Minden, amit tudnia kell a Pundi X kriptovalutáról | Kezdő útmutató 2018-ban

Pundi X (NPXS) egy viszonylag új kriptovaluta, amely az egyik legdicséretesebb céllal büszkélkedhet ebben a szférában – a kriptovaluta használatának egyszerűsítésére. Ezt úgy kívánja megtenni, hogy felhasználóinak egyszerű módszert kínál áruk és szolgáltatások kriptovaluta használatával történő megvásárlására.

víz

Bevezetés

Összességében a decentralizált platform három egymásra épülő technológián alapszik: a Pundi X platformon, mobil pénztárcáin és a kártyás fizetési rendszeren. A Pundi X célja, hogy különféle PoS (point-of-sale) intelligens eszközöket terjesszen kiskereskedőknek, akik ezután képesek lesznek elfogadni a fizetéseket Pundi X tokenek formájában. Az ügyfelek vagy a pénztárcán már tárolt kriptovalutával fizethetnek az árukért, vagy pedig kriptovalutát vásárolhatnak. A tokenek nagy szerepet játszanak abban is, hogy az ügyfelek minõsüljenek a különbözõ kedvezményekre, valamint a tranzakciókhoz és a hirdetésekhez szükséges gázellátásban..

A vállalat egyértelműen megfogalmazta a projektben fehér papír hogy célja a Walmart vagy a Blockchain 7-Eleven megalapozása. A Pundi X azt is állítja, hogy a rendszerük jobb, mint a Bitcoin bankautomatái. Először is, az eszközök kisebbek, mint a Bitcoin ATM-ek, és az ezzel járó költségek alacsonyabbak lesznek. Az is tény, hogy az eszközök hordozhatóak és nagyobb hasznosságot kínálnak, mint a Bitcoin ATM-ek.

A projekt mögött álló csapat megfogadta, hogy az elkövetkező három évben több mint 100 000 eszközt fog forgalmazni abban a reményben, hogy a platform lesz a legnagyobb decentralizált offline kriptovaluta.

Az új PoS eszközök forgalmazása Indonéziában, Délkelet-Ázsia legnagyobb országában történt. A csapat azt tervezi, hogy kiterjeszti szolgáltatásait más ázsiai országokban, például Thaiföldön és Malajziában.

Minden PoS eszköz XPlugins nevű komponenseken keresztül csatlakozik az Ethereum és a NEM blokklánchoz. Ez azt jelenti, hogy a blockchain fejlesztői a világ minden tájáról csatlakozhatnak a Pundi X hálózat eszközeihez és pénzügyi helyeihez.

PundiX

Mobil pénztárca

A mobil pénztárca része annak, hogy a Pundi X ilyen könnyen használható. Ez a bizonyos pénztárca biztosítja, hogy a felhasználóknak ne kelljen kezelniük nyilvános és magánkulcsaikat, mint annyi odakint lévő kriptovaluta esetében. Ehelyett a felhasználók olyan jelszórendszert használhatnak, amely meglehetősen hasonló ahhoz, mint ami általában a bankokkal kapcsolatos eljárásokhoz kapcsolódik.

Intelligens kártyás fizetés

Az intelligens kártya egy újabb oka annak, hogy ez a rendszer ennyire felhasználóbarát. Az egyik fő oka annak, hogy ez a kártya annyira hasznos, az a tény, hogy a mobilalkalmazás igénye nélkül is használható. Működhet azonban a mobilalkalmazással együtt. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptopénztárcákból vagy hagyományos mobil pénztárcákból származó pénzzel fizessenek.

Ezen intelligens kártya segítségével a Pundi X mindenkinek lehetőséget nyújt a kriptovaluta használatával történő termékek vásárlására. A folyóirat szerint „a legtöbb kriptovaluta csak más kriptopénzek vásárlására használható fel (és ez) a legtöbb ember számára szinte nullára csökkenti azok jelentőségét”.

A felhsználói felület


A Pundi X platformja a szoftverprotokolloktól kezdve a Pundi X ökoszisztéma működésében részt vevő összes hardvereszközig mindenből áll. Ide tartoznak az összes PoS eszköz, valamint az összes érintett SDK és API.

Jelképes

A csapat

A Pundi X-et a csapat kripto-hozzáértő személyek közül Sencsenből, Kínából, Jakartából és Indonéziából. A kutatási és fejlesztési csapat jelenleg 14 alkalmazottal dolgozik Sencsenben, a menedzsment és az üzemeltetési csapat pedig Jakartában és Indonéziában található.

A projekthez kapcsolódó egyik legfontosabb név Constantin Papadimitriou, a Pundi X elnökének tanácsadója. Papadimitriou pénzügyi technológiai szakértő, valamint Indonézia két legnagyobb ilyen cégének, az Infinetworks-nak és az E2Pay-nek alapítója.

Az ügyvezetõ személyzet tagjai között szerepel még Zi Ban, a Pundi X vezérigazgatója, Huang Pu, a CTO / COO és Danny Lim Wei Xiang, pénzügyi igazgató.

csapat

Piackutatás

Indítása óta a Pundi X lassan emelkedik. A projekt pénztárca több mint 100 000 letöltést generált több mint 500 kereskedő részéről. A legérdekesebb tény ebben a projektben nem az, hogy a növekedést célozza, hanem az is, hogy biztosítja az egész kriptopiac növekedését.

Jelenleg a token ára valahol a 0,004378 dollár körül van, aminek köszönhetően a projekt nagyon jó hosszú távú befektetéssé válik, főleg, hogy egyre több indonéz kiskereskedő fogja elfogadni a POS eszközöket.

Szerint a ütemtervet, A 2018-at a Pundi X számára nagyon fontos évnek nyilvánítják, mivel a vállalat célja új irodák létesítése Londonban, Tokióban, Szöulban, valamint Észak- és Dél-Amerikában..

NPXS kereskedés

Jelenleg a Pundi X kereskedhet a legnépszerűbb kriptográfiai tőzsdéken, mint pl Binance, IDEX, Coinnest, CoinBene, Hotbit, Gate.io, és Tidex. További információ a Piacok részben található CoinMarketCap.

Jelenlét a közösségi médiában

A projekt az összes jelentősebb közösségi média és videómegosztó platformon jelen van, mint pl Facebook, Twitter, Összekapcsolva, Reddit, Távirat, és Youtube. A projektről általánosabb információkért a felhasználók megnézhetik a hivatalos személyt GYIK szakasz.

Következtetés

A Pundi X kétségtelenül nagyon ígéretes projekt, amely nagyon jól válhat a világ egyik legnagyobb offline kriptovaluta-értékesítési hálózatává. A Pundi X által választott feladat, hogy egy kicsit közelebb hozza a kriptovalutát a mindennapokhoz, nem más, mint dicséretes és ambiciózus.

Ha még mindig nem vagy meggyőződve a projekt potenciáljáról, akkor érdemes megnézni azokat a partnerségeket, amelyeket a vállalatnak sikerült biztosítani. Néhány legfontosabb együttműködés a NEM-mel történik, E2Pay.co.id, fintech Indonézia, Xpos Konzorcium, Egy lánc, Aditus, LoyalCoin, SFA, Megtartóan, és CSILLAG. Ezek nagyon jó példák arra, hogy a vállalat hogyan kívánja növelni az elkötelezettség és az örökbefogadás arányát harmadik felek hozzájárulásával.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map