A KaratGold Coin (KBC) bekerül a HitBTC-be a történelem egyik legnagyobb ICO-ját követve

A KaratGold Coin (KBC), a kriptonizált aranyat képviselő kriptovalutát megváltoztató játék, amelyet költséghatékonyan, biztonságosan és valós időben lehet átadni határokon átnyúlóan, most szerepel a HitBTC-ben. A KaratBars International egyik vállalkozása, a KaratGold Coin nemrégiben befejezett egy rendkívül sikeres ICO-t, amely több mint százmillió USD értékű befektetéseket biztosított..

2018. június 24

A KaratBars International örömmel jelenti be, hogy a KaratGold Coin (KBC) aranyalapú kriptovalutájukat nemrégiben felvették a HitBTC-be, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsdébe. Az első kriptovaluta, amely értékét az arany árához köti, a KaratGold Coin nemrégiben az egyik legsikeresebb ICO-kampányt zárta le, jóval több mint százmillió amerikai dollár gyűjteményével.

Az arany több mint négyezer éve szolgál nemzetközi fizetési és befektetési eszközként. Noha a modern jogi devizákat már nem támogatja arany, a világ számos központi bankja továbbra is az aranyat használja devizatartalékként. A KaratGold Coin (KBC) alapötlete az, hogy hatékony megoldást kínáljon a kriptopénzek volatilitására és kiszámíthatatlanságára az arany stabilitásának és megbízhatóságának felhasználásával..

A KaratGold Coin (KBC) ökoszisztéma felépítése a biztonságos, költséghatékony és gyors Ethereum blokklánc protokollon és bevált pénzügyi fedezeti stratégiákon alapul. Sok más használati tokentől eltérően ezt az érmét úgy tervezték, hogy egy kriptográfiai eszköz legyen, amelyet bizonyos kézzelfogható arany fedez. Ennek eredményeként az érme hosszú távú stabilitását aranyfedezete biztosítja.

A KaratGold Coin Harald Seiz német vállalkozó és pénzügyi ágazat veteránjának ötletgazdája. A KaratGold Coin (KBC) alapját Harald első CashGold terméke építette. Ez egy felhasználóbarát fizetési rendszer, ahol a kis aranyrudak egy meghatározott típusú bankjegyre hasonlítanak. Az ökoszisztéma magában foglalja a KaratPay-t és a KaratGold pénztárcát is. Az előbbi egy online platform, amely megkönnyíti a CashGold elektronikus regisztrációját. Másrészt a KaratGold Wallet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy különböző kriptopénzeket vásárolhassanak, eladhassanak, tartsanak és kezelhessenek kriptonizált eszközökkel együtt.

A KaratGold Coin néhány legfontosabb előnye

  • 24 karátos arannyal kapcsolatos
  • Megfelelő mennyiségű KaratGold érme bármikor CashGold-ra cserélhető
  • A valós idejű fizetések megkönnyítése bárhol és bármikor
  • Költséghatékony
  • A Bitcoin és más kriptovaluták felhasználhatók a KaratGold érme megvásárlásához
  • Ingyenes és határok nélküli transzfer
  • Jelentős számú elfogadási pont növekszik
  • Alacsony díjak, amelyeket a kereskedők fizetnek a KaratGold érme és a KaratGold ökoszisztéma használatáért

“Az arany globális elfogadása és elismerése biztonságos és biztonságos kikötőként az érmét és a CashGold-ot az egyik vezető fizetési alternatívává teszi világszerte” – magyarázza Harald Seiz. “Ezért a Coin birtokosai nemcsak védelmet élveznek az inflációval és a homályos kormányokkal és gazdaságokkal szemben, hanem lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek a jövőben megvalósítandó értéknövekedésben.”

Három Ázsia legnagyobb aranykereskedő cége már a KaratBars International-szel együttműködve napi több millió aranyügyletet hajt végre. Sőt, a vállalat 480 000 CashGold terméktulajdonosának nagy százaléka vásárolt KaratGold érmét kis mennyiségű 24 karátos arany megszerzésére. A KaratBars International a világ egyik legkorábbi, teljesen engedélyezett kriptovaluta bankjának megnyitását is folyamatban van Miamiban, és kiváló szolgáltatást kínál a kereskedők, befektetők, befektetési vállalkozások és egyéni fogyasztók számára..

A HitBTC-be történő felvétel jelentős előrelépés ebben a projektben, és a KaratGold Coin (KBC) hamarosan várhatóan más népszerű tőzsdékhez is eljut, így a Poloniex, a Bithumb, a Bitfinex, a Bittrex és még sokan mások. Az érmék jelenleg egy centtel kereskednek, és ez az érték éppen ugrásszerű emelkedés küszöbén áll, mivel teljesen mentes a normál devizaingadozásoktól és a piaci ingadozásoktól..

Ha többet szeretne megtudni a KaratGold érméről, kérjük, látogasson el https://karatgold.io/

A KaratGold Coinról: A KaratGold Coin egy blockchain alapú kriptovaluta, amely a fizikailag letétbe helyezett aranyhoz kapcsolódik az úgynevezett CashGold formájában. Bizonyos számú KaratGold érme bármikor felcserélhető a megfelelő összegű CashGoldra. Úgy tervezték, hogy általánosan elfogadott elektronikus fizetési eszközként használják mindazok számára, akik az aranyat hagyományos, igaz, biztonságos és értékstabilis közegnek tekintik..

Weboldal: https://karatgold.io/

Email: [e-mail védett]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map