Útmutató: Hogyan lehet megvásárolni a NEM-et (XEM) a Binance-on

A blokklánc és az elosztott főkönyvi platformok jelentős potenciállal bírnak, amelyet nagyrészt még nem fedeztek fel. Az Ethereum, az EOS, a Cardano és még sok más jelentős technológiai fejlődést ért el, de még egyik sem tudott széles körű kereskedelmi elismerést elérni.

Egy olyan korban, amikor szinte minden platform egy másik villája, a NEM vagy az Új Gazdaság Mozgalom egy teljesen friss kódbázissal rendelkező projekt, amelynek célja a blokklánc valós világba juttatása. Ezenkívül a hálózat XEM kriptovalutája jelentős növekedési hellyel rendelkezik, érdekes lehetőséget kínálva a potenciális befektetők számára.

Ez az útmutató lépésről lépésre ismerteti Önt az első XEM tokenek megvásárlásával a világ legnagyobb tőzsdéjén, Binance.

Mi a NEM?

A NEM platform hasonló a korábban említett platformokhoz, mint például az Ethereum és az EOS, mivel alapot kíván biztosítani a fejlesztők számára a blokklánc-technológiával működő funkcionális alkalmazások és programok építéséhez. De ezek közül a platformok közül sok elhallgattatva korlátozott lehetőséget kínál más hálózatokkal vagy régi rendszerekkel való interakcióra.

Ahol a NEM különbözik, az a rugalmassága. Ahelyett, hogy a NEM hálózathoz egyedi alkalmazásokra és alkalmazásokra lenne szükség, a hálózat az API-átjárókon keresztül csatlakozik a meglévő alkalmazásokhoz, szerverekhez, adatbázisokhoz és egyebekhez. Sokkal érdekesebb, valós felhasználási esetek lehetőségét mutatja be, mint más platformok.

A NEM egy másik konszenzusos mechanizmust is bevezet, amelyet a „Fontosság igazolásának” neveznek. Ez egyfajta cövekrendszerként működik, ahol a társított tokeneket „meg kell ruházni” (bizonyos ideig meg kell tartani), hogy képesek legyenek hálózati csomópontot alkotni. Innentől kezdve a csomópontok token jutalmakat keresnek, amelyeket a csomópont „fontossági” pontszámával erősítenek fel. Ami azt jelenti, hogy minél több tevékenységet végez a felhasználó a NEM hálózaton, annál hatékonyabban tudnak keresni egy csomópont működtetésével.

További információ a NEM platformról és az általuk nyújtott összes szolgáltatásról, lásd a hivatalos oldalukat.

Most nézzük meg, hogyan lehet megszerezni az első XEM tokeneket.

1. lépés: Regisztráljon itt Binance

Ha még nem tette meg, regisztrálnia kell egy fiókot a Binance-en. A folyamat gyors és egyszerű, és a felhasználók számára nyitva áll a világ szinte minden területén.

binance regiszter 5

2. lépés: Ellenőrizze a fiókját

A Binance megköveteli, hogy több hivatalos dokumentumot nyújtson be fiókja igazolása érdekében, mielőtt megkezdené a kereskedést. Ezenkívül állítson be kétfaktoros hitelesítést a fiók védelme érdekében.

Ez a folyamat általában nem tart sokáig, de bizonyos esetekben akár 24 órát is igénybe vehet.


3. lépés: Küldje el a BTC-t vagy az ETH-t Binance-számlájára

Egyelőre nem sok nagy tőzsdén kínálnak közvetlen XEM vásárlást Fiat pénznemekkel (például USD, EUR). Tehát, hogy kézbe vegye az XEM tokeneket, a legjobb módszer a Bitcoin vagy az Ethereum vásárlása, és az XEM kereskedése egy olyan számlán, mint a Binance. Ha ezek közül az egyik érme nincs, akkor hitelkártyával vásárolhat Coinmama vagy Changelly.

Miután elkészült a BTC vagy az ETH, el kell küldenie a pénztárcájába a Binance-en. Ehhez lépjen az oldal tetején található menübe, és válassza az „Alapok”, majd a „Betétek” lehetőséget..

Ezután válassza a legördülő menüből a befizetni kívánt érmét. Ha ez megtörtént, megkapja a pénztárca címét, ahová elküldheti érméit. Győződjön meg arról, hogy csak a megadott érme típusát küldi el (pl. BTC a BTC pénztárcának). Bármilyen más típusú érme elveszhet.

letétkezelés 5

4. lépés: Várjon megerősítést

A tranzakciókat általában nagyon gyorsan rendezik, de a hálózaton végzett tevékenység mennyiségétől függően ez több órát is igénybe vehet.

A folytatás előtt ellenőrizze, hogy a tranzakció sikeresen lezárult-e.

5. lépés: Keresse meg és válassza ki a BTC vagy ETH párost

Miután befizetése megtörtént, itt az ideje, hogy a Binance csere szakaszára lépjen.

A felső menüben válassza az „Exchange”, majd az „Basic” lehetőséget.

A csere képernyőn lépjen a jobb oldalon található keresőmezőhöz. Válassza a BTC vagy az ETH (a korábban letétbe helyezett érme) elemet, és írja be az „XEM” szót a keresőmezőbe. Válassza ki a megjelenő XEM párost (XEM / BTC vagy XEM / ETH).

xem binance 1

Opcionális: Használja a Binance speciális eszközeit a megfelelő időben történő vásárláshoz

A Binance rengeteg adatot kínál, például valós idejű grafikonokat és rendelési előzményeket, amelyek segítenek nyomon követni egy érme teljesítményét és a legjobb időpontban vásárolni..

xem binance 2

Ezenkívül beállíthat vételi vagy eladási korlátokat. Ez azt jelenti, hogy olyan áron teheti meg (BTC-ben vagy ETH-ban), amellyel XEM-et szeretne vásárolni. Amint az ár eléri ezt a pontot, a tőzsde automatikusan megteszi a kereskedelmet.

6. lépés: Válassza ki a vásárolni kívánt XEM mennyiségét

Válassza ki az árat, amelyen XEM-et szeretne vásárolni, vagy válassza a „Market” lehetőséget az aktuális piaci áron történő vásárláshoz. A piaci ár általában a legjobb megoldás a kezdők számára.

xem binance 3

Most válassza ki, mennyit vásároljon XEM-et. Kiválaszthat egy meghatározott összeget XEM-ben, vagy a Binance pénztárcájában lévő BTC / ETH érmék 25% -át, 50% -át, 75% -át vagy 100% -át..

7. lépés: Vásároljon XEM-et!

Kattintson a “Vásárlás XEM” gombra, és a kereskedelem megtörténik! A hálózati aktivitástól függően ez ismét eltarthat egy ideig.

8. lépés: Helyezze az érméket egy biztonságos NEM pénztárcába

A kriptográfia legjobb gyakorlata, ha érméit mindig biztonságos pénztárcában tartja, tőzsdén kívül, amikor nem kereskednek. Ez azért van, hogy teljes mértékben ellenőrizhesse pénzeszközeit és azok biztonságát. Az érmék biztonságának megőrzése érdekében nem hagyja a tőzsde kezében.

Szüksége lesz egy webes, asztali, mobil vagy hardveres pénztárcára, amely támogatja az XEM és a NEM blokkláncot. A NEM hivatalos pénztárca a legjobb megoldás, amely lehetővé teszi a NEM blockchain funkcióinak teljes körű kihasználását. Mobil és asztali letöltések állnak rendelkezésre itt. Azok számára a felhasználóknak, akik hajlandók fizetni egy kis extra összeget a legjobb biztonságért, a Trezor Hardware Wallet teljes támogatást nyújt a NEM és az XEM token számára.

A tokenek visszavonásához a Binance-ből lépjen ismét az „Alapok” lehetőségre, majd válassza a „Visszavonások” lehetőséget.

Válassza a XEM elemet a legördülő menüből. Ezután adja hozzá a pénztárca címét a NEM pénztárcájából. Ellenőrizze még egyszer a cím helyességét, és nyomja meg a „Küldés” gombot.

xem binance 4

… És ennyi van benne! Most már tudja, hogyan vásárolhat XEM tokent, és kezdjen el részt venni az izgalmas NEM blokklánc platformban.

András író és digitális marketingszakember Új-Zélandról, amelynek székhelye Délkelet-Ázsia. Az e-kereskedelmi tér számos területén végzett munkája mellett Andrew érdeklődést mutat a kriptopénz iránt, különösen az altcoinok és a mainstream kriptográfia elfogadására összpontosító projektek iránt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map