Hol és hogyan lehet megvásárolni a Digibyte-ot (DGB) | Lépésről-lépésre bemutató

Ebben a cikkben elmagyarázzuk Önnek, hogyan kell vásárolni DigiByte (DGB) nagyon egyszerű módon. Az első dolog, amit meg kell értenünk, hogy mi a DigiByte, és hogyan működik ez a digitális pénznem.

Mi a DigiByte?

A DigiByte egy új pénznemforma, amelynek nincs központi jogosultsága, nyílt forráskódú, és mindenki számára lehetővé teszi a részvételt. A DigiByte korszerű biztonsága biztonságosabbá teszi, mint az elérhető digitális pénznemek. Ezenkívül gyorsan használható, és pillanatok alatt elküldhető a világ minden tájáról.

Jelenleg a DigiByte dedikált közösséggel rendelkezik, és világszerte több mint 100 000 csomópont van. Egyesek a kriptovaluták „alvó óriásának” nevezik jövőbeli potenciálja miatt. Mostanáig ez még várat magára.

De hogyan lehet ezt a virtuális valutát megszerezni? Itt elmagyarázzuk, hogyan.

A Digibyte pénztárca beszerzése

Az első dolog, amit meg kell tennie, egy tárca beállítása a megvásárolni kívánt DigiByte tárolására. Ehhez el kell mennie a DigiByte hivatalos pénztárca oldalára, ahol minden információ megtalálható a pénztárca letöltéséhez és beállításához..

Különböző útmutatók állnak rendelkezésre a pénztárca felállításához a rendszer típusától függően. Ha Windows számítógépe van, akkor ki kell választania a DigiByte Windows Wallet Setup alkalmazást.

Miután letöltötte a pénztárcát, telepítse és futtassa a programot. A telepítés során megkérdezik, hogy hol tárolja a fájlokat, ezért válassza ki a helyet a számítógépén.

A megfelelő működés érdekében a pénztárcának hozzáférnie kell az internethez. A letöltés után elkezd szinkronizálni a blokklánccal, és ennek feldolgozása eltarthat egy ideig.

Ezután nyomja meg a „Beállítások” gombot, írja be a „Pénztárca titkosítása” elemet, és válasszon egy nehéz, de könnyen megjegyezhető jelszót. Ez a jelszó nagyon fontos, mert nélküle nem férne hozzá érméihez.

Ezután kattintson a „File” gombra, majd nyomja meg a „Backup wallet” gombot. Nagyon fontos, hogy a fájlt biztonságos helyre, például külső merevlemezre vagy USB-re mentse..

A virtuális pénznemek tárolásának legjobb módja egy hardveres pénztárca használata, például a Ledger által készített. A Ledger Nano S egy nagyszerű eszköz a virtuális pénznemek tárolására, amely biztonságosnak és hasznosnak bizonyult.

Ha mindent megtett, akkor kattintson a „Fogadás” gombra, majd azután válassza a „Fizetés kérése” lehetőséget.

Másolja ki az ott megjelenő hosszú címet és mentse el, mert később használnunk kell egy másik platformon vásárolt érmék tárolására.


Digibyte DGB-érméinek megvásárlása

Jelenleg nincs fiat piac a DigiByte megvásárlásához, ami valami kényelmetlen azok számára a felhasználók számára, akik először szeretnék megvásárolni ezt a virtuális valutát. Ahhoz, hogy megvásárolhassuk, az Ethereumot (ETH) kell használnunk, ami egy nagyon fontos és ismert pénznem a kriptopiacon.

Az Ethereum megvásárlásához végigcsináljuk Coinbase, az egyik legfontosabb és legismertebb platform a piacon, de ugyanezt megteheti egy másik cserével is a régiójában, a lépéseknek nagyon hasonlóaknak kell lenniük.

A Coinbase-ben létre kell hoznia egy fiókot a webhelyén a „Regisztráció” gomb megnyomásával. Itt meg kell adnia nevét, e-mail címét és jelszavát. A csere nagyon szigorú pénzügyi szabályokat követ, és ez azt jelenti, hogy nagyon komoly módon kell igazolniuk az Ön személyazonosságát.

A megadott információk igazolásához meg kell adnia telefonszámát, feltöltenie egy fényképes igazolvány képét, és hitel- / betéti kártya vagy bankszámla igazolása előtt, mielőtt kriptovalutákat vásárolhatna.

Miután létrehozta a fiókját, meg kell vásárolnia az Ethereumot. Ehhez hitelkártyával vagy banki átutalással kell megtennie. Most, hogy már van pénze a számlán, ki kell választania a felső menü „vásárlás / eladás” elemét, és az „Ethereum” elemet kell kiválasztania a vásárolni kívánt pénznemként..

Itt ki kell választania a vásárolni kívánt ETH mennyiségét. Ha már megtette, látni fogja, hogy van egy ETH-je a DigiByte megvásárlásához egy másik tőzsdén.

Ezt azzal magyarázzuk Kucoin, de ha van egy másik számlád egy olyan tőzsdén, amely lehetővé teszi a DigiByte megvásárlását az Ethereumnál, folytassd ott.

Ha nincs itt fiókja, akkor regisztrálnia kell, amely a fő webhelyükön elérhető. Miután megerősítette az összes megadott adatot, kap egy e-mailt, amelyben meg kell erősítenie a fiókot.

Erősen javasoljuk, hogy használjon kétfaktoros hitelesítést (2FA), mert ez sokkal biztonságosabb, mint egy normál felhasználónév és jelszó használata. Alapja sokkal biztonságosabb marad, ha engedélyezi a 2FA-t.

Most a Coinbase-ben vásárolt ETH-t át kell helyeznünk a Kucoin-ba. Menjen a menübe, válassza az „Eszközök” lehetőséget, majd az Ethereum (ETH) lehetőséget. Ha itt van, meg kell nyomnia a „Betét” gombot és egy új címet, ahová elküldi az ETH-t. Másolja a címet, és lépjen a Coinbase oldalra.

A Coinbase-ben kattintson a felső menü „Fiókok” szakaszára, keresse meg az Ethereum pénztárcáját, és nyomja meg az ott megjelenő „Küldés” gombot. Miután ezt megtette, illessze be a Kucoin cseréjéről másolt címet. Ellenőrizze, hogy a cím megegyezik-e, és döntse el, hogy mennyi Ethereumot szeretne küldeni. Miután kattintson a „Folytatás” gombra, és erősítse meg a tranzakciót, ha biztos benne.

Miután az érmék a Kucoin pénztárcában vannak, megvásárolhatja a DigiByte-ot. Lépjen a DGB / ETH piacra, és keresse meg a „Vásárlás / Eladás” opciót. Most el kell mennie a webhely vásárlási oldalára, és meg kell nyomnia a „Legjobb ár” opciót, amely lehetővé teszi, hogy a jelenleg elérhető legalacsonyabb áron vásároljon.

Utána válassza ki a vásárolni kívánt összeget, és nyomja meg a „Vásárlás” gombot. Most megkapja azt a DigiByte-ot, amelyet meg akart vásárolni a fiókjában Kucoin-ban. A következő lépés az, hogy elküldi őket a pénztárcájába, amelyet az útmutató elején letöltöttünk.

A DigiByte-ot érménként 0,0284 dollárral kereskedik, piaci kapitalizációja pedig 302 millió dollár. Ez azt jelenti, hogy a DigiByte a 31. legfontosabb virtuális pénznem a piacon.

Következtetés

DGB vásárlásán gondolkodik? Miért vagy miért nem? Mondja el nekünk a megjegyzéseket. Nagyon nagy az érdeklődés ez az érme iránt, ezért azt várjuk, hogy még egy down piacon is legyenek érdekelt felek!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map