Javítsa névtelenségét a kriptovaluta piacon a BitMix használatával

Hosszú ideje foglalkozunk kriptovalutákkal. Noha sokan tudjuk, hogy a digitális pénznemek nagyon hasznosak, néhány felhasználó úgy véli, hogy névtelenek is. Mindazonáltal ez egy nagyon téves fogalom, amelyet az egyének birtokolnak.

A virtuális pénznemek nem névtelenek. Valójában a tőzsdék, a kormányok, a hackerek és a lopók képesek kinyerni az Ön adatait a digitális eszközök kezelése közben. Ezért nagyon fontos, hogy jobb anonimitási jellemzők legyenek a térben.

BitMix egyike azoknak a megoldásoknak, amelyek célja a kriptográfiai felhasználók számára az átutaláshoz és pénzeszközeik piaci kezeléséhez szükséges magánélet biztosítása.

A kriptovaluta piac névtelenségével kapcsolatos problémák

Mint korábban említettük, sok felhasználó úgy véli, hogy a digitális eszközök kezelése névtelenül is elvégezhető. Különböző bűnözői csoportok azonban értékes és privát adatokat szerezhettek a felhasználóktól, amelyek lehetővé tették számukra, hogy melyik a fő Bitcoin (BTC) vagy Litecoin (LTC) pénztárca.

A cserék olyan adatokat gyűjtenek a felhasználóktól, mint a címek, nevek, IP-címek, lokalizáció, pénzügyi információk és egyebek. Éppen ezért a cserék nemcsak a felhasználók pénzeszközeit tárhatják fel – ha forró pénztárcákban tartják őket -, hanem magánadatokat is.

Ez a személyes információ kinyerhető és felhasználható az áldozatok megcélzásához, amelyeket később feltörhetnek, megtámadhatnak vagy megfenyegethetnek. Ha ez megtörténik, ez a felhasználó minden bizonnyal rájön, hogy a virtuális pénznemek nem voltak névtelenek.

Továbbá a kormányok felvették a kapcsolatot olyan cégekkel, mint a Chainalysis, amelyek blokklánc-elemzéseket készítenek a bűnözők felderítése érdekében. Bár ez nagyon hasznos lehet az illegális kereskedők elfogására, a rendes kereskedők kivizsgálására is használják.

Névtelenség növelése a BitMix segítségével

BitMix, az egyik leginkább népszerű és használt Bitcoin keverők a kriptovaluta piacon nagyon jó megoldást kínál erre a problémára. A BitMix védi a kriptográfus felhasználókat, hogy vigyázzanak a magánéletükre. Ez csökkentené annak esélyét, hogy hackerek támadják meg.

Valójában a támadók nem kapnák meg az Ön személyes adatait, amikor virtuális pénznemben vásárolják meg étkezésüket. A tulajdonában lévő átutalásokról és pénzeszközökről minden információt nyilvános blokkláncokban tárolunk.

A BitMix egy nagyon könnyen használható szolgáltatás, amely megoldásokat kínál azok számára, akiknek jobb adatvédelemre van szükségük digitális eszközeik használata közben. A BitMix sokféle nyelven támogat, és nem zár ki senkit bármely régióból.

Jelenleg a támogatott nyelvek: angol, orosz, hindi, portugál, kínai, koreai, indonéz, német, holland és lengyel. A jövőben új nyelveket lehet felvenni a BitMix-be.

Bár a Bitcoin a legnépszerűbb kriptovaluta a piacon, a BitMix figyelembe veszi, hogy vannak olyan virtuális pénznemek felhasználói, akik szeretnék a személyes adataikat védeni. Ezért kínálnak támogatást a Bitcoin, Dash (DASH) és a Litecoin (LTC) számára.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy a BitMix támogatást kínál a Clearnet, a Tor és a NoJS számára (JavaScript nélkül). Ez kifejezetten a legigényesebb és legkifinomultabb felhasználók számára hasznos, akik sokféle platformmal dolgoznak.


Jelenleg a keverés minimális összege 0,005 BTC vagy 0,015 LTC, amelyek jelenleg 46, illetve 1,04 dollárt érnek. Ez azt jelenti, hogy a felhasználóknak nem kell nagy mennyiségű virtuális valutát kezelniük, de csak néhány dollár elküldésével már meg tudják védeni az adataikat és a magánéletüket.

Még anonimabbá válni

A BitMix Bitcoin turmixgép olyan szolgáltatás, amely a legmagasabb színvonalon működik az űrben. Ezért az összes átutalás azonnal feldolgozásra kerül, és az érméket a hálózat megerősítését követően kiválasztott cím fogadja. A fogadó teljesen megtisztítja az alapokat, elkerülve, hogy hackerek vagy bűnözők célozzák meg őket.

Az adatvédelem további védelme és a korszerű anonimitás biztosítása érdekében a kriptográf felhasználók számára a BitMix merevlemez-titkosítást használ, és soha nem tárol semmilyen naplót. Az összes bejegyzést eltávolítjuk 72 óra elteltével, vagy azonnal kéréssel a megrendelés oldalon.

A felhasználók kiválaszthatják az általuk fizetett díjat is, hogy csökkentsék annak esélyét, hogy a támadók felfedezzék az átutalásokat. Ha egy támadó tudja a szolgáltatási díjat, akkor könnyen elemezheti a blokkláncot, és megkapja a felhasználó által átutalt pontos összeget.

A BitMix Bitcoin keverőt használó magánszemélyek egyedi kódot is kapnak, amely lehetővé teszi számukra, hogy soha ne kapják meg a tartalékba küldött korábbi érméket. Ez biztosítaná, hogy a felhasználók teljesen névtelenek maradjanak a kriptovaluta piacon pénzeszközeik kezelése során.

Az igényesebb kereskedők és magánszemélyek számára a randomizálás opció jó eszköz lesz. Csak 0,1 BTC vagy 1 LTC elküldésével a felhasználóknak egyszerűen lehetőségük lesz egynél több tranzakció fogadására a rendeltetési címre. Ez nagyon hasznos a felhasználók névtelenségének és magánéletének védelme érdekében, mert a blokklánc-elemzők számára sokkal nehezebb megérteni a tranzakciók viselkedését.

Ez a Bitcoin keverési szolgáltatás kézi és automatikus beállításokat is biztosít. Ez elősegíti a maximális teljesítmény elérését az alapok keverése közben. Ezenkívül ez a Bitcoin keverő egy olyan partnerprogramot is kínál, amelyben azonnali kifizetéseket nyújtanak az ügyfeleknek minden egyes meghívott felhasználó által végrehajtott tranzakcióhoz.

A BitMix által generált összes címet digitálisan megerősíti, hogy valóban és véletlenszerűen generálja a vállalat szervere.

Végül, és az ügyfelek pénzét kezelő kriptográf projektek számára biztosítanak egy API-t, amely megkönnyíti a felhasználók számára az érmék törlését, a személyes adatok védelmét és a névtelen maradást, miközben kedvenc digitális eszközeiket használják..

Következtetés

Ebben a cikkben megosztottuk veletek, hogy melyek az általunk nyújtott megoldások használatának fő előnyei BitMix és hogyan lehetnek nagyon hasznosak az anonimitás javítására a kriptopiacon.

Ha ezzel a Bitcoin turmixgéppel kezeli az alapjait, akkor biztos lesz abban, hogy az Ön által lebonyolított pénzeszközök magántulajdonban vannak. Sőt, amikor tranzakciókat hajt végre, akkor tudni fogja, hogy személyes adatai védettek a hackerek vagy bűnözők ellen.

Ha többet szeretne megtudni erről a Bitcoin keverési szolgáltatásról, ellátogathat a vállalat hivatalos webhelyére:

Fő: https://bitmix.biz/hu

NoJS: https://bitmix.biz/en/nojs

TOR (ajánlott): http://bitmixbizymuphkc.onion

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map