Mi a Genesis Vision (GVT)? Minden, amit tudnod kell

Világos, hogy Genesis Vision egy izgalmas vállalkozás, amely decentralizált platformon egyesíti a tőzsdéket, a befektetőket, a kereskedőket és a brókereket. Ez a koncepció különböző okokból mindenki számára hozzáférhetővé teszi a pénzügyi piacot. Ráadásul a Genesis Vision projekt tanúsított, ez vonzóbbá teszi az ipari szakemberek számára.

Mi a Genesis Vision?

A Genesis Vision platform egy decentralizált hálózatba tömöríti a tőzsdéket, a befektetőket, a kereskedőket és az alkuszokat. Ez különböző okokból segít mindenki számára hozzáférhetővé tenni a pénzügyi piacot. Sőt, a Genesis Vision tanúsítvánnyal rendelkezik, így az iparági szakértők számára a legjobb választás.

A Genesis Vision további kifejtése érdekében a platform az, ahol a befektetők tokeneket vásárolnak a befektetési vezetőktől. A korábbi kereskedési teljesítmények ítélik meg a befektetési menedzsereket. A sikeres nyereséges ügyletekkel rendelkező menedzserek több tokent terjeszthetnek, mint azok a befektetők, akiknek kereskedési múltja kisebb vagy rosszabb.

Ezen a platformon keresztül a felhasználók számos pénzügyi szolgáltatáshoz férhetnek hozzá anélkül, hogy egy adott alkuszra vagy menedzserre korlátozódnának. Az embereknek lehetőségük van választani a pénzügyi vezetőket.

Hogyan működik a Genesis Vision

Egy könnyen használható, a befektetőket, menedzsereket és brókereket is vonzó kezelőfelülettel a platform blockchain technológiára épül, és intelligens szerződések működtetik.

A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elkészítsék a számukra megfelelő befektetési stratégiákat. Az is lehetséges, hogy a felhasználók kiválaszthassanak egy adott stratégiát, amelyet a befektetők és brókerek kínálnak a platformon. Ezek a stratégiák AI (mesterséges intelligencia) alapúak, és tovább fejlesztik, hogy az idő múlásával nagyon hatékony legyen.

Ezenkívül minden menedzser megkapja a kriptovaluta tokent. Ezeket a tokeneket azok vásárolják meg, akik érdekeltek abban, hogy ezek a vezetők konkrét stratégiákba fektessenek be. Minden sikeres stratégia esetében növekszik a befektetőknek kiadott tokenek száma. Ez egyedülálló megközelítés a hagyományos befektetéshez képest, de az biztos, hogy ez a jövőben fellendíti a piacot.

A Genesis Vision platform jellemzői

Intelligens szerződések:

A projekt alapja az Ethereum Smart Contracts-re épül. Ezek a szerződések a nyereség elosztására kerülnek az érmetulajdonosok között, kezelői érmék kibocsátására, vezetői számlák létrehozására, brókerek és befektetők nyilvántartására, cserékre és még sok másra vonatkoznak..

A vezetők kriptovalutáinak belső cseréje:

A Genesis Vision platform ezen funkciója lehetővé teszi a befektetők számára a vezetők érméinek megvásárlását vagy eladását. A menedzserek csak korlátozott mennyiségű érmét adhatnak el befektetőknek, szintjüktől függően. Ezeket az érméket először csak maguktól a vezetőktől lehet fix áron megvásárolni. Ezt követően a belső tőzsdén keresztül kereskedhetnek a befektetők között, így a befektetők jogot kapnak arra, hogy meghatározzák áraikat a vezetők érméinek.

Integráció kereskedési platformokkal:

Ahhoz, hogy egy bróker a Genesis Vision hálózat része lehessen, a brókernek telepítenie kell egy integrációs plugint a kereskedési platformjához. Ez a plugin összekapcsolja a blokkláncot és a brókerek kereskedési platformját az intelligens szerződésekkel és az Ethereum Broker pénztárcájával való interakcióhoz, pénz átutalásához a menedzser kereskedési számlájára, valamint a menedzser tranzakcióinak fogadásához és az IPFS-hez valósidejű íráshoz..

Kliens alkalmazások:

A felhasználók egy könnyen használható mobil és webes alkalmazás felületen keresztül léphetnek kapcsolatba a Genesis Vision platformmal. Az alkalmazás lehetővé teszi a befektetők és a menedzserek számára, hogy különböző műveleteket hajtsanak végre, amelyek magukban foglalják a menedzserek listájának megtekintését, a menedzserek érméinek cseréjét, befektetéseket a menedzserek portfólióiba és a menedzserek kereskedési előzményeinek megtekintését..

A Genesis Vision Token

A Genesis Vision platform Natív Tokenje a GVT (Genesis Vision Token), amely egy ERC20 token. A GVT-t a platform belső tőzsdéjén forgalmazott befektetési műveletekre, nyereségelosztásokra, vezetők jelzőire használják.

Minden token a Token eladási időszak. A létrehozott tokenek száma korlátozott, és a tokenek jövőbeli szállítása technikailag lehetetlen. A Token Sale végén el nem adott tokenek égtek.

A Ethereum blokklánc alapú token egy széles körben elterjedt szabványnak felel meg, lehetővé téve a token tulajdonosok számára, hogy hatékonyan tárolják és kezeljék őket a Ethereum pénztárcák.

A GVT tokenek kriptovaluta tőzsdéken is kereskednének.

Hol lehet megvásárolni a Genesis Vision tokeneket (GVT)?

A GVT tokenek, amelyek 2017 vége felé kerültek a kriptovaluta tőzsdékre, három tőzsdén cserélhetők más kriptovalutákra, mint az írás idején. GVT tokent vásárolhat a Binance, KuCoin, és HitBTC cserék.

Genesis Vision Tokenek (GVT) csak Bitcoins (BTC) és Ethereum (ETH) kriptovalutákra cserélhető.

Másrészt a CoinSwitch platform lehetővé teszi, hogy több mint 20 kriptovalutát cseréljen GVT tokenekre.

A legjobb pénztárcák a GVT tokenek tárolásához

GVT, ERC20 token lenni azt jelenti, hogy kompatibilis bármelyikkel Ethereum Standard pénztárca.

A tokentulajdonosok biztonságosan tárolhatják GVT tokenjeiket például hardveres pénztárcákon Trezor vagy Főkönyv pénztárcák.

Vannak más szoftver pénztárca lehetőségek, mint például a MyEtherWallet, MetaMask, Köd, Paritás, és Bizalom Ethereum pénztárcák.

GVT árelemzés

A Genesis Vision tőzsdei bevezetése óta meglehetősen lenyűgöző, tekintettel a kriptovaluta piac ingatag jellegére. Igaz mondani a GVT kivételesen jól teljesített egy olyan token esetében, amely csak négy hónapig volt kevesebb, kevesebb mint 4.000.000 GVT keringő ellátás.

A platform által kínált megoldással várhatóan sokkal több olyan befektető lesz potenciális befektető a Genesis Vision platformon, akinek korábban problémái voltak a pénzügyi ügynökökkel, így a piac megnövekedett a GVT tokenek iránti keresletben, és az emberek megismerkedhetnek a Genesis Vision platform.

A jelenleg a 146. helyről a 102. helyen álló token iránt kereslet mutatkozott, amely árának potenciálját mutatja, amely ma 25,21 dollár. A platform potenciálja hozzáadta a kriptovaluta értékét is, amely csak 2018 februárjában száz százalék fölé emelkedett.

Mivel a legtöbb zsetonnal rendelkezik, a GVT volatilis volt, és azt látták, hogy valamikor 2017 decemberében 42,92 dollár minden idők legmagasabb pontját érte el, a legalacsonyabb pontja pedig 5,57 dollár volt. A kriptovaluta piaci kapitalizációja azonban 93 951 774 USD (USD).

Jövőbeli tervek

A Genesis Vision projekt még mindig a kezdeti szakaszban van, és a csapat a blockchain platformjuk alfa verziójának fejlesztésén dolgozik. Tervezik továbbá a MetaTrader 3 és 4 integrálását a Genesis Vision projekttel.

2019-ben meg kell adni a Genesis Vision platform hivatalos kiadását, amellyel a tőzsdei integráció befejeződött volna.

A Genesis Vision Project mögött álló csapat

Ruslan Kamenskiy, A Genesis Vision vezérigazgató pénzügyi szoftverfejlesztő, több mint hét éves tapasztalattal rendelkezik.

Dmitrij Nazarov, A Genesis Vision társalapítója egyben szoftverfejlesztő, több mint hat éves tapasztalattal rendelkezik különböző nemzetközi pénzügyi szervezetekben.

A csapat további jelentős tagjai:

Alekszej Kutcsenko, A Tools For Brokers vezérigazgatója, amelynek fintech vállalata több mint nyolc éve működik, és több mint 300 bróker volt az ügyfele.

Vlad Roskov, versenyképes hacker, aki felelős a rendszer biztonságáért.

Casimir Compaore, vezető szoftvermérnök, több mint tíz éves tapasztalattal.

Következtetés

A Genesis Trading platform a pénzügyi világ minden felét összehozza, függetlenül azok kereskedési platformjától. A befektetési szakértők az állandó nyereség alapján a táblázat tetejére emelkedhetnek, lehetőséget biztosítva számukra, hogy többet keressenek. A menedzserek kriptovalutáikat kibocsátva a befektetők megveszik őket, hogy részt vegyenek a menedzser kereskedési tevékenységében.

Többet tudhat meg a Genesis Vision projektről hivatalos honlapján.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner