Passzív jövedelem érmék: NEBL, KMD és NEO

Passzív jövedelem érmék: NEBL, KMD és NEO

A passzív jövedelmet néha a pénzügyi befektetés „Szent Gráljának” tekintik. A korengedményes nyugdíjasok hívei gyakran a passzív jövedelemre utalnak, amely nagyszerű kiindulópont e cél eléréséhez.

A passzív jövedelemnek természetesen vannak legkülönfélébb formái: hálózati marketing, bérlemény birtoklása stb..

De néhány befektető kriptográfiai befektetések révén elsajátította a passzív jövedelemtermelés művészetét is. Szóval, mik a legjobb módszerek a kriptográfia megszerzésére alvás közben? Itt van három legfontosabb kriptovaluta a passzív jövedelem előállításához.

NEBLIO

A „következő generációs blockchain hálózat” Neblio célja, hogy utat nyújtson a blokklánc potenciáljának felszabadítására. A Neblio azért jött létre, hogy fokozza a blokklánc-alapú elosztott alkalmazások fejlesztését és telepítését. Másképp fogalmazva: elősegíti a P2P csomópontok hálózatán futó dApps gyors elfogadását egyetlen csomópont helyett.

A Neblio blokklánc platformjának középpontjában a Neblio natív token, a NEBL áll. Ez az egyik digitális érme, amely lehetővé tette a passzív jövedelem létrehozását. A platform Proof of Stake (PoS) konszenzusos mechanizmust használ.

Tét révén passzív jövedelmet lehet keresni a NEBL segítségével. A jövedelem megszerzéséhez azonban a Neblio pénztárcáját 24/7 üzemben kell tartania. Minél tovább marad a NEBL a pénztárcájában, annál magasabb a jövedelme.

raspberrypi VNC Viewer e1512333422668

Forrás: https://nebl.io/

Az írás idején a NEBL értéke körülbelül 1,90 dollár. Idén január közepén minden idők legmagasabb szintjét, közel 50 dollárt érte el. A Neblio által adott számológépek kb. 10% -os éves jutalmat mutatnak az érme megtartásáért és 24/7 betakarításáért.

Jelenleg a 172. helyen áll a szerint CoinMarketCap, 13 millió zsetonnal és 26,5 millió dolláros piaci korlátozással.

Komodo (KMD)

A Komodo platform egy villája Zcash. 2016-ban indult. A Komodo egy decentralizált blokklánc-projekt, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy az abszolút magánélet fenntartása mellett irányítsák digitális pénzeiket. A KMD egy egyedi konszenzusos algoritmusra támaszkodik, amelyet késleltetett munkabiztonságnak (dPoW) neveznek..


A platform a BarterDEX és a Jumblr technológiákat alkalmazza egy olyan decentralizált kezdeti ajánlattételi módszer biztosítására, amely nem hajlamos a kormányzati előírásokra – olyan szabályozásokra, amelyek általában megakadályozzák a pénzügyi szabadságot.

A BarterDEX atomcsereügyleteket alkalmaz az érmék átadásához. Jelenleg atomi csereügyleteket alkalmaznak az érmék közötti rések áthidalására; mint az Ethereum alapú tokenek és a saját láncukat használók.

A BarterDEX-et nem központosított szerverek üzemeltetik, és a Komodo Platform által üzemeltetett elosztott hálózaton működhet.

A CoinMatrketCap.com adatai szerint a KMD az írás idején 1,15 dolláron kereskedett. 2017. december 21-én az érme minden idők legmagasabb szintjét, 12,54 dollárt érte el.

Tech Roadmap

Forrás: https://komodoplatform.com/

Jelenleg 109 057 135 KMD van forgalomban, a tervek szerint 200 millió zseton áll rendelkezésre – a tervek szerint 2031-ben érik el., A KMD „hODLerei” 5% KMD-t kereshetnek évente.

Meg kell jegyezni, hogy a Komodo nem használja a Proof-of-take (PoS) algoritmust, de a kiválasztott pénztárcákban megjutalmazza a natív token tulajdonosait. A passzív jövedelmet arra bíztatták, hogy arra ösztönözze az embereket, hogy a kriptográfiai tőzsdéken kívül hajtsák végre KMD-jüket.

NEO

NEO, korábban “Antshares” néven ismert kriptovaluta, amely hasonló funkciókkal rendelkezik, mint a Ethereum. Valójában gyakran „kínai Ethereum” néven emlegetik, és úgy tervezték, hogy segítse az új bevezetését Intelligens gazdaság. A NEO és az Ethereum is platformok akarnak lenni a decentralizált alkalmazásokhoz, az intelligens szerződésekhez és az első érmékajánlatokhoz.

A NEO intelligens szerződésekkel hajtja végre a programokat harmadik felek bevonása nélkül. A szerződések létrejötte után harmadik felek nem cenzúrázhatják, nem érinthetik vagy módosíthatják őket.

A NEO-t 2014-ben alapították. Azóta a blokklánc jelentős mértékű tapadást és érdeklődést tapasztalt a felhasználók körében, a 21. század egyik legfontosabb találmányává vált..

A PoW vagy PoS algoritmus használata helyett a NEO okos megoldást használ Delegált bizánci tűrés (dBFT) néven, konszenzusos protokolljaként.

A NEO hálózat két különböző tokent használ – GAS és NEO. A NEO a hálózat kezelésére, valamint a blokkok létrehozására használt token.

1024

Forrás: https://neo.org

A GAS, amint a neve is mutatja, a NEO blokklánc-hálózat „üzemanyagának” fejlesztésére készült. A GAS tokenek a NEO-val rendelkező felhasználók számára kerülnek terjesztésre. Minél több NEO tokent tartasz a pénztárcádban, annál több GAS-t fogsz keresni osztalékként.

Cserék, mint Binance és KuCoin lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy összegyűjtsék GAS-jukat azáltal, hogy NEO-jukat tárolják platformjaikon.

Végső gondolatok

E módszerek közül sok gyakorlati megközelítést igényel, és időbe telik a siker érdekében. A maradvány- és passzív jövedelem megszerzésének ezek a módszerei mégis nagy elengedést jelenthetnek a részvételre képesek számára; különösen ezekben a korai szakaszokban.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map