Útmutató: Hogyan vásároljunk jelzőt a Binance-en

[Frissítve 2018. október] – A kriptovaluták, mint például a Bitcoin, az XRP, a Bitcoin Cash és a Litecoin kapják a legtöbb figyelmet a kriptográfiai befektetések terén, de sok kisebb érme létezik, amelyekről érdemes beszélni. A CoinMarketCap jelenleg több mint 2000 kriptovalutát sorol fel, és valóban sok kicsi kupakkal rendelkező token rendelkezik jelentős potenciállal, valamint egy gyakorlati segédprogrammal. A Cindicator egyike azoknak a kis sapkás érméknek, amelyek jelenleg alacsony költségekkel és valódi növekedési potenciállal rendelkeznek. Olvassa el ezt az útmutatót, hogy megtudja, hogyan lehet kereskedni a Cindicator-on Binance.

Mi az a Cindicator?

Amint azt a Cindicator csapata leírta, fejlesztenek egy „Hybrid Intelligence” befektetési platformot. Platformjuk ötvözi a felhasználók belépését a gépi tanulási technológiával, hogy a befektetőknek eszközöket adjanak az intelligens kereskedési döntések meghozatalához.

A Cindicator egy olyan alkalmazás, amely tömeges forrásból származó kriptográfiai előrejelzéseket kínál, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy kriptot szerezzenek inputjukért. Az emberek ingyenesen vehetnek részt, jóslatokkal és kérdések megválaszolásával. Minél pontosabbak a válaszok, annál több pontot kap, ami kripto jutalmakká alakul.

A válaszokat egy gépi tanulási eszköz veszi, hogy összesített és intelligens információkat nyújtson, amelyekért a felhasználók fizethetnek a hozzáférésért. 2018 augusztusától, az alkalmazás előrejelzései átlagosan valamivel több mint 60% -os pontosságot mutatnak.

A Cindicator token még mindig nagyon új, ICO-juk csak 2017 második felében volt. Mint ilyen, nem sok tőzsde hordozza, és nagyon kevés módja van a Cindicator vásárlásának Fiat devizákkal. Ez az útmutató megmutatja, hogy a világ egyik legnagyobb tőzsdéjén Bitcoinot vagy Ethereumot cserél-e Cindicator-ra, Binance.

1. lépés: Regisztráljon a Binance szolgáltatásra

A Binance az egyik legnagyobb kriptovaluta-tőzsde a piacon, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy körülbelül 540 különböző kereskedési párral kereskedjenek. A platform azután vált híressé, hogy 2018-ban nagyon pozitív évet töltött el, és a piac egyik legnagyobb tőzsdéjévé vált. 

Amint arról a CoinMarketCap beszámolt, a Binance a világ második legnagyobb tőzsdéje, amelynek kereskedési volumene az elmúlt 24 órában 916 millió dollár volt. A Cindicator rendelkezik a legnagyobb kereskedési volumennel a Binance-en a három CND / BTC, CND / BNB és CND / ETH kereskedési párján keresztül. A Binance a világ minden részén a Cindicator teljes kereskedési mennyiségének több mint 97,4% -át képviseli. 

Ez nagyon hasznos azoknak a befektetőknek, akik likviditást akarnak, és lehetőséget kínálnak arra, hogy mindig vevőket és eladókat találjanak.

Ha még nem tette meg, regisztrálnia kell egy fiókot a Binance-nál. A folyamat meglehetősen egyszerű, és nem tarthat sokáig.

binance regisztráció 4

2. lépés: Ellenőrizze a fiókját

A kereskedés megkezdése előtt több KYC (ismerje meg ügyfelét) dokumentumot kell benyújtania személyazonosságának igazolásához. Ezenkívül állítsa be a biztonságos kétfaktoros hitelesítést a fiók védelme érdekében.

3. lépés: Küldje el BTC, ETH vagy BNB számlát Binance számlájára


Mivel a Binance nem kínál fiat (USD, EUR stb.) Betéteket, el kell küldenie egy olyan érmét, mint a Bitcoin, az Ethereum vagy a Binance Coin a Binance számlájára. Ha még nem rendelkezik ezen érmék egyikével, akkor hitel- vagy betéti kártyával vásárolhat az ilyen webhelyeken Coinmama, Changelly vagy Coinbase.

Befizetéshez lépjen az oldal tetején található menübe, válassza az „Alapok”, majd a „Betétek” lehetőséget..

A következő képernyőn a rendszer felkéri, hogy válassza ki a befizetni kívánt érmét. Válassza ki az érmét (BTC, ETH vagy BNB) a legördülő menüből.

A Binance megadja a pénztárca címét, ahová elküldheti érméit. Ügyeljen arra, hogy csak az adott érmét küldje el (azaz a BTC-t a BTC-pénztárcának, az ETH-t az ETH-pénztárcának). Ellenkező esetben az érméi elveszhetnek.

A Binance Coin megvásárlásához ezt megteheti a Binance tőzsdéjén keresztül, hitelkártyával. Ez a Binance által kínált legújabb szolgáltatások egyike. Sőt, közvetlenül vásárolhat Bitcoin vagy Ethereum hitelkártyával.

Az egyik kriptovaluta elküldése egy másik kriptopénztárcába azt eredményezheti, hogy pénzeszközeit végleg elveszíti.

letétkezelés 4

4. lépés: Várjon megerősítést

A hálózati terheléstől függően több percig is eltarthat, amíg a befizetés teljesül.

5. lépés: Keresse meg és válassza ki a BTC, ETH vagy BNB párost

Miután megjelentek az érmék a pénztárcájában, itt az ideje, hogy áttérjen a csere szakaszra. Itt találhatja meg az árakat és dönthet az árról, hogy megvásárolja a Cindicator-t a Binance-n.

Az oldal tetején válassza az „Exchange”, majd az „Basic” lehetőséget.

A kereskedési képernyőn lépjen a jobb oldali keresőmezőbe. Válassza ki a kereskedni kívánt érmét (BTC, ETH, BNB vagy USDT), és keressen rá a „CND” kifejezésre. Válassza ki az érme CND párját (például CND / BTC).

cnd binance

Opcionális: Használja a Binance speciális eszközeit a megfelelő időben történő vásárláshoz

A Binance számos eszközzel és adattal rendelkezik, amelyek segítenek az alacsony és magas áron vásárolni.

A kereskedési képernyőn megtekintheti a kiválasztott pár árát és rendelési előzményeit. Beállíthat vételi vagy eladási korlátokat is. Ez azt jelenti, hogy beállíthat egy árat, amelyen vásárolni vagy eladni szeretne, és amint a CND ára eléri ezt a pontot, a Binance automatikusan elvégzi a kereskedést. Ezzel egyesek úgy találják, hogy megszerezték a Cindicator-t a Binance-en anélkül, hogy maguk is aktívan figyelték volna az árakat (ezért óvatosan járjon el).

A Binance fejlett eszközöket kínál azoknak a szakértő felhasználóknak és kereskedőknek, akik jobb élményt szeretnének szerezni a digitális eszközök kereskedelme során. A Binance egy kezdőknek és profi kereskedőknek létrehozott tőzsde, amely sok más eszközt igényel a jobb döntések meghozatalához kereskedés közben. Ezekkel a szolgáltatásokkal az egyének általában jobb tapasztalatokat szereznek.

cnd binance 2

6. lépés: Válassza ki a megvásárolni kívánt CND mennyiségét

Válassza ki azt az árat, amelyen CND-t szeretne vásárolni, vagy válassza a „Market” lehetőséget a jelenlegi piaci áron történő vásárláshoz.

Most válassza ki, mennyi CND-t vásároljon. Kiválaszthat egy adott összeget CND-ben, vagy a Binance pénztárcájában lévő BTC / ETH / BNB érmék 25% -át, 50% -át, 75% -át vagy 100% -át..

7. lépés: Vásároljon Cindicator-t!

Kattintson a „CND vásárlása” gombra, és készen áll! Amint a Binance megerősíti megrendelését, CND-jeleinek meg kell jelenniük a Binance pénztárcájában. Sikeresen bevezette a Cindicator programot Binance

8. lépés: Helyezze az érméket egy biztonságos Cindicator pénztárcába

A kriptográfia legjobb gyakorlata az, ha az érméket távol tartja a tőzsdétől, az Ön által irányított pénztárcában. Ehhez szüksége lesz egy kriptopénztárcára, amely támogatja a Cindicator programot.

Az olyan hardvertárcák, mint a Ledger Nano S vagy a Trezor, bár drágábbak, a legmagasabb szintű biztonságot nyújtják, és sokféle zsetont támogatnak. Egyébként a MyEtherWallet egy ingyenes webalapú opció az ERC-20 tokenekhez, például a Cindicatorhoz.

Ha CND tokenjeit ki szeretné vonni a saját pénztárcájába, válassza az „Alapok”, majd a „Visszavonások” lehetőséget. Válassza a CND lehetőséget a legördülő menüből.

A kriptovaluta-tőzsdéket az utóbbi években különböző feltörések érintették. Például a Binance néhány hónappal ezelőtt 7000 BTC-t veszített el a felhasználóktól, miután támadást tapasztalt. Bár a felhasználók kompenzálták a cserét, ha a támadás hatalmas, az alapok örökre elvesznek. 

Digitális eszközének magánkulcsainak birtoklása azt jelenti, hogy tulajdonosa vagyunk az alapjainak. Bár a cserék általában hatalmas biztonsági eljárásokat ígérnek, legtöbbjüket már megtörték a feltörések és a támadások. 

A hardveres pénztárcák jelentik a legjobb lehetőséget a felhasználók számára, hogy tárolják digitális eszközeiket, és biztosak lehetnek abban, hogy biztonságban lesznek hackerek és a kriptográfia elleni támadások ellen.. 

cnd binance 3

A rendszer kéri a pénztárca címének megadását. Ez a cím a privát Cindicator pénztárcájából.

cnd binance 4

Ellenőrizze, hogy a megadott cím helyes-e, majd kattintson a „Küldés” gombra. Miután a tranzakciót megerősítették (ez a hálózati tevékenység mértékétől függően több pillanatig is eltarthat), érméit elküldjük a pénztárcájába.

Ebben az útmutatóban megtanulta, hogyan vásárolhatja meg a Cindicator-t a Binance-en. Ennek a platformnak a használata sok előnnyel jár, mint mások, beleértve a BNB, ETH vagy BTC vásárlását hitelkártya használatával és CND-re történő cseréjét, valamint azt a nagy likviditást, amelyet a csere nyújt a felhasználóknak. 

Szóval ennyi! Most már tudja, hogyan kell megvásárolni a Cindicator tokeneket Binance. A Cindicator mobilalkalmazást letöltheti az iTunes vagy a Google Play alkalmazásboltból, vagy online elérheti a címen https://app.cindicator.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map