NEO vs. Kucoin Shares – A PoS Tokenek csatája – I. rész

NEO (NEO) egy új generációs intelligens gazdaság platform. Átváltoztatták eredeti nevén, az Antshares néven. Az Ethereumhoz hasonlóan a NEO ökoszisztéma is a GAS jelzők amely az Ethereum platformon azonos funkciót tölt be, mint a Gwei. Azok, akik a NEO zsetonokat birtokolják, GAS-szal jutalmazzák, melyeket más érmékre / zsetonokra lehet cserélni. A jelzőket előre bányászzák, és a NEO genezis blokkján adják ki.

KuCoin-részvények (KCS) másrészt a KuCoin kriptovaluta-csere jelzője. Az Exchange a kereskedési díjak 50% -át napi szinten megosztja a KCS-tulajdonosokkal, attól függően, hogy mennyi KCS-zsetonnal rendelkeznek. Mivel a tőzsde a platformon forgalmazott tokenek kereskedési díját számolja fel, a KCS tulajdonosai idővel különböző érméket kapnak bónuszként, és nem csak a KCS tokenek.

A KuCoin részvények és a NEO két kriptovaluta, amelyek passzív jövedelmet nyújtanak. A NEO tartása ingyenes GAS-t nyújt, a KuCoin Shares tokenek pedig a napi kereskedési díjak százalékát kínálják a tulajdonosoknak.

Jövedelmezőség

Egy kérdés, amely mindenkinek eszébe jut, amikor eldönti, hogy melyik eszközt kell megtartania a NEO és a KCS tokenek között, az az, hogy mekkora nyereséget lehetne elérni napi alapon ezen eszközök birtoklásakor.

A következő számítások az írás pillanatában érvényes értékeken alapulnak, és bármikor változhatnak.

Minden tartott NEO tokenért (jelenleg 51,39 dollárért) naponta 0,004 dollárt kap. A KuCoin részvények esetében viszont megegyezik azzal, hogy a NEO 22,444096 KuCoin részvényt tartana. Tehát minden birtokában lévő 22,45 KuCoin részvény tokenért a tulajdonosok napi 0,0074 dollárt kapnak.

A fenti számítások szerint jövedelmezőbb a KuCoin-részvények birtoklása, mint a NEO tokenek birtoklása.

(A jelenlegi jutalomráták eléréséhez használja https://neotogas.com/ és https://kucoinshares.com/ jutalom kalkulátorok).

További módszerek keresni ezekkel a tokenekkel

Amellett, hogy ezeket a tokeneket csak napi jutalmakért tartja, csakúgy, mint minden más kriptovaluta / token, a piaci érték rövid időn belül 1000% fölé emelkedhet. Ugyanakkor láttuk, hogy az értékek olyan gyorsan esnek vissza a kriptovaluta piacon. Például a jelenleg 46 dollárnál magasabb NEO az elmúlt 1 évben 23 237,83% -os növekedést mutatott, a KuCoin részvények pedig csak 173,67% -os növekedést értek el ugyanebben az időszakban.

Ebben az esetben azok, akik a NEO-val rendelkeztek az elmúlt évben, nagyon sok nyereséget könyvelhettek el, mint a KuCoin részvényesei.

Hogyan juthat el ezekhez a jutalmakhoz

A legtöbb tőzsdén a NEO és a KuCoin részvények birtoklása nem garantálja a fent elemzett jutalmakat. Ennek ellenére a tokenek értéke piaci értéknél nőhet és csökkenhet, ha ott vannak.

GAS tokenek igényléséhez


Kevés biztonságos mód van a GAS igénylésére a NEO tokeneknél. GAS-t igényelhet hardveres pénztárcákon, szoftveres pénztárcákon és néhány csereprogramon.

# 1. NEON pénztárca

A GAS-t közvetlenül a NEON pénztárca, NEO hivatalos pénztárca. A tokenek igényléséhez NEO-jait egy ideig a NEON pénztárcában kell tárolnia.

Miután a NEO tokenek a NEON pénztárcájában vannak, látni fogja, hogy a GAS tokenjei folyamatosan épülnek fel a pénztárcánkban. A GAS-t bármikor igényelheti.

