3Commas – Egy kriptovaluta-kereskedési eszköz a befektetők számára

Bevezetés

3Commas a piacon elérhető egyik legteljesebb kriptovaluta kereskedési eszköz. Ha kriptovaluták befektetésén vagy kereskedésén gondolkodik, akkor a 3Commas segítséget nyújt Önnek a kockázatok minimalizálása és a profit maximalizálása érdekében. Ha nem tudja, hogyan kezdje el a kereskedést, vagy nem érzi elég magabiztosnak, akkor a 3Commas mindenképpen segít Önnek.

Hogyan működik a 3Commas?

A 2017 decemberében indított platform segít Önnek, ha új felhasználó. Amikor új felhasználóként regisztrál a 3Commas szolgáltatásba, 10 dolláros üdvözlő bónuszt kap.

A regisztrációt követően kereskedhet a legfontosabb kriptovaluta-tőzsdéken (a Bittrex, Bitfinex, Binance, Kucoin és Poloniex támogatottak). A 3Commas az API segítségével csatlakozik kedvenc kriptovalutájának cseréjéhez. De ne aggódj! Pénzei biztonságban vannak. API-kulcs beállításakor le kell tiltania a visszavonásokat. Ily módon a 3Commas nem tudná visszavonni az Ön pénzét, és csak kereskedési műveleteket hajthat végre.

Ha már létrehozta a kapcsolatot a kriptovaluta-csere és a 3Commas között, akkor lehetősége lesz kereskedni a vállalat által biztosított összes eszközzel.

Ha további biztonsági szintet szeretne, a 3Commas lehetőséget kínál egy 2 faktoros hitelesítési kód beállítására, mint sok más kriptovaluta-csere, pénztárca és platform a piacon.

A 3Commas főbb jellemzői – Intelligens kereskedés, portfóliók és többes ajánlási program

A 3Commas elérhető egyik legfontosabb funkciója a SmartTrading szolgáltatás. A SmartTrading segítségével a befektetők használhatják a TakeProfit és a StopLoss eszközöket. Ez az opció egyszerre érhető el több kriptovaluta tőzsdén. Ez lehetővé tenné a kereskedő számára, hogy maximalizálja a nyereséget azáltal, hogy a portfóliót különböző parancsokkal testre szabja, hogy bizonyos áron vásároljon vagy adjon el.

A befektetők létrehozták a Veszteség megállítása amikor az ár a megállapított ár alá csökken. Ha vásárolt 1 ETH-t 100 dollárért és a beállított veszteség -10% -ot, akkor, ha az ETH eléri a 90 dollárt, a stop veszteség automatikusan eladja az ETH-t a piacon.

Ha használja a Vegye Profit eszköz, hasonló módon működik, mint a Stop Loss. Ha 1 ETH-t vásárolt 100 dollárért, és 10% -os nyereséget állított be, akkor, amikor az ETH eléri a 110 dollárt, a rendszer automatikusan lezárja a kereskedést az Ön számára.  

A legnépszerűbb eszközök Utolsó Stop Loss és Után nyereség. Ez lehetővé teszi a profit maximalizálását és a veszteségek minimalizálását, de mindig ugyanazt a kezdeti stratégiát követi. Ez egy nagyon hasznos eszköz, amelyet a legtöbb kereskedési platform nem kínál fel. Általánosságban elmondható, hogy más kriptovaluta tőzsdék csak stop loss-ot vagy nyereséget képesek biztosítani a felhasználó számára. A 3Commas úgy döntött, hogy továbbfejleszti ezt a rendszert azáltal, hogy belefoglalja a Trailing Stop Loss-ot és a Trailing Take Profit-ot.

A 3Commas másik fontos eszköze a portfóliók. Ezekkel a portfóliókkal különféle kriptovalutákat választhat, amelyeket tartani vagy követni kell. Ez hasonló módon működik, mint az ETF-ek. Befektethet egy másik felhasználó által korábban létrehozott portfólióba, vagy létrehozhat saját portfóliót különböző virtuális pénznemek használatával.


Ha befektető vagy, a portfóliók segíthetnek diverzifikálni a tulajdonodban lévő eszközöket, és keverhetik azokat jövedelmezőbbekkel. Kövesse ezeket a portfóliókat, és hasonló stratégiákat alkalmazhat hozzájuk, vagy egyszerűen általuk közvetlenül a platformon. 

A 3Commas a többszintű ajánlási program amelyek három szintből állnak. Ha hivatkozik egy másik befektetőre hivatkozási linkjével, akkor betéteinek 7% -át megkapja. Ha ez az ajánlás új felhasználót hív fel, akkor az ő betéteinek 2% -át megkapja. És ha a második utalás új felhasználót ad a platformhoz, akkor az ő betéteinek 1% -át megkapja számláján.

Következtetés

A 3Commas egy felhasználóbarát befektetési platform, amely lehetővé teszi az egyének és a befektetők számára a kereskedelem előnyeinek maximalizálását és a kereskedési veszteségek csökkentését. A platform által kínált különféle eszközökkel a befektető kipróbálhatja a legjobb kereskedési stratégiákat, csökkentve a volatilis kriptopénzekkel folytatott kereskedés eredendő kockázatát..

A nemrégiben elindított platform segítséget nyújt a kereskedőknek befektetési stratégiáikban profitjuk maximalizálásához. Emellett azoknak a kereskedőknek, akiknek folyamatosan kapcsolatban kell lenniük befektetéseikkel, a 3Commas egy iOS alkalmazás amely ingyenesen letölthető az App Store-ból.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map