Minden, amit tudnia kell az alapvető figyelmeztető jelző kriptovalutáról | Kezdő útmutató 2018-ban

Basic Attention Token (BAT) az egyik legvitatottabb és egyben az egyik legambiciózusabb és dicséretre méltóbb projekt a jelenlegi kriptoszférában.

A 2016-ban létrehozott Basic Attention Token mögött az egyik legnagyobb név áll, Brendan Eich, a JavaScript és a legendás társalapítója Mozilla. A csapat további figyelemre méltó tagjai közé tartozik Brian Bondy, a Brave vezető fejlesztője és társalapítója, valamint Scott Locklin, vezető mérnök és társalapító. Kerf szoftver.

csapat

Mi az alapvető figyelmeztető token?

A lehető legegyszerűbben fogalmazva, az Basic Attention Token a natív token, amely a Brave ökoszisztémát működteti. A BAT egy ERC-20 token, ami azt jelenti, hogy az Ethereum blokklánc tetejére épül. A tokenek szabadon használhatók a Brave ökoszisztémán, ami azt jelenti, hogy cserélhetők hirdetők, kiadók és tipikus internetezők között.

A San Francisco-i székhelyű Basic Attention Token (BAT) projekt fő célja, hogy a felhasználók számára egy blockchain technológiákon alapuló, hatékony digitális reklámcserét biztosítson. Úgy tervezték, hogy kezelje és javítsa a kissé tisztességtelen digitális hirdetési rendszert, ahol sok internethasználónak fel kell áldoznia az időt, a magánéletet és a figyelmet annak ingyenes használata érdekében..

A projekt felépítése, a BAT működése

Ha a fent említett neve Bátor ismerősen hangzik, mert a Brave vitathatatlanul az egyik legjobb böngésző, amelyre az elmúlt években felkerült. A Brave egy Chromium-alapú webböngésző, amely arról szól, hogy felhasználóinak nagyszerű online élményt kínáljon a követők és hirdetések blokkolásával, ezáltal javítva az adatvédelmet és a weboldalak betöltési sebességét.

A Brave böngésző az Basic Attention Token projekt egyik fontos része. Természetesen a felhasználóknak nem feltétlenül kell használniuk a BAT-ot a Brave használatakor, annak ellenére, hogy a tokent használhatják a tartalomkiadók fizetésére.

Bátor

Mivel a projekt alapvetően egy új típusú digitális hirdetési modellt fejleszt, ezért elkerülhetetlenül fej-fej mellett halad a legnagyobb reklámóriásokkal, mint például a Facebook, a Twitter és a YouTube. A BAT által javasolt új rendszer kiszorítja a fentiekhez hasonló közvetítő vállalatokat. A fizetés helyett a pénznem közvetlenül a hirdetőktől fizethető a BAT-t használó felhasználóknak. Egyszerűen fogalmazva: hirdetési modellje lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy a BAT használatával fizessenek a hirdetésekért, és az ezeket a kiegészítéseket megtekintő felhasználókat BAT-val jutalmazzák.

Az Basic Attention Token szerint fehér papír, A bátornak különleges szerepe van, mivel a felhasználók figyelmének mérésére szolgál. A böngésző elemzi a felhasználók elkötelezettségét egy adott füllel, és releváns hirdetéseket jelenít meg az adott tartalom görgetésével töltött idő alapján.

A figyelem pontszám összegyűjtése után az adatokat elküldik a Brave főkönyvi rendszerbe. Feladata a kiadók és a felhasználók fizetése egyaránt a végső figyelem pontszám alapján.

Diagram

Piaci teljesítmény


A BAT tokent egy tipikus ICO-n keresztül indították el. A legimpozánsabb ebben a konkrét ICO-ban az a tény, hogy a cégnek alig 30 másodperc alatt sikerült 35 millió dollárt összegyűjteni. Az írás kezdetén a BAT ára tokenenként 0,23 USD, nem sokkal több, mint amikor először 2017 júniusában indították (0,17 USD).

A BAT teljes piaci kapitalizációja 237 735 000 USD, forgalmazott mennyisége 100 000 000 BAT az 1 500 000 000 BAT teljes kínálatából. Az érme jelenleg a 51. helyen áll CoinMarketCap, és kereskedhet a legnépszerűbb kriptovaluta tőzsdéken, mint pl Binance, LATOKEN, Huobi, ChaoEX, Bittrex, és VeBitcoin. További információ: CoinMarketCap Piacok szakasz.

Piac

BAT tárolása

Mivel a BAT token egy ERC-20 token, bármely Ethereum-kompatibilis pénztárcán tárolható. A BAT tárolására szolgáló legjobb pénztárcák közül néhány  Ledger Nano S, MyEtherWallet, és Kivonulás.

Jövőbeli befektetés

Sokan úgy gondolják, hogy a BAT nagyon jó hosszú távú befektetés. A projekt alapelve a fő eladási pont, a csapat sok ragyogó elméből áll, és a Brave böngészőt jelenleg kickstarterként használják a projekt méretezésének javítására azáltal, hogy ingyenes zsetonokat kínálnak bárkinek, aki használja.

A jövő nem lesz könnyű a BAT számára, főleg azért, mert a projekt nagyon erős versenyben áll más reklámóriások, például a Google és a Facebook, valamint más hasonló blokklánc-alapú hirdetési platformok, mint pl. Papirusz és Adshares. Szerencsére ez utóbbi kettő többnyire a kiadókra és a hirdetőkre összpontosul, a felhasználókat teljesen kizárva, ami a BAT-ot sokkal értékesebbé teszi. A jövőbeli befektetőknek körültekintően és átfogó kutatásokat kell folytatniuk, mielőtt elköteleznék magukat. Megnézem a projektet ütemtervet szintén nagyon jó ötlet.

Közösségi média

Ha további információt szeretne kapni a projektről, javasoljuk, hogy látogassa meg a projektet hivatalos honlapján. Egyéb hasznos források a blog rész, a projekt Közepes szakasz, annak Reddit, valamint annak Twitter és Távirat csatornák.

Következtetés

A projekt folyóirata szerint a hirdetések betöltésével kapcsolatos adatköltségek összes költsége mellett az eszköz teljesítménye is befolyásolható. Úgy gondolják, hogy a hirdetések akár 21% -kal is csökkenthetik telefonja vagy laptop akkumulátorának élettartamát. A legértékesebb erőforrások, amelyeket a felhasználók a hirdetések miatt veszítenek, a szabadidejük.

Érdekes lesz látni, hogyan néz ki a jövőben mind az Basic Attention Token, mind a Brave böngésző. Annak ellenére, hogy a token alapú ökoszisztéma és annak hirdetésblokkoló böngészője egyaránt nagyszerű javaslat, a projekt még mindig nagyobb elfogadási arányt igényel, amíg magabiztosan nem tud jövedelmező jövő felé nézni. Csak az idő fogja megmondani, hogy az Basic Attention Token képes-e forradalmasítani a digitális reklámipart.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map