Ha NEON pénztárca van telepítve, kövesse az alábbi lépéseket a GAS igényléséhez a NEON pénztárcán:

 • Jelentkezzen be pénztárcájába, és ellenőrizze, van-e GAS igénye.
 • Ha elegendő GAS áll rendelkezésére az igényléshez, akkor aktiválódik egy igénylés GAS gomb a GAS értékével, amelyet meg kell adnia rajta.
 • Kattintson a követelés gombra, és lazítson.
 • Az igénylés után frissül az új GAS-egyenlege.

# 2. A főkönyvi hardvertárca tulajdonosai a NEON pénztárcával igényt tartanak

A Ledger Nano S pénztárca a NEON pénztárca GUI felületén keresztül támogatja a NEO kriptovalutát.

Ezért lehetséges a NEON pénztárca letöltése itt, majd csatlakoztassa a Ledger Nano S eszközt, hogy megjelenítse NEO érmeit a Ledger Nano eszközön.

Nagyon egyszerű igényelni a GAS-t, amikor a Ledger Nano sikeresen csatlakozik a telepített NEON pénztárcához.

A GAS tokenek Ledger Nano S felhasználóként való igényléséhez kövesse az alábbi lépéseket:

 • Csatlakoztassa a Ledger pénztárcát a számítógépéhez.
 • Nyissa meg a Ledger Manager Chrome alkalmazást.
 • Telepítse a NEO alkalmazást a Ledger programba, ha rákattint a Telepítés gombra a NEO mellett a Ledger alkalmazáskezelőben.
 • A jobb gombra kattintva erősítse meg a Ledger eszköz telepítését.
 • Töltse le és telepítse a NEON pénztárcát az operációs rendszeréhez.
 • Kattintson a NEO ikonra a Ledger pénztárcán; az eszköznek a Wake up, NEO-t kell megjelenítenie a beépített képernyőn.
 • Nyissa meg a NEON pénztárcát, és válassza ki a főkönyvi bejelentkezés lehetőségét.
 • A következő képernyőn megjelenik egy üzenet, amely azt írja: „Megtaláltam az USB Ledger Nano S sikert. A NEO alkalmazás megtalálható a hardvereszközön. Kattintson a fenti gombra a bejelentkezéshez. ”
 • Kattintson a „Ledger Nano S használata” gombra, hogy hozzáférjen NEON pénztárcájához.
 • Most látnia kell a GAS igénylése gombot.
 • Kattintson a gombra az igényléshez, ha van függőben lévő igénye.

# 3. GAS igénylése a tőzsdéken.

Bár nem minden központ támogatja ezt, igényelheti a GAS-t a NEEO-t támogató központokon tárolt NEO-ra.

Arra kell gondolnia, hogy a kriptovaluták tőzsdén tartása kockázatos. Hajlamos a feltörésekre, vagy a csere teljesen leállhat számukra legismertebb okokból. Ezért nem akar sokkal többet tartani, mint amennyit megengedhet magának, hogy elveszítsen egy tőzsdén.

Binance és KuCoin Azok a cserék, amelyek jelenleg lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a GEO-t igényeljék a NEO-hoz.

A felhasználóktól semmit sem követelnek meg ahhoz, hogy ezeken a cseréken megszerezzék GAS-jeleiket. A tokenek havonta kerülnek hozzáadásra a Binance-n, és naponta a KuCoin csere felhasználói számára.

A KuCoin Shares (KCS) tokenek igénylésére

Ahhoz, hogy részesedést szerezzen ezekből az „osztalékokból” vagy „kucoin-bónuszból”, amire hivatkoznak, regisztrálnia kell magát a KuCoin Exchange.

Amint az emberek a KuCoin tőzsdén kereskednek kriptovalutájukkal, a KCS-tulajdonosok százalékos növekedést kapnak aznap kereskedett különféle érmékről / zsetonokról is.

Mindezek az érmék / tokenek felcserélhetők bármelyik választott kriptovalutára és visszavonhatók, vagy felhasználhatja őket kereskedési díjak megfizetésére is.

A különféle tokenek megszerzésének hátránya, hogy nehéz lehet a készpénz kifizetése, hacsak nem sok KCS-token van a birtokában, amelyek napi ésszerű százalékot adnak.

Következtetés

Mindkét tokent hosszú távú nyereség érdekében bebizonyította, hogy érdemes megtartani. Ennek ellenére ez a cikk egyiküket sem javasolta befektetési lehetőségként. Ezért kulcsfontosságú kutatást végezni és befektetni abba, amiben hisz. Ügyeljen arra is, hogy ne fektessen be abba, amit nem engedhet meg magának elveszíteni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map