Útmutató: Hogyan vásárolhatunk NEO-t (NEO) a Binance-ből

Az intelligens szerződéses platformok jelenthetik a legtöbb játékváltoztatási lehetőséget a kriptográfia összes projektje közül. A blokkláncot sokan „új internetnek” nevezik, és mindenki tudja, hogy az internet mennyire megváltoztatta a világot.

Az Ethereum régóta piacvezető a blockchain fejlesztő platformokon. De jelentős versenyt tapasztalnak, olyan projektek részéről, mint az EOS, a Cardano és a NEO. Ez utóbbi, a NEO, a legszenvedélyesebb és legelkötelezettebb közösséggel rendelkezik mind közül (beleértve az Ethereumot is). Ezért minden kriptográfus figyelmét megfontolja.

Mi a NEO?

Mint korábban említettük, a NEO egy intelligens szerződés-fejlesztő platform. A NEO-t 2014-ben indították, eredetileg Antshares néven, majd 2017-ben márkanévre cserélték a NEO-t. A NEO tanács által irányított közösség megpróbálja megteremteni a digitális gazdaság kereteit. Platformjuk olyan fogalmakat támogat, mint a digitális identitás és a blokklánc ipari felhasználása, valamint az ICO-k és a decentralizált alkalmazások. A NEO blokklánc fejlesztés alatt álló dApps listája megtalálható itt.

A NEO és más intelligens szerződéses platformok közötti nagy különbség a token modell. A NEO tokent nem tranzakciókhoz kell használni, és nem osztható meg (vagyis nem küldhet 0,5 vagy 0,25 NEO-t. Ennek egy egész tokennek kell lennie). Ehelyett a platform a GAS-t használja a NEO platform díjainak és szolgáltatásainak pénznemeként. Ha a NEO-t tartja a pénztárcájában, a tranzakciós díjakból folyamatosan GAS-tokeneket kereshet. A NEO passzív jövedelemszerzésének intelligens módja.

Mivel az Ethereum 2018-ban komoly küzdelmeken megy keresztül, ez lehet a NEO ideje, hogy ragyogjon. Meg fogjuk mondani, hogyan fektethet be a NEO-ba, és hogyan lehet része a mai kriptográfia egyik legaktívabb közösségének.

Ugyanakkor a NEO-t a „kínai Ethereum” -nak tekintik, mivel Kínában található, és számos partnerséget ápol a helyi vállalatokkal. Ez is az egyik oka annak, hogy ezt a blokklánc-hálózatot központosítottnak tekintik.

Jelenleg a NEO a 18. legnagyobb digitális valuta a piacon, 708 millió dolláros piaci felső tétellel és 10,05 dolláros érmeenkénti árral..

1. lépés: Regisztráljon a Binance szolgáltatásra

A Binance az egyik legnagyobb kriptovaluta-tőzsde a piacon. A CoinMarketCap adatai szerint ez a digitális valuta platform a második legnagyobb, kereskedési volumene az elmúlt 24 órában 927 millió dollár volt.. 

A NEO Binance tőzsdén történő megvásárlásának egyik fő előnye, hogy a platform likviditása az egyik legmagasabb az altcoinok számára. Például az elmúlt 24 órában a NEO / USDT kereskedési pár bejegyzett 2,24 millió dolláros kereskedési volumen a Binance-en, ami a Binance teljes kereskedési mennyiségének 0,24% -ának felel meg. 

A Binance-n megtalálható egyéb kereskedési párok közé tartozik a NEO / USDC, NEO / TUSD, NEO / PAX, NEO / ETH, NEO / BTC és NEO / BNB. Az összes NEO pár a Binance teljes kereskedési mennyiségének 0,42% -át teszi ki. 

A Binance új szolgáltatással is rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók és a befektetők számára, hogy hitelkártyával vásároljanak meg néhány digitális valutát. Bár a NEO jelenleg nem szerepel ebben a szolgáltatásban, lehetséges, hogy a jövőben hozzáadható ez a digitális eszköz.

Megnézzük Binance ehhez az útmutatóhoz. Annak ellenére, hogy hosszú ideje a 20 legnagyobb kriptovaluta közé tartozik, kevés olyan hely van, amely lehetővé teszi a NEO közvetlen vásárlását Fiat pénznemekkel, például USD vagy EUR. Tehát a legjobb megoldás az, ha először Bitcoinot vagy Ethereumot vásárol, és kicseréli a NEO-ra egy olyan megbízható tőzsdén, mint a Binance.

Első lépésként regisztrálj egy fiókot a Binance-en, ha még nem tetted meg.


binance nyilvántartás

2. lépés: Ellenőrizze a fiókját

A kereskedés megkezdése előtt több KYC (ismerje meg ügyfelét) dokumentumot kell benyújtania személyazonosságának igazolásához. Ezenkívül állítsa be a biztonságos kétfaktoros hitelesítést a fiók védelme érdekében.

3. lépés: Küldje el BTC, ETH, TUSD, PAX, USDT vagy BNB fiókját Binance számlájára

Miután jóváhagyta az ellenőrzést, küldje el a Bitcoin vagy az Ethereum szolgáltatást a Binance számlájára. Ha még nem rendelkezik ezen érmék egyikével, a világ szinte bárhonnan érkező emberek hitelkártyával vásárolhatnak Coinmama vagy Changelly.

BTC, ETH, TUSD, PAX, USDT vagy BNB befizetéshez kattintson az „Alapok”, majd a „Betét” gombra. Válassza ki a legördülő menüből az elküldeni kívánt érmét. Ez megadja a pénztárca címét, ahová elküldheti a pénzét. Győződjön meg arról, hogy az erre a címre küldött érmék csak abban a pénznemben vannak-e – ha pénzét nem megfelelő címre küldi, az érméi elveszhetnek.

letétkezelés

4. lépés: Várjon megerősítést

A hálózati terheléstől függően előfordulhat, hogy rövid ideig várnia kell a befizetés megerősítésére. Mielőtt elmozdulna az oldalról, ellenőrizze, hogy a befizetés megtörtént-e.

5. lépés: Keresse meg a BTC, ETH, TUSD, PAX, USDT vagy BNB párokat

Miután letétbe helyezte Bitcoinját vagy Ethereumját, itt az ideje, hogy áttérjen az Exchange-re. Kattintson a felső navigációs sávon az „Exchange” elemre, majd az „Basic” gombra.

Miután belépett az Exchange-be, keresse meg a korábban letétbe helyezett érme NEO párját. Ehhez lépjen a jobb felső sarokban található keresősávba, és keresse meg a NEO elemet. Ez felhozza a Bitcoin, az Ethereum, a TrueUSD, a Paxos Standard, a Tether vagy a Binance Coin, a Binance natív kriptovaluta párjait..

neo binance

Kattintson a kívánt párra, és ekkor megjelenik a NEO kereskedési képernyője.

Opcionális: Használja a Binance speciális eszközeit a megfelelő időben történő vásárláshoz

A Binance számos eszközt és adatot kínál, amelyek segítenek az alacsony és magas áron vásárolni. A kereskedési képernyőn megtekintheti a kiválasztott pár árát és rendelési előzményeit. Megadhatja a vételi vagy eladási korlátokat is. Ez azt jelenti, hogy beállíthat egy árat, amelyen vásárolni vagy eladni szeretne, és amint a NEO ára eléri ezt a pontot, a Binance végrehajtja a kereskedelmet.

A Binance által biztosított fejlett tőzsdén elérhető különféle eszközökkel a felhasználók jobban ellenőrizhetik az általuk kezelt alapokat. A Binance egy kezdőknek és profi kereskedőknek létrehozott tőzsde, amely sok más eszközt igényel a jobb döntések meghozatalához kereskedés közben. 

neo binance 2

6. lépés: Válassza ki, hogy mennyi NEO-t szeretne vásárolni

Válassza ki az árat, amelyen vásárolni szeretne, különben kattintson a „Market” fülre, és vásároljon a mostani árért.

Választhat bizonyos mennyiségű NEO vásárlását, vagy a korábban letétbe helyezett érmék 25, 50, 75 vagy 100% -ának elköltését.

7. lépés: NEO vásárlása!

Kattintson a „NEO vásárlása” gombra a megrendelés befejezéséhez.

8. lépés: Helyezze az érméket egy biztonságos NEO pénztárcába

Ha nem kereskedik, az a legjobb gyakorlat, ha az érméket saját, biztonságos pénztárcájában tartja, külön az Exchange-től. Ez még fontosabb a NEO számára, mivel olyan pénztárcát szeretne, amely képes GAS-t létrehozni a NEO-állományaiból.

A legnagyobb biztonság érdekében NEO-ját a Ledger Nano S hardver pénztárca. Alternatív megoldásként a NEON Az asztali pénztárca népszerű pénztárca, amely képes a NEO és a GAS tárolására is.

Miután megrendelése elkészült, és a NEO tokenjei megjelentek a Binance pénztárcájában, menjen az „Alapok”, majd a „Visszavonások” oldalra. Válassza a NEO lehetőséget a legördülő menüből. Adja meg a visszavonási címet (a NEO pénztárca címét), valamint az áthelyezni kívánt NEO mennyiségét.

Noha a Binance tőzsde felajánl egy számlát a virtuális pénznemek kezelésére, a legjobb dolog az, ha a pénzeszközöket egy másik pénztárcába viszi fel. A NEO érmék tárolásának legbiztonságosabb módja, ha hardveres vagy offline pénztárcába helyezi őket.

A legjobb hardver pénztárca mert a NEO a Ledger Nano S eszköz. A Binance-t néhány hónappal ezelőtti hackelés érte, amely több mint 7000 BTC veszteséget okozott a pénztárcájukból. A hardvertárca használata a legjobb dolog a hosszú távú befektetők számára. 

neo binance 3

A folyamat befejezéséhez kattintson a „Küldés” gombra.

Következtetés

A NEO megvásárlása a Binance platformon az egyik leggyorsabb módszer a digitális eszköz megszerzésére. Ily módon a portfólió diverzifikálásával kitettséget nyerhet a NEO ökoszisztéma és az egész kriptotér számára. 

Vannak más cserék is, amelyek lehetővé teszik a NEO ökoszisztémához való hozzáférést. Ezen platformok mindegyikének megvannak a maga jellemzői. Nagyon figyeljen arra a cserére, amely a legjobb megoldásokat kínálja az Ön igényeinek. 

Most már tudja, hogyan kezdje el befektetni a NEO-ba, és csatlakozhat a kriptográfia egyik legszenvedélyesebb közösségéhez.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map