A legjobb blockchain készletek 2020-ra

A blockchain térnyerése miatt sok olyan cég jött létre, amely a technológiát felhasználva különféle szolgáltatásokat kínál az embereknek. Ebben a cikkben megnézzük a legforróbb blockchain részvényeket, amelyekre figyelni kell az idei évre. 

SQ

A Square (NYSE: SQ) folyamatosan bővülő kereskedelmi ökoszisztémával rendelkezik, amely népszerű kereskedelmi eszközzé, valamint a piac egyik legjobb blockchain részvényévé teszi. A vállalat öt nyílt forráskódú mérnököt vett fel az ökoszisztéma fejlesztésén munkára, nem beszélve Matt Corallo, a Bitcoin neves fejlesztőjének szolgáltatásairól. Ezt a Bitcoin-központú részleget Steve Lee, a Google korábbi igazgatója is vezeti. 

A Square vezérigazgatója, Jack Dorsey, a Bitcoin lelkes támogatója, integrálja Cash App-ját, hogy lehetővé tegye az említett kriptovaluta vásárlását és eladását a felhasználók számára. Ez a kriptovaluta-rajongók körében keresett szolgáltatás, és igazolandó, hogy a szolgáltatás több mint 190 millió dolláros bevételt eredményezett 2019 első két negyedévében, és csaknem 3 millió dolláros bruttó nyereséget hozott.. 

Ez a lépés a Square-t blockchain részvénytulajdonosává tette a megvásárolható népszerű technikai részvények szempontjából. A blockchain készlet vezérigazgatója és társalapítója azt is elmondta, hogy hosszú távon a kriptovaluták lehetővé teszik egy olyan termék bevezetését, amelyet az emberek globálisan is használhatnak, akárcsak egy internetes cég. 

Így a felhasználóknak nem kell különféle piacokra, bankokba és szabályozó szervekbe menniük ehhez.

Ennek ellenére 2020-ban a Square az egyik legjobb blockchain növekedési részvényt képviseli, és határozottan az egyik blockchain részvény, amelybe befektetni kell. 

GBTC

Egy másik csúcstechnikai és blokklánc-készlet, amelyre 2020-ban figyelni kell, a szürkeárnyalatos Bitcoin Trust (Btc) OTCMKTS: GBTC.

Az egyik legjobb blokklánc-részvény és kriptopénz biztonságos tárolása kihívást jelenthet, és a Grayscale szerint a GBTC alapkezelése többet ér, mint az éves díj, hangsúlyozva az iparág vezető biztonsági szabványait alkalmazó biztonsági rendszerét. 

Andrew Left, a Citron Research munkatársa azonban úgy gondolja, hogy ez nem biztos, hogy okos, különösen a kriptovaluta-piac általános volatilitásával járó magas díjak, éves díjak és kockázati tényezők miatt. 

Az sem segít, hogy a befektetési eszköznek nem kell regisztrálnia a SEC-nél. A tröszt magántőzsdei részvényei szintén egyéves időtartamra korlátozódnak, mielőtt a befektetők eladhatnák azokat a nyilvános piacon, ezért figyelembe kell venni azokat a kockázatokat, amelyek abban az időszakban nincsenek likviditás. 

A GBTC készletek teljesítménye

2018. októberétől a GBTC részvényárfolyam minden részvénye kevesebb mint 0,0001 Bitcoin-nak felel meg, ami azt jelenti, hogy több mint 1000 GBTC-részvényre van szüksége egy bitcoin birtoklásához. A GBTC folyamatosan növekedett 2017-ben, és az év végén tetőzött. 

2018-as teljesítménye azonban ingadozott, és összességében lefelé tendenciózusan alakult, 2018. októberéhez viszonyítva évről-évre csaknem 65% -os visszaesés volt tapasztalható. A meredekebb csökkenések azt jelenthetik, hogy a részvények értékük nagy részét vagy egészét elveszíthetik. A Bitcoin árfolyama 2019-ben emelkedett, és a GBTC természetesen következett.


A GBTC Blockchain részvény nem részvény

A szürkeárnyalatos Bitcoin Trust nem igazi törzsrészvény, és a GBTC részvényesei egy nyílt végű adományozói bizalom részét képezik. A támogatói trösztök gyakran fizikai árukat és devizákat tartanak, és változó helyett inkább fix portfólióval kell rendelkezniük. 

A GBTC egy olyan bizalom, amely csak az egyik legjobb blockchain részvényt birtokolja a Bitcoin-ban, és az 1940-es befektetési társaságokról szóló törvény nem terjed ki az adományozói vagyonkezelőkre, így ezek a befektetők egyikét sem biztosítják. Ugyancsak nem felelnek meg a Commodity Futures Trading Commission szabályozásának. 

A GBTC részvény jó befektetés?

A GBTC egy olyan bizalom, amely csak a Bitcoint tartja, de a kriptopiaci áraktól eltérően a GBTC részvényárfolyam nem egyezik meg pontosan az alapul szolgáló Bitcoin árával, amely hajlamos a vad lendületekre. Részvényei felárral kereskedhetnek eszközei felett, vagy akár a teljes Bitcoin-állomány kedvezményével is, a befektetői hangulattól függően. 

A legtöbb befektető jobban járna, ha a tőzsdét tanulmányozná, és a nyereséges vállalatok figyelőlistáját tartaná a legjobb blokklánc-részvények megvásárlásához.

Azok számára, akik hajlandók vállalni a hatalmas kockázatokat, a GBTC valóban lehetőséget kínál nagy nyereségre. 

Mind a Square (NYSE: SQ), mind a szürkeárnyalatos Bitcoin Trust (Btc) OTCMKTS: A GBTC két ígéretes technikai részvényt képvisel, amelyekre 2020-ban figyelni kell. Mindazonáltal győződjön meg arról, hogy saját átvilágításával gondoskodik-e a megfelelő döntések meghozataláról..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map