Penny Stocks a Robinhoodról

Investopedia egy filléres részvényt egy olyan kisvállalkozás részvényeként ír le, amely részvényenként általában kevesebb, mint 5 dollárért kereskedik. A penny részvények kereskedése általában tőzsdén kívüli (OTC) tranzakciók útján történik, annak ellenére, hogy van néhány filléres részvény, amely olyan nagy tőzsdéken kereskedik, mint az NYSE és a Nasdaq. 

Az aranykészletektől a kannabiszkészletekig a legfelsőbb filléres készletek nem korlátozódnak egyetlen iparra sem.

Annak ellenére, hogy jelentős nyereséget tud elérni filléres részvényekkel, ezek az olcsó részvények azt a kockázatot jelentik, hogy rövid időn belül jelentős összegű befektetést veszítenek.

A penny részvények népszerűek, mivel nincsenek belépési korlátjaik, és nagyon vonzóak a kezdő kereskedők számára, akiknek hiányozhat a tőke.

Jelenleg a legforróbb online készletek közé tartoznak a biotechnológiai, az energiakészletek, a marihuána-készletek és a technológiai készletek.

A Robinhood filléres részvényeinek köszönhetően ezek a részvénykereskedők hozzáférhetnek az olcsó részvényekhez, miközben nulla kereskedési díjat számítanak fel rájuk

Ebben a cikkben két olyan részvényre fogunk összpontosítani, amelyek a Robinhood penny részvények kategóriájába tartoznak, amelyet 2020-ban érdemes figyelembe venni.

LightInTheBox (NYSE: LITB) – Egy Penny állomány, amit meg lehet nézni

A LITB, más néven teljes egészében a LightInTheBox Holding Co., Ltd, egy nemzetközi kiskereskedelmi vállalat, amely online székhellyel szállítja termékeit a világ több mint 200 országában élő fogyasztóknak.. 

A társaság székhelye Pekingben, Kínában volt, 2007-ben alakult. Jelenleg filléres tőzsdei kereskedésre van lehetőség, mivel részvényei körülbelül 90 centért kereskednek.

Azáltal vonzza a fogyasztókat, hogy életmód termékeit különféle webhelyeken jeleníti meg, beleértve a MinilnTheBox.com, a LightInTheBox.com és néhány más webhelyet, amelyek több mint 26 nagy nyelven érhetők el..

Miért hozna LITB nagy részvényeket a portfóliójában?

A figyelemre méltó filléres részvények, különösen az 1 dollár alatti részvények listája meglehetősen hosszú. Ugyanakkor senki más nem kínál potenciális hozamokat, mint például a LITB. 

Jelenleg, 90 dollár áron, a részvény profitálhat a cég által végrehajtott változásokból az operatív hatékonyság, a költségellenőrzés és a termékoptimalizálás javítása érdekében.. 

A fejlesztések már a legfrissebb pénzügyi eredményekben is láthatók, és segítették a vállalatot 2014 óta az első nyereséges GAAP-negyedévben.


Jian He, a LightInTheBox vezérigazgatója szerint „a termékoptimalizálás javítására, az ügyfelek elkötelezettségének növelésére és piaci skálánk bővítésére való összpontosítás kritikus jelentőségű volt az eddigi sikerek szempontjából. „

Tehát, ha online részvényt választ, különösen egy kínai tőzsdét, vagy a technikai részvények hosszú listájáról van szó, fontos tudni, hogy milyen piacon van. Ezen álláspontja miatt a LITB egy filléres készletek listáján szerepel lista. Kiváló növekedési állomány lehet egy portfólióban, bár kockázatokkal jár (csakúgy, mint a kereskedési részvényekkel kapcsolatos minden tevékenység).

Great Panther Mining Ltd. (NYSE: GPL)

GPL: Great Panther Mining Ltd (NYSE: GPL)

A Great Panther Mining Ltd. (NYSE: GPL) egy közepes méretű ezüst- és aranybányászati ​​és kutatócég. A társaság három bányát üzemeltet Brazíliában, Peruban és Mexikóban. A közelmúltban a Great Panther Mining Ltd. vezette a negyedik negyedévi termelési becsléseket, miután 146 853 uncia aranyat termelt. 

Ez az adat jelentős lendületet adott a vállalatnak, és jelentősen hozzájárult a vállalat mérlegének stabilizálásához. Ezenkívül a várhatóan javuló cash flow csökkenti a cég kockázatát, és több befektető kísértést érez a filléres részvények megvásárlására. 

Jelenleg a GPL a legjobb penny részvények között van, mivel részvényenként 0,60 dollárral kereskedik. Ha egy olcsó részvény után kutat, amely a magasabb termelés és az aranyárak növekedése miatt tovább növekszik, akkor a GPL-t kell választania. Ha az arany ára emelkedik, akkor a részvény részvénye 1,20 dollárra mozog, ami valószínű esemény. 

Ez 66% -ról 100% -ra nő az Ön számára. 

A volatilitás a várható napi érték kiterjesztésének aránya, az a tartomány, ahol egy informális befektető dolgozik. A nagyobb volatilitás a szerencsétlenség figyelemre méltóbb előnyeit mutatja. 

A GPL részvény volatilitási elemzését követően 6,36%. Ez magasabb figyelemre méltó hozamot jelent azoknak a befektetőknek, akik hamarosan megvásárolják ezt a filléres részvényt. 

Ráadásul a potenciálisan magasabb infláció, a koronavírus közelmúltbeli kitörése Kínában és a fokozott geopolitikai feszültség az egyik fő tényező, amely a befektetőket a vagyon biztonságosabbá tételére készteti. 

Az egyik ilyen biztonságosabb eszköz a GPL részvény. Mint fent említettük, ez az egyik legfontosabb filléres részvény, amelyet a befektetők számára vásárolhatunk, tekintettel a potenciálisan magas befektetési megtérülési százalékra. 

Tehát, ha egy filléres részvényt keres befektetésre, akkor a GPL részvényeknek a potenciális ügyfelek listájának tetején kell lenniük. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map