Útmutató: Hogyan vásároljunk ICON-t (ICX) a Binance-en

„Hyperconnect the world” – az ICON weboldalonként ezt próbálja elérni ez a dél-koreai központú blokklánc indító. Ambiciózus céljuk, hogy összekapcsolják a világ összes blokklánc hálózatát és a hagyományos infrastruktúrákat, olyat, amelyik látta, hogy az ICX, az őshonos jelzőjük sok hype-ot kapott. Kevesebb, mint egy év alatt az első érmefelajánlásuk óta az ICX jelenleg a 34. legnagyobb a piacon, több mint 260 millió dolláros fedéllel.

Fiatal kriptopénzként az ICX még mindig ismeretlen, de jelentős növekedési potenciállal is rendelkezik. Ez az útmutató elárulja, hogyan lehet bekapcsolódni az akcióba és befektetni az ICON-ba.

Bár az ICON-nak sok versenytársa van a piacon, ez a mai napig az egyik legsikeresebb blokklánc-hálózat, tekintve, hogy a világon több mint 2 ezer altcoin található.

Mi az ICON?

Sok különféle intelligens szerződéses platform előtérbe kerülésével felmerül az interoperabilitás kérdése. Hogyan képesek a NEO alkalmazások kommunikálni az Ethereum vagy a Cardano alkalmazásokkal? Ezt reméli az ICON. Platformjuk célja, hogy lehetővé tegyék a különböző blokklánc-hálózatok egymás közötti működését, valamint lehetővé tegyék a különböző kriptovaluták közötti zökkenőmentes cserét..

Ambiciózus projekt, jelentős végfelhasználási esettel, de még mindig viszonylag korai fejlesztési szakaszban van. Azonban a mainnetjük elindítása 2018-ban az ICON jelentős növekedés előtt áll – 2018 októberétől a hálózat már napi mintegy 1000 tranzakciót szolgál ki. Ezenkívül együttműködik Dél-Korea legnagyobb telekommunikációs vállalatával, az SK-val is.

Ebben a szakaszban nagyon nehéz bárhol megtalálni az ICX vásárlását Fiat pénznemekkel. Tehát útmutatónk bemutatja, hogyan lehet kereskedni a Bitcoin, az Ethereum, a Binance Coin vagy a Tether termékkel ICX-re a világ egyik legnagyobb tőzsdéjén, Binance.

A digitális pénznemben jelenleg szereplő versenytársak között szerepel a Cardano (ADA) és a Cosmos (ATOM). Ha többet szeretne megtudni erről a két projektről, részletes útmutatásokat készítettünk róluk.

1. lépés: Regisztráljon a Binance szolgáltatásra

A Binance az egyik legnépszerűbb és legelismertebb kriptotőzsde a világon. A CoinMarketCap szerint a Binance a 10. legnagyobb kriptotőzsde, amelynek piaci kapitalizációja 685 millió dollár volt az elmúlt 24 órában. 

A felhasználók inkább azért választják ezt a kriptográfiai kereskedési platformot, mert nagy az likviditása az altcoinok számára, és mert több mint két éve működik a piacon az űr vezetőjeként. Az ICON megvásárlásában érdekelt befektetők ezt négy különböző kereskedési páron keresztül tehetik meg, beleértve az ICX / BNB, ICX / BTC, ICX / ETH és ICX / USDT kereskedőket. Az ICON jelenleg a teljes kereskedési forgalom 0,22% -át képviseli ezen a platformon. 

A kriptográfia által kínált szolgáltatások versenyképesek és az iparág élvonalában állnak.

Ha még nem regisztrált, akkor regisztrálnia kell egy fiókot itt: Binance. A regisztrációnak gyorsnak kell lennie, a Binance felhasználóbarát felületével.

binance regisztráció 3

2. lépés: Ellenőrizze a fiókját


A Binance megköveteli, hogy nyújtson be néhány ellenőrző dokumentumot a kereskedés megkezdése előtt. Be kell állítania biztonsági intézkedéseket és kétfaktoros hitelesítést is a fiókja védelme érdekében.

3. lépés: Küldje el BTC, ETH, BNB vagy USDT összegét Binance számlájára

Miután jóváhagyta számláját, el kell küldenie néhány Bitcoin, Ethereum, Binance Coin vagy Tether fiókot a Binance-en. Ha még nem rendelkezik ezen érmék egyikével, a világ legtöbb helyéről érkező emberek hitel- vagy betéti kártyával vásárolhatnak olyan webhelyekről, mint például Coinmama, Changelly vagy Coinbase.

Ehhez lépjen a felső sávba, és válassza az „Alapok”, majd a „Betétek” lehetőséget. Kattintson a legördülő menüre, és válassza ki, melyik érmét szeretné elküldeni.

A következő képernyőn kap egy pénztárca címet, ahová elküldheti a pénzét. Győződjön meg arról, hogy csak a kiválasztott típusú érméket küldte erre a címre – azaz. csak a Bitcoin címre. Ha bármilyen más érmét elküld erre a pénztárcára, a betétje elveszhet.

letétkezelés 3

4. lépés: Várjon megerősítést

Előfordulhat, hogy a tranzakció végrehajtásához egy kis időt kell hagynia, a hálózati aktivitás szintjétől függően. Legyen türelmes, és az előrelépés előtt győződjön meg arról, hogy a betéte átment-e.

5. lépés: Keresse meg és válassza ki a BTC, ETH, BNB vagy USDT párokat

Most befizetett, itt az ideje, hogy belépjen a Binance csere szakaszába.

A felső menüben válassza az „Exchange”, majd az „Basic” lehetőséget. Ez megnyitja a kereskedési képernyőt.

A jobb oldalon lesz egy doboz, amely BTC, ETH, BNB és USDT párokat mutat. Válassza ki a korábban letétbe helyezett érmét, és keresse meg az ICX elemet. Kattintson a párra (ICX / BTC, ICX / ETH, ICX / BNB vagy ICX / USDT).

ICX binance

Opcionális: Használja a Binance speciális eszközeit a megfelelő időben történő vásárláshoz

Még a Basic tőzsdéjükben is a Binance számos lehetőséget kínál arra, hogy a felhasználók alacsony és magas áron vásárolhassanak. Ez magában foglalja a kiválasztott pár átfogó ár- és rendelési előzményeit, valamint korlátozza a megrendeléseket. A limit rendelésekkel kiválaszthat egy adott árat, amelyen vásárolni vagy eladni szeretne. Tehát, amikor az ICX eléri az Ön által megadott árat, a Binance automatikusan végrehajtja a kereskedést az Ön számára. Alternatív megoldásként választhat, hogy a jelenlegi piaci áron vásárol – ez a kezdő kereskedők számára rendben van.

A Binance által biztosított fejlett eszközökkel a felhasználók javíthatják kereskedési tevékenységüket, és jobb árakat találhatnak a vásárolni vagy eladni kívánt digitális devizák számára. Ebben az esetben a limit megbízások alkalmazásával a befektetőknek lehetőségük lesz csökkenteni kereskedési díjaikat, és jobb árakat is választhatnak.

icx binance 2

6. lépés: Válassza ki a megvásárolni kívánt ICX mennyiségét

Most válassza ki, mennyit szeretne vásárolni. Választhat egy bizonyos mennyiségű ICX-t, vagy elköltheti a BTC / ETH / BNB vagy USDT pénztárca érméinek 25% -át, 50% -át, 75% -át vagy 100% -át..

7. lépés: Vásároljon ICON-t!

Kattintson a „Vásárlás ICX” gombra a megrendelés befejezéséhez. A hálózati megerősítés befejezése után készen áll!

8. lépés: Helyezze az érméket egy biztonságos ICON pénztárcába

A kriptovaluta legjobb gyakorlata mindig az, hogy az érméket egy biztonságos pénztárcában tárolja, amelyet Ön irányít. Ez azt jelenti, hogy az érméket eltávolítja a tőzsdéről, amikor befejezte a kereskedést.

A kriptovaluták tárolásának általában a hardveres pénztárcák a legjobb módjai. Lehetővé teszik, hogy pénzeszközeit mindig védje, és ne legyen támadás vagy hackelés. Ennek ellenére az egyik ilyen pénztárca nem ingyenes.

Mivel csak nemrégiben került át egy ERC-20 helyőrzőből az ICON blokklánc tokenjébe, még nincs sok pénztárca az ICX támogatására. A legbiztonságosabb lehetőség egy olyan hardvertárca használata, mint a Ledger Nano S vagy a Trezor (mindkettő támogatja az ICX-t). Alternatív megoldásként az ICONex egy ingyenes, több platformos ICX pénztárca, amelyet maguk az ICON csapata fejlesztett ki.

Az érmék Binance-ből történő felvételéhez válassza az „Alapok”, majd a „Visszavonások” lehetőséget..

Válassza a legördülő menü „ICX” elemét.

icx binance 3

Ez arra kéri, hogy adjon meg egy pénztárca címet az érmék visszavételéhez. Add ide az ICX pénztárcád címét, kattints a „Submit” gombra. Várjon néhány percet a Binance megerősítésére, hogy a visszavonás befejeződött.

icx binance 4

Összefoglalva, a Binance nagy likviditással rendelkezik az altcoinokra nézve, ami jó a prive felfedezéséhez és kereskedési tevékenységéhez. Ezenfelül ezen a platformon hitelkártya segítségével digitális eszközök is beszerezhetők. Ennek ellenére nem minden kereskedési pár áll rendelkezésre hitelkártya vásárláshoz. A jövőben az ICON hozzáadható ehhez a lehetőséghez.

Szóval ennyi! Most már tudod, hogyan kezdj el befektetni az ICX-be, amely a jövő hiperkapcsolt decentralizált hálózatának háttere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map