Kripto hitelkártyák: A három kártya, amit tudni kell

A kriptohitelkártyákról mindaddig pletykáltak és vitattak, amíg a piac fennáll. Kártya fogyasztói piacokra hozása nagy jele lenne a kripto elfogadási útjának. Tehát hol tartunk titkosított hitelkártyákat és melyek a legígéretesebb projektek?

Mi az a titkos hitelkártya?

A kriptohitel- vagy betéti kártya ugyanolyan, mint bármely más kártya, amelyet használhat PoS vagy ATM-en. A fő különbség ebben a helyzetben az, hogy a kriptovaluta pénztárcájából folyósít forrásokat, és nem az Ön számára nyújtott hitelkeretből..

A rejtjeles hitelkártyák legfőbb előnye a kényelem, mivel lehetővé teszik bárki számára, hogy a kriptovalutáját úgy költse el, mint egy tipikus fiat pénznem esetén. A kriptohitelkártyák másik előnye, hogy nem kell aggódnia az árfolyamok miatt.

A kriptovaluta hitelkártyák megváltoztathatják az emberek gondolkodásmódját a virtuális és digitális pénznemek elköltésével kapcsolatban.

A kripto hitelkártya-fejlesztés egyik legnagyobb neve Nexo, TenX, és Monaco.

Nexo

2018. április 30-án, Nexo elindította a világ első azonnali kriptográfiai hitelét felület, közölt a blog bejegyzés. A Nexo célja, hogy forradalmasítsa a hitelipart azzal, hogy azzal dicsekedik, hogy a befektetőknek és a vállalkozásoknak soha nem kell választaniuk a készpénz elérése és a kriptovaluták megtartása között..

Röviden: a Nexo lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élvezzék saját kriptográfiai gazdagságukat anélkül, hogy azt valóban el kellene adniuk.

A platformot úgy tervezték, hogy egyszerre legyen biztonságközpontú és felhasználóbarát. Lehetőséget nyújt arra, hogy kriptográfiai eszközeit a biztonságos Nexo pénztárcába helyezhesse el, és rugalmas hitelkereteken keresztül részesülhessen az azonnali kölcsönökből. A kölcsönöket saját tulajdonában van. Így nincs szükség hitelkártya-csekkekre és egyéb eljárásokra.

1 2

Forrás: https://nexo.io/

A fiat azonnal elkölthető közvetlenül a vállalat kriptokártyájáról (az ún Nexo hitelkártya). A módszer további előnye, hogy csak azért kell kamatot fizetnie, amit használt. Állítólag nincs minimális törlesztés és nincsenek rejtett díjak.

A Nexo egy ásszal is rendelkezik, amikor a visszafizetési lehetőségekről van szó, nevezetesen lehetővé teszi a hitel-visszafizetések fiat vagy akár más, a Nexo-nál tárolt kriptovalutákban történő fizetését..

A platform rendkívül hozzáférhető (világszerte), és amíg rendelkezel kriptovalutákkal, a kölcsön megszerzése meglehetősen egyszerű. Mivel minden hitel fedezet alapú, a hitelelőzmények nem számítanak.


A vállalat azzal is büszkélkedik, hogy ez az első USA-kompatibilis biztonsági token a D. szabály 506. cikkének c) pontja szerint.

A Nexot egy úgynevezett „Nexo Oracle rendszer” hajtja. Szerint a hivatalos ütemtervet, A Nexo nagy tervekkel rendelkezik a jövőben – fizetési kártyákkal, mobil- és asztali alkalmazásokkal. A továbbiakban a Nexo azt reméli, hogy megnöveli a maximális hitelkorlátokat, és elvégez egy második repülőteret (2018. negyedik negyedév), hogy véglegesítse az FDIC-szel fedezett bankintézet felvásárlását, valamint bevezesse a betétszámlákat (2019 első negyedévében)..

TenX

TenX egy digitális pénztárca és fizikai kártya, amely a Nexo-hoz hasonlóan bárhol felhasználható kriptovaluta kiadásokra, még olyan helyeken is, amelyek nem fogadják el a kriptot. A szolgáltatás meglehetősen megfizethető, mivel fizikai kártyát 15 dollárért lehet megrendelni. Kártyánként 10 dollár éves díjat kell fizetni, ha a kiadások 12 hónap alatt nem haladják meg az 1000 dollárt. Hátránya, hogy a szolgáltatás minden egyes ATM-tranzakció után 2,50 dolláros díjat számít fel.

2

Forrás: https://tenx.tech/en/

A szolgáltatás minden vásárlás után 1% -os jutalommal ösztönzi a felhasználókat is. A TenX bármely olyan helyen használható, ahol a Visa elfogadott.

Monaco

Monaco az Ethereum blokklánc tetején épített hasonló szolgáltatás. A szolgáltatás négyféle kártyát kínál, amelyek nagyon különböznek egymástól. Különböző kártyakötések vannak, attól függően, hogy 6 hónapon keresztül rendelkezik-e MCO-tokennel: rubinacél (50 MCO), nemesfém (500 MCO) vagy Obsidian Black (50 000 MCO). A belépő szintű kártyát Midnight Blue-nak hívják, és nem igényel semmilyen MCO-tokent.

A díjak a kezelt kártya típusától függően változnak. A havi limit a Midnight Blue kártya 200 dollárjától az Obsidian Black kártya 1000 dollárig terjed. Ha a havi korlátokat túllépik, akkor 2% -os ATM-díjat számítanak fel. Az 1% -os díj minden típusú kártyára vonatkozik minden alkalommal, amikor kriptovalutát vásárol. Hasonló a helyzet az 1 és 2% közötti értékű jutalmakkal kapcsolatban. A kártyák jelenleg támogatják a Monaco Tokeneket, az Ethereumot és a Bitcoin-ot, és Ázsiában, Európában és Észak-Amerikában kaphatók.

3

Forrás: https://mco.crypto.com/en/

A globális pénzügyi ökoszisztéma régóta átáll egy teljesen digitális modell felé. Míg a különböző kihívásoknak útközben eleget tettek (és megoldottak), még mindig sok a fejlődés lehetősége, különösen a kriptovaluták esetében. Amint a kriptopénzek egyre népszerűbbé válnak, változhatnak ezek a hitelkártyák is, amelyek kötelesek megváltoztatni a kriptográfia használatát a napi szolgáltatások és termékek kifizetéséhez..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map