Mi az Airdrop – Minden idők legjobb 5 Airdrops-ja

A kriptográfiai közösség nagy része ismeri vagy legalábbis hallott az „airdrop” kifejezésről. Airdrop az, amikor egy blockchain projekt készítői ingyenes kriptovaluta érméket vagy platform tokenteket adnak felhasználóinak, ha megfelelnek airdrop követelményeinek.

Ingyenes érmék fogadásához gyakran megkövetelik, hogy a platform tényleges tokenje (i) jének egy bizonyos része legyen, és hogy azokat a kijelölt pénztárcában tárolja. A legtöbb repülőgép-platform megköveteli azt is, hogy előfizessen, közzétegyen vagy megosszon velük valamit a közösségi média platformjain, de ez projektenként eltér.

Az Airdrop-ajándékok általában így történnek: egy pontosan bejelentendő időpontban a projekt pillanatfelvételt készít a blokkláncról, amely megmutatja a számlákat és azok egyenlegét abban a pillanatban. A token tulajdonosoknak ezután bizonyos mennyiségű érmét / zsetont kapnak, amint azokat nyilvánosságra hozzák. Ezeket a légcseppeket több blokkláncra osztják szét, de az Ethereum rendelkezik a legtöbb meglévő kriptoprojektjével a blokkláncán alapulva, és ismertek a légcseppek szervezéséről.

Hydro Airdrop

Hidrogén légcsepp

A Hydro a Hidrogén vállalat, a pénzügyi szolgáltatás fejlesztőinek és vállalkozásoknak szánt technológiai platform, amelyet azért hoztak létre, hogy a magánrendszerek kölcsönhatásba léphessenek egy nyilvános blokklánccal.

Ez a hibrid a magán- és az állami modell között lehetővé teszi, hogy a pénzügyi szolgáltatási platformok irányítsák az elosztott, átlátható és vitathatatlan nyilvános főkönyv dinamikáját. A projekt bizonyos területekre helyezi a hangsúlyt, ahol fejlesztésre van szükség, mint például az érvényesítés, az identitáskezelés, a dokumentumok biztonsága, a tranzakciók és a mesterséges intelligencia.

A Hydro február 16-án fejezte be a repülőteret, összesen 2 632 330 741,57 darabot osztott szét. Az első 25 000 fejlesztő, amely részt vett a bevezetési időszakban, legalább 222 222 HYDRO tokent vehetett át. A legtöbb projekttől eltérően a meglévő HYDRO tokenek egyike sem vásárolható meg akcióban. A jelzőknek ez a kiosztása végleges, mivel a csapat kijelentette, hogy nem tartanak többé cseppet.

Ma van a nap! A regisztráció ma este 11:59 EST-kor ér véget, majd a token terjesztésével kezdődik #Földre száll. #blokklánc #fintech # fejlesztők https://t.co/i5NSLyFFun pic.twitter.com/wusMT8DeZj

– Hidrogén (@HydrogenAPI) 2018. február 16

Polihisztor

Polihisztor egy blockchain alapú platform, amelynek célja, hogy interfészként szolgáljon a hagyományos pénzügyi értékpapírok és a blockchain technológia között. Az érmét és a platformot a biztonsági tokenek létrehozásának és értékesítésének jogi folyamatának egyszerűsítésére tervezték. Új, kormánynak megfelelő token szabványuk, az ST20 csak az engedélyezett befektetők listájának tulajdonosa és birtokosa lehet.

Január 31-én a Polymath összesen 9 556 000 POLY tokent osztott ki sikeresen 38, 224 pénztárcának.

A POLY Airdrop hivatalosan elkészült!


Sikeresen elosztottunk 9 556 000 POLY-t 38 224 címre.

Hatalmas köszönet közösségünknek, hogy részt vettek és megosztották velünk minden csodálatos üzenetüket. Ez csak a kezdet…

Hagyja, hogy kezdődjön a bélyeg. pic.twitter.com/hCLWnFxTQ8

– Polymath (@PolymathNetwork) 2018. február 1

A felhasználók által a Polymath Airdrop iránt tanúsított példátlan érdeklődés (40 000+ alkalmazás a világ minden tájáról) miatt jelentősen megnövelték a kezdetben tervezett tokenek mennyiségét.

Annak biztosítása érdekében, hogy ez a légcsepp megfelelően működjön, megkövetelték, hogy minden résztvevő végezzen egy „Ismerje meg az ügyfelét” és a pénzmosás elleni eljárást (KYC / AML). Így megerősítették, hogy csak a valódi Polymath platform-felhasználók kapják meg a zsetonjaikat (botok helyett), ami lehetővé tette számukra, hogy nagyobb összeget osszanak szét befektetőiknek.

Az Airdrop regisztrációs folyamata január 10-én ért véget, ahol a korai alkalmazók megerősítették, hogy megkapják a POLY tokeneket. A korai alkalmazó által a légcsepp alatt kapott zsetonok mennyisége 250 POLY Token volt.

Decred

A Decred (DCR) egy blokklánc alapú platform, amely a decentralizált kormányzást kívánja előtérbe helyezni, és önállóan működő kriptovalutát hoz létre..

Az airdrop 2015. december 15-én, a Decred nyilvános bejelentésével indult, a kampány pedig 2016. január 18-án ért véget. Összesen 3244 pályázó teljesítette sikeresen a repülőgép-megerősítési folyamatot a Decred cím megadásával..

A repülőgép-regisztráció 34 napig volt elérhető, és 99 különböző ország résztvevői vettek részt a folyamatban. Minden sikeres résztvevő megközelítőleg 258.93958076 Decred-et kapott, amikor bevitték (és elmentették) a vetőmagot a pénztárcába..

A meghívó e-mailek 2016. január 8-án kezdődnek. Az Airdrop feliratkozás január 18-ig tart nyitva. Az alkalmazásokat a mainnet elindításáig dolgozzuk fel! #megsemmisült

– Decred (@decredproject) 2016. január 7

Ellenőrzéseket hajtottak végre az IP címek és az e-mail címek hasonlóságának vizsgálata érdekében a bejegyzések között – ezt a folyamatot manuálisan is elvégezték. Bár nincs tökéletes értékelési rendszer, jelentős erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy a pályázóknak minél több időt fizessenek.

A közösség aggodalmainak csillapítására azonban a projekt úgy döntött, hogy elvégzi az adatbázis újabb (és végső) átöblítését, hogy ellenőrizze annak integritását és kiküszöbölje a csalónak elismert problémás jelentkezőket. Ennek az ellenőrzésnek az eredménye azt mutatta, hogy minden sikeres résztvevő valamivel több érmét kapott a megadottnál – de nem kevesebb, mint a tervezett 258.93958076 összeg.

eBTC

Az eBTC a Bitcoin ERC20 kompatibilis változata, amelyet az Ethereum blokkláncon hoztak létre. Az érmét a két legfontosabb valuta legjobb tulajdonságainak ötvözésére hozták létre, maximum 21 millióval, intelligens szerződésekkel kompatibilisek és gyorsabb tranzakciós időkkel rendelkeznek.

A légtérbejelentkezés szeptember 29-én 15:00 órakor zárult. EST, és a tokenek szeptember 30-án kerültek terjesztésre. Az eBTC-jük 95% -át (19.950.000) adták el airdrop-kampányuk során, amelyeket egyenlően osztottak szét a részvételre benyújtott címek között. Az érme 0,03 USD körül mozgott, amikor a repülőgép véget ért.

Feliratkozási időszak a $ EBTC a légcsepp vége! Köszönöm mindenkinek, aki feliratkozott, a tokenek holnap kerülnek kiosztásra. #eBTC #ETH

– eBTC (@ebtctoken) 2017. szeptember 29

Ontológia Airdrop

Az Ontology (ONT) egy blokkláncos és elosztott főkönyvi hálózat, amelyet dApps és intelligens szerződéses platformok fogadására terveztek.

2018. március 7-én az Ontology véglegesítette első repülőterét azok számára, akik feliratkoztak hírlevelükre és részt vettek a NEO DevCon-on. Azok az emberek, akik 2018 januárjában feliratkoztak az Ontology Newsletter beszerzésére, 1000 Ontology (ONT) tokent kaptak, és a NEO DevCon résztvevői 500 ONT tokent kaptak. A Coinmarketcap szerint az ONT akkoriban körülbelül 10 dollárt ért.

Az Ontológia befejezi az ONT terjesztését a hírlevél-előfizetés és a NEO DevCon Airdrops számára! https://t.co/ypu43oCJle $ ONT

– Ontológia (@OntologyNetwork) 2018. március 7

A NEO blokklánc pillanatfelvétele 1 974 823 blokkmagasságban készült, amelyre 2018. február 28-án 09: 15: 33-kor (UTC +8) került sor..

Minden birtokában lévő NEO-ra 0,2 ONT token került a repülőgépre. 0,1 ONT azonnal elérhetővé vált, a másik 0,1 ONT pedig terjesztésre került, amikor az Ontology elindította a mainnet. Ontológia megvásárolható innen: Binance csere.

Olvass tovább:

  • EOS Airdrops és az ingyenes tokenek igénylése
  • EOS Airdrop: Ingyenes eosDAC tokenek
  • ETC Callisto Airdrop (CLO) – Minden, amit tudnod kell

Következtetés

A tokenek közösségnek történő terjesztésével az ICO-k és a projektek lehetővé teszik, hogy kriptójuk belépjen a fejlesztés következő szakaszába. Az altcoinok minél több ember számára hozzáférhetőbbé tétele mindig is kihívást jelentett, de a repülőgépcseppek kampányai látszólag sokkal megkönnyítik a folyamatot.

Függetlenül attól, hogy ezek a tulajdonosok megtartják-e ezeket a tokeneket, mert valóban hisznek annak lehetőségeiben, vagy azonnal cserélik őket a kereskedési platformokon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map