Útmutató: Hogyan vásárolhatunk NEO-t a Bittrex-en

Ha itt van, akkor valószínűleg a Neo-t szeretné vásárolni a Bittrex tőzsdén. A NEO-t sokan „kínai Ethereum” néven emlegetik. És mivel az Ethereum a legutóbbi medvepiacon küzd, előfordulhat, hogy a NEO lépéseket tehet azért, hogy a blokklánc szférában az első számú intelligens szerződéses platform legyen. Vagy legalábbis a legértékesebb intelligens szerződéses kriptovaluta.

A NEO nagy horderejű és őrjöngő rajongótábora ellenére nem elérhető olyan széles körben, mint más nagy kupakú érmék. Lehetséges azonban, ha tudja, hová menjen. Ez az útmutató lépésről lépésre végigvezeti Önt a NEO vásárlásán Bittrex Exchange.

Mi a NEO?

A NEO egy intelligens szerződéses platform, hasonlóan az Ethereumhoz, az EOS-hoz vagy a Cardanóhoz. Ötletük az, hogy lehetővé tegyék az emberek számára a decentralizált alkalmazások felépítését, támogassák az olyan területeket, mint a digitális identitás és a blokklánc ipari felhasználása. Már számos sikeres ICO és blockchain projekt épült a NEO hálózatra, a NEO fejlesztők szenvedélyes bázisa által.

A NEO legnagyobb különbsége a többi platformon a token modellje. Először is, a NEO token nem osztható meg. Ez azt jelenti, hogy csak egész tokenekkel kereskedhet – a tokenek nem oszthatók fel például 0,5 vagy 0,25 NEO-ra, mint például a Bitcoin és az Ethereum tokenekkel.

A mikrotranzakciók engedélyezéséhez a NEO platformon van egy másodlagos tokenje, a GAS, amelyet olyan dolgok kifizetésére használnak, mint a használati díjak (például az ETH az Ethereumon van). Azok, akik rendelkeznek NEO-val, folyamatosan keresik a NEO-részesedésük arányában a GAS-t, ezáltal a NEO-befektetés passzív kriptográfiai jövedelem megszerzésének módja is.

A mindig növekvő jelzőkínálat helyett, mint például a Bitcoin-hoz hasonló bányapénzeknél, a NEO fix 100 millió zsetonnal rendelkezik. Ennélfogva, ahogy a hálózat növekszik és nagyobb hasznát látja, a token értéke természetesen nő a szűkösség miatt.

Most nézzük meg, hogyan lehet elkezdeni befektetni a NEO-ba.

1. lépés: Regisztráljon a Bittrex-en

Ha még nem tette meg, regisztrálnia kell egy Bittrex fiókot. A kezdéshez kattintson a kezdőlapján a „Regisztráció” gombra.

bittrex 1

2. lépés: Ellenőrizze a fiókját

A kereskedés megkezdése előtt a Bittrex megköveteli, hogy igazolja számláját.

Létre kell hoznia egy profilt, amely tartalmazza a nevét, születési dátumát és lakcímét. Ezenkívül be kell nyújtania egy személyazonosító okmányt (útlevél, vezetői engedély vagy személyi igazolvány) és egy aktuális szelfit.

A folyamat általában nagyon rövid, és néhány percig is eltarthat a sikeres igazolás. Bár a webhely szerint bizonyos esetekben akár 24 órát is igénybe vehet.


3. lépés: Betét Bitcoin vagy Ethereum

Kevés helyen lehet NEO-t vásárolni Fiat-valutákhoz, például USD vagy EUR, beleértve a Bittrex-et is. Tehát előbb Bitcoinot vagy Ethereumot kell vásárolnia, majd a NEO-val kereskednie kell a Bittrex-en.

Ha nincs ez az érme, akkor a világ legtöbb helyéről érkező emberek vásárolhatnak hitel- vagy betéti kártyával Coinmama, Changelly vagy Coinbase.

Miután megvan a Bitcoin vagy az Ethereum, át kell utalnia az érméket a Bittrex számlájára. Ehhez kattintson a felső pénztárca „Pénztárcák” elemére.

A következő oldalon az összes egyéni pénztárca-egyenleg látható a Bittrex-en. Keresse meg a befizetni kívánt érmét (például BTC). A befizetéshez kattintson az érme neve melletti zöld ikonra.

bittrex 2

Ha először helyezi el az ilyen típusú érméket, elő kell állítania egy pénztárca címet. Kattintson az „Új cím” elemre, és várjon néhány percet, amíg a Bittrex új pénztárcát hoz létre az Ön számára. Miután elkészült, másolja a pénztárca címét a Bitcoin / Ethereum küldési címeként.

bittrex 3

A hálózati terheléstől függően előfordulhat, hogy néhány pillanatra várnia kell, hogy megnézze az érméket a Bittrex pénztárcában.

4. lépés: Keresse meg a NTC BTC vagy ETH párját a Bittrex Exchange-en

A befizetés befejezése után kereskedhet a NEO-val a Bittrex tőzsdén.

Kattintson a „Piacok” elemre a csere képernyőhöz való ugráshoz.

bittrex 5

Az USD-páros érmék a tetején lesznek feltüntetve. Görgessen le a „Bitcoin Markets” szakaszig (vagy az „Ethereum Markets” részig, ha Ethereummal kereskedik). Írja be a „NEO” szót a keresősávba, és megjelenik egy pár a NEO számára.

bittrex neo

Kattintson a BTC / NEO vagy az ETH / NEO gombra a NEO rendelés képernyő megjelenítéséhez.

5. lépés: Válassza ki, mennyi NEO-t vásároljon

A kereskedési képernyőn görgessen lefelé, ahol megmutatja a NEO adásvételi vagy eladási lehetőségét a Bittrex-en. Győződjön meg arról, hogy a „Vásárlás” lehetőséget választotta.

bittrex neo 2

Több megrendelési lehetőséged lesz. Az alapértelmezett opció a „Limit” – beírja, mennyi NEO-t szeretne vásárolni, mennyiért, és a Bittrex megpróbálja ezt a kereskedelmet végrehajtani. Alternatív megoldásként választhat egy „Feltételes” megrendelést is. Ez azt jelenti, hogy Ön választja meg, mennyi NEO-t vásároljon, és mondja meg a Bittrex-nek, hogy csak akkor folytassa a kereskedést, ha az ár alacsonyabb / magasabb, mint az Ön által megadott.

Limit megrendelés esetén:

  • Állítsa be a megvásárolni kívánt NEO mennyiségét
  • Állítsa be az „Ajánlati árat” – a költséget BTC / ETH-ban, amelyen vásárolni szeretne (a legfrissebb ár kiválasztásához válassza az „Utolsó” lehetőséget)
  • Ellenőrizze a BTC / ETH összegét, amelybe a rendelése kerül (hogy van-e elegendő forrása a megrendelés fedezésére)
  • Válassza ki, hogy a Bittrex mennyi ideig próbálja meg megrendelni. Csak akkor tudják lebonyolítani az Ön kereskedését, ha valaki más irányba kereskedik (azaz NEO-BTC vagy NEO-ETH). Az alapértelmezett opció azt jelenti, hogy a Bittrex addig próbál keresni egy kereskedelmi partnert, amíg teljes megrendelését be nem fejezi, vagy amíg nem törli a megbízást. Ellenkező esetben választhatja a megrendelés törlését, ha azt nem lehet azonnal teljesíteni.

A feltételes megrendelések ugyanúgy működnek. Az egyetlen különbség az, hogy megválaszolja a feltételét (Nagyobb vagy egyenlő, vagy kevesebb, mint vagy egyenlő).

Ne feledje, hogy a Bittrex-nek 0,025 NEO kifizetési díja van. Mivel a NEO nem osztható kriptovaluta, csak egy egész számot vehet ki. Ha például 100 NEO-t tartasz, akkor a tranzakciós díjjal 99,975 NEO lesz, amelyet nem tudsz kivenni.

Ezt szem előtt tartva adjon 0,025-et a megvásárolni kívánt NEO mennyiségéhez, hogy később biztosítsa, hogy később visszavethesse a pénztárcában lévő teljes összeget.

6. lépés: Vásároljon NEO-t!

Miután véglegesítette a kereskedelem feltételeit, kattintson a „NEO vásárlása” gombra. És kész! A kereskedelem sikeres befejezése után a Bittrex értesíti Önt.

7. lépés: Vonja vissza NEO tokenjeit egy biztonságos NEO pénztárcába (és kezdjen el keresni GAS-t!)

A kriptográfia legjobb gyakorlata mindig az, ha érméit biztonságos pénztárcában tartja, tőzsdén kívül, amikor nem kereskednek. Ez még fontosabb a NEO számára, mivel lehetővé teszi, hogy GAS-t (ingyen pénzt !!!) keressen csak a NEO birtoklásából.

Az érmék visszavételéhez szüksége lesz egy pénztárcára, amely támogatja a NEO-t (és a GAS-t). A legbiztonságosabb lehetőség egy hardveres pénztárca, például a Ledger Nano S. Olcsóbb lehetőség a NEON pénztárca, a NEO fejlesztője által készített asztali pénztárca Windows, Mac és Linux számára Zion városát csoportosítja.

A Bittrex-től való visszavonáshoz kattintson a „Pénztárcák” gombra. Most keresse meg a NEO-t – a pénztárcának meg kell mutatnia az új egyenleget az újonnan vásárolt NEO-érmékkel. Kattintson a piros szimbólumra a visszavonáshoz.

bittrex neo 3

A következő képernyőn írja be a kivenni kívánt NEO mennyiségét (ne feledje, hogy csak egész egység lehet), és a cél címét (a NEO pénztárcájából). Ellenőrizze a cím helyességét, és a befejezéshez kattintson a „Visszavonás NEO” gombra.

bittrex neo visszavonja

Szóval ennyi! Most már tudja, hogyan kell megvásárolni a NEO-t a Bittrex-en, az egyik legnépszerűbb kriptovaluta-tőzsdén. Lásd itt útmutatónk a NEO megvásárlásához a Binance Exchange.

András író és digitális marketingszakember Új-Zélandról, amelynek székhelye Délkelet-Ázsia. Az e-kereskedelmi tér számos területén végzett munkája mellett Andrew érdeklődést mutat a kriptopénz iránt, különösen az altcoinok és a mainstream kriptográfia elfogadására összpontosító projektek iránt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map