Mi a Nexo (NEXO) – minden, amit tudnod kell

Nexo Bevezetés

Nexo egy blockchain alapú folyószámlahitel-rendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára azonnali kriptohitelek nyújtását. Jelenleg a kripto tulajdonosok más módon nem használhatják eszközeiket, mint az eladásuk és a vásárlásuk. A Nexo egy nagyon jövedelmező üzleti modellel jelentkezik, amely lehetővé teszi a kriptotulajdonosok számára, hogy fedezetként felhasználhassák részesedéseiket, majd készpénzt vegyenek fel. A felhasználók 100% -os hozzáférést biztosítanak kriptovalutájukhoz, miközben azonnal hozzáférnek a készpénzhez. Ugyanakkor hozzáférhetnek kriptográfiai eszközeik értékéhez.

nexo

A Nexot az Credissimo, vezető FinTech-csoport, amely több mint egy évtizede több millió felhasználót szolgál ki egész Európából. Ez a cég alapítása óta 120 millió dollár értékben adott kölcsön, miközben 155 millió dollárt tett fel készpénzben.

A vállalatot számos online országban piacvezetőnek tartják az online fogyasztói hitelezési ágazatban. Eddig 1 millió + hitelkérelmet dolgoztak fel és 79 000 hitelt adtak 2017-ben. Forgalmának 78% -át visszatérő ügyfelei generálják.

Hogyan működik a Nexo?

A Nexo azonnali kölcsönöket hoz létre blockchain technológiával, aminek eredményeként létrejön a világ első azonnali kriptográfiai kölcsönrendszere. A Nexo innovatív üzleti modelljét azért hozták létre, hogy az ügyfeleknek azonnali kriptohiteleket nyújtson, ez „automatikus, rugalmas és költséghatékony eszköz a likviditás megszerzéséhez, amelyet az ügyfél digitális eszközeinek értéke biztosít.”

A hitelek megszerzésének teljes folyamata egyszerű, és néhány perc alatt elvégezhető. A Nexo használatának elsődleges előnyei a következők: nincsenek rejtett díjak, nincs tőkenyereség-adó és nincs hitel-csekk.

A magas szintű átláthatóság garantált, mivel a platform blokklánc-technológiát, intelligens szerződéseket és algoritmikus eljárásokat használ, amelyeket mind a natív Nexo Oracle modulban hajtanak végre..

nexo

Először az ügyfélnek át kell vinnie a kriptográfiai állományait a Nexo pénztárcájába. Ezt követően az általuk átadott kriptókat a blokklánc megerősíti, amely után a Nexo oracle automatikusan kiszámítja az egyedi hitelkorlátokkal kapcsolatos részleteket, majd létrehozza a kölcsönt a felhasználó számára.

Ezután az ügyfél megkapja kért kölcsönösszegét USD vagy EUR pénznemben. A hitelkeret azonnal rendelkezésre áll banki átutalással vagy az ingyenes Nexo hitelkártyával. Az ügyfelek kiválaszthatják a pénzük legmegfelelőbb felhasználási módját, valamint azt, hogy milyen devizában szeretnék megkapni a hitelt..

A hitelkeret azonban a Nexo pénztárcában lévő kriptovaluta piaci árától függ. Ezért, ha a felhasznált pénznem értéke emelkedne, a Nexo orákulum automatikusan megemelné a hitelkeretet.

Végül az ügyfeleknek számos lehetőségük van a hitelek visszafizetésére, többek között:

  • banki átutalás
  • A pénzeszközök fizikai cseréje fiat vagy kriptográfiai eszközök segítségével
  • Külön kamatkedvezményeket kapnak azok, akik fizetnek NEXO tokenek.

Jellemzők

A Nexo felhasználói profitálnak az eszközök magas szintű likviditásáról, ami meglehetősen ritka a kriptográfiai szektorban. Noha a fizikai tőke nagyobb összegének felvétele továbbra is nehéz, a vállalat ingyenes hitelkártyát kínál lakossági ügyfeleinek, amelyet napi tranzakciók lebonyolítására lehet felhasználni. Figyelemre méltó az a tény is, hogy a Nexo azonnali kriptohitel-szolgáltatásának használatával az ügyfeleknek lehetőségük van arra, hogy a legtöbbet kihasználják tőkenyereségükből, és teljes mértékben kihasználják az egyéb előnyöket.

nexo funkciók

A tulajdonosok nem kötelesek fizetni semmilyen tranzakciós, platformos vagy visszavonási díjat, melyeket a legtöbb szolgáltató általában a szolgáltatásaikért számol fel. Továbbá csökkenthetők azok a további adók, amelyek a felhasználó jövedelmének akár 39% -át is kitennék, mivel nincs értékesítési esemény. Végül a Nexo nem végez olyan hitelellenőrzéseket, amelyek esetlegesen rontanák a felhasználó hitelminősítéseit. Ez annak köszönhető, hogy a Nexo pénztárcában letétbe helyezett kriptográfiai eszközök értéke teljes mértékben biztosítja a kriptográfiai kölcsönöket.

nexo látás

Ezenkívül a digitális eszközök eredeti tulajdonjogát átlátható intelligens kölcsönszerződések védik és biztosítják, amelyek semmilyen módon nem módosíthatók, ha a blockchain főkönyvbe felvették.

A csapat

Kosta Kantchev a Credissimo, a Nexot működtető vállalkozás társalapítója. Több mint 10 éve aktív az európai FinTech iparban, és online életrajza szerint korai felhasználója volt a bitcoin kriptovalutának. Aktívan együttműködött egy sor blockchain projektben, amelyek középpontjában a kriptovalutákban történő globális hitel-törlesztés lehetővé tétele áll..

nexo csapat

A Nexo vezetője Vasil Petrov. Petrov több mint 16 éves tapasztalatot halmozott fel a hiánypótló területeken, többek között: rendszergazda, háttérfejlesztés, nagy igénybevételű és teljes ciklusú projektek architektúrájának megtervezése. A Nexo-nál való részvétele mellett Vasil egy amerikai többcsatornás video- és internetszolgáltatás társalapítója, amelynek jelenleg több mint 150 000 ügyfele van.

A Nexo Token

A NEXO token egy US-SEC-kompatibilis, osztalékfizető, értékpapír-valuta, amelyet a Nexo hitelportfóliójában lévő eszközök támogatnak. A Nexo ügyfelei azonnali készpénzhez férhetnek hozzá a világ minden tájáról. A kriptopiacon éppen e hónap elején jelent meg, és egyetlen Nexo token ára továbbra is meglehetősen stabil. További információk a Nexo osztalék, érdemes ezt ellenőrizni blog bejegyzés.

nexo token

Az írás idején a pénznem 0,1889254 USD-n kereskedik, piaci felső határa 105 982 242 USD. A keringő ellátás NEXO tokenek a NEXO teljes kínálatából 560 000 010.

Hol lehet megvásárolni a Nexót

A NEXO token a következő csereplatformokon vásárolható meg:

  • IDEX– kereskedési pár: NEXO / ETH;
  • DDEX– kereskedési pár: NEXO / ETH;
  • Hotbit– kereskedési párok: NEXO / BTC NEXO / ETH;
  • EtherDelta– NEXO / ETH kereskedési pár;
  • Készletek.csere –Kereskedő pár: NEXO / BTC;

Nexo Wallets – Mi a legjobb Nexo Wallet

A NEXO érme egy ERC20 alapú token, így bármely Ethereum kompatibilis pénztárcában tárolható. De a Nexo platform és kölcsönrendszer használatához le kell töltenie a Nexo pénztárcát, és abban tárolnia kell a többi kriptóját.

Ítélet

Figyelembe véve, hogy a Nexo azonnali hitelezési platformot kínál, amely betartja a titkosítási világ normáit, nem lenne meglepő, ha ezt a szolgáltatást számos felhasználó és befektető vonzza.

További információk és elérhetőségek:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner