Blox: Cryptocurrency könyvelés, nyomon követés és kezelés mindenki számára

Volt már problémája a különböző platformokon, központokban, pénztárcákban és eszközökben tárolt kriptovaluták kezelésében? Ha igen, a Blox a megoldás erre a problémára és az egyik legjobb kriptovaluta követés szolgáltatások.

A Blox a kriptovaluták nyomon követésére és kezelésére szolgáló platform, amely lehetővé teszi, hogy maximalizálja az eszközei felett fennálló irányítást.

Csak néhány egyszerű lépésben jobban ellenőrizheti kriptovalutáit, és áttekintheti portfólióját, függetlenül a tárcák és számlák számától..

Blox Crypto Management Solutions

A Blox jelenleg megoldásokat kínál nemcsak a felhasználók magánszemélyeinek, hanem a kriptovalutákat kezelő vállalkozásoknak is.

A Blox által nyújtott szolgáltatásokkal szinkronizálhatja a pénztárcákat, pénzváltókat, számlákat és számlaegyenlegeket.

Ez egyetlen áttekinthető és felhasználóbarát irányítópulton segíti a teljes kriptovaluta-portfólió megtekintését és megértését.

Emellett az Auto-Sync funkcióval lehetőség van az összes legfelső blokklánc, csere szolgáltató és kriptopénztárca szinkronizálására ugyanazon a platformon. A Blox API használatával az összes adat és információ egyetlen helyen látható.

A hivatásos felhasználóknak áttekintést kell kapniuk napi egyenlegükről is. A Blox biztosítja ezt a megoldást számlaegyenlegekkel és tranzakciós tevékenységekkel. Ez egyszerűséget biztosít a csapatok és más energiafelhasználók számára.

Figyelembe véve az adatokat és az adatvédelmet, a Blox gondoskodik azokról is. A Google Trends szerint az „adatvédelem” keresési kifejezés 2004 óta elérte a legmagasabb pontot az Egyesült Államokban.

Ezért engedélyezi a Blox többek között az érintésazonosítót, az elosztott rendszergazdai jogosultságokat és a csak kész hozzáférést. A kiválasztott felhasználóknak lehetőségük van arra is, hogy egyedi megoldásokat élvezzenek, amelyek megfelelnek a biztonsági igényeiknek.

A Blox szolgáltatásai által igénybe vett ügyfelek között szerepelnek kriptográfiai vezetők, vagyonkezelők, blokklánc-protokollok, könyvelőirodák, kriptográfiai vállalatok, bányászati ​​műveletek, kriptopénztárak, kockázati tőkések és még sokan mások.

Blox Crypto Management Tools

A Blox egy olyan platform, amely lehetővé teszi a vállalatok és a felhasználók számára a tranzakciók címkézését és osztályozását az eszközök elosztásának javítása érdekében.

A vállalatoknak számos problémája volt a kriptovaluták és a megoldások kezelése terén. Egyértelműen bonyolult feladat a pénzeszközök egyik számláról a másikra történő áthelyezése és a portfólióik áttekintése.


Ezenkívül minden platformnak megvan a maga rendszere a tranzakciók feldolgozására és osztályozására, amelyek nem könnyen összesíthetők.

Ezért kínálja a Blox egyedi tervezési tranzakciós osztályozásokat, amelyek megfelelnek a felhasználók számláinak egy Tx táblával. Ez leegyszerűsítené a kriptográfiai eszközökkel napi szinten foglalkozó pénzügyi csapatok munkáját.

Ezenkívül lehetőségük lesz exportálni a rendelkezésükre álló pénzügyi adatokat egy CSV-fájlba, ami elősegíti a teljes információ világos áttekintését. Ezeket a fájlokat jelentési célokra, valamint az összes mozgás és portfólió-változás biztonsági másolatának megőrzésére lehet használni.

A Blox által biztosított másik hasznos eszköz az Audit Trail. Ez az eszköz segít a csapattagoknak visszavezetni a tranzakciók mozgását. Ily módon a vállalatok képesek felismerni a hibákat és kijavítani azokat, megakadályozni a csalást, nyomon követni az eszközmozgást és javítani pénzügyi beszámolóikat.

További Blox funkciók

A Blox számos más funkcióval rendelkezik, amelyek különlegessé teszik ezt a kriptopénzkezelési szolgáltatást magánszemélyek és vállalatok számára.

Magába foglalja:

  • Automatikus nyomkövetés és szinkronizálás: annyi pénztárcát szinkronizálhat és fiókot cserélhet, amennyit csak akar.
  • CPA Financial Tools: A pénzügyi csapatok felhasználhatják ezeket a szolgáltatásokat a pénzügyi dátum jobb kezeléséhez
  • Valós idejű irányítópult: az irányítópult valós időben szolgáltat adatokat, és segít megtekinteni és megérteni az egyenlegeket, a tranzakciókat és a korábbi adatokat.
  • Mobil és webes támogatás: A Blox szolgáltatásokat mind webes, mind mobil felhasználók számára hozták létre. Jelenleg támogatott az iOS, az Android és a webes eszközök.
  • Könyvelés és tranzakciók ellenőrzése: A Blox pénzügyi jelentéseket készít, osztályozza a különböző eszközöket, és segíti az eszközkezelőket a kriptopénzek jobb kezelésében.
  • Fokozott biztonság és adatvédelem a felhasználók számára, hogy biztosak legyenek abban, hogy adataikat mindig védik.

A vállalat egy új funkciót is hozzáadott a Blox Cost Basis néven. Ezzel a felhasználók könnyedén kiszámolhatják a kriptovaluta nyereségét és veszteségét. Ez csökkentené a táblázatok, számológépek és egyéb eszközök szükségességét.

Jelenleg a Blox számos ügyfél számára kínál szolgáltatásokat, amelyek közé tartozik az eToro, a Nexo, a Paxful, a crypto.com, a Zilliqa, a SwissBorg, a 0x és még sokan mások..

Költség alapja

A Blox nemrégiben elindított funkciója révén a vállalkozások és a szakemberek kézben tarthatják az ipar első automatizált és pontos eszközét a kriptovaluta költségalapjának kiszámításához. Soha nem volt ilyen egyszerű és gyors kiszámolni a kriptó nyereségét és veszteségét valós időben.

A Blox intelligens automatizálási motorja nem csak pontos eredményeket nyújt az iparág törésszerű sebességénél, hanem átfogó kezelési és szűrési vezérlőket is biztosít, hogy a teljes számítási folyamat zökkenőmentes legyen.

CSV-exportálás

Tartsa a titkosítást összekapcsolva a hagyományos főkönyvi szoftverekkel, például a Quickbooks és a Xero. Rendkívül egyszerűvé tesszük a tranzakciók importálását vagy exportálását a Blox platform segítségével, másodpercek alatt szerveződhetünk, kezelhetünk és konvertálhatunk CSV formátumra.

A Blox felhasználói kihasználhatják importáló és exportáló eszközeinket, hogy segítsék őket az ellenőrzések, az adószezon vagy az általános könyvelés és könyvelés során..

Együttműködés

Azoknak a csapatoknak, amelyeknek együtt kell dolgozniuk, vagy távolról kell dolgozniuk, fontos, hogy biztonságos együttműködési eszközök legyenek, hogy privilegizált hozzáférést biztosítsanak a titkosítási portfóliókhoz és számlákhoz a vállalkozások, a könyvelők befektetői és a pénzügyi könyvelők számára..

A Blox biztonságossá teszi a személyes és bizalmas információkhoz való hozzáférés megosztását. Okosabb együttműködési eszközeink biztonságos ökoszisztémát teremtenek a számlákon és portfóliókon dolgozó csapatok számára.

Következtetés

A Blox egy kriptovaluta-számviteli, nyomon követési és kezelési platform, amelynek célja a felhasználók egyszerűbb kezelése a kriptovaluta-eszközeikkel.

Figyelembe véve a kriptográfia bővülését az elmúlt években, a piacon működő vállalatoknak új megoldásokra van szükségük a kriptovaluta portfóliók kezeléséhez, megjelenítéséhez és megértéséhez.

Felhasználóbarát platformként a Blox már számos szolgáltatást kínált az űrben elismert vállalatoknak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map