Útmutató kezdőknek az OmiseGO-hoz (OMG)

Az OmiseGO a Omise, online fizetési átjáró szolgáltató, amely Délkelet-Ázsiában működik. Az OmiseGO kihasználja az Ethereum blokklánc erejét, hogy pénzügyi tranzakciókat biztosítson mind kriptóban, mind fiatban.

Az OmiseGO (OMG) tokent a platformon végzett tevékenységek működtetésére használják.

Hogyan oldja meg az OmiseGO az Ethereum platform hiányosságait

Alacsonyabb tranzakciós sebesség mellett az OmiseGO nem használhatta volna az Ethereum blokkláncot. Ennek az akadálynak a leküzdésére az OmiseGO felépítette platformját az Ethereum méretezési megoldásaként.

Az OmiseGO szerint, “Az OMG a válasz a fizetési feldolgozók, az átjárók és a pénzügyi intézmények közötti alapvető koordinációs problémákra.” A platform lehetővé teszi a peer-to-peer pénzügyi tranzakciókat, amelyek nem korlátozódnak a pénzátutalásokra, az ellátási lánc finanszírozására vagy a vállalkozások közötti finanszírozásra..

Az Ethereum hiányosságainak megoldása egy másik konszenzusos algoritmus, a Proof of Stake alkalmazásával történt, amely másodpercenként nagyobb tranzakciós sebességet érhet el.

Az OmiseGO keletkezése

Anyavállalata, az Omise 2013-ban kezdte meg működését, az OmiseGO pedig 2017-ben született egy 25 millió dolláros bevételt hozó kezdeti érmeajánlat (ICO) után. Jun Hasegawa és Donnie Harinsut megalapították az OmiseGO-t. A platform tanácsadói között van Vitalik Buterin, az Ethereum alapítója.

A platform a A tét igazolása (PoS) konszenzus algoritmus az Ethereum Proof of Work (PoW) konszenzus algoritmus helyett. A PoS algoritmus olyan hitelesítőket használ a hálózaton, amelyek az OMG tokent teszik ki. A validátorok jutalmazzák az OMG tokeneket.

A rosszindulatú validátorokat halk büntetéssel sújtják a visszatérésük. A szigorú büntetés magában foglalja az egész tét levágását.

Az OMG token

Amellett, hogy az OMG tokent tranzakciós díjak megfizetésére használja az OmiseGO blokkláncon, az OMG tokent arra használják, hogy birtokosainak jogot adjon egy érvényesítő csomópont futtatására. A validátor csomópontok OMG-állományukat biztonsági letétként használják. A platformon lebonyolított összegek emelik a token értékét.

Az OmiseGO platform alapvető alapjai

Az OmiseGO-nak négy külön aspektusa van, amelyek lehetővé teszik, hogy átfogó globális pénzügyi átjáró legyen. Ezek:

 1. White-label Wallet Software Development Kit (SDK)

  Az OmiseGO platform ezen aspektusa szabványosított elemeket tartalmaz, amelyeket a digitális pénztárca szolgáltatók használnak. Az OmiseGO csapata még fejlesztette ezt a réteget, hogy az alkalmazásfejlesztők széles köre tudja használni a platformot.

 2. Méretezhetőségi hálózati mechanizmus

  Ez a mechanizmus újabb méretezhetőségi réteget ad hozzá, amelynek középpontjában az Ethereum áll. A méretezhetőségi hálózati mechanizmus a plazma architektúrát használja. Az architektúra magában foglalja a Proof of Stake algoritmust a gyökér / gyermek lánc keretrendszer fejlesztése érdekében, az Ethereum gyökérláncként és az OmiseGO a gyermekláncként.

 3. OmiseGO digitális pénztárca szoftverfejlesztő készlet

  A platform ezen aspektusa lehetővé teszi a platform összekapcsolását betéti és / vagy hitelkártyákkal, hogy megkönnyítsék a „feltöltési és pénzkivételi lehetőségeket ATM-eken vagy pulton kívül”. Ez a folyamat a pénztárca alkalmazásába történő készpénzt jelöli, amely később felhasználható vásároljon más tokenizált eszközöket az OmiseGO platformon.

 4. OmiseGO decentralizált csere (ODEX)

  Az ODEX platformot kínál, ahol a digitális eszközök gazdát cserélhetnek. Az OMG érdekeltjei validálják a tranzakciókat a decentralizált tőzsdén. Ezenkívül a decentralizált csere az Ethereum és a Bitcoin blokkláncok tokenjeit is elhelyezi más Bitcoin-szerű platformok között.

OmiseGO ütemterve

Az OmiseGO’s rendelkezik izgalmas projektek folyamatban van, beleértve a Plasma Cash-t, amely egy plazma-konstrukció, amelynek célja a cserélhető eszközök egyedi érmékké változtatása az Ethereum platformon.

A kezdeti plazma bevezetés folyamatban van. Ez bevezeti a Hitelesítés igazolását (PoA), amelynek üzemeltetője az OmiseGO.

A közelgő fejlesztések között szerepel a Hybrid Proof of Stake, ahol a validátorok és az OmiseGO (operátor) ellenőrzik a plazma lánc blokkjait. Egy másik jövőbeni fejlesztés a Full Proof of Stake bevezetése, amely minden hitelesítési jogot átad az OMG érdekeltjeinek.

Tudj meg többet

Szeretne többet megtudni az OMG projektről? Három okot olvashat, miért emelkedhet hamarosan az OMG ára.

A befektetés iránt érdeklődők számára kezdje az aktuális OMG technikai elemzéssel. (Fektetés előtt mindig végezzen saját kutatást). Ha érdekel az OMG vásárlása, megtanulhatja, hogyan vásárolhatja meg az OMG-t a Binance-en cserét javasolt befektetők számára.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map