Hol és hogyan lehet megvásárolni a Verge-t (XVG) | Lépésről-lépésre bemutató

A mai helyzetben a cenzúra, a szabályozási bizonytalanság és egyebek a magánélet-központú érmék felé tolják a kriptográfiai felhasználókat. Az olyan pénznemek nyomon követhetők, mint a Bitcoin, az Ethereum és a Litecoin, ami egyesek számára aggodalomra ad okot. Ennek eredményeként a tranzakciós érmék jövője olyan kriptovalutákban lehet, mint a Monero, a Dash és a Verge, amelyek névtelenséget kínálnak felhasználóik számára.

Monero és Dash széles körű felhasználást tapasztal, sőt, a Dash esetében a valós elfogadás is tapasztalható. De mint érme a közepes sapkás küszöb alsó végén, egyesek nehezen tudják elérni a Verge-t. Ez az útmutató lépésről lépésre ismerteti Önt a Verge-be való első befektetés folyamatán.

Mi az a Verge?

A 2014-ben létrehozott Verge egy érme, amelyet mindennapos tranzakciókhoz használnak, a magánélet mindenkori megőrzése mellett. Noha nincs például a Bitcoin vagy az Ethereum piaci kapitalizációja, a Verge bizonyos előnyöket kínál. Olyan hálózatokat használ, mint a TOR és az I2P, hogy több ezer címen keresztül irányítsa a forgalmat, elfedve a tényleges IP-t, amelyet valaki tranzakcióhoz használt.

A Verge ezen a ponton is jobban teljesít tranzakciós célokra, mint sok nagyobb érme. Több tranzakciót képes kevesebb idő alatt feldolgozni, mint a Bitcoin, alacsonyabb költségekkel. A Verge adatvédelmi funkciói, a gyors feldolgozási sebességgel kombinálva, sok mindenre kihozták őket valós partnerségek. Különösen a 92 millió dolláros felnőtt szórakoztatóipar több vállalkozása.

Az ár szempontjából Verge története hullámvasút volt. 2017 decemberében az érme értéke az egekbe szökött, és mindössze két hét alatt 30x-os emelkedést produkált. Azóta időnként tesztelte a top 20 kriptovaluta piaci felső határt, másoknál a 40-50 közötti tartományba esett. Ez a volatilitás vonzó lehet a kereskedők számára, akik esélyt láthatnak arra, hogy alacsonyan kerüljenek egy érméhez, amely megmutatta a növekedés lehetőségét.

Mindent elmondva, nézzük meg, hogyan kezdje el kereskedni a Verge-t.

1. lépés: Szerezzen be egy Verge Wallet-ot

Ami a kriptovalutákat illeti, meg kell szereznie egy biztonságos pénztárcát, amellyel tőzsdén kívül tárolhatja érmeit. Annak ellenére, hogy a vadnyugat telt napjainak kriptovalutája telik, mégis fontos, hogy mindig biztonságban tartsa portfólióját. Ez azt jelenti, hogy olyan pénztárcát használ, amelyet Ön irányít, és amelyet nem könnyű feltörni. A két leggyakoribb Verge pénztárcák a Verge Electrum és a Verge QT, amelyeket a Verge csapata fejlesztett és támogatott.

A digitális pénznemek tartásának legjobb módja, ha ezt a kriptovaluta tőzsdéken kívül teszik meg. Ezeket a platformokat ugyanis feltörések és más rosszindulatú támadások érik. A Verge offline tárcában tartása lenne a legjobb megoldás, tekintve, hogy nincsenek olyan nagy márkák, amelyek hardveres pénztárcákon dolgoznának, és amelyek támogatják az XVG-t. A KeepKey, a Ledger és a Trezor a legismertebb cég, amely a hardvertárcák piacán dolgozik.

perem pénztárcák

Az Electrum pénztárca egy nyílt forráskódú pénztárca, amelyet eredetileg Bitcoin számára készítettek, de Verge adaptálta az XVG számára. Az Electrum könnyű megoldás. Azzal, hogy nem tölti le a teljes Verge blokkláncot, lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy rendkívül gyorsan végezzenek tranzakciókat, és ennek eredményeként jó lehetőség azok számára, akik a VXG használatát tervezik tranzakciók végrehajtására.

A Verge QT pénztárca egy összetettebb lehetőség, amely sokkal több helyet foglal el, mivel az egész lánc letöltését igényli. A kifizetés az, hogy szélesebb körű adatvédelmi funkciókat tesz lehetővé a biztonságosabb lehetőséget kereső felhasználók számára.

Míg az előző két lehetőség csak a VXG tárolását teszi lehetővé a felhasználók számára, Coinomi egy népszerű mobil pénztárca, amelynek több mint 500 támogatott eszköz előnye van. A Coinomi nagyszerű lehetőség azoknak a felhasználóknak, akik változatos portfólió részeként kívánják tartani az XVG-t.

2. lépés: Vásároljon Bitcoin / Ethereumot


Mivel a Verge még nem éri el a többi fő valuta széleskörű telítettségét, kevés forrás kínál közvetlen Fiat (USD, EUR stb.) Vásárlást az XVG-re. Emiatt a legjobb módszer az, ha először Bitcoinot vagy Ethereumot vásárol, majd azt a Verge-re cseréli.

Rengeteg olyan helyen van, ahol könnyedén megvásárolhatja a Bitcoin-ot vagy az Ethereumot. A Coinbase és a Gemini jól bevált tőzsdék, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy ezeket az érméket közvetlenül a Fiattal vásárolják meg. Alternatív megoldásként a Coinmama hitel- vagy betéti kártyájával megvásárolhatja a 8 népszerű érme egyikét.

3. lépés: Iratkozzon fel egy Exchange-re (például Binance-re)

Miután megvan a Bitcoin vagy az Ethereum, regisztrálnia kell a Verge-t támogató cserére. Ezen információk megkereséséhez keresse meg a Verge webhelyet a CoinMarketCap oldalon, és lépjen a “Piacok”Fülre. Ez megmutatja az XVG összes tőzsdéjét és kereskedési párját. Bittrex és Cryptopia két népszerű csere, több párral a Verge számára. Ehhez az útmutatóhoz azonban felhasználjuk Binance, térfogatban a világ legnagyobb tőzsdéje, és az egyik jelenleg elérhető legbiztonságosabb lehetőség.

A Binance az egyik legismertebb és leggyakrabban használt kriptotőzsde a kriptovaluta piacon. A CoinMarketCap szerint a Binance a második legnagyobb kriptográfiai platform, amelynek kereskedési volumene az elmúlt 24 órában 933 millió dollár volt. A Binance által kínált két kereskedési pár az XVG / BTC és az XVG / ETH.

A Binance egyik fő előnye azzal a ténnyel függ össze, hogy kisebb kereskedési párokban nagyon nagy kereskedési volumene és likviditása van. Például a Binance az összes XVG kereskedési volumen közel 45% -át teszi ki, majd a Bittrex következik a teljes kereskedési volumen 15,63% -ával. Érdemes megemlíteni, hogy 58 különböző tőzsde kínál XVG kereskedési párokat.

Ha még nem tette meg, regisztráljon egy fiókot a Binance-en. Tiszta felhasználói felülettel rendelkeznek, amely meglehetősen megkönnyíti, és a folyamat gyors, mint más cseréknél.

Miután beállította a biztonsági intézkedéseket és benyújtotta az igazoló dokumentumokat, le kell helyeznie a korábban vásárolt érméket. Ehhez lépjen a felső menübe, és válassza az „Alapok”, majd a „Betétek” lehetőséget. Válassza ki a használni kívánt érmét, és a Binance megadja a címét, ahová el szeretné küldeni. Ügyeljen arra, hogy csak a megadott érmét küldje el erre a címre – I.E. ha az Ethereum befizetését választotta, csak az Ethereumot küldje el. Minden más, erre a címre küldött érme elveszhet.

binance btc betét

4. lépés: Kereskedjen a Bitcoinnal vagy az Ethereummal a Verge-re

Most finanszírozta a Binance pénztárcáját, el akarja cserélni a Verge-t.

Lépjen az „Exchange” oldalra, és válassza az „Basic” lehetőséget. Ez meg fogja hozni a kereskedési szintet. Most menjen a jobb oldalra, válassza ki a korábban letétbe helyezett érmét, és helyezze az XVG-t a keresőmezőbe. Felhozza az XVG párost (BTC / XVG vagy ETH / XVG). Kattintson erre.

(A Binance kriptovaluta-tőzsde lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hitelkártyával vásárolhassanak digitális eszközöket. Ez azt jelenti, hogy azok a személyek, akik XVG-t szeretnének vásárolni, egyszerűen BTC-t vagy ETH-t vásárolhatnak hitelkártyával, és ezeket az összegeket XVG-re cserélhetik).

perem binance

Az ártáblázat alatt lehetősége nyílik az XVG adásvételére. Tegye be, mennyi XVG-t szeretne vásárolni, és ez megmutatja az egyenértéket BTC-ben vagy ETH-ban. Azt is választhatja, hogy megvásárolja-e BTC / ETH alapjainak 25% -át, 50% -át, 75% -át vagy 100% -át az XVG-ben.

Miután megerősítette megrendelését, a Verge érméknek perceken belül megjelennek a Binance pénztárcájában.

Alternatív megoldás: tekintse meg az egyik ilyen kisebb tőzsdét, hogy XVG-t vásároljon közvetlenül a Fiattal

Bár azt javasoljuk, hogy használjon olyan nagy tőzsdét, mint a Binance, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy máshol vásárolja meg az eredeti kriptot, van néhány kisebb platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Verge-t a Fiat-tal vásárolják meg. HitBTC a legismertebb tőzsde, amely Verge-Fiat párokat kínál. YoBit és LiteBit kínálja ezt a felhasználók számára a világ egyes területein is.

Utolsó lépés: Visszavonja az XVG-t a pénztárcájába

Amikor regisztrál a Binance-re (vagy bármely más cserére), létrehoz egy pénztárcát az Ön számára. Ebben a pénztárcában tárolhatja pénzeszközeit, de a legjobb biztonsági gyakorlat mindig az, ha az érméket visszavonja, amikor kereskedést végez.

Ha használsz Binance a Verge vásárlásához lépjen az „Alapok” oldalra, és válassza a „Visszavonások” lehetőséget..

xvg visszavonás 2

Ez a képernyő megmutatja az Ön XVG pénztárcájában tartott teljes összeget Binance, hány érme van egy végrehajtásban váró sorrendben, és a rendelkezésre álló teljes összeg.

Most csak írja be Verge Wallet címét a Coinomi, az Electrum vagy a QT (bármelyik pénztárcát választotta). Írja be a visszavonni kívánt összeget, és nyomja meg a „Küldés” gombot. Miután megerősítette az e-mailre küldött linken keresztül, a Verge a Binance-től a pénztárcájába kerül.

Az XVG Binance-on történő megvásárlása után a legjobb dolog az, ha az alapokat egy kriptovaluta pénztárcába küldi, amely támogatja az XVG-t. Számos lehetőség kínálkozik, beleértve az online pénztárcákat és az offline pénztárcákat. 

Jelenleg nincsenek olyan hardvertárcák, amelyek támogatnák az XVG-t. Ez azt jelenti, hogy nem lehetne ezt a virtuális valutát a piac legjobb megoldásai között tárolni. A hardveres pénztárca legközelebbi alternatívája, ha egy papír pénztárcát használ a Verge számára. A papír pénztárca szinte ugyanolyan biztonságos, mint egy hardver pénztárca, azzal a különbséggel, hogy a felhasználóknak jobban kell gondoskodniuk róla. 

Az elmúlt években a világ minden táján zajló cseréket hackek és támadások befolyásolták. Ez millió dolláros veszteséget eredményezett a különböző országok felhasználói részéről. Ez az oka annak, hogy nagyon fontos elküldeni az XVG-t egy másik pénztárcába, amelynél a privát kulcsok vannak. Ne felejtsd el, ne a kulcsaidat, ne a kriptodat. 

Így a Binance használata az egyik legjobb választás az XVG kereskedésére. A Binance kínálja a legnagyobb likviditást ehhez a digitális eszközhöz, két különböző kereskedési párral (ETH és BTC) kínál, valamint lehetővé teszi az egyének számára, hogy hitelkártyával vásárolják meg a BTC-t vagy az ETH-t, és cseréljék le őket XVG-re.. 

A cikk írásakor az XVG-vel 0,005093 dollár körül kereskednek. Amint arról a CoinMarketCap beszámolt, az XVG piaci kapitalizációja 80 millió dollár, és ez a 69. legnagyobb digitális pénznem az űrben. 

És csak annyit kell vásárolni a Verge-t, amely az egyik legnagyobb potenciális érme a feltörekvő adatvédelmi érme szektorban.

Andrew író és digitális marketingszakember Új-Zélandról, székhelye Délkelet-Ázsia. Az e-kereskedelmi tér számos területén végzett munkája mellett Andrew érdeklődést mutat a kriptopénz iránt, különösen az altcoinok és a mainstream kriptográfia elfogadására összpontosító projektek iránt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map