A Bitcoin 2021-re elérheti a 400 ezer dollárt

  • Az átlagos ár 2021-ben 100 ezer dollár körül lehet.
  • A forgatókönyv 40 ezer dollárt javasol a legkevésbé pozitív forgatókönyv esetén is.
  • A piacnak hónapokra lehet szüksége, mielőtt újabb bullish trendet tapasztalna.

Augusztus elindul, és ez általában a magas piaci volatilitás hónapja.

A szerdai makróhírek nem tudták megváltoztatni a kriptovaluták egyik fő forgatókönyvét.

A klasszikus üdülési hónapra való belépés mentségére fogok tenni egy kis munkát az ár előrejelzésében a következő kétéves ciklusra.

Ez a fajta vetítés időben annyira fejlett, hogy technikai szempontból bonyolult, nagy véletlenszerűséggel.

A BTC / USD-t évek óta egy trendvonal irányítja, amely körül jelentős ideig kering.

Ennek az előrejelzésnek az átlagos ára 2021-ben 100 000 USD, de szem előtt kell tartanunk, hogy az ár jelentősen eltérhet ettől a tartománytól anélkül, hogy megszakítaná a kölcsönös kapcsolatot.

Ahogy a diagramra rajzoltam, a magas tartomány 430 ezer dollár körül lenne, míg az alacsony tartomány a már kedvezményes 40 ezer dollárnál lenne.

A jövőbeli árkategória meghatározása viszonylag egyszerű. De nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy a volatilitás rövid távon jelentős hatással bír, és túlzott mértékű eltérést érhet el az átlagtól.

ETH / BTC napi diagram

Az ETH / BTC pár jelenleg 0,0213-as értéken kereskedik, és továbbra is olyan gyötrelmi szinten marad, amely az Altcoins szegmenst vonzza.

A mozgóátlagok szerkezete azt jelzi, hogy a jelenlegi forgatókönyv még mindig több hónapig fog tartani. Mindhárman lefelé hajlanak, és ha valaha is úgy döntenek, hogy irányt váltanak, az nem lesz gyors folyamat.

A jelenlegi ár felett az első ellenállási szint 0,0221 (ár torlódási ellenállás), majd a második 0,023 (ár torlódási ellenállás), a harmadik pedig 0,0245 (EMA50).

A jelenlegi ár alatt az első támogatási szint 0,021 (ár torlódási támogatás), majd a második 0,020 (ár torlódási támogatás), a harmadik pedig 0,0155 (kettős ár torlódási támogatás)..

A napi grafikonon szereplő MACD elveszíti a vonalak és a bullish kereszt közötti nyitottságot. A legvalószínűbb fejlemény egy oldalirányú mozgás, amíg a vonalak közelebb nem állnak egymáshoz – és van egy bullish elutasítás.

A napi grafikonon szereplő DMI azt mutatja, hogy a medvék készen állnak az ADX vonal megsértésének újabb kísérletére, amely folytatná a csökkenő trendet. A bikák nincsenek meggyőződve lehetőségeikről, és tovább vonulnak vissza – várva a jobb pillanatokat.

BTC / USD napi diagram

A BTC / USD 9 952 dollárral kereskedik, és közvetlenül az EMA50-en nyugszik. A felfelé irányuló mozgások minimálisak, és egy jelentősebb lépés nem valószínű.

A szerdai lépés után a mutatók elérték a keresztezési pontokat, és az elutasítási mozgások esélye jelentősen magas.

A jelenlegi ár felett az első ellenállási szint 10 800 dollár (ár torlódási ellenállás), majd a második 11 200 dollár (ár torlódási ellenállás), a harmadik 14 000 dollár (ár torlódási ellenállás és relatív maximum)..

A jelenlegi ár alatt az első támogatási szint 9650 dollár (ár torlódási támogatás), majd a második 9 150 dollár (ár torlódási támogatás), a harmadik pedig 8800 dollár (ár torlódási támogatás és SMA100)..

A napi grafikonon szereplő MACD szerdán elérte bullish cross pontját. Egyelőre az átkelés nem teljes, és valószínűleg lesz egy lefelé irányuló elutasító mozgalom.

A napi grafikonon szereplő DMI egy átkelési pontot is mutat, a bikák a visszavezérlés átvételéért harcolnak a bikáknál. A piac mindkét oldala az ADX vonal felett mozog, így akadályok nélkül felgyorsíthatja a trenderőt.

ETH / USD napi diagram

Az ETH / USD kereskedése jelenleg: 212,9 USD és július közepe óta ugyanabban a tartományban van. Az ár az SMA 100 és 200 periódusok között mozog. Mindkét mozgó átlag felfelé hajlik. Másrészt az EMA50 gyorsan követi az árat, és közel áll az SMA100 áthaladásához és egy összetettebb forgatókönyv megnyitásához a következő hetekre.

A jelenlegi ár felett az első ellenállási szint 215 dollár (ár torlódási ellenállás), majd a második 220 dollár (ár torlódási ellenállás), a harmadik pedig 235 dollár (ár torlódási ellenállás, SMA100 és EMA50)..

A jelenlegi ár alatt az első támogatási szint 207 dollár (ár torlódási támogatás), majd a második 200 dollár (ár torlódási támogatás), a harmadik pedig 195 dollár (ár torlódási támogatás)..

A napi grafikonon szereplő MACD fenntartja a bullish keresztet, bár nem javítja sem a meredekséget, sem a vonalak közötti nyitottságot. Továbbra is nagyon törékeny szerkezetet mutat.

A napi diagram DMI-je azt mutatja, hogy a medvék elveszítik erejüket és egyértelműen dél felé tartanak. A bikák nem rendelkeznek ennyire egyértelműen, és az elmúlt hetek azonos szintjén maradnak.

XRP / USD napi diagram

Az XRP / USD árfolyama 0,313 dollár, és nem képes legyőzni a dupla 0,32 dolláros ártorlódási ellenállást.

A jelenlegi ár felett 0,32 dollár felett az első ellenállási szint 0,335 dollár (ár torlódási ellenállás), majd a második 0,345 dollár (ár torlódási ellenállás és SMA200), a harmadik pedig 0,352 dollár (EMA50)..

A jelenlegi ár alatt az első támogatási szint 0,308 dollár (ár torlódási támogatás), majd a második szint 0,30 dollár (ár torlódási támogatás), a harmadik szint 0,296 dollár (ár torlódási támogatás)..

A napi grafikonon szereplő MACD bullish keresztet mutat, annak ellenére, hogy a vonalak között nincs sem hajlás, sem nyitottság. Az ilyen típusú struktúrák törékenysége akkor válik nyilvánvalóvá, amikor az ár viselkedését nézzük.

A napi grafikonon szereplő DMI azt mutatja, hogy a medvék az elmúlt hetek azonos szintjét tartják fenn és tartják fenn. A bikák javítják helyzetüket, és fokozatosan közelebb kerülnek az eladási oldal szintjéhez.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Social Links
Facebooktwitter
Promo
banner
Promo
banner