Útmutató a VeChain Thor (VET) kezdőinek

A VeChain Thor egy olyan blokklánc platform, amely az intelligens szerződések erejét használja fel az ellátási lánc kérdéseinek megoldására. A platform nyilvános, és arra szakosodott, hogy a vállalkozások nyomon követhessék termékeiket a gyártástól a felhasználásig. Ez csökkenti a hamisítás esélyét. Ez a Vechain Thor (VET) útmutató elmagyarázza mindazt, amit tudnia kell arról, hogy a csapat hogyan fogja elérni ezt a célt.

A folyamat megkönnyítése érdekében a VeChain lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy elektronikus címkéket használjanak termékeiken. Például a címkék esetleg engedélyezik az RFID-t vagy az NFC-t.

A termékhamisítás megoldása intelligens szerződésekkel

A platform új gazdasági modellt hozott, amely képes megjósolni az üzleti élet körülményeit, és stabilitási megoldásokat készít a blockchain platformot használó vállalatok számára.

A gazdasági rendszer lehetővé teszi két natív token, a VET és a VTHO futtatását ugyanazon a platformon, de eltérő használat mellett.

A VeChain Thor fejlesztő csapata bevezette a rendszert, hogy megvédje a tranzakciós díjakat az áringadozásoktól.

A platform saját fejlesztésű intelligens chipeket használ, amelyek QR-kódokat, RFID és NFC technológiát használnak a termékek nyomon követéséhez a forrástól a célig. Az áruk hamisítás elleni védelme mellett a VeChain Thor platform képes ellátni az ellátási lánc logisztikai szempontjaihoz igazodó termékeket.

A szakképzés rövid története

A VET platform 2015-ben VEN néven indult, mint ERC-20 token az Ethereum blokkláncon, és 2017 második negyedévének végéig indított egy kezdeti érmeajánlatot. Az ICO körülbelül 20 millió dollárt gyűjtött össze, amelyet a VEN saját blokkláncába való migrálásához használtak fel. és átállt a VEN-ről (VeChain) a VET-re (VeChain Thor).

A VET platform fejlesztői szétszórtan helyezkednek el a világon, de élükön állnak Napos Lu, a VeChain Alapítvány vezérigazgatója.

A VET blokklánc a Hatósági igazolás konszenzus algoritmus. Ezt az algoritmust többnyire olyan blokklánc-projektekben használják, amelyek működése nem teljesen decentralizált.

Ezért a VeChain Thor blokkláncával 101 előre meghatározott csomópontot használnak a tranzakciók érvényesítésére. Ezenkívül a platform extra csomópontokkal rendelkezik a blokklánc ellenőrzésében.

A hálózat összes csomópontját VTHO tokenek használatával jutalmazzák. Ezeket a tokeneket azonban lejárati napjaik és a pénztárcájukban lévő VET-tokenek száma szerint osztják szét.

Ezeket az irányelveket követve a VET platform 4 csomópontkategóriával rendelkezik, azaz: Erő (10 napos lejáratú és 1 millió VET érmék), Thunder (20 napos lejáratú és 5 millió VET érmék), Mjolner Masternodes (30 napos érettségi és 15 millió VET érmék) és Thrudheim Masternodes (a lejárat 2017. december 21-én kezdődött, és legalább 25 millió szakképzési érmével kell rendelkeznie).

Az első három típus gazdasági csomópont, és a VeChain alapítvány jutalmazza őket. A csomópontok negyedik kategóriája ugyanazokat a jutalmakat éri el, mint a többi csomópont, de a szakképzési platformon végzett tranzakciók során használt összes VTHO 30 százalékát is elveszi.

Különbség a VET és a VTHO tokenek között

A két token közötti különbség abban áll, hogy a hálózatban használják őket. A VET-tokenek a tranzakciós költségek fedezésére szolgálnak. Minél több VET token van egy felhasználónál, annál nagyobb prioritást élvez a felhasználó a rendszeren.

A VTHO tokenek decentralizált alkalmazások futtatására használhatók a VeChain Thor blokkláncon. A VTHO tokenek a VET tokenből kerülnek előállításra, napi 0,000432 VTHO / VETO sebességgel.

A VET jövőbeli céljai

A VET blokkláncát a kínai kormány már kifejezetten jóváhagyta, különös tekintettel a Gui’an-kormányra, hogy működtesse okos város kezdeményezését. A guin kormány a VET platformot használja fel az energia- és boripar nyomkövetési megoldásainak fejlesztésére.

A VeChain Thor egy átfogó oltáskövető rendszer létrehozására törekszik, amely segít Kínában megfékezni a nem szabványos oltások piacra kerülését. A projekt a vakcinákat hamisan felcímkéző oltóanyaggyártók gyökérzetének elhagyására is szolgál.

Összegzésképpen elmondható, hogy a szakképzési érmék nem kompatibilis hardvert (Ledger Nano S, Trezor) és webalapú (MetaMask) pénztárcák.

Tudj meg többet

Ha többet szeretne megtudni a Vechain Thor projektről, olvassa el a VET hivatalos árjóslási cikkét, és ellenőrizze a rendszeres frissítéseket. Elolvashatja a Három ok, amiért a szakképzés hamarosan fellendülhet, kiegészítő bejegyzésünket, valamint a szakképzési kereskedési párok technikai elemzését..

Érdekli a szakképzés vásárlása? Megtanulhatja, hogyan kell ezt megtenni az Útmutató a szakképzés Binance-on történő vásárlásához.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner