Mi az a Satoshi? Teljes útmutató

Ha Ön még nem ismeri a Bitcoin-ot (BTC), vagy egy ideje a piacon van, és a „Mi az a Satoshi?” Kérdés továbbra is zavarja, akkor ne aggódjon miatta. Egyértelmű válaszunk van erre a kérdésre. 

Ebben az útmutatóban valóban megválaszoljuk a „Mi az a Satoshi?” Kérdést. és még több. Át fogjuk élni a „Satoshi” szó jelentését, hogy hány Satoshi van egy Bitcoin-ban és mit ér egy Satoshi.

Mi az a Satoshi?

Kezdjük az elejétől: Mi az a Satoshi? A Satoshi a legkisebb Bitcoin egység neve. Ez megegyezik azzal, hogy dollár vagy euróért hogyan működnek a centek. A fő különbség az, hogy a satoshi és a bitcoin arány 100 millió. Ez azt jelenti, hogy BTC-nként 100 millió satoshis (más néven sats) van.

Most már tudjuk, hogy 1 BTC 100 millió szatoszinak felel meg. Ez minden bizonnyal hasznos lehet kis befizetésekhez. Manapság a BTC 20 dollárja egyenlő 0,000571 BTC-vel (BTC-nként 35 000 USD). Ha szathízt használunk, akkor 20 dollár megegyezik 57,142,85 szatájával. Így gyorsabbá és könnyebbé válik a Satoshis használata a BTC helyett.

bitcoin-érme babakék és rózsaszín háttérrel, amely segít a felhasználóknak megérteni, mi a szatoshi

Mi az a Satoshi-érték?

Ezután megkapjuk a választ a következő kérdésünkre: Mit ér egy Satoshi? 1 satoshi árának megismeréséhez el kell osztania 1 BTC árát 100 000 000-rel. Így, ha 1 BTC egyenlő 35 000 USD-vel, akkor minden satoshi értéke 0,00035 USD. Minél magasabb a BTC ára, annál magasabb lesz az egyes szatosik ára és fordítva.

A válasz a „Mi az a Satoshi egység?” nagyon világos. A Bitcoin lehető legkisebb egységéről beszélünk. Az egyes szatuszok árát a BTC, a világ legnagyobb kriptovaluta piaci ára határozza meg.

Jelenleg vannak több helyszínen amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy hozzáférjünk a szatši élő árához. Ha világos képet kapunk arról, hogy mit ér egy szatosz, lehetővé tennénk, hogy jobban megértsük a kriptopiacot. Sőt, az is hasznos lehet számunkra, hogy kezeljük az alapjainkat és megértsük a Bitcoin működését.

Sok Bitcoin-szurkoló inkább a dolgokat szatisziban árazza. Ez azonban nem a szabvány. Az árak nagy része továbbra is Bitcoin-ban jelenik meg, nem pedig satoshis-ban. Ennek ellenére ez nem akadályozta meg a vállalatokat és egyes platformokat abban, hogy elkezdjék használni a sats-t, és a BTC-t cseréljék ki elszámolási egységként.

Lehet, hogy egy Satoshi megér 1 dollárt?

Elméletileg igen. Valahogy azonban nehéz lehet, hogy megtörténjen. Annak érdekében, hogy minden szatši 1 dollárt érjen, egy BTC érme árának 100 millió dollárnak kell lennie. Ez valahogy nehéz megtörténni.

Valójában a Bitcoin teljes piaci kapitalizációjának az egekbe kellene szöknie a 2,1E15 értékig. Ez megegyezik 2.100.000.000.000.000.000 dollárral. Ez minden bizonnyal sokkal több, mint amit el tudunk képzelni. Ennek ellenére a szatosz csak akkor érheti el ezt az értékelést, ha az amerikai dollár jelentősen leértékelődik.

Ha ez megtörténik, akkor ezek a 100 millió dollárok talán nem érnek 100 millió dollárt, ahogy ma ismerjük őket, de sokkal kevesebb. Ennek ellenére rövid távon valószínűtlennek tűnik az amerikai dollár hatalmas leértékelődése.

Lehet, hogy egy Satoshi értéke 0,01 dollár?

Ez hihetőbb helyzet. Arról beszélünk, hogy a szatši elérte az Egyesült Államok centtel való paritását. Tehát, hogy ez megtörténjen, minden BTC-nek 1 millió dollár értékűnek kell lennie. Bár ez bizony nehéz lehet, a következő évtizedekben valósággá válhat.

Ha a Bitcoin érménként eléri az egymillió dolláros árat, akkor piaci értékelése eléri a 21 billió dollárt. Ez bizony sok. Valójában kevés elemző ad lehetőséget a BTC-nek ilyen nagy értékelések elérésére.

Az elismert JPMorgan befektetési bank úgy véli, hogy a Bitcoin az elkövetkező években elérheti az érmeenkénti 650 000 dolláros árat. Ez természetesen nem kisebb jelentőségű dolog egy olyan hagyományos pénzintézet részéről, mint a JPMorgan.

Néhány évvel ezelőtt a JPMorgan vezérigazgatója, Mike Dimon bírálta a Bitcoint. Manapság a kriptopiac bővülésével úgy tűnik, hogy megváltoztatják a Bitcoin-tal kapcsolatos stratégiájukat. Egy 650 000 dolláros BTC minden egyes szatši árát 0,0065 dollárra emelné.

Mi az a Satoshi?

Amikor megpróbáljuk megválaszolni a „Mi az a Satoshi?” Kérdést nem kerülhetjük el Satoshi Nakamoto beszélését. Mint már tudhatod, a Bitcoin elkészült egy névtelen személy (vagy egyének csoportja), Satoshi Nakamoto.

Satoshi Nakamoto

A mai napig nincs egyértelmű információ arról, hogy ki Satoshi Nakamoto. Van néhány sejtés valódi kilétéről. De ebben a kérdésben nincsenek meggyőző eredmények.

Satoshi Nakamoto meg tudta oldani a digitális valuta egyik legfontosabb problémáját: a kettős kiadási kérdést. A Bitcoin és a Proof-of-Work (PoW) algoritmus létrehozásával a világ meglátta az első digitális valutát, amelyet biztonságos módon lehet átutalni az egész világon.

A Bitcoin létrehozásában való részvétele miatt a legkisebb Bitcoin egységet Satoshinak hívták. Manapság több vállalat kínál információkat a satoshis-ban, nem pedig a BTC-ben. Az árak nagy részét azonban továbbra is BTC-ben, nem pedig szatízsóban adják meg.

Most, hogy tudja, ki az a Satoshi Nakamoto, megértjük, mi az a Satoshi Bitcoin egység. A Bitcoin legkisebb egysége. A neve a Bitcoin alapítójától származik, és ma már több kriptográfiai platform másodlagos elszámolási egysége.

Hogyan szerezheti meg Satoshis-t?

Ha már tudod, mi a Satoshi, akkor azon gondolkodhatsz, hogyan lehet satoshit szerezni. Ennek legegyszerűbb módja, ha cserében vásárolja meg őket. A kriptovaluta-tőzsdék olyan platformok, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a virtuális pénznemekhez való hozzáférést.

A kriptoipar összes legnagyobb cseréje lehetővé teszi a felhasználók számára a Bitcoin vásárlását. Ha 1 BTC-t vásárol, akkor 100 000 000 satoshis tulajdonosa vagy. Ez automatikus. Ha a Bitcoin tulajdonosa, akkor a szatoszisza van.

Ha ez még mindig nem egyértelmű, akkor használjunk valós példát. Ha van 100 cented, akkor 1 dollárod van. Önnek van 1 eurója, akkor van 100 cente eurója is. Ugyanez történik a Bitcoinnal is. Ha Önnek 1 BTC-je van, akkor 100 millió szatát birtokol és fordítva.

Ha titkosítási tőzsdét használ, akkor megvásárolhatja a Bitcoin-t, és ennek következtében a szatiosz lesz a tulajdonosa. Ha 1 egész BTC túl drága, akkor kisebb mennyiségű BTC-t vásárolhat. Például vásárolhat 0,01 BTC-t, vagy ennek megfelelő 1 millió satoshit. Ha 0,001 BTC-vel rendelkezik, akkor 100 000 satoshis-ja van.

A tőzsdei kérdés az, hogy mindent a BTC egységekben jelölnek, nem pedig a satoshis-ban. Ezért válik bonyolulttá sok felhasználó számára annak megértése, hogy mi a Satoshi. Ezzel a magyarázattal arra törekszünk, hogy könnyebben megértse, hogyan szerezhet szathit.

Bitcoin csaptelepek

A Satoshis megszerzésének másik módja a Bitcoin csaptelep használata. A Bitcoin csaptelep nagyon népszerűvé vált, amikor a Bitcoin még csak ismertté vált. A felhasználók nagy mennyiségű BTC-t kereshetnek, ha bejelentkeznek egy webhelyre és végrehajtanak egy műveletet.

Kezdetben, amikor a Bitcoin nem volt népszerű, a felhasználók naponta több BTC-érmét kereshettek. A virtuális valuta árának növekedésével a haszon csökkent. Manapság a felhasználók szatziszokat kereshetnek, ha csak kis interakciókat végeznek a webhelyeken.

Például néhány ilyen csaptelep arra kéri a felhasználókat, hogy óránként legalább egyszer kattintson és töltsön ki egy captchát. Sőt, a felhasználók könnyedén elkezdhetik használni a satoshis-t és a Bitcoin-ot. Az egyik legnépszerűbb Bitcoin csapot hívják FreeBitco.in és több éve működik.

Ennek ellenére több csaptelep van a piacon. Sőt, ha más kriptovalutákat szeretne keresni, akkor azt is megteheti. A csaptelepeknek nemcsak Satoshis-t kell keresniük, hanem más digitális eszközöket is. Például a Bitcoin Cash (BCH) és a Litecoin (LTC) is megosztható a felhasználókkal csaptelepeken keresztül.

Ingyenes Bitcoin Satoshi csaptelep

Érdemes felhívni a figyelmet arra, hogy ha elegendő szatoszt keresel, akkor ki tudod vonni őket a platformról. Ezen csapok mindegyikének más a küszöbértéke a pénzeszközök felvételére. Minél alacsonyabb a visszavonási határ, annál jobb lenne, ha tudnád, mi az a Satoshi.

Játék Satoshis megszerzéséhez

Ez a „Mi az a Satoshi?” útmutatónak tartalmaznia kell egy részt a szórakozásról. Minden bizonnyal meg lehet kezdeni szatizit keresni néhány egyszerű, de vicces játékkal. A Crypto felhasználók és az újonnan érkezők, akik hozzáférést akarnak kapni a Bitcoin-hoz, elkezdték játszani ezeket a játékokat.

Eleinte volt néhány alkalmazás, amelyet letölthetett iOS vagy Android okostelefonjára. Manapság vannak olyan kifinomultabb megoldások, mint például a satoshi platformok, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a Satoshis fogadását a Lightning Network (LN) segítségével.

A játékok lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy különböző módon lépjenek kapcsolatba a platformokkal. Jutalomban részesülhetnek a játékélmény kifinomultabbá tételéért. Ezenkívül felszámíthatják vagy fizethetik az extra funkciókat. Mikroökonómiai ösztönzők alkalmazásával a felhasználók elkezdhetik rendszeresen keresni a Satoshis-t.

Ez lehetővé tenné kezdjen keresni Bitcoin játékokat. Ez segíthet abban is, hogy megértsük, mi az a Satoshi, ha figyelembe vesszük, hogy először férhet hozzá a satshoz. Ha nem tudja, hogyan kell kezelni őket, ez az egyik legegyszerűbb módszer a Bitcoin satoshi egység megismerésének megkezdésére..

Ennek a platformnak a negatívuma összefügg azzal a ténnyel, hogy fizetnie kell azért, hogy hozzáférjen hozzá. Néhány játék díja 1000 szatoszit tartalmaz. Bár ez nem drága, nehézzé válhat, ha az embernek nincsenek elérhető sátjai.

Alien Run

Az Alien Run az egyik legrégebbi és legnépszerűbb játék hogy ingyenes Bitcoin-t szerezzen. Ez a játék több éve online, és pillanatok alatt letölthető okostelefonjára. Ha tudni akarja, mi a Satoshi, akkor ez nagyszerű lehetőség lehet.

idegen-futtassa-bitcoin-satoshi-játék

Küldetéseket kell teljesítenie a karakterével. A cél az összes szint átadása és nagyobb szatši jutalmak keresése. Minél jobban sikerül, annál nagyobb a szatoszisza.

A felhasználók felvehetik pénzüket, amint a teljes érték eléri a 20 000 Satoshis-t. Néhány felhasználó naponta több száz, ha nem ezer Satoshis-t keres, ezzel az egyszerű és addiktív játékkal.

Annak érdekében, hogy az alkalmazás pénzt keressen, szponzorok videóit osztják meg. A jó dolog az, hogy az egész élmény egyáltalán nem invazív. A videókat nem fogják olyan gyakran megjeleníteni, és ezek is segíthetnek abban, hogy új életeket szerezzen, ha elveszítené.

Ingyenes Satoshis-okról beszélünk, amelyeket csak a rendelkezésre álló legérdekesebb játékok lejátszásával lehet keresni.

Ezen kívül az Alien Run mögött álló vállalat kiadott más Satoshival kapcsolatos játékokat is. Mindezek a játékok össze vannak kapcsolva. Ez azt jelenti, hogy ha 10 000 satoshit keresel ezen platformok egyikén, hozzáadhatod őket a másik alkalmazásban lévő alapokhoz. Amint eléri a minimális 20 000 szatoszi küszöböt, visszahúzhatja őket a pénztárcájába.

Végső szavak arról, hogy mi a Bitcoin Satoshi egység

A Satoshi a legkisebb Bitcoin egység, amelyet megtalálhat a piacon. 100 millió Satoshis van egy Bitcoinban. A befektetők és a felhasználók egyszerűen hozzáférhetnek a Satoshis-hoz a Bitcoin megvásárlásával. Sőt, az is lehetséges, hogy játszanak, vagy csapokat használnak, hogy megtudják, mi az a Satoshi.

Amint a Bitcoin árfolyama folyamatosan növekszik a piacon, minden szatyi értékesebbé válik. Míg a múltban Satoshisnak szinte semmi jelentése nem volt (kevesebb, mint 100 000 értéktelen volt), addig a kriptográfiai felhasználók kezdik nagyobb értéket adni nekik.

Egyes platformok és vállalatok már a Satoshis-t használják elszámolási egységként. Sőt, az árakat könnyen lehet satoshis-ként megjeleníteni, nem pedig BTC-ként.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner