Mi az a fúzió (FSN) – minden, amit tudnod kell

Mi a Fúzió?

Fúzió egy olyan projekt, amely egy all-inclusive blokklánc-alapú pénzügyi platformból áll, amely intelligens szerződéses foglalkoztatás révén láncok közötti, szervezeti és adatforrás-szolgáltatásokat kínál. A FUSION-t a BitSE inkubációs vállalat vezérigazgatója hozta létre, amely kifejlesztette a QTUM Blockchain és a VeChain blockchain kriptoprojekteket, amelyek egyaránt sikeresek.

A Fusion meg akarja oldani azokat a fő problémákat, amelyekkel a blockchain technológia jelenleg találkozik, nevezetesen az interoperabilitást és a skálázhatóságot. A projekt célja továbbá, hogy a különböző értékosztályú kriptovalutákat különböző láncokon át lehessen vinni, ami egy blokkláncot eredményez, amely az összes tokent és érmét összefogja.

A Fusion a Hierarchikus Hibrid Konszenzus Mechanizmust (HHCM) használja, amely kölcsön vesz dolgokat a PoW-tól és a PoS-től. Ugyanakkor párhuzamos számítást használ a csomópontok csoportosításával, hatékony és biztonságos platform létrehozásával.

A fúzió mögött álló technológiák

Értékek Internete (IoV)

A Fusion csapata a papírlapjában használta az Értékek Internet kifejezést, amely főként a kriptovalutával kapcsolatos kérdésekre utal, például a digitális eszközök biztonságos és közvetítők nélküli cseréjére és kezelésére..

Az elosztott ellenőrzési jogok kezelése (DCRM)

A Distributed Control Right Management egy olyan biztonsági réteg, amely megvédi a Fusion blokklánc összes lezárt kriptovaluta eszközét. A privát kulcs elosztott tárolása és megosztása biztosítja, hogy senki ne férhessen hozzá a teljes magánkulcshoz, vagyis egyetlen csomópont sem szerezheti az irányítást a digitális eszközök felett.

dcrm

Crypto Financial Smart szerződés

A Crypto-financial Smart Contract (CSC) az az intelligens szerződés, amely pénzügyi tranzakciót hajt végre a több kriptovaluta között, amelyeket a FUSION láncban lezárási művelettel térképeznek fel..

A többszörös kiváltó mechanizmus (MTM)

A hagyományos tranzakcióindító mechanizmussal együtt a FUSION idő- és eseményalapú triggereket épített be intelligens szerződéseibe. Ez a három kiváltó mód különböző pénzügyi helyzetekből származik, és úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek az összetett pénzügyi intelligens szerződések igényeinek.

A hierarchikus hibrid konszenzus mechanizmus (HHCM)


A HHCM mind a PoW-t, mind a PoS-t használja, párhuzamos számítást használva a megfelelő konszenzusos mechanizmus elfogadásához a különböző rétegekben, így csoportosíthatja a csomópontokat, és elérheti a hatékonyság, a biztonság, a méret és az egyéb szempontok kielégítő egyensúlyát..

CryptoFinancial függvények

A DCRM lehetővé teszi a különböző digitális eszközök kölcsönhatását a Fusion Platformon. Ennek eredményeként a CSC (Crypto-financial smart contract) képes nagyobb bonyolultságú funkciók alkalmazására, mint például többszerepes, multi-token és a haszonélvezetek elkülönítése.

Többcélú egy intelligens szerződés azon képessége, hogy több különböző számlatípust támogasson, és egyidejűleg meghatározza a különböző felhasználók és a különböző intelligens szerződések közötti interakciókat.

Több token magában foglalja a különböző digitális eszközök közötti kapcsolat intelligens szerződéssel történő egyidejű meghatározását, miután az eszközöket a Lock-in folyamaton keresztül feltérképezték a FUSION-ba.

A haszonélvezetek elkülönítése azt jelenti, hogy a digitális eszközök haszonélvezete és tulajdonjoga elválasztható. A hagyományos intelligens szerződések csak az egyik féltől a másikig terjedhetnek együtt tokenekkel, nem engedve, hogy az egyik fél megszerezze a digitális eszköz tulajdonjogát, míg a másik fél megszerzi a digitális eszköz haszonélvezetét, ami azt jelenti, hogy a tulajdonjog és a haszonélvezet elválaszthatatlanok. Másrészt egy kriptofinanszírozású intelligens szerződés könnyebben meghatároz több mint két felhasználói fiókot vagy szerződéses fiókot egy szerződésben, ezért meghatározhatja a tulajdonosi számlákat és függetlenül végezhet pénzügyi tranzakciókat.

