Hogyan vásároljunk Ripple-t (XRP) a Binance-ból | A kezdők útmutatója

A ripple cryptocurrency egy mindennapi tranzakciókhoz létrehozott érme. Nem csak magánszemélyek, hanem bankok is. Több mint 75 bank választotta a Ripple hálózatot a nemzetközi pénzügyi tranzakciók hatékony eszközeként, amint azt az Yahoo News!

A Ripple különféle fejlesztései nemcsak a napi tranzakciók, hanem a legközelebbi jövőbeni befektetési lehetőség számára is kiemelkedő választássá tették. Ezért sokan szeretnék megvásárolni a Ripple-t. Munkatársától hallhatja, hogy akkor akarta megvenni a Ripple-t, amikor az 0,004 USD vagy alacsonyabb volt. Ezt valóban sokan kívánják.

Akár csak küld a szeretteinek a világ másik felén, vagy vásárolja őket befektetési céllal, ez a cikk bemutatja, hogyan lehet egyszerű lépésekben megszerezni néhányat a főbb kriptovalutákkal való cserével. Binance Exchange.

Mielőtt néhány XRP-t kapna a Binance-en, ugyanannyi Bitcoin, Ethereum vagy Litecoin (vagy bármely más) értékkel kell rendelkeznie, hogy a Ripple-re cserélje. Párféleképpen vásárolhat bitcoinokat és más alternatív kriptovalutákat fiat segítségével. Vásárolhat barátaitól vagy családjától, olyan piactereken, mint a LocalBitcoins, vagy vásárolhat a Coinbase-től. Az interneten sok olyan forrás található, amely végigvezeti Önt. Ne feledje, hogy a Ripple XRP-jét egy jó Ripple Wallet-ban kell tárolni.

Most, hogy megvásárolt néhány Bitcoint vagy a Bitcoin frakcióit, folytassuk a Ripple-re cserélésével. A következő lépésekben megtanítunk hogyan lehet megvásárolni a Ripple-t (XRP).

1. lépés – Regisztráljon a Binance Exchange-en

Számlát kell nyitnia a Binance Exchange platformon. Ehhez lépjen a Binance Exchange hivatalos webhelyére, és kattintson a gombra Regisztráció link a képernyő jobb felső sarkában.

2. lépés – Ellenőrizze a fiókját

Töltse ki a regisztrációs űrlapot, és igazolja fiókját. Ha a biztonság fontos az Ön számára, és névtelen szeretne maradni ebben az egyszeri tranzakcióban, akkor kipróbálhatja ezt az ideiglenes e-mail szolgáltatást.

3. lépés – Lépjen a Binance ‘Alapok’ gombjára

Most, hogy be van jelentkezve, el kell küldenie a megvásárolt kriptók közül néhányat a Binance felület. Keresse meg a tetején található „Alapok” linkeket, majd kattintson a „Betétek” lehetőségre.

4. lépés – Válassza ki a befizetni kívánt kriptovalutát

Kattintson a legördülő nyílra, és írja be a BTC-t a megjelenő keresőmezőbe.


5. lépés – Pénztárca cím generálása

Egy pénztárca címet generálna az Ön számára. Másolja ezt a címet, lépjen ahhoz a pénztárcához, amelyben tárolta a (korábban megvásárolt) kriptovalutáját, és küldje el a Binance által generált pénztárca címre.

6. lépés – Várja meg az átutalás megerősítését

Miután elküldte a Bitcoin vagy bármely más megvásároltat Binance, lehet, hogy várnia kell egy pillanatra, amíg a tranzakció visszatükröződik a pénztárcájában, és teljesen megerősíti.

Függetlenül attól, hogy milyen oldalon tartózkodik, keresse meg az Exchange linket a webhely tetején, a Binance logó. Kattintson rá, és válassza a megjelenítéskor az „Alap” opciót.

7. lépés – A platform felületének megértése

Amikor az Alap oldal teljesen betöltődött, az oldal jobb felső részén keresse meg a kereskedni kívánt kriptovaluta párost. Ha BTC-t (Bitcoin) cserél XRP-re (Ripple), akkor meg akarja keresni az XRP / BTC párot. Ugyanez a folyamat, ha bármilyen más kriptovalutával finanszírozott, akkor egyszerűen cserélje le a BTC-t azzal, amivel rendelkezik.

8. lépés – Ügyeljen arra, hogy a Ripple-t alacsonyabb áron vásárolja meg a limit buy használatával 

Győződjön meg arról, hogy a ‘Limit’ fül aktív, ez az a szakasz, amely közvetlenül az XRP / BTC árdiagram alatt található. Egy piaci címke magasabb áron vásárolná meg neked a Ripple-t, mint ha te magad állítanád be. Ha újonc vagy, a Market fülön vásárolhatod meg a Ripple-t a Binance-től.

9. lépés – A megvásárolható Ripple összegének kiszámítása 

Az első „Ár” feliratú mezőben megtudhatja, mennyibe kerül egy Ripple BTC. A második „Összeg” mezőbe várhatóan beírja a megvásárolni kívánt hullámok számát. Az alatta található opciókkal kiválaszthatja, hogy a befizetett érmék hány százaléka használandó, 25%, 50%, vagy az összes forrása 100%, és a kapott Ripple értéke automatikusan megjelenik az „Összeg” mezőben.

10. lépés – Ripple vásárlása 

Kattintson a Binance XRP vásárlása gombra.

Most már tudja, hogyan cserélheti le Bitcoin-ját a Ripple-re Binance. Kövesse ugyanazt az eljárást az Ethereum, a Litecoin vagy bármely más kriptovaluta esetében, amelyet fel kell cserélnie XRP-kre. Utolsó dologként győződjön meg arról, hogy biztonságosan rögzítette-e a Ripple tokeneket azáltal, hogy egy Ripple pénztárcán tárolta őket.

Jelenleg XRP-t lehet vásárolni a Binance-en különböző digitális pénznemeken keresztül, beleértve a Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Paxos Standard (PAX), TrueUSD (TUSD), USD Coin (USDC) és Megkötés (USDT). Az XRP a Binance tőzsdén a jelenlegi kereskedési mennyiség több mint 2,5% -át teszi ki. 

Az XRP megvásárlásához a Bitcoin-tól eltérő digitális pénznemek használatával a folyamat nagyon hasonló. Fiókja igazolása után át kell utalnia a Binance számlájára. Az „Alapok” részben válassza a „Betétek” lehetőséget, és válassza ki a befizetni kívánt digitális pénznemet. 

Miután létrehozott egy pénztárca címet, képes lesz pénzt küldeni. Érdemes kiemelni, hogy csak az adott címhez kapcsolt virtuális valutát küldheti el. Ez azt jelenti, hogy ha USDC címet generált, akkor csak USDC érméket küldhet hozzá. Ne küldjön újabb titkosítást erre a címre, az USDC-nél többet. Ugyanez vonatkozik más generált digitális pénznemekre és címekre is.

Nagyon könnyű lesz használni a fent említett kriptovalutákat az XRP megvásárlásához. Ha van még egy titkosítása, akkor azokat ki kell cserélnie a Binance cserét használók egyikére.

További helyeken lehet vásárolni a Ripple-t. A Binance nem az egyetlen, de a biztonsága és a barátságos felülete miatt választjuk, a többi cseréhez képest.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map