Mi az a GXChain (GXS) – minden, amit tudnod kell

GXChain Bevezetés

A fejlesztőktől a Gongxinbao (GXB) származik GXChain, egy nyilvános blokklánc, amely decentralizált adatcsere-megoldásokat kínál, ez az első ilyen jellegű csere a világon.

A GXS adatcsere nem tárolja a gyorsítótárba a személyes adatokat, és ezáltal magánéletet kínál ügyfeleinek. Ezenkívül a csere védi az adatok szerzői jogait, megakadályozva az adatcsalást és a hamisítást, és támogatja a kétoldalú anonim tranzakciókat. A 2017. szeptember 24-én kereskedelmi forgalomba került GXS adatcsere bármely iparágban használható adatcserére.

Jelenleg a platform megoldásokat kínál azoknak a vállalkozásoknak, amelyek hálózati kölcsönökkel, gépjármű-finanszírozással, személyi kölcsönökkel foglalkoznak az internet-finanszírozásban, valamint a bankokban. Adatcsere-megoldásokat is nyújtanak kormányzati intézmények és fontos adatcserét igénylő iparágak számára, mint például biztosítás, orvosi ellátás és logisztika.

A GXChain mögött álló technológiák

GXChain egy olyan blokklánc, amely számos alkalmazás fejlesztését támogatja. Más nyilvános láncokkal ellentétben a GXChain nem csak támogat okos szerződés vagy blockchain mint szolgáltatás (BaaS) hanem számos exkluzív szolgáltatást is nyújt, mint pl Azonosítás, többdimenziós adatok, KYC, és gyors bejelentkezés.

A GXChain jelenleg 100 000 TPS-lel rendelkezik, amely a legtöbb üzleti alkalmazást támogatja, és új eszközök kibocsátását is támogatja.

A GXChain használatával létrehozott alkalmazások az adatgenerálás és -fogyasztás kritikus részévé válnak. A fejlesztők és a felhasználók egyaránt profitálhatnak az alkalmazás használatából.

A GXS adatcsere, a blockchain első alkalmazása bizonyítja a GXChain megvalósíthatóságát. A GXB adatcsere-platformon végzett adattranzakció a mai napig 700 milliószor telt el.

A második alkalmazás a GXChain alapján, GXB decentralizált alkalmazás (Dapp), személyes hitelkezeléssel és személyes hitelellenőrzéssel foglalkozik.

A GXChain alkalmaz delegálja a tét igazolását (DPoS) a rekordkövetéshez a blokkláncon és hitelrészvény igazolása (PoCS) az adatcsere konszenzusához.

A DPoS egy alternatív konszenzusos rendszer, amely megköveteli, hogy az érmetulajdonosok szavazzanak a „küldöttekre”, akik ezután felelnek a tranzakciók hitelesítéséért és a blokklánc kezeléséért. Az érdekelt felek tanúkat is kijelölhetnek, akik felelősek és jutalmazzák az új blokkok létrehozását.

A PoCS egy konszenzusos algoritmus, amelyet a GXB csapata tervezett, hogy megoldást kínáljon a nagyvállalatok és a kisvállalkozások közötti adatcsere eltérésére. A szövetség tagjainak minden PoCS-pontszámát az adatcsere befejeztével számítják ki. Ez azt jelenti, hogy a PoCS-pontszám a tranzakciók szabályszerűségén alapul, és a pontszámot a tranzakciós díjhoz kell rendelni. Az alacsonyabb PoCS pontszámmal rendelkező tagok nagyobb tranzakciós díjat kötelesek fizetni az adatokért, míg a magasabb pontszámmal rendelkező tagok kevesebbet.

A GXChain jellemzői

A GXChain a következő tulajdonságokkal rendelkezik:


Feldolgozási teljesítmény és bővíthetőség

A GXChain másodpercenként 10000-100000 tranzakciót képes kezelni, 3 másodperces blokkidővel. A GXChain előnye, hogy folyamatosan növekszik a láncolatban lévő üzletág, hogy vízszintesen tágulhat, még nagyobb tranzakciós sebességet biztosítva anélkül, hogy kemény villára lenne szükség..

Valós idejű paraméterbeállítás

A GXChain szavazással megváltoztathatja a blokkidőt, a blokkméretet, a tranzakciós díjat stb., Anélkül, hogy villára lenne szüksége, mint a legtöbb lánc.

Több iparág támogatása

A GXB adatcsere lehetővé teszi az adatátvitelt vagy a különböző iparágak cseréjét. A vállalkozások és az emberek képesek megvásárolni az ilyen adatokat.

Alkalmazásfejlesztési támogatás

A GXChain-on kifejlesztett alkalmazásokat több iparág különböző adatai támogatják majd az adatcserén.

Felhasználó által kiadott eszközök

A GXChain segítségével a felhasználók és a vállalatok saját digitális eszközeiket fejleszthetik és bocsáthatják ki.

GXChain fejlesztőkészlet

A fejlesztők moduláris szolgáltatásokat is használhatnak a blokklánc alkalmazásfejlesztéséhez, mint például a DES, a BaaS, a Client-API, a Statisztikai elemzés API és a Blockchain Explorer API..

Adatcsere szolgáltatás (DES)

DES támogatja okos szerződések, amely támogatja a háromoldalú könyvelési megállapodást és az azokon alapuló peer to peer adatcsere-protokollt IPFS. A protokoll következetes és biztonságos adatcserét kínál, valamint automatikusan rögzíti az adatcsere előzményeit. A DES felhasználható a létezés állandó igazolására és az adatok szerzői jogi rögzítésére.

Blockchain mint szolgáltatás (BaaS)

A blokklánc támogatja az API szolgáltatásokat is. Most, BaaS támogatja az adattárolást, a létezés igazolását és ellenőrzését. A GXChain-t a fejlesztők felhasználhatják az alkalmazások adattárolására, elérve az adatok nyilvántartásának nyitottságát.

Cli-API

Engedélyezi a parancssori pénztárca használatát, amely meglátogathatja a főkönyvet és közvetlenül feldolgozhatja a tranzakciókat.

Statisztikai elemzés API

Támogatja a GXChain főkönyv statisztikai elemzését, lehetővé téve az adatmegjelenítési funkciók fejlesztését.

Blockchain explorer API

Lehetővé teszi a különféle információk, például a blokkolás, a tranzakció, a fiókadatok és a fejlesztők webes és API-protokollok használatának ellenőrzését.

A csapat

Minqiang Huang az alapító és vezérigazgató, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az adatcsere, a blockchain és a pénzügyi technológia területén. Először 2012-ben kezdett érdeklődni a kriptopénz iránt, azóta több projektet indított ezen a piacon.

csapat GXChain

A Hakim Unique Internet Co Ltd. korábbi vezetője, a HAKIM UNIQUE pénzügyi szolgáltatásainak igazgatója volt. Számítástudományi alapdiplomáját a Shandongi Tudományos és Technológiai Egyetemen, menedzsment mestere a Hong Kong Pénzügyi és Gazdasági Főiskolán szerezte..

Guojun Tu társalapítója és alelnöke, soros vállalkozó, több mint 21 éves tapasztalattal rendelkezik az információbiztonság, a pénzügyi tranzakciók és az informatika területén. Guojun 3 nyilvános tőzsdei informatikai vállalat vezető tisztségviselőjeként aktiválódott. A számítástechnika alapképzését a Hunan Egyetem.

A GXS érméről

A GXchain kiadta a GXSshares (GXS) saját kriptovalutáját, amelynek nemcsak forgalmi értéke van, hanem egy GXChain alkalmazásokkal kifejlesztett titkosított kriptovaluta is.

GXS szükséges a felhasználóktól, amikor alkalmazásokat fejlesztenek és validálnak, és láncszolgáltatást (például tranzakciós díjat – láncon belüli transzfereket) használnak a GXchain-on. A mai napig ez az egyetlen token, amely láncalkalmazásként működik.

A csapat az akkori másodpiaci áron, a jutalék 10% -ával visszavásárolja a GXS tokenek egy részét, és elégeti őket.

gxchain diagram

Árjóslás

A GXS nagyon szabálytalanul mozog a piacon. Fontos csúcsai voltak, de voltak olyan pillanatai is, amelyekben az ár stabil maradt. Ez egy nagyon érdekes grafika, amelyet érdemes megnézni és felismerni azokat a pillanatokat, amikor a valuta felfutó mozgást tapasztalhat.

A BTC tekintetében nagyon magas áron kezdték kereskedni, de 2017 augusztusától viszonylag állandó maradt. Az alt-érmék nagy része általában elveszíti az árának egy részét, összehasonlítva a BTC-vel..

Úgy tűnik, hogy a GXS fontos támogatási szintje 2,5 dollár közelében található, és a jövőben működhet az ár fenntartása érdekében. Ugyanakkor az 5 dollár olyan ellenállási szintnek tűnik, amely néhányszor éppen átlépett sikeresen.

Hol tároljuk a GXS-t

A GXS érmék csak abban a GXS pénztárcában tárolhatók, amely a GXB webhely.

Hol lehet megvásárolni a GXS-t

A GXS jelenleg a következő tőzsdéken vásárolható meg: OEX, Bit-Z, Binance, Gate.io, QBTC vagy Óriási, és még több, amelyek megtalálhatók a CoinMarketCap (CMC).

A GXS jelenleg 3,02 USD áron kereskedik, piaci felső határa 181 324 200 USD, forgalmazása 60 000 000 GXS a teljes 100 000 000 GXS kínálatból.

Ítélet

GXChainCélja egy megbízható és alkalmazható adatcsere-hálózat létrehozása, amely lehetővé teszi a privát adatok továbbítását és tárolását. Ez a fajta eszköz számos előnyt kínál minden érintett fél számára, így potenciálisan értékes eszköz a személyes adatok pénzügyi és banki továbbításához.

GXChain kapcsolattartó és további információk:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map