Minden, amit tudnia kell az Ardor kriptovalutáról | Kezdő útmutató 2018-ban

Ardor (ARDR) az egyik leghíresebb név a Blockchain-as-a-Service (BaaS) szolgáltatók területén. Ez egy nyilvános blockchain platform, amely a felhasználók számára hozzáférési lehetőséget biztosít Nxt és mindent, amit a blockchain technológia kínál. A vállalkozások számára egy erőteljes blockchain környezetet kínál, nagyon testreszabható infrastruktúrával.

Az Ardor fő lánccal és különféle testreszabható gyermekláncokkal büszkélkedhet. A fő lánc a blokklánc biztonságától a decentralizációig mindent kezel, míg a gyermekláncok használatra kész, testreszabható és önállóan telepíthető megoldásokként készülnek a vállalkozások számára. A fő lánc az a blokklánc, amely rögzíti az összes gyermekláncot és elősegíti tranzakcióik feldolgozását.

fő lánc

Ardor működésének megértése

Ahhoz, hogy megértsük Ardor működését, először meg kell tanulni Nxt, mivel az említett hálózatot gyakran „Nxt 2.0” néven emlegetik. Röviden, az Ardor az Nxt-re épül, és ugyanazokkal a képességekkel, valamint néhány speciális funkcióval büszkélkedhet.

jellemzők

Az Nxt először 2013-ban indult, és az egyik első ICO volt, amely valaha kriptovalutát indított. Az Nxt-nek más figyelemre méltó teljesítménye is van, például az egyik első projekt, amelyben a semmiből kódolt blokklánc található. Ez volt az első blokklánc-platform, amely teljes mértékben és sikeresen megvalósította a PoS (Proof-of-Stake) algoritmust.

Bármilyen hatalmas is az Nxt, nem volt tökéletes. Az Nxt legnagyobb problémáját a natív tokenek tranzakciós díjakhoz való felhasználása jelenti. A platform hírhedt volt a blockchain puffadásáról is. Ez alapvetően azt jelenti, hogy minden olyan felhasználónak, aki csomópontot akar működtetni, több száz GB adat letöltésére van szükség annak érdekében, hogy egy csomópont működésbe lépjen. Ahogy több tranzakció kerül hozzáadásra, a csomópontok üzemeltetéséhez szükséges tárhely is növekszik. Az Nxt egyik másik nagy problémája az volt, hogy segíteni kell az ügyfeleket testreszabható platformjaik fenntartásában.

Az Ardor meglehetősen hasonló módon működik, de javítja az új blokkláncok megvalósításának módját. Több lánc segítségével különíti el a funkcionalitást és a biztonságot. Röviden, az Ardor bármely új projektjét gyermekláncként hozzák létre.

Ez a sajátosság az, ami biztosítja a sebességet, amely az Ardor egyik legnagyobb eladási pontja. Ez az új struktúra azt jelenti, hogy a gyermekláncok percek vagy órák alatt megvalósíthatók. Az összes gyermek tranzakciót tartalmazó blokk feldolgozása csak körülbelül 60 másodpercet vesz igénybe.

Annak érdekében, hogy a dolgok még jobbak legyenek, a platform megoldja az Nxt-hez kapcsolódó szokásos blockchain puffadást egy intelligens tranzakciós metszőrendszeren keresztül. Ez azt jelenti, hogy a blokklánc skálázható, és azt is jelenti, hogy a gyermeklánc-tranzakciós adatokat metszjük a teljes blokklánc méretének csökkentése érdekében.

Mi Ignis?

Ignis (IGNIS) az első gyermeklánc az Ardoron, amelyet a Jelurida B.V. fejlesztői csoport hozott létre, hogy bizonyítsa és tesztelje Ardor teljesítményét. Ezt is egy ICO-n keresztül indították el, amely 15 millió dollárt gyűjtött össze, és ezt az alapot elsősorban fejlesztési célokra használták fel.

