Útmutató: 8 ICO figyeli 2019 negyedik negyedévében

Ebben az ICO-listában megtalálja a hamarosan induló legjobb közelgő ICO-kat. Ha valamelyik ICO izgalmasnak tűnik számodra, ne felejts el többet kutatni róla, és ha érdekel, légy részese a közelgő akciónak. 

EMX ICO

ICO-k

EMX egy derivatív tőzsde, amely hozzáférést kínál az 1200 billió dolláros globális származékos termékek piacához az áruk, a részvények és a devizák számára. Ez a platform lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy határidős ügyletekkel és örökös szerződésekkel kereskedjenek arany, euró, altcoin, amerikai részvények és egyebek tekintetében. 

Ennek a platformnak a célja a világ jelenlegi derivatív piacainak feltalálása. Forradalmasítani fogja az egész kereskedési piacot azáltal, hogy olcsóbbá, könnyebbé és igazságosabbá teszi azt. 

Az EMX a digitális valuta és a hatékony tervezés révén jelentősen csökkenti a kereskedési költségeket. Ez a platform a bróker, a tőzsde és az elszámolóház hagyományos szerepeit korszerűbbé alakítja. Ez lehetővé teszi a kockázatok kezelésével járó költségek csökkentését, és hatékonyabbá teszi a jelölési, elszámolási és elszámolási folyamatokat. 

Az EMX token eladása 2019. szeptember 9-től 2019. szeptember 16-ig kezdődik. 

ROKKEX ICO

ICO-k

Az RKX tokenek strukturált örökös kötvények, amelyek követelést jelentenek a kibocsátóval szemben a kibocsátó bruttó nyereségének 15% -áért. Mint ilyen, a kötvényhez (Token) változó kamatláb kapcsolódik, amely a pénzügyi eredményt a kibocsátó tevékenységének jövedelmezőségétől teszi függővé. A token tulajdonosok részére történő kifizetést minden negyedévben teljesítik. 

Ez a token katonai szintű szoftverbiztonságot nyújt, hogy Fort Knox-szerű környezetet biztosítson a kereskedők számára. Ez egy erőteljes illeszkedő motor, az AI által támogatott KYC, az erős skálázhatóság és a 24/7 ügyfélszolgálat a jobb kereskedelem érdekében. 

Ez az ötlet volt bejegyzett 2018 második negyedévében, az MVP fejlesztése pedig 2018 harmadik negyedévében történt. Az ICO-t 2019 negyedik negyedévében kezdik meg, ahol a minta felismerését és a csalárd piaci manipulációk megelőzését tartalmazza.. 

EMJAC ICO 

ICO-k

Ez a világ első zöld megújuló energiával kapcsolatos DLT projektje. Célja, hogy a világ első olyan digitális platformjává váljon, amely a hulladékot zöld megújuló energiává alakítja. 

Ez a platform a blockchain technológiát használja fel a globális gumiabroncs-készlet megoldására. Ezt úgy fogja elérni, hogy értéket teremt a hulladék gumiabroncsok számára. A gumiabroncsokat a forrástól az újrahasznosító üzemig követik nyomon. 

A projekt integrálja az Ethereum blokklánc-rendszert, amely jól ismert decentralizált megközelítéséről, amely intelligens szerződéseket futtat a kapcsolatok áthidalása és védelme érdekében. EMJAC és a zsetontartók. 

Ezzel a technológiával a platform javítani fogja az abroncsgumik globális kezelésének nyomon követhetőségét az illegális hulladéklerakás csökkentése, a logisztika és a termelés elszámoltathatóságának biztosítása és a környezet védelme érdekében.. 

Az ICO kezdési dátuma 2019. szeptember 11. Jelenleg 350 millió tokent kínálnak, és más tokenek 30 napon belül kerülnek terjesztésre a tokenek értékesítésének befejezése után.. 

Hawk Network ICO

Ez a világ vezető elosztott intelligens tárgyak internete, amely ötvözi az éles számítástechnikát és a blokklánc technológiát, hogy a vállalatok számára az IoT technológiai infrastruktúrájának új generációját biztosítsa alacsonyabb hozzáférési költségekkel és hatékonyabb elérhetőséggel. 

Az új gazdasági modell átalakításával a Hawk Network ötvözi a digitális azonosítót és a több titkosítási technológiát, hogy az intelligens terminálok, a tárgyak internete és a felhasználók akadálytalanul mozoghassanak a hálózatban, biztosítva az eszközök és az adatok biztonságát. 

A platform úgy véli, hogy elérkezett az egyetemes intelligencia-érzékelés korszaka. 

Már tervezik az IEO Global Meetup elindítását 2019 októberében, ideértve az első Dapp elindítását is. A projekt mögött álló emberek arra számítanak, hogy a legjobb tőzsdék ugyanabban az időszakban megkezdik a HAW kereskedését.  

EasyGuide (GCD) ICO

 Ez egy ICO, amelynek célja, hogy blokklánc-megoldásokat hozzon a platformosztályba. 

Az EasyGuide egy decentralizált blokklánc-megoldás, amely lehetővé teszi az utazók számára, hogy megtalálják a különböző országokból érkező utazótársaikat, csatlakozzanak hasonló érdeklődésű emberek társaságaihoz, és együttesen turisztikai útvonalakat hozzanak létre, és biztonságosan osszák meg a szervezet költségeit.. 

A platform az értékeléseket és értékeléseket felhasználja az utazók e paraméterek szerinti csoportosítására, amelyek mindegyiküknek megfelelnek és egyedi javaslatokat készítenek. Ez a platform célja, hogy segítse a független turistákat gyorsan és kényelmesen megfogalmazni az ötlet útvonalát a megfelelő utazókkal. 

A blockchain technológia segítségével az EasyGuide lehetővé teszi ezeknek a csoportoknak a világ minden tájáról, hogy biztonságosan osszák meg az utazási költségeket, és egy helyen választhassák ki a szükséges szolgáltatásokat. 

Az EasyGuide ICO 2019. szeptember 10-én kezdődik és 2019. október 10-én ér véget. Összesen 6 500 000 000 GCD kerül létrehozásra és felhasználásra az ICO során.. 

Ezenkívül a GCD token eladás sikeresnek tekinthető, ha sikerül elérniük a 3 millió dolláros puha felső határt. Ennek ellenére az eladás korán véget érhet, ha sikerül elérniük a 15 millió dolláros kemény fedezetet. Az ICO időszakában a befektetők tokentenként 0,002 dollárért vásárolhatnak GCD-t. 

Gingr ICO 

Ez felület blokklánc-megoldásokat hoz a szórakoztató és rendezvényszektorba. 

Ez a platform lehetővé teszi a prostitúció közvetlen, végpontok közötti foglalását blokklánc intelligens szerződéses technológia és digitális pénznemek segítségével. A platform felhasználóbarát és humoros, és lehetővé teszi a szexmunkások fizetésének egyszerű módját. 

A Gingr az első jogilag jóváhagyott ICO Svájcban, és célja a 186 milliárd dolláros piac megzavarása a GGC használatával. 

Az ICO 2019. október 1-jén indul és 2019. október 31-én ér véget. Összesen 2 000 000 000 GGC érme létezik, és ötszázmilliót használnak fel az ICO időszakában.. 

Az ICO akkor tekinthető sikeresnek, ha elérik az 1 millió EUR-os soft cap-ot. Ennek ellenére, ha korán elérik a 20, 450, 000 EUR értékű kemény fedezetet, az ICO bezár. 

Ebben az időszakban a befektetők megengedhetik, hogy GGC érmén vásárolhassanak 0,1364 dolláron. 

Virtuális Rehab (VRH) ICO

Ez felület kihasználja a blokklánc-technológiák, a mesterséges intelligencia és a virtuális valóság fejlődését a marginalizált populációk pszichológiai rehabilitációja érdekében. 

A platformot 2017-ben hozták létre, és elsőként hozta forgalomba az AI és a VR függőségi és korrekciós rehabilitációs célú felhasználását. Ezt a platformot vezetőnek tekintik ágazatában. 

A VRH mögött álló csapat globális díjakat és elismerést kapott a kanadai és az amerikai kormánytól, a Wall Street Journal-tól és az ENSZ-től. 

Megoldása segítséget ígér a fájdalomkezelésben, a szerhasználati rendellenességek megelőzésében, az autista személyek kommunikációs képességeinek fejlesztésében és az elkövetők rehabilitációjában.. 

 A VRH kiemelt fontosságúnak tartja az egyén adatainak magánéletét és biztonságát, és igyekszik megoldani ezt a kérdést. 

Jelenleg ezeknek az egyéneknek az adatai ki vannak téve a világnak, és amikor felépülnek, nehezen tudják őket elfogadni, vagy inkább visszailleszkedni a társadalomba. 

A probléma megoldása érdekében a platformok egy pénztárca címmel próbálják azonosítani ezeket az egyéneket a valódi nevük helyett. Az egyetlen valós információ, amelyet életkorukra, nemükre, fajukra, biometrikus adataikra és szemkövetésükre fognak gyűjteni. 

Az ICO 2019. október 2-án kezdődik és 2019. október 12-én ér véget. Ebben az időszakban összesen 400 000 000 VRH jön létre, és 240 000 000 felhasználásra kerül az érmefelajánlás során. 

Az ICO akkor tekinthető sikeresnek, ha sikerül elérniük az 5 millió dolláros puha felső határt. Ha azonban sikerül elérniük a 20 millió dolláros kemény fedezetet, az értékesítés lezárul. 

Ezenkívül a befektetők 0,1 dollárért vásárolhatják meg a tokent az ICO időszakában. 

COVEX ICO 

 Ez egy mindent egy digitális platform, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy digitális pénznemekkel kereskedjenek, kereskedési készségeket másoljanak és teljesítsék egymás kereskedéseit befektetési csoportjaikon belül.. 

Más szóval, ez a platform szociális kereskedéssel, fedezeti kereskedéssel és fizetési átjárókkal rendelkezik, amelyek átlátszó, decentralizált és megbízhatatlan blokkláncban fognak futni. 

A platform fő célja egy olyan felület létrehozása, ahol a kriptográf kereskedők, kereskedők, fejlesztők, technológiai rajongók és vállalkozók csatlakozhatnak. Erre az elkötelezettségre a platform felajánlja érméjét, a CoVEX Exchange-t. 

Az ICO 2019. november 1-jén kezdődik és 2019. december 1-jén ér véget. Összesen 15 millió COVEX jön létre, és ugyanekkora összeg lesz felhasználva ebben az időszakban. 

Ha eléri a millió dolláros felső határt, akkor ezt az ICO-t sikeresnek tekintik. Az értékesítést azonban lezárják, amint eléri a 40 millió dolláros kemény fedezetet. Ebben az időszakban egy COVEX érmét adnak el 0,85 dollárért. 

Ha a közelgő ICO-kba kíván befektetni, győződjön meg arról, hogy először megértette, mit kínálnak, és kövesse nyomon az ugyanarról a közelgő híreket.

Bónusz

Az alábbiakban felsorol néhány további érdekes ICO-t, amelyekre már sor került ebben az évben.

1. Geon Network ICO

Az ICO kezdő időpontja: 2019. január 31

Az ICO befejezésének dátuma: 2019. március 31

Geon egy olyan platform, amelynek célja a valóság újradefiniálása az kibővített valóság (AR) technológia megvalósításával történő kibővítésével. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós életű Geonokat hozzanak létre, amelyek lehetővé teszik számukra az értékek egyszerű átadását. Ily módon Geon példátlan módon megkönnyíti a B2C és a C2C kölcsönhatását. A felhasználók rendezhetik a feltételeket és meghatározhatják azokat a kihívásokat, amelyeket az értékátadás előtt véglegesíteni kell.

A platform natív pénzneme a Geon Token (GEON). A GEON egy ERC20 alapú token, amelyet a Ethereum blokklánc. A felhasználók a GEON segítségével megvásárolhatják a Geon érméket, és egyéb tranzakciók mellett értéket cserélhetnek más felhasználókkal.

geon hálózat ava

Forrás: lamtuan.com

2. MenaPay ICO

Az ICO kezdő dátuma: 2019. január 15

Az ICO befejezésének dátuma: 2019. március 15

MenaPay egy blockchain alapú fizetési átjáró a Közel-Keleten és Afrikában. A platform célja, hogy a hagyományos fizetési módokat egy teljesen blokklánccal működő kriptovalutával cserélje le.

A MenaPay olyan platformként fog szolgálni, amely az ügyfeleket közvetlenül a kereskedőkhöz köti a blokklánc használatával. A kereskedők beépíthetik platformjukba a MenaPay technológiáját. A legtöbb kereskedő óvakodik attól, hogy a kriptot fizetésként fogadja el a platformján, a kifizetési problémák és az ár instabilitása miatt.

Így a fejlesztők létrehozták a MenaCash-ot. Ez az érme stabil pénznek tekinthető, mivel az értékét 100% -ban az USA dollár támogatja. A titkosítást pénznemként fogják használni a MenaPay platformon végzett tranzakciókhoz. Ezen a platformon minden MenaCash érme értéke egy dollár.

3. HotCoin ICO

Az ICO kezdési dátuma: 2019. január 21

Az ICO befejezésének dátuma: 2019. március 21

PRE-ICO kezdési dátum: 2019. január 07

ICO előtti befejezés dátuma: 2019. január 21

HotCoin olyan fizetési megoldás, amely támogatja a hozzáférhetőséget, az adatvédelmet és a több milliárd dolláros felnőtt szórakoztatóipar iránti bizalmat.

hotcoin platform

Forrás: www.hotcoin.org

A HotCoin (HCN) az Ethereum ERC20 blockchain algoritmusát használja, amelyet arra terveztek, hogy névtelenséget biztosítson a felnőtt szórakoztatóipar által kínált termékekhez és szolgáltatásokhoz hozzáférő felhasználók számára. A projekt mögött álló csapat azt állítja, hogy a tokenjük már felhasználható erre a célra, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy felnőtteknek szóló weboldalakat és szolgáltatásokat használhassanak.

Más termékek bevezetését is célozzák, köztük egy HotCoin pénztárcát, fizetési átjárót, valamint VR és AR megoldásokat.

4. Óceán Poseidon Alapítvány

Az ICO kezdési dátuma: 2019. február 16

Az ICO befejezésének dátuma: 2019. március 24.

Óceán Poszeidón nonprofit szervezet, amely forradalmi megoldásokat kínál a klímaváltozás megállítására.

A Poseidon első megoldása – egy AI és egy blockchain-meghajtású platform, amelyet redukciónak neveznek – összekapcsolja a felhasználókat egy szén-dioxid-kreditrendszerrel, amely segíthet a CO2-kibocsátás egyensúlyában.

A csökkentés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyensúlyban tartsák minden tranzakció éghajlati hatásait, és az új technológia felhasználásával ez kicsiben megtehető (gramm helyett tonna helyett).

Az Ethereum blokkláncát használó legtöbb projekttől eltérően a Poseidon OCEAN tokenje a Stellar platformot fogja használni, amelyről azt találták, hogy ez a leginkább környezetbarát blokklánc platform, mivel nem igényel konszenzusos mechanizmust, amely hatalmas energiát fogyaszt..

5. RAWG ICO

Az ICO kezdő dátuma: 2019. március 1

Az ICO befejezésének dátuma: 2019. március 15

Eladás előtti kezdési dátum: 2018.05.22

Eladás előtti befejezés dátuma: 2019.03.01

RAWG, nem hivatalosan az „IMDb of games” néven ismert videojáték-adatbázis és felfedező platform, amely több mint 50 000 címet tartalmaz az összes népszerű játékplatformról, amely játékkészségeit termékekké és szolgáltatássá alakítja.

Jutalmat kapnak a RAWG tokenekben lévő játékosok a kedvenc játékaik játékbeli játékaiért. A felhasználók számára a tokenek felhasználhatók különleges ajánlatok igénylésére a RAWG partnereitől, és más kriptovalutákká konvertálhatók. A hirdetők RAWG tokeneket is használhatnak hirdetések megvásárlásához a RAWG platformon, hogy elérjék a játékosokat.

A RAWG tokenek ára kapcsolódik a RAWG-n elhelyezett hirdetések árához – 100 token 1000 szalaghirdetés-megjelenítést jelent.

rawg

Forrás: producthunt.com

6. AvailableCom ICO 

Az ICO kezdő dátuma: 2019. január 15

Az ICO befejezésének dátuma: 2019. február 15

ICO Token Supply: 835 000 000 AVL

Eladás előtti kezdési dátum: 2018. november 15

Eladás előtti befejezés dátuma: 2018. december 15

Eladás előtti token-ellátás: 70 000 000 AVL

Ár: 1 AVL = 0,03 USD

AvailableCom egy blockchain technológián alapuló platform, amely bármely ingatlan bérléséhez használható, az apartmanoktól és házaktól az autókig és a kerékpárokig, azzal a lehetőséggel, hogy fiat pénznemben fizessen, az árhoz kamat nélkül..

Az availCom egy olyan platform, amely felgyorsítja bármely kulcs kulcs nélküli ingatlan keresési és bérbeadási folyamatát, ugyanakkor megszünteti harmadik fél beavatkozásának szükségességét. A szolgáltatás igénybevételével bárki tárgyalhat és ingatlant bérelhet a tulajdonostól, anélkül, hogy kezelnie kellene a fülledt bürokráciát és az időhúzást.

7. HyperionX (TREE) ICO

Az ICO kezdő dátuma: 2019. február 20

ICO befejezés dátuma: 2019-12-31

Token ár: 1 FÁ = 0,04 USD

HyperionX egy egyedülálló organikus közösség és piactér, amely ösztönzi a felhasználókat a hirdetések megtekintésére és a felmérések kitöltésére.

A HyperionX célja, hogy valami többet építsen, nem csak egy egyszerű piacot, amely jutalmakat osztogat. A csapat úgy véli, hogy az olyan feltörekvő technológiák, mint a blokklánc, közvetlenül megváltoztatják a társadalommal való interakciónkat és a munkánk véleményét. Céljuk egy szabad piactér és egy decentralizált ökoszisztéma kiépítése, ahol az emberek képesek lesznek tartalmakat létrehozni és tokeneket kapni különféle tevékenységek elvégzéséhez..

Mivel a felhasználók továbbra is használják a HyperionX programot, új funkciókat és decentralizált alkalmazásokat nyitnak meg, amelyek új módszereket generálnak a közösséggel való interakcióra..

hyperionx

Forrás: www.hyperionx.org

Következtetés

Ha további új startupokat szeretne találni, nézze meg ezeket ICO lista. A CryptoTotem összehasonlítja a legjobb elemző ügynökségek különböző minősítéseit, és 5400+ kriptoprojektből álló adatbázisuk van.

Ha érdekelt az ICO-kban való részvétel, kérjük, végezzen saját kutatást. Az ICO-kkal kapcsolatos további tudósításokat webhelyünkről olvashatja el a piac makroelemzésében, vagy ebben a cikkben a Vechain ICO-jairól. Végül íme egy újabb elemzés arról, hogy az ETH-árak hogyan befolyásolják az ICO ökoszisztémáját is.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner