Kezdő útmutató a pénzérmék megalapozásához (BNB)

A Binance Coin (BNB) egy token, amelyet fejlesztett Binance, kereskedelem volumene szerint a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje. A token célja a tranzakciók költségeinek csökkentése a platformon, feltéve, hogy a BNB tokent használják. A BNB egy ERC-20 token, amelyet az Ethereum blokkláncon hoztak létre, de a BNB átvitele a saját mainnetjébe folyamatban van. Ez a Binance Coin útmutató áttekinti a projekt alapjait, miközben céljainak elérése érdekében dolgozik.

A BNB funkciói a Binance platformon

A Binance Coin célja, hogy legalább egyelőre olcsóbb költséggel megkönnyítse a közüzemi szolgáltatásokat a csere- és hajtási műveletekben. A BNB által a platformon megbízható funkciók egy része magában foglalja a tranzakciós díjak, a tőzsdei díjak és a tőzsdei jegyzési díjak befizetését.

Hogy felhívja az embereket a BNB token használatára, a Binance 50 százalékos kedvezményt vezetett be a token használatakor. A kedvezmény azonban minden évben négy évig csökken.

A jelképes fehér könyv szerint a kedvezmény az első évben 50, a második évben 25, a harmadik évben 12,5 és 6,25 százalék lesz. Az ötödik évben a Binance megszünteti a kedvezményeket, amikor a BNB tokent használja a tőzsdén. A platformon a kereskedési díjak jelenleg 0,1 százalékosak.

A tőzsdén fizetendő díjak mellett a platformon felsorolt ​​konkrét ICO-tokenek megvásárlására is használható.

BNB érmetörténet

A BNB története összefonódik a Binance történetével. Tavaly év közepén a tőzsde kibocsátotta az első érme-ajánlatot.

Az ICO 2017. július 14-től július 27-ig tartott, és a bevételt a Binance kriptovaluta-csere és a BNB token elindítására használták fel. 100 millió BNB-t adtak el az ICO időszakában, 15 millió dollárt gyűjtöttek.

A tőzsde székhelye kezdetben Kínában volt, de eltolódott fő irodái Máltára, miután a kínai kormány betiltotta az ország minden kriptovaluta tevékenységét.

A platform élén áll Changpeng Zhao aki egyben alapítója is. Többek között Roger Wang (CTO), James Hofbauer (főépítész) és Paul Jankunas (mérnöki alelnök).

Érdemes megemlíteni, hogy néhány hónappal ezelőtt a Binance mögött álló csapat úgy döntött, hogy megégeti jelképes allokációját, amely a tőzsde által kibocsátott összes érme 40% -ának felel meg. Így nem kell a BNB árától függeniük, hogy folytassák munkájukat.

A BNB-készlet csökkentése

A Binance felvázolta, hogy a forgalomban lévő BNB mennyiségét csak 100 millióra kell csökkentenie, ami a teljes BNB token-kínálat 50 százaléka. Ezeket a BNB zsetonok negyedévenkénti elégetésével vagy visszavásárlásával lehet elérni. Minden negyedévben a visszavásárolt BNB zsetonok összege meg fogja érni a tőzsde negyedéves profitjának 20 százalékát.

Saját zsetonjainak megvásárlásával a Binance csökkenti a kínálatot, hogy megpróbálja kiváltani a keresletet, amely pozitív hatással lehet a BNB árára.


A BNB token más kis pénzérmékre is cserélhető, amelyeket a tőzsde „kriptopornak” nevez. A platformon lévő több érme kriptopora BNB tokenné konvertálható.

Július 12-én Changpeng Zhao bejelentette, hogy feladják az összes BNB-kiosztásukat, és hozzájárulnak ahhoz, hogy elkötelezzék magukat az összesen 100 millió BNB-zseton elégetése mellett. A Binance mögött álló csapat úgy döntött, hogy a zsetonjait az utolsó negyedéves égetéssel égeti el, amelyben 808 888 BNB tokent égettek el. 

Mint Zhao úr kifejtette, a Binance csapata a teljes BNB-ellátás 40% -át birtokolta, amelyet a kriptográfiai kereskedési platform és a blockchain ökoszisztéma kiépítésén végzett munkájuk jutalmául szántak nekik. Ily módon továbbra is fel fogják égetni a BNB-t a negyedévi Binance kereskedési volumene alapján, de a csapat feladta a token kiosztását. 

A cél az, hogy elérjük a 100 000 000 érme teljes BNB-készletét, amikor jelenleg csaknem 189 000 000 BNB.

Changpeng Zhao írt egy blogbejegyzésben megjelent júliusban:

“A csapat először a 80 000 000 BNB csapat kiosztását égeti el, a fennmaradó 9 000 000 BNB-t pedig a Binance.com cseréje égeti el.”

Ily módon a Binance 0 BNB-t fog kiosztani maguknak az eredeti ellátásból. A társaság által összegyűjtött összes pénz az általuk kínált szolgáltatásokból származik.

A Binance érme (BNB) jövőbeli tervei

A Binance azt tervezi, hogy az érmét az Ethereum platformjáról migrálja, valamint a cserét decentralizálják a Binance Chain-on, ahol a BNB lesz a natív token. A Binance arra is törekszik, hogy áttérjen a vállalat irányításáról a közösségi irányításra.

A BNB token iránti kereslet növelése érdekében a Binance számos projektbe kezdett, amelyek közé tartozik a Binance Launchpad, amely az ICO-kra szakosodott, és lehetővé teszi a BNB használatát. Van még a Binance Blockchain Jótékonysági Alapítvány amely adományokat ad BNB tokenek formájában.

A Binance már képes volt elindítani saját blokklánc-hálózatát és decentralizált cseréjét. A Binance Chain lehetővé teszi a projektek számára, hogy az érméiket a tetejére bocsássák, és a Binance decentralizált tőzsde (DEX) segíti a felhasználókat a digitális eszközök tranzakciójában anélkül, hogy a fő Binance platformtól függenének.. 

A Binance Chain volt elindult április 23-án, és a BNB tokent használja a hálózat fő digitális eszközeként. Az ezen blokklánc-hálózat által megvalósított konszenzusos mechanizmus Delegált bizánci hibatűrés (dBFT) néven ismert. 

Sőt, a tőzsde elindította decentralizált tőzsdéjét, hogy a felhasználók jobban ellenőrizhessék alapjaikat. A centralizált cserék általában gyenge pontokkal rendelkeznek, amelyeket a hackerek kihasználnak. A tőzsde 7000 BTC-t vesztett egy hacker miatt, aki hozzáférhetett a Binance alapjaihoz. A platform azonban felhasználta SAFU-alapját, hogy visszafizesse a felhasználóknak az elvesztett pénzt. 17.

BNB Storage

Annak lenni ERC-20 token, A BNB tárolható olyan szoftver pénztárcákban, mint a MyEtherWallet és a Jaxx, míg a hardveres pénztárcák, például a TREZOR és a Ledger Nano S támogatják a BNB-t is. Általában bármely Ethereum (ETH) tárolására alkalmas pénztárca is támogatja a BNB tokent.

Amint azonban a token átkerül a saját blokkláncába, a csapatnak kompatibilis pénztárca fejlesztésére lesz szükség.

Tudj meg többet

Olvassa el a Binance Coin ezen útmutatóját a BNB árjóslás és technikai elemzés cikkével. Az érdeklődő olvasóknak meg kell vizsgálniuk a Binance Coin ismertetését cikkekben, amelyek feltárják a „gáz” felhasználását a Binance decentralizált tőzsdéjére, vagy azt, hogy a BNB ára hogyan emelkedett a tőzsde bővüléséhez viszonyítva..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map