A csapatot Lior Yaffe, társalapító, ügyvezető igazgató és vezető fejlesztő irányítja, aki 13 éves kora óta foglalkozik számítógépekkel és programozással. További nagy nevek: Kristina Kalcheva, társalapító, ügyvezető igazgató és jogi szakértő, Petko Petkov, társalapító és fejlesztő, valamint vezető szoftverépítész, Tomislav Gountchev.

gyermeklánc

Piaci helyzet

Az Ardor token a 63. helyen van CoinMarketCap teljes tőkésítési felső határa 175 729 006 USD, forgalmazott készlete pedig 998 999 495 ARDR. Ignis (IGNIS) jelenleg a 159. helyen áll CoinMarketCap teljes tőkésítési értéke 48 583 514 USD, forgalmazott 761 143 950 IGNIS-készlete összesen 999 449 694 IGNIS.

Az Nxt közvetlenül a fent említett kriptók között helyezkedik el, tekintélyes helyen 96. hely. Teljes piaci kapitalizációja 96 913 784 dollár, forgalmazása pedig 998 999 942 NXT az összesen 1.000.000.000 NXT-ből. Az írás idején az Ardor (ARDR) 0,17 dolláros, az IGNIS 0,06 és az Nxt 0,09 dolláros árfolyamon kereskedett..

Az Ardort jelenleg a legnépszerűbb kriptotőzsdék támogatják, mint pl HitBTC, Upbit, Bittrex, Poloniex, OKEx, és LiteBit.eu.

piac

Ardor tárolása

Mivel az Ardor az Nxt-re épül, nem meglepő, hogy az ARDR tokenek bármelyik hivatalos Nxt pénztárcában tárolhatók, valamint az Nxt-kompatibilis külső gyártóktól. Az ARDR tárolásának legjobb módja azonban a hivatalos használata Ardor Blockchain pénztárca. A pénztárcát úgy tervezték, hogy a felhasználók számára hozzáférést biztosítson az Ardor blokklánc összes fejlett technológiájához, és támogatást nyújt ehhez ablakok, Mac operációs rendszer, Linux, és Android.

Egyéb hasznos webes pénztárcák közé tartozik a Ardor Lite pénztárca, Sigbro Offline pénztárca, és FreeWallet.

Befektetői lehetőségek

Sokan egyetértenek abban, hogy mindhárom platform, az Ardor, az Nxt és az Ignis nagyon jó befektetési lehetőségeket képvisel, különösen akkor, ha a piac bővülni és növekedni fog. Különösen az Ardor rendelkezik az egyik legjobb blockchain alapú megoldással. Nem tagadható, hogy a Jerurida cég sok gondolkodási lehetőséget kínál a befektetőknek, amikor az egyik termékébe fektet be..

A legérdekesebb szempont minden befektető számára az, hogy az Ardor, az Nxt és az Ignis nagyon különbözik a kriptovalutáktól szinte minden mástól, ami jelenleg a piacon van, mivel a legtöbb más kriptó vagy Ethereumon vagy Bitcoinon alapul. Ha Ön olyan típusú befektető, aki úgy gondolja, hogy a kockázat minimalizálásának legjobb módja a portfólió diverzifikálása, akkor a fenti három kriptovaluta mind figyelmet érdemel.

Végül, de nem utolsósorban fontos, hogy ne felejtsük el, hogy az Ardor egy nagyon hatékony platform, amelyet nagyon jól alkalmazhat több vállalat a világ minden tájáról, mivel rövid időt kínál a megvalósításhoz és rendkívül széles testreszabhatóságot kínál. Ez ideális azoknak a vállalatoknak, akik blokklánc-technológiákkal szeretnének dolgozni, de nincsenek erőforrásaik egyedi alapok létrehozásához az alapoktól fogva.

További információk a projektről a befektetők és a felhasználók a hivatalos honlapján. Egyéb figyelemre méltó források közé tartozik a projekt BitBucket adattár, fehér papír, ütemtervet, fórum, Facebook oldal, Reddit, és Twitter, Viszály, és Laza csatornák.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner