Mi a Népszerű Kriptovaluta (PPT) – Minden, amit tudnia kell a Népszerű Kriptóról

Nagyon sok bizonyíték arra utal, hogy a blockchain megváltoztatja az internetet, ahogyan ismerjük, és a kapcsolódó szolgáltatások többségével együtt. Ami a számlák finanszírozását illeti, a Populous már eléggé nyilatkozik.

Népes A (PPT) a blokklánc technológiára épülő peer-to-peer (P2P) platform, amely a kis és közepes méretű vállalatok számára kényelmes módot kínál a számlafinanszírozásban való részvételre. Nagy hangsúlyt fektet az átláthatóságra, a biztonságra és az összsebességre, és szabadalmaztatott intelligens szerződéseket használ az eladók és a kölcsönadók párosításához annak érdekében, hogy közvetítők vagy más harmadik felek igénye nélkül segíthessék őket a tranzakciókban..

Hogyan működik a Populous

A Populous a blockchain technológiát használja XBRL adatokkal, intelligens szerződésekkel és különféle tokenekkel kombinálva, figyelembe véve az Altman Z-pontszámokat is. Ez utóbbi pénzügyi eszköz a vállalkozások különböző kockázati tényezőinek meghatározására. Például meghatározza az üzleti vállalkozások esélyeit a következő két évben a csőd elkövetésére, annak valószínűségét, hogy nem fogja teljesíteni a szerződéses kötelezettségeit, és pontos mérést nyújt a pénzügyi nehézségekre vonatkozóan.

Az Altman Z-score és az XBRL adatok nyilvános eredményeinek egyesítésével a Populous megbízható hitelminősítő rendszert hozott létre. Ez a rendszer segíti a Populous pénztáramlásra szoruló vállalatokat, és figyelmen kívül hagyja azokat, amelyek nem megfelelő választás a platform számára.

A platform fő célja a számlák finanszírozásának globális kiterjesztése, valamint hatékony pénzügyi hitellehetőségek biztosítása azoknak a kis- és középvállalkozásoknak, amelyek sokkal gyorsabban szeretnék eladni a számlákat, mint valaha. Eddig is a Populous az egyetlen (és az első) számla- és kereskedelemfinanszírozási platform, amely a Ethereum blokklánc.

Adat

Népszerű ökoszisztéma

Az adminisztrátoron kívül még két fő párt kapcsolódik a Populous ökoszisztémához: hitelfelvevő és befektető. Mindhárman, az adminisztrátor, a hitelfelvevő és a befektető három alapvető technológiával állnak kapcsolatban: banki, aukciós és külső tokenekkel.

Hogyan kell használni a Populous-t

Gyakorlatilag bárki eladhat és vásárolhat számlákat a Populous aukcióin keresztül. A felhasználóknak először regisztrálniuk kell cégüket. A második lépéshez a Populous adminisztrátor jóváhagyását igényli. Ha és amikor a rendszergazda jóváhagyja az eladót, a minimális értékesítési cél kitűzésével számlákat lehet benyújtani.

Általánosságban elmondható, hogy az adminisztrátor jóváhagyja vagy elutasítja a számlaeladási kérdést, összhangban áll-e az Altman Formula hitel pontszámával. Ha egy számlát jóváhagynak, megkezdődik az aukció, és 24 órán keresztül aktív marad.

Az aukció akkor ér véget, amikor egy ajánlat megfelel az eladási célnak a kijelölt 24 órás időszakon belül, amikor a kérdéses időszak letelik, és egyetlen ajánlat sem teljesíti az értékesítési célt, vagy amikor a felhasználók úgy döntenek, hogy azt korán felmondják. Az utóbbi két lehetőség esetében a felhasználók elfogadhatják a rendelkezésre álló legjobb ajánlatot, vagy teljesen lemondhatják az aukciót. Ezenkívül a második lehetőség lehetőséget nyújt a felhasználóknak az aukció újrakezdésére is.

Érdemes megjegyezni, hogy az aukciót elvesztett összes vevőnek visszajuttatja pénzét. Ugyanez vonatkozik a törölt aukciókra is. Ha azonban a szóban forgó aukció sikeres, az eladó Pokens formájában kapja meg a pénzt a vevőtől.

Munka


Pokens és PPT (Populous Platform Token)

A Populous platform ezen Pokenek terjesztésén alapszik. Mint korábban említettük, az eladó Pokens formájában kapja meg a pénzt a vevőtől, amelyet később fiat pénznemre lehet cserélni.

A pokeneket a platform belső pénznemének tekintik; a számlák vásárlásához szükségesek. Minden Poken megegyezik a fiat pénznemével. Például 1 GBP Poken megegyezik 1 GPB-vel. A Populous azonban nem kizárólag Pokensre támaszkodik. A platformnak két tokenje van: Pokens és PPT, rövidítve a Populous Platform Token-nek.

népes

A PPT tokenek többnyire befektetési eszközök. Ezeket a tokeneket bárki felhasználhatja számlákba történő befektetéshez. A platform ICO ideje alatt még 2017 júliusában terjesztették a PPT tokent, és csak 53 millió PPT lesz valaha forgalomban.

Népes csapat

Népszerű egy London-alapú projekt amit Stephen Williams irányít. Annak ellenére, hogy nem nagy név a kriptográfia területén, Williams az Olympus Research, a kereskedelmi adatokra és a vállalati szintű elemzésekre szakosodott vállalat eredeti alapítója..

csapat

Hogyan lehet megvásárolni a PPT-t

A PPT nem ott a legnépszerűbb token, ezért nem vásárolható meg annyi forrásból, mint más nagy piaci cap kriptovaluták. Az egyik fő forrás, ahol a tokennel kereskednek, az EtherDelta. Késő óta azonban a PPT akár a legnépszerűbb tőzsdékből is megvásárolható, mint pl Binance, OKEx, Kucoin, LATOKEN, Mercatox, HitBTC, és sokan mások. A cserék teljes listája a következő címen érhető el: CoinMarketCap.

Hol tároljuk a PPT-t

Mivel a Pokens és a PPT egyaránt alapvetően ERC-20 tokenek, átvihetők és tárolhatók egy külső, online Ethereum pénztárcában. Azok az adatvédelmi szempontú felhasználók, akik nagyobb biztonságra vágynak, inkább hardveres pénztárcát választhatnak.

Következtetések

A Populous egy nagyon ambiciózus projekt, amelynek jelenleg nincsenek versenytársai a kriptoszférában. A platform azoknak a vállalkozásoknak szól, amelyek gyorsabb módot igényelnek ügyfeleik számára a számlák kifizetésére. A csapatnak az ICO során majdnem 10 millió USD-t sikerült keresnie, ami biztosan hozzájárul ahhoz, hogy a Populous egy még átfogóbb platform legyen, mint már.

A legnagyobb kihívás a Populous számára az, hogy meggyőzi a potenciális ügyfeleket, hogy váltsanak a hagyományos számlafinanszírozási szolgáltatásokról. A platform a számlák kereskedésének olcsóbb és gyorsabb módját javasolja.

Figyelembe véve, hogy a számlák értékesítése mennyire népszerűvé vált a késői időszakban, a platform fejlesztése és a jó vezetői döntéshozatal (a Luxus globális polgár jó példa), nem lenne meglepő, ha a Populous e niche minden idők egyik legnagyobb.

Népszerű kapcsolattartók és kiegészítő információk:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map