WebDollar – Eredeti kriptovaluta a jövő problémáinak megoldására

Bevezetés

A kriptovaluta piac az elmúlt években folyamatosan bővült, és új digitális eszközök kerültek a piacra. Az egyik kriptográfiai eszköz, amely azt állítja magáról, hogy a jövő kriptovaluta a WebDollar (WEBD). Ebben a cikkben elmagyarázzuk, hogy mi a WebDollar, mi a fejlesztése, és melyek a fő kriptovaluta jellemzői.

Az internet mindennapjaink fontos részévé vált, és nemcsak embereket és vállalkozásokat, hanem tárgyakat és gépeket is összeköt. A WEBD-vel a cél az, hogy a világhálón natív eszköz legyen, és az egész www-ökoszisztéma javuljon.

Mi a WebDollar?

A WebDollar a világháló natív kriptovalutájává akar válni, és az egész iparág bővüléséhez, hordozhatóságának, könnyedségének és egyszerűségének javításához kíván hozzájárulni. Bár a Bitcoin (BTC) továbbra is a piac legnagyobb kriptovaluta, nem tudta megalapozni magát az internet natív pénznemeként.

A WebDollar mögött álló csapat nagyon keményen dolgozott egy eredeti kód megírásával az egész hálózat számára. Segítségével független és nagy teljesítményű, különböző képességekkel rendelkező blokklánc futtatható.

A projekt meglepő az a tény, hogy nem egy Initial Coin Offering (ICO) -ból indultak ki, mint a legtöbb piacon jelenleg kapható zseton. Feltaláló Alexandru Ionut Budisteanu több más fejlesztővel együtt már folyamatban van egy olyan projekt, amely nem kapott pénzt magánbefektetőktől ICO formájában.

Még 2017-ben az ICO-k voltak a kriptográfiával és a blokklánccal kapcsolatos projektek fő eszközei. Ezen ICO-k többsége azonban nem volt képes sikerre és növekedésre. Valójában a piaci rajongók nagyon kritizálták őket, és sok ország betiltotta őket. Az ICO-k korábban nagy nyereséget termeltek alkotóik számára, ami átverési projektek hullámát eredményezte, amely negatív hatással volt a decentralizációra általában.

A WebDollar ehelyett a semmiből indult ICO nélkül, és a hálózat valaha létrehozott teljes ellátásának mindössze 10% -át különítette el. Ezeket az alapokat az alkotók csak a piac folyamatos fejlődésének kifizetésére használják fel, sokféle jutalom formájában.

A WebDollar csapata azon dolgozik, hogy egyszerű felhasználói élményt nyújtson a kriptopénzek kezeléséhez. Nincs szükség telepítésre vagy letöltésre, és nincs szükség bonyolult konfigurációk kezelésére. A felhasználók gyorsabbá tétele érdekében a pénztárcákat automatikusan generálják és kezelik, és helyileg elmenthetik minden olyan gépen, amely rendelkezik tárhellyel.

Hogyan működik a WebDollar?

A WebDollar jelenleg egy hibrid konszenzusos algoritmus által működtetett, amely 33,33% munka-igazolást (PoW) és 66,66% tét-igazolást (PoS) tartalmaz. A hálózat halad előre azzal a céllal, hogy 90% PoS és csak 10% PoW legyen, tekintve, hogy ez sokkal hatékonyabb, zöldebb (környezetbarátabb) és biztonságos lenne az egész ökoszisztéma számára. Indulásakor (2018. április 26.) a kriptovaluta 100% -os POW volt.

A felhasználók gyorsan és egyszerűen megkezdhetik a digitális pénznem bányászatát, ha bármilyen böngészőt futtatnak bármely támogatott eszközön. Egy számítógép könnyedén meg tudja kezdeni a WEBD bányászatát, és a felhasználót gyorsan megjutalmazzák. Ezenkívül a WEBD-t az egyik legfejlettebb NIPoPoW konszenzus algoritmus hajtja.

A Munkabizonyítás nem interaktív igazolásai önálló húrok, amelyeket egy számítógépes program ellenőrizhet és ellenőrizhet egy PoW hálózaton történt eseményről. Ezek általában nagyon hatékonyak többek között a mobil pénztárcák és az oldalsó láncok számára.


Mint korábban említettük, a WebDollar lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy külön letöltés, telepítés vagy regisztráció nélkül kezdjék el használni. Sőt, a pénztárcákat közvetlenül a böngészőben generálják, amely lehetővé teszi a hozzá nem értő személyek számára, hogy elkezdjék kezelni a kriptovalutákat. Ugyanakkor a hálózat offline tranzakciókat kínál, és úgy lett kialakítva, hogy ASIC-rezisztens és GPU-barát legyen.

A jövőben a cél a felhasználók névtelenségének növelése tranzakciós keverők fejlesztésével és hozzáadásával. Ezek a keverők nagyon hasznosak azok számára, akik szeretnék megvédeni a magánéletüket és az adataikat, amikor tranzakciókat végeznek a hálózaton. Vannak olyan kriptovaluták, amelyek már hozzáadták ezeket a funkciókat, de egyik sem képes felajánlani a WebDollar által kínált gyors és könnyen használható szolgáltatásokat.

Ugyanakkor a csapat intelligens szerződéseket is szeretne megvalósítani. Ez segítené az egész hálózatot nemcsak blockchain platformként, hogy tranzakciókat készítsen és dolgozzon fel, hanem bonyolultabb feladatokat és utasításokat is feldolgozzon.

A jövőbeni új funkciók közé tartozik az ökoszisztéma-csere és a tőzsdei jegyzések, a tranzakciók méretezése, a közösségi szavazási központ a frissítésekhez, az ujjlenyomat és az arcfelismerés azonosítóját használó multi-sig és még sok más.

Érdemes megemlíteni, hogy a projekt a hálózatot is népszerűsíti havi jutalmakkal a Twitteren és a YouTube-on, követheti őket a Twitteren (@ webdollar.io) a heti témákhoz.

A WEBD kriptovalutát megszerezni kívánó felhasználók ezt megtehetik, ha regisztrálnak a BitRabbit kriptovaluta tőzsdén, amely platform lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy digitális eszközökkel kereskedjenek a piacon. Az ezt a virtuális valutát támogató egyéb tőzsdék a P2PB2B, a BitMahavi (banki átutalás), a Swaps Network és a WebD Timi (paypal és hitelkártya). A cserék teljes listája itt található: https://webdollar.io/partners/exchanges

A WebD Timi csere célja, hogy a hét minden napján 24 órás szolgáltatást nyújtson a WEBD kriptovaluta adás-vételéhez akadályok nélkül, és a WebDollar közösség tagjai között a leggyakoribb fiat pénznemeket használja..

A csapat folyamatosan dolgozik ezen kriptovaluta likviditásának növelése érdekében. Megpróbálják felsorolni a digitális eszközt más népszerű és széles körben használt kriptotőzsdéken is. Ennek pozitív hatása lenne a WEBD-re, tekintve, hogy nagyobb lesz a befektetők, a kereskedők és a kriptográfusok rajongói számára.

A WEBD-vel jelenleg dolgozó vállalatok közül néhány a Hostero, a Webd.Shop, az Ale-Teo, a Mojito Club, a Crypto Coffee, a Shop Aji és még sokan mások. A jövőben a WEBD-vel dolgozó vállalatok száma várhatóan nőni fog, mivel a csapat új partnerségeket hoz létre, és a WEBD digitális eszköz bővül a piacon.

Következtetés

A WebDollar kriptovalutaként jött létre, amely az internet natív eszközévé akar válni. Bár a csapat tudja, hogy ez nem könnyű feladat, egy könnyen használható hálózatot építenek fel, amely innovatív megoldásokat kínál a felhasználók számára.

A NiPoPoW és az ASIC-rezisztens konszenzus algoritmusával a WEBD célja, hogy egyszerűséget, könnyedséget és hordozhatóságot kínáljon azoknak a felhasználóknak, akik jelenleg az egész világon használják az internetet..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map