Felhasználási esetek a Fusion Smart szerződésekhez

A FUSION intelligens szerződések bizalmi rendszerként használhatók a felek közötti bizonyos pénzügyi szerződésekhez. Az intelligens szerződés testreszabható a megállapodás megkötése során, de a szerződés rendezése után annak tartalma nem módosítható. Fel lehet használni például egy ügyfél és egy bank közötti kölcsönszerződés legalizálására.

A FUSION intelligens szerződéssel a hitelt kibocsátó pénzintézetnek nem kell a hatóságokra vagy a hitelfelvevőre támaszkodnia, amikor aláírja a megállapodást. Ha a hitelfelvevő nem fizeti vissza hitelét, a pénzintézet automatikusan megkapja a ház őrizetét (a megállapodásban meghatározottak szerint).

A csapat

A Fúziós Projekt mögött álló BitSE-t 2013-ban Dejun Qian alapította, és felelős volt a QTUM és VeChain. A QTUM és a VeChain egyaránt blokklánc-alapítvány, amelyek független vállalkozásokká fejlődtek.

A FUSION alapcsapatát 22 teljes munkaidőben dolgozó csapat tagjai alkotják, közülük 14-nek szakértelme van a különböző technológiai területeken.

Dejun Qian a BitSE vezérigazgatója és alapítója, valamint a Qtum és a Vechain alkotója. Korábban az IBM fióktelepének főigazgatója volt. Számítástudományi alapképzést szerzett a Fudan Egyetemen.

fúziós csapat

Dr. Jiangang Wu felelős az Alapítvány fejlesztéséért, PhD fokozattal rendelkezik a pénzügyi matematika és a mérnöki tudományok területén, a Sanghaji Pénzügyi és Közgazdaságtudományi Egyetemen. Emellett kutatóként dolgozik a China Europe International Business School-ban, valamint a Sanghaji Egyetem Management School-jának oktatójaként.

Az Alapítványi Kommunikáció Kezelője Noam Cohen, aki korábban az Orbotech marketing- és üzletfejlesztési alelnöke volt. Több mint 15 éves marketing-tapasztalattal rendelkezik a technológiai ipar számos szervezete számára. Elektronikus mérnöki diplomát szerzett a Technionban (Haifa, Izrael) és MBA-t az INSEAD-nál..

Az FSN tokenről

A Fusion platform natív tokent, az FSN-t fogják használni a hálózati díjak kifizetéséhez. Az intelligens szerződésekhez FSN szükséges a végrehajtáshoz, hasonlóan ahhoz, ahogyan az ETH-t használják az Ethereum hálózatban.

Jelenleg a Fusion ára 5,43 USD, piaci felső határa meghaladja a 161 063 619 USD értéket, és forgalma 29 684 331 darab összesen 57 344 000 tokent tartalmaz.

Hol tároljuk az FSN-t

Az FSN token az ERC-20, így bármely ERC-20 kompatibilis pénztárca képes lesz tárolni az FSN-t.

Hol lehet megvásárolni az FSN-t

Jelenleg az FSN token megvásárolható itt: Bibox, Qryptos, IDEX, és Cobinhood. Ellenőrizheted CoinMarketCap (CMC) hogy naprakész maradjon.

Árjóslás

A Fusion (FSN) rövid múltra tekint vissza a kriptovaluta piacon, ami nem teszi lehetővé számunkra, hogy hosszú távon jósoljunk. A fúziós kriptovaluta a Fusion mainnet-t június 30. előtt indítja. Ebből adódóan kismértékű áremelkedésre számíthatunk.

Jelenleg láthatjuk, hogy az ár USD dollárban és BTC-ben növekedett. Márciusban 1,6 dollár körüli árfolyamon kereskedtek, májusban pedig 9,6 dollárig terjedt, ami nagyon rövid idő alatt fontos áremelkedés volt.

Fontos lesz követni, hogy a piac hogyan fog tartani a következő hónapokban, hogy megértsük, mely hosszú távú ellenállási és támogatási szintek vannak ebben a kriptovalutában..

Ítélet

A FUSION egy olyan projekt, amelynek célja a kriptográfiai ökoszisztéma digitális eszközei közötti tranzakciós folyamat megkönnyítése, amely az értékek internetének infrastruktúrájaként szolgál. Az IoV iránti piaci kereslet nagy, és emiatt az FSN tokenek iránti kereslet is növekszik.

Fúziós kapcsolattartó és további információk:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map