatja, hogyan vásárolhatja meg első MIOTA érmeit a világ egyik legnagyobb tőzsdéjén, Binance.

Mi az IOTA?

Az IOTA egy elosztott főkönyvi platform, amelynek célja a tárgyak internete (IoT) gazdaságának működtetése. Nos … mi az IoT?

A tárgyak internete az a hálózat, amelyben mindenféle eszköz kommunikál egymással, adatokat osztanak meg és automatizált műveleteket hajtanak végre. Az okostévék, okosotthonok és az Amazon Alexa csak a kezdet. Sokan úgy vélik, hogy az IoT szinte korlátlan lehetőségekkel rendelkezik a terjeszkedésre, és mindenre kiterjed a mindennapokban.

Az IoT fejlődésének egyik akadálya az a képesség, hogy az eszközök átlátható mikrotranzakciókat hajtsanak végre egymás között anélkül, hogy az egyes tranzakciókért jelentős díjakat kellene fizetni. Ezt a problémát kívánja megoldani az IOTA a MIOTA érmével.

Annak érdekében, hogy azonnali mikrotranzakciókat lehessen végezni nulla díj nélkül, meg kell oldani a skálázhatóság kérdését a hagyományos blokklánc-platformokkal. Az IOTA ezt más architektúrával teszi, mint a Bitcoin és az Ethereum által használt blokklánc. Directed Acyclic Graph (DAG) felépítésük (az úgynevezett „kusza”) lehetővé teszi, hogy a tranzakciók egymással párhuzamosan futjanak, és elméletileg a skálák gyorsabban működjenek, nagyobb aktivitással a hálózaton.

Ez a kriptovaluta hálózat nem használja a hagyományos blokklánc rendszert, amelyet más virtuális pénznemek használnak. Valóban, a fent említett Tangle nevet használja. Ily módon megoldják azokat a skálázhatósági kérdéseket, amelyek más kriptovaluta hálózatokat érintettek. 

Az IOTA jelenleg a 19. legnagyobb kriptovaluta a piacon, 671 millió dollár értékben. Lehetséges megvásárolni ezt a kriptovalutát 0,241 dollárért. 

Ha többet szeretne megtudni az IOTA-ról (MIOTA), írtunk egy kezdő útmutatót az IOTA-hoz.

Most nézzük meg, hogyan vásárolhat IOTA tokent.

1. lépés: Regisztráljon fiókot itt: Binance

A kriptopiacon több tőzsde is működik, de a Binance minden bizonnyal az egyik legelismertebb és legnagyobb a világon. A tőzsde jelenleg nem kínál kriptokereskedelmi szolgáltatásokat, de sok más terméket is kínál mindenféle befektető számára szerte a világon. Ezenkívül a Binance egyike a legnagyobb likviditású tőzsdéknek a kisebb digitális eszközök és egyéb altcoinok esetében. 

Az írás idején a Binance kereskedési volumene 649 millió dollár volt az elmúlt 24 órában, és az IOTA kereskedhető a Binance Coin (BNB), a Bitcoin (BTC), az Ethereum (ETH) és a Tether (USDT) ellen. Az IOTA a platform teljes kereskedési volumenének 0,12% -át képviseli.

Még nem sok nagy Fiat-tőzsde kínál IOTA-tokenek vásárlását Fiat devizával (USD, EUR, JPY). Tehát ez az útmutató a Bitcoin vagy az Ethereum kereskedelmére összpontosít az IOTA számára.

Ha még nem tette meg, regisztráljon egy fiókot a Binance-n. A csere nyitva áll az emberek számára a világ szinte minden területén, és nem tarthat sokáig.

binance nyilvántartás

2. lépés: Ellenőrizze a fiókját

A Binance használatához több ellenőrző dokumentumot kell benyújtania a kereskedés megkezdése előtt. A jóváhagyási folyamat általában gyors, de egyes esetekben akár egy napot is igénybe vehet.

Ezenkívül állítson be kétfaktoros hitelesítést a fiók védelme érdekében.

3. lépés: Küldje el BTC, ETH, BNB vagy USDT összegét Binance számlájára

Miután regisztrált, el kell küldenie a Bitcoin, az Ethereum, a Binance Coin vagy a Tether alkalmazást a Binance pénztárcájába. Ha nem rendelkezik ezen érmék egyikével sem, akkor hitel- vagy betéti kártyával vásárolhat olyan webhelyekről, mint például Coinmama vagy Changelly, vagy egy Fiat cseréből, mint Coinbase.

Befizetéshez lépjen az oldal tetején található menübe, válassza az „Alapok”, majd a „Betétek” lehetőséget..

A legördülő menüben keresse meg a befizetni kívánt érmét. A Binance megadja a pénztárca címét, ahová elküldheti érméit. Ügyeljen arra, hogy csak a megfelelő típusú érméket küldje (azaz a BTC-t a BTC pénztárcájába). Minden más ide küldött érme elveszhet.

letétkezelés 1

4. lépés: Várjon megerősítést

A tranzakciók gyakran nagyon gyorsan befejeződnek, de bizonyos esetekben akár az órákig is eltarthatnak, az akkori hálózati terheléstől függően.

A folytatás előtt ellenőrizze, hogy a tranzakció sikeresen lezárult-e.

5. lépés: Keresse meg és válassza ki a kívánt kereskedési párost

Miután befizetése megtörtént, lépjen a Binance csere szakaszára. Kattintson a felső menüben az „Exchange” gombra, majd az „Basic” gombra.

A csere képernyőn keresse meg a jobb oldali négyzetet. A keresőmezőben válassza ki a korábban letétbe helyezett érmét, és keresse meg az IOTA szót. Kattintson a megjelenő párra (IOTA / BTC, IOTA / ETH, IOTA / BNB vagy IOTA / USDT).

iota binance 1

Opcionális: Használja a Binance speciális eszközeit a megfelelő időben történő vásárláshoz

A Binance rengeteg adatot kínál, például valós idejű grafikonokat és rendelési előzményeket, amelyek segítenek nyomon követni egy érme teljesítményét és a legjobb időpontban vásárolni..

A tőzsde lehetővé teszi vételi vagy eladási korlátok beállítását is. Ez azt jelenti, hogy olyan áron teheti fel (BTC, ETH, BNB vagy USDT), amelyen vásárolni szeretne. Amint az ár eléri ezt a pontot, a tőzsde automatikusan megteszi a kereskedelmet.

Sokféle eszköz létezik, amelyek lehetővé tennék a kereskedők és befektetők számára, hogy jobb kereskedési tapasztalatokat szerezzenek a piacon.

iota binance 3

6. lépés: Válassza ki a vásárolni kívánt IOTA mennyiségét

Tegye be azt az árat, amelyért IOTA-t szeretne vásárolni, vagy válassza a Market lehetőséget, hogy a jelenlegi áron vásároljon (a piaci ár kezdőknek megfelelő).

Most válassza ki, mennyi IOTA-t vásároljon. Kiválaszthat egy meghatározott összeget az IOTA-ban, vagy a Binance pénztárcájában a BTC / ETH / BNB / USDT érmék 25% -át, 50% -át, 75% -át vagy 100% -át..

7. lépés: Vásárolja meg az IOTA-t!

Kattintson a nagy zöld gombra a kereskedelem befejezéséhez!

8. lépés: Helyezze az érméket egy biztonságos IOTA pénztárcába

A kriptográfia legjobb gyakorlata az, hogy az érméket egy biztonságos pénztárcában tárolja, nem pedig cserén. Tehát amikor befejezte a kereskedést, mindig vegye ki az érméket.

Különböző kriptotárcák vannak a térben, amelyek lehetővé teszik az alapok biztonságos tárolását. Ez nagyon fontos, mert a cseréket általában olyan hackek és támadások befolyásolják, amelyek a felhasználók virtuális pénznemének elvesztését eredményezhetik. A hardveres pénztárcákat tartják a legbiztonságosabbnak a digitális pénznemek tárolására.

Ehhez szüksége lesz egy IOTA-t támogató pénztárcára. Mivel az IOTA egy újabb projekt, mint sok más nagy értékű kriptovaluta, még nem áll rendelkezésre annyi pénztárca-lehetőség. A Atomic Wallet és GUI IOTA könnyű pénztárca mindkettő szilárd opció a Desktop számára, míg a Trinity pénztárca vagy a tisztviselő IOTA Android Wallet két mobil opció az Android felhasználók számára.

Az érmék saját pénztárcába történő felvételéhez kattintson az „Alapok”, majd a „Visszavonások” elemre..

iota binance 4

Válassza az IOTA elemet a legördülő menüből. Adja meg a címet az IOTA pénztárcájából, ellenőrizze helyesen, és nyomja meg a beküldés gombot. Ellenőrizze a Binance-t, hogy megerősítse-e a visszavonását.

A Binance lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bizonyos digitális pénznemeket hitelkártyával vásároljanak meg. Ez fontos azoknak a felhasználóknak, akik gyors és egyszerű módon szeretnének hozzáférni a kriptopiachoz. Ennek ellenére jelenleg néhány digitális valuta megvásárolható ezzel a módszerrel. 

…és ez az! Most már tudja, hogyan szerezheti be az első IOTA tokeneket Binance.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner