Ledger Nano X Review

A kriptovaluta piacnak biztonságos módon kellett megvédenie virtuális pénznemét. Itt van a Ledger Nano X játékba lép. A Ledger, az ipar egyik legelismertebb kriptográfiai cége hozta létre a Ledger Nano X. Ez a legfejlettebb és legbiztonságosabb hardver pénztárca, amely a felhasználók számára megkövetelheti a kriptovaluták tárolását. 

A kereskedés, a befektetés és a virtuális valuták tartása számos kockázattal jár. Ez az oka Főkönyv úgy döntött, hogy megoldja ezeket a kérdéseket. Míg a papír pénztárcák biztonságosak voltak, hiányzik a szükséges felhasználói felület a rendszeres használatuk kényelmének biztosításához. 

Mik azok a hardvertárcák?

A hardvertárcák azok az eszközök, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy biztonságos módon tartsuk a kriptovalutákat. Ez egy önfelügyeleti termék, amely segítene a digitális eszközök kezelésében és tárolásában. Alapjai soha nem fognak kapcsolatba lépni az internettel. Ez az egyik legnépszerűbb „hidegtároló” módszer a virtuális pénznemek tárolására. 

Nincs olyan hacker vagy egyén, amely hozzáférhetne a hardver pénztárcájához. Ha azonban leleplezi vagy megadja a kezdő kifejezést vagy a magánkulcsot, más felhasználók is hozzáférhetnek az alapjaihoz. Ezért feltétlenül fontos a helyreállítási kifejezés (magmondat) és a magánkulcsok megfelelő tárolása. 

Ne feledje a népszerű kifejezést: “Nem a kulcsaid, nem a kriptód.” 

Ez az, ahol Ledger Nano X az eddigi legjobb élményeket kínálja a felhasználóknak. Olvassa tovább, ha tudni szeretné, mi az Ledger Nano X és hogyan működik. 

Mi a Ledger Nano X?

Ami a hardveres pénztárcákat illeti, a Ledger Nano X a legjobb megoldások közé tartozik a piacon. Ez a Ledger által kifejlesztett hardver pénztárca készen áll arra, hogy felajánlja a felhasználóknak a pénzeszközök védelmét anélkül, hogy aggódnának a használhatóság miatt.

Tudjuk, hogy a virtuális pénznemeink hardveres pénztárcában tartása nem biztos, hogy kényelmes. Ez minden bizonnyal igaz azokra, akik rendszeresen használják a digitális eszközöket. A Ledger Nano X alkalmazásával azonban ezek a problémák megoldódnak. 

Míg a biztonság és a hordozhatóság a program két fő jellemzője Ledger Nano X, ez is könnyen használható. Ez azt jelenti, hogy nem lesz problémája a virtuális pénznemek elköltésével, ha kávét szeretne vásárolni egy boltban és BTC-vel fizetne, vagy ha a Metamask segítségével szeretné felcserélni a decentralizált pénzügyi (DeFi) tokeneket.. 

A legjobb biztonság

Az alapok kriptográfiai tőzsdén tartása nem éppen a legbiztonságosabb módja a pénz tartásának. A kriptográfiai platformokat és még a forró pénztárcákat is meg lehet támadni és feltörni őket. Ez mindenképpen negatív hatással lehet a portfólióra, ha a tőzsde vagy a platform megszűnik. 

A … val Ledger Nano X, biztos lehet benne, hogy mindenkor védelmet nyújt. A főkönyv a legmagasabb szintű biztonsági előírásokkal rendelkezik. Minden termékük tanúsított biztonságos chipet és egyedi operációs rendszert integrál a maximális biztonság érdekében. 

A … val Ledger Nano X, a tárolható virtuális pénznemek széles skáláját választhatja ki. Ugyanakkor a Ledger Live alkalmazással nagyon egyszerű módon tudja kezelni az alapjait. 


Vegye figyelembe, hogy a Ledger az első és egyetlen tanúsított hardver pénztárca a piacon biztonsága szempontjából. A francia kiberbiztonsági ügynökség (ANSSI) tanúsította a Ledger termékeket. Emellett a Ledger pénztárcák az egyetlen hardver pénztárcák, amelyek rendelkeznek saját egyedi operációs rendszerrel (BOLOS), amely megvédi az eszközöket a rosszindulatú támadásoktól. 

Ezen felül elvégezhet egy eredeti ellenőrzést, amely biztosítja, hogy a Ledger eszköz eredeti legyen. Ezenkívül megbizonyosodhat arról, hogy harmadik fél nem érintette-e meg és nem veszélyeztette-e. 

Bárhová mész

Mint már korábban említettük, a Ledger Nano X a megfelelő választás lesz az Ön számára, ha zökkenőmentes élményt szeretne szerezni. Használatával akár 100 olyan alkalmazást is telepíthet, amelyek listája meghaladja az 1500 tokent. 

Csatlakoztathatja a Ledger Nano X okostelefonjára és számítógépére a Ledger Live segítségével. Ez segít kezelni eszközeit bárhol. Ez az egyik fő különbség a Ledger Nano S-hez képest, amelyhez kábelt kellett csatlakoztatni a számítógéphez. 

Ugyanakkor a Ledger Nano X lehetőséget kínál akár 100 kriptográfiai alkalmazás egyidejű telepítésére. Ezeket a zsetonokat és érméket néhány érintéssel kezelheti. 

Ledger Nano X Jellemzők

A Ledger Nano X több olyan funkciót fog tartalmazni, amelyek lehetővé teszik a titkosítási alapok védelmét. Először térjünk át a termék műszaki jellemzőire:

Mérete 72 mm x 18,6 mm x 11,75 mm, súlya 34 g. Ez nagyon hordozhatóvá és gyorsan használhatóvá teszi bármely pillanatban. Anyagokat tekintve a hardvertárca csiszolt rozsdamentes acélból és műanyagból készül. 100mAh akkumulátort is tartalmaz. 

A pénztárcát a C típusú USB csatlakozón keresztül csatlakoztatja a számítógépéhez. Ráadásul, Ledger Nano X rendelkezik CC EAL5 + tanúsítási szinttel és chipekkel ST33JM0 (biztonságos) + STM32WB55.

Ugyanakkor a Ledger Nano X a Bluetooth-on keresztül csatlakozni fog a számítógéphez. Ez nagyon pozitív lenne, ha a Ledger Nano S ahol USB kábelt kellett használnia. Ez tökéletes azoknak a felhasználóknak, akik menet közben szeretnék használni digitális eszközeiket, és biztonságban tartanák pénzeszközeiket. 

Bár egyes felhasználók úgy érezhetik, hogy a Bluetooth opció kevésbé biztonságos, mint a kábel, a Ledger megerősíti, hogy a Bluetooth nem befolyásolja a biztonságot Ledger Nano X. Biztos lehet benne, hogy pénzeszközei mindig biztonságban vannak. 

A Ledger Nano X szolgáltatások listája

  • Kompatibilis mobil eszközökkel és számítógépekkel Bluetooth-on keresztül
  • Rendkívül biztonságos (hűtőház)
  • Több mint 1500 token támogatását kínálja
  • Továbbfejlesztett tervezés
  • Jobb anyagok
  • Nagy képernyő (a Ledger Nano S)
  • Továbbfejlesztett gombok
  • Megnövelt tárhely (akár 100 alkalmazás)

Ledger Nano S vs Ledger Nano X

Lehet, hogy hallotta, hogy a Ledger Nano S a legnépszerűbb hardver pénztárca a piacon. Ez igaz. Nagyon kedvező árú, és nagyon hasznos funkciókat tartalmaz. Ennek ellenére még mindig eltér a továbbfejlesztettől Ledger Nano X. Valóban gondolhatunk a Ledger Nano X mint a világ legnépszerűbb hardvertárcájának evolúciója. 

Elolvashatja a mi teljes Ledger Nano S vs Ledger Nano X útmutató ide kattintva

Különböző Design

Az első dolog, amit észrevesz a Ledger Nano X az, hogy más kialakítású lesz, mint a Ledger Nano X. A Ledger Nano X nagyobb és jobb képernyő lesz, továbbfejlesztett gombokkal és szilárdabb lesz, mint a Ledger Nano S.

Habár a Ledger Nano S egy erős és jó pénztárca, a Ledger Nano X több prémium lesz a felhasználók számára. 

Ledger Nano X kábel

Nagyobb képernyő

A nagyobb képernyő a Ledger Nano X megkönnyíti a tranzakciók jóváhagyását. Ugyanakkor könnyebb lesz interakcióba lépni a Ledger Live alkalmazással. Ez minden bizonnyal felhasználóbarátabbá teszi, mint a Ledger Nano S

Kábel vs Bluetooth

Az első dolog, amit észre fogunk venni, az az Ledger Nano X képes lesz Bluetooth-on keresztül számítógéphez vagy okostelefonhoz csatlakozni. Közben a Ledger Nano S szükséges a dobozban található USB-kábel. 

Ennek ellenére a felhasználók használhatják azt a kábelt is, amely a Ledger Nano X. Ez megkönnyíti a digitális eszközök kezelését. Ezenkívül segít a felhasználóknak abban, hogy út közben kezeljék érmeiket. 

Ledger Nano X

Akkumulátor és használat

A Ledger Nano X 100mAh-s akkumulátorral fog dolgozni, amely bekapcsolt képernyő mellett több óráig is eltarthat. Ugyanakkor több hónapig is eltarthat, anélkül, hogy az USB-C port segítségével töltené. Az akkumulátor a Ledger Nano X 5 évig hozták létre. 

A Ledger Nano S csak akkor működött, ha számítógéphez csatlakozik. Éppen ezért nehezebb használni menet közben és távol a számítógéptől (hacsak nem kábellel csatlakoztatták). 

Ár

A Ledger Nano X drágább lesz, mint a Ledger Nano S. Ezt vegye figyelembe, amikor hardveres pénztárcát vásárol. 

Következtetés Ledger Nano S vs Ledger Nano X

Ez a két különböző hardvertárca szolgáltatásokat és megoldásokat kínál különböző felhasználóknak. Mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai. Használhatja azonban a Ledger Nano X menet közben kezelni a kriptográfiai alapokat, és otthagyni a Nano S-t otthon vagy egy páncélszekrényben tartalékként. A Ledger azt állítja, hogy a Ledger Nano S továbbra is teljes mértékben támogatni fogják a jövőben. 

Ledger Nano X Review Végleges Ítélet

A Ledger Nano X határozottan gyilkos hardver pénztárca. Ez tekinthető a legfejlettebb hardver pénztárcának, amelyet tömegesen használnak a piacon. A nagy képernyő, az akkumulátor élettartama és a Bluetooth-kapcsolata ezt teszi Ledger Nano X a világ egyik legjobb hardvertárcájában. 

Használhatja a Ledger Nano X és a te Ledger Nano S együtt, hogy élvezhessék a hordozhatóság és a biztonság előnyeit. Ezzel egyidejűleg biztonságban tudja tartani pénzeszközeit, és menet közben kezelheti azokat tetszése szerint